کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2014-04-04 ساعت 23:23)baba manam sanaz نوشته:  شلام بر همگى....
احوال دوستاي اينور ابي اونور ابي؟
كجايين بيايين كارت حاضري بزنيد؟عيد خوش گذشت؟سيزده رو بدر كرديد!
واسه من كه بد نبود خدارو شكر و حالاااااااااااااااااا
يك خبررررررر
من هم تكميل مدارك شدمممممممممممم؛)) بعداز١٤ماه اقدام و ٤سال انتظار
فك كردي شيننا تنهايي!! برو كه پشت سرت هستم
بچه ها بيايد بگيد وضعيتاتونو كسي هست مثل ما باشه؟منتظر مصاحبه؟
راستي ريتا جان مباركه ،وقت مصاحبه گرفتيد؟
بچه ها من واكسن هاي هپاتيت دو مرحله به فاصله ١ماه رو زدم با mmr دو مرحله ،مونده انفلانزا و ديفترى و كزاز كه اينارو ميگن ١ماه مونده به مصاحبه بزنيم يعني كمتر از ١ماه به مصاحبه نبايد زده بشه؟
ساناز جون خیلی بهت تبریک میگم،انشالاه بقیه کارهات هم به زودی راه بیفته عزیزمSmile
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر  2013
دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014
اعلام نقص مدرک 30جون  , 30 جولای ارسال مدارک بهins
approve  اول آگست 2014
دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک
تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک
دریافت ویزا 15 می 2015SmileCool
 ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz
دوستان میخواستم بپرسم اگر بدونیم حدودا ممکنه تا یکسال کارمون طول بکشه(البته انشالاه) یکدفعه از الان همه واکسنارو شروع کنیم زدن و تکمیل کردن و خیال خودمونو راحت کنیم؟رومانس جونم کجاییSmile ؟بقیه دوستها جواب بدین لطفا؟
کیسIr1:
approve  اول آگست 2014
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2014-04-07 ساعت 04:26)sepideh jan نوشته:  دوستان میخواستم بپرسم اگر بدونیم حدودا ممکنه تا یکسال کارمون طول بکشه(البته انشالاه) یکدفعه از الان همه واکسنارو شروع کنیم زدن و تکمیل کردن و خیال خودمونو راحت کنیم؟رومانس جونم کجاییSmile ؟بقیه دوستها جواب بدین لطفا؟

دوست عزیز هپاتیت روبزنید وبقیه واکسنهاروصبرکنید پرونده توNVC تکمیل شدبزنید
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، baba manam sanaz ، romance33 ، vania77 ، yalda91 ، sepideh jan
(2014-04-07 ساعت 04:50)sib 24 نوشته:  
(2014-04-07 ساعت 04:26)sepideh jan نوشته:  دوستان میخواستم بپرسم اگر بدونیم حدودا ممکنه تا یکسال کارمون طول بکشه(البته انشالاه) یکدفعه از الان همه واکسنارو شروع کنیم زدن و تکمیل کردن و خیال خودمونو راحت کنیم؟رومانس جونم کجاییSmile ؟بقیه دوستها جواب بدین لطفا؟

همین که سیب میگه درسته.چون بعضی دوستان اگه پست هاشون رو بخونین نوشتن که مجبور به تمدید واکسن ها بعد از کلیرنس 6 ماهه شدن.الان زوده عزیزم.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: vania77 ، sib 24 ، yalda91 ، shadoow ، sepideh jan
(2014-04-07 ساعت 17:03)romance33 نوشته:  

همین که سیب میگه درسته.چون بعضی دوستان اگه پست هاشون رو بخونین نوشتن که مجبور به تمدید واکسن ها بعد از کلیرنس 6 ماهه شدن.الان زوده عزیزم.
بعضی از واکسن ها 1 بار برای تمام عمر کافی و بعضی هر 10 سال مثل هپاتیت. من که 50 روز قبل از مصاحبه رفتم تجریش همش رو زدم و اونای که 2 مرحله ای بود به 1 هفته قبل از مصاحبه رسید. در کل چیزی نیست که لازم باشه از الان براش برنامه ریزی کنید.
نوع ویزا : K1
تاریخ و محل مصاحبه : Ankara    2014-26-Feb
در تاریخ 2014-May 31 کلیر شدم اما زمانی که رفتم آنکارا گفتند اشتباه شده و دست خالی برگشتم ولی 2 ماه بعدش در تاریخ 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم .Tongue
5 ماه و نیم انتظار برای کلیرینس.Cool
ورود به آمریکا Sep 2014
ازدواج و ارسال مدارک ِ Dec 2014
دریافت کارت اجازه کار . Apr 2015.
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh jan ، romance33
بچه ها به نظرتون از وقتی که مدارک تو ان وی سی تکمیل شد تا وقت مصاحبه چقدر طول میکشه؟من سفارتم ابوظبی.ابوظبی چه جوری جدیدا وقت میده؟
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، sepideh jan
(2014-04-08 ساعت 18:27)Alireza83 نوشته:  

بعضی از واکسن ها 1 بار برای تمام عمر کافی و بعضی هر 10 سال مثل هپاتیت. من که 50 روز قبل از مصاحبه رفتم تجریش همش رو زدم و اونای که 2 مرحله ای بود به 1 هفته قبل از مصاحبه رسید. در کل چیزی نیست که لازم باشه از الان براش برنامه ریزی کنید.
چه مدت قبل از مصاحبه بهمون خبر میدن که مصاحبه داریم؟اگر دقیقه 90 بگن و کارامون توی هم بشه چی؟ای کسانیکه بهتون تاریخ مصاحبه دادن اولا که تبریک میگمSmileبعدش هم تو رو خدا بگین؟Sad
کیسIr1:
approve  اول آگست 2014
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir
(2014-04-09 ساعت 01:52)sepideh jan نوشته:  چه مدت قبل از مصاحبه بهمون خبر میدن که مصاحبه داریم؟اگر دقیقه 90 بگن و کارامون توی هم بشه چی؟ای کسانیکه بهتون تاریخ مصاحبه دادن اولا که تبریک میگمSmileبعدش هم تو رو خدا بگین؟Sad

تقریبا دو ماه قبلش بهتون وقت مصاحبه میدن، نگران نباشید با خیال راحت میتونید به تمام کاراتون برسید Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh jan ، vania77 ، shadoow ، romance33
سلام. من کیس نامزدی ابوظبی بودم.اویل نوامبر اپروشدم.آخرای مارج یعنی 4ماه و 20 روز بعدش نوبت دادند. یعنی بعد اکسپایر شدن اپرو.... مصاحبه هم خیلی خیلی پیش پاافتاده است. اون روز فکر کنم همه افراد نامزدی وازدواجی گرفتن البته خانمها صحبت میکردن و میگفتن ولی آقایون پنهانکاری... شایدم کیس خاصی بودن... مصاحبه اینقدر مسخره است که آفیسر حتی به اپلیکشن فرما نگاه نمیکنه... هرچندفرمالیته مدارک را از ما گرفتند.... ولی تصور کنید من چندتابرگه چکنویس که ایمیلای کاری شرکت و جزوه های کلاس زبانم بود اشتباه لابلای مدارک دادم. الان میبینم اونها هم توی پاکت گوشه مثلثی ریختن ببرم پورت آو انتری... یعنی مصاحبه شینگن صدها برابر مشکلتر بود.
تازه من دوبار هم توریستی رجکت شده بودم...هرچندبا 8تا شینگن یکساله و کلی مسافرت ...البته خیلی حساب کتاب توکارشون نیست انگار برای توریستی
(2014-04-09 ساعت 01:52)sepideh jan نوشته:  

چه مدت قبل از مصاحبه بهمون خبر میدن که مصاحبه داریم؟اگر دقیقه 90 بگن و کارامون توی هم بشه چی؟ای کسانیکه بهتون تاریخ مصاحبه دادن اولا که تبریک میگمSmileبعدش هم تو رو خدا بگین؟Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-09 ساعت 05:58)maryam1 نوشته:  سلام. من کیس نامزدی ابوظبی بودم.اویل نوامبر اپروشدم.آخرای مارج یعنی 4ماه و 20 روز بعدش نوبت دادند. یعنی بعد اکسپایر شدن اپرو.... مصاحبه هم خیلی خیلی پیش پاافتاده است. اون روز فکر کنم همه افراد نامزدی وازدواجی گرفتن البته خانمها صحبت میکردن و میگفتن ولی آقایون پنهانکاری... شایدم کیس خاصی بودن... مصاحبه اینقدر مسخره است که آفیسر حتی به اپلیکشن فرما نگاه نمیکنه... هرچندفرمالیته مدارک را از ما گرفتند.... ولی تصور کنید من چندتابرگه چکنویس که ایمیلای کاری شرکت و جزوه های کلاس زبانم بود اشتباه لابلای مدارک دادم. الان میبینم اونها هم توی پاکت گوشه مثلثی ریختن ببرم پورت آو انتری... یعنی مصاحبه شینگن صدها برابر مشکلتر بود.
تازه من دوبار هم توریستی رجکت شده بودم...هرچندبا 8تا شینگن یکساله و کلی مسافرت ...البته خیلی حساب کتاب توکارشون نیست انگار برای توریستی
(2014-04-07 ساعت 04:50)sib 24 نوشته:  دوست عزیز هپاتیت روبزنید وبقیه واکسنهاروصبرکنید پرونده توNVC تکمیل شدبزنید

دوست عزيز معمولا ٣ ماه قبل تاريخ مصاحبه وو أعلام ميكنن نگران نباش به من أكتبر ايميل دادن كه فوريه مصاحبه دارم
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، houmanmir ، sepideh jan ، sib 24

سپیده جان سفارت با سفارت و زمان با زمان فرق داره. ما آنکارا بودیم، 7ماه قبل هم مصاحبه بود. حدودا 5-6 هفته قبلش خبر دادن. شاید دقیقا 5 هفته. جوری که همسر من تا بیاد روزی که بتونه بره پاستور رو تو برنامه هاش باز کنه کمتر از یک ماه به مصاحبه مونده بود. ولی خانم دکتر پاستور از نگرانی درش آورد و گفت که هیچ مشکلی نیست که این زمان واکسن بزنه. فقط برای غافلگیر نشدن پیشنهاد میکنم همین حالا برو پاستور کارت بین المللی رو بگیر، با خانم دکتر مشورت کن ببین چه واکسنهایی رو الان بزنی و چه واکسنهایی رو بذاری وقت که اومد. به خصوص هپاتیت رو اگه نزدی بزن که 3 مرحله ست.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، houmanmir ، amjad ، Rock ، sib 24 ، romance33 ، sepideh jan
سلام به دوستای عزیزم امیدوارم که تو هر مرحله ای از کارتون که هستین شاد و موفق باشین
امروز درست چهار ماهه که من اومدم امریکا . خیلی وقته از دوستای مهاجرسرایی ام بی خبرم . سال نو همگی مبارک باشه . اینشالا که همه زودتر به مراد دلتون برسین
با خانوادتون وقت بگذرونین و خودتون رو ناراحت نکنین اگه کارا به درازا می کشه . چشم به هم بزنین اومدین اینجا...
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، mordadi ، sib 24 ، vania77 ، baba manam sanaz ، romance33 ، battosai ، Rock ، sepideh jan ، dorfam ، shadoow ، yalda91 ، hamed_na ، pey.com
(2014-04-11 ساعت 00:19)poram نوشته:  سلام به دوستای عزیزم امیدوارم که تو هر مرحله ای از کارتون که هستین شاد و موفق باشین
امروز درست چهار ماهه که من اومدم آمریکا . خیلی وقته از دوستای مهاجرسرایی ام بی خبرم . سال نو همگی مبارک باشه . اینشالا که همه زودتر به مراد دلتون برسین
با خانوادتون وقت بگذرونین و خودتون رو ناراحت نکنین اگه کارا به درازا می کشه . چشم به هم بزنین اومدین اینجا...

دوست عزیزم دلمون برای دیدن آیدیت توی صفحات تاپیک تنگ شده بود.خوشحالم که خوبی و همه چی برات آرومه.دلمون واست خیلی تنگ شده عزیزم.به ما سر بزن و از شرایطت بگو.مرسی که به یادمونی.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shandiz ، Rock ، sepideh jan ، shadoow ، yalda91
برای صبر ایوب عزیز پیغام خصوصی دادم
ما عمر نوح نداریم تا سفرنامه و تجربیات اولین سفر شما رو بخونیم لطفا زودتر بپست !
صبر ایوب : آخرین بازدید: Wednesday, April 9th, 2014 11:03 pm

قابل توجه navidshi , minoo meh ، teriole برا شما هم پیغام بدیم؟!
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، yalda91 ، hamed_na ، sepideh jan
سلام دوستان
يه سوال دارم،كسي ميدونه قوانين ازدواج در ايالت تگزاس چه جوريه؟من چند ماه ديگه دارم ميرم با ويزاي توريستي پيش پسري كه مدتيه ميشناسمش و اگر با هم اكي بوديم قرار هست با قانون آمريكا ازدواج كنيم كه گرين كارت داشته باشم بعد برگرديم ايران و ازدواج ايراني كنيم و بدون معطلي ويزا بتونم برگردم امريكا.
اما نميدونم چه مسءوليتي بر گردنم ميره با اين ازدواج ؟ بعد اكه خداي نكرده بخوايم طلاق بگيريم چي ميشه؟اون تقسيم نصف نصف اموال چه جوريه؟شامل اموال ايران هم ميشه؟ما هردومون در ايران اموالي داريم .من ميخوام اگر طلاق گرفتيم قبل ازدواج ايراني نه از اموال اون چيزي عايدم بشه نه ضرري به من وارد بشه.
نميدونم از كجا ميتونم اطلاعات بگيرم.

سلام دوستان
يه سوال دارم،كسي ميدونه قوانين ازدواج در ايالت تگزاس چه جوريه؟من چند ماه ديگه دارم ميرم با ويزاي توريستي پيش پسري كه مدتيه ميشناسمش و اگر با هم اكي بوديم قرار هست با قانون آمريكا ازدواج كنيم كه گرين كارت داشته باشم بعد برگرديم ايران و ازدواج ايراني كنيم و بدون معطلي ويزا بتونم برگردم امريكا.
اما نميدونم چه مسءوليتي بر گردنم ميره با اين ازدواج ؟ بعد اكه خداي نكرده بخوايم طلاق بگيريم چي ميشه؟اون تقسيم نصف نصف اموال چه جوريه؟شامل اموال ايران هم ميشه؟ما هردومون در ايران اموالي داريم .من ميخوام اگر طلاق گرفتيم قبل ازدواج ايراني نه از اموال اون چيزي عايدم بشه نه ضرري به من وارد بشه.
نميدونم از كجا ميتونم اطلاعات بگيرم.
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان