کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
خوب..داشتم می‌گفتم که ..چقد سال‌های اول مشکل و آدم میره تو احساس‌های مختلف. گاهی اینجاس ، گاهی ایرانه‌،.. گاهی خوش حاله، گاهی میره تو افسردگی که اینجا چیه و ، بابا ایران خودمون..می‌گفتم که ۱۶ سال پیش زمانی‌ که اومدم دلم زیاد نمی‌خواست که با آدم‌ها در ارتباط باشم. صحبت کردن تو جامعه‌های یمریکأی خیلی‌ سخت بود، گاهی یه چیزی رو اشتباه می‌گفتم ، یا یه اصطلاحی رو اشتباه استفاده می‌کردم، بعدش خود خوری که شووووت، این چی‌ بود من گفتم..Sad.تا اینکه یه مدت گذشت از تنهائی‌ و بی‌ خاصیت بودن خسته شده بودم. دلم می‌خواست یه کار مفیدی انجام بدم. از ایران لیسانس حقوق داشتم. تربیت معلم هم رفته بودم. اون رشته حقوق رو که خیلی‌ زود متوجه شدم که این کاره‌ نیستم اینجا، به دلیل اینکه امتحانی رو که باید قبول میشدم، خود آمریکایی‌ها چندین بار میگیرن و نمیتونن قبول شن چون زبان و اصطلاحات حقوقی اینجا لغات هاش اصلا برای ما آشنا نیست. خلاصه..تصمیم گرفتم برم دنبال همان کار معلمی، رشته تعلیم تربیت. خدمت دوستان عزیزی که از ایران مدرک دارند عرض شود که.. آقا ، هر مدرکی‌ که تو ایران گرفتین ، باریکلا آورین..اما اینجا به هیچ دردی نمی‌خوره، مگر اینکه بخواید ادامه تحصیل بدین. مثلا من آموزه ابتدایی خونده بودم، الان اگه می‌خواستم اینجا کار بگیرم باید یا میرفتم از اول لیسانس آموزش ابتدایی می‌گرفتم، که راه طولانی تر بود، و یا اینکه میرفتم برا فوق لیسانس که زمان‌ش کوتاه تر بود و زودتر میشد سر سامون گرفت. خوب حالا از همین تریبون استفاده می‌کنم و به شما عزیزانی که نگران کلیرنستون هستید میگم که آقا جان، اینجا می‌خوای چی‌ کار کنی‌؟ اگه می‌خوای بری ساعت ۸ دلار کار کنی‌ و زیر خط فقر، اینم یه انتخابه برا خودش دیگه...اما اگه می‌خوای پیشرفت کنی‌، باید حتما بری دانشگاه اینجا و یه مدارک از دانشگاه آمریکا داشته باشی‌. (که هر دانشگاهی ایولواشن خودش رو داره که مدرک ایران شما رو قبول میکنند یا چه درس‌های از مدرک شما رو قبول می‌کنن) و اینکه هر دانشگاهی برای لیسانس به بالا، باید یه امتحان بدی به اسم GRE. که من توصیه اکیدم به شما این هست که برید کلاس‌های GRE و تو ایران بدین که آماده باشید ، وقتی‌ اومدید اینجا دیگه معطل درس خوندن و علافی برا GRE نباشید. حالا باز این یه نموره از توصیه‌های بنده رو جدی بگیرین، تا بعد باز دوباره بیام بگم که تو دانشگاه چه بلاهای آسمانی که بر من نازل نشد. Shy

فییلن
K1
(Petitioner)
October 1th 2013 - Sent all the documents to USCIS
November 4th - 2013[/b] Approved
December 19- 2013 Received the case number
March 13- 2014 Interview , Armenia
Waiting for administrative processing
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، battosai ، romance33 ، Rock ، 2014winner ، sib 24 ، yalda91 ، EMS ، lighter ، سی سی ، فری خانم
سانازززز بیا بگو نقص مدرکت چی,بوده?
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2014-05-22 ساعت 09:41)shinna نوشته:  سانازززز بیا بگو نقص مدرکت چی,بوده?

یکی از مدارکشون امضا همسرشونو لازم داره اگه همسرشون بیاد ویزا رو گرفتن
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
(2014-05-24 ساعت 11:22)shandiz نوشته:  
(2014-05-22 ساعت 09:41)shinna نوشته:  سانازززز بیا بگو نقص مدرکت چی,بوده?

یکی از مدارکشون امضا همسرشونو لازم داره اگه همسرشون بیاد ویزا رو گرفتن

احتمالا فرم 1-134 هست که باید کپی نباشه و امضا داشته باشه میتونه همسرش از همون آمریکا پست کنه 2-3 روزه میرسه دستشون نیازی نیست که بلند شه بیاد اونجا !!Smile
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
]خوب، گفتم که بالاخره وارد گرجویت اسکول ( دانشگاه از لیسانس به بالا) شدم. هیچ وقت روز اول رو یادم نمیره، این بچه‌ها , گروهی با هم از پروژه‌هاشون حرف میزدن و اینکه کی‌ قراره چی‌ کار کنه، من همینجور عین زامبی‌ها مات و مبهوت نگاه می‌کردم که اولا که این چی‌ میگن؟ بعدش من باید چی‌ کار کنم؟ و بد تر از اون لای کتابم رو که باز کردم دیگه سکته کامل رو زدم، Sad چون کتاب‌های به قول خودشون گرجویت لول از لغات‌ها و کلماتی‌ استفاده شده که حتا برا خود آمریکایی‌ها هم فهمیدنش آسون نیست. البته خوب این مساله برای بچه‌های رشته‌های ریاضی‌ و فنی‌ و شیمی‌ این خیلی‌ راحت تره، اما برای رشته‌های علوم انسانی‌ تقریبا وحشتناکه. پیش خودم گفتم پاشم کاسه کوزم رو جم کنم، برم پی‌ کارم، من چی‌ طوری آخه پا به پای اینها بیام؟ Sad اون روز زیاد روز خوبی نبود، نمیدونم این حس و حال چقد طول کشید اما یادمه که به خودم اومدم و گفتم که من جا نمیزنم! فضا که قرار نیس برم. میشینم لغات‌های تخصصی که مربوط به این رشته هس (حدود ۲۰۰ لغات) رو یاد میگیرم. شروع کردم به یادگیری لغات تخصصی رشته خودم و هر روز چن لغتی رو که یاد می‌گرفتم تو یه جمله به کار می‌بردم. با خودم که بودم تو ماشین، یه جمله از کتاب رو چن بار با صدای بلند تکرار می‌کردم، چون یکی‌ از مشکلاتی که بچه‌های ایرانی‌ من دیدم که دارن این هست که میان ترجمه تحت‌الفظی میکنند. یعنی‌ اون چیزی رو که منظورشون هس و تو ذهنشون فارسی ش رو دارن رو ترجمه میکنند و یه جمله و عبارت انگلیسی‌ میسازند. این اشتباه هس. وقتی‌ اون جمله رو به این آمریکایی‌ها میگی‌ نگات می‌کنن و با تعجب میگن.''I'm sorry??''
بعد یاد گرفتم که بهترین راهش اینه که همان عبارتی رو که خودشون به کار میبرن رو حفظ کنم و دقیقا همان رو بگم. این برای من کار کرد.

خیلی‌ زحمت کشیدم تا درسم تموم شد، یعنی‌ همان تور که می‌تونید تصورش رو کنید، ما برای اینکه پا به پای این بیایم باید ۳-۴ برابر اون چیزی که ما تو ایران برا درس و کار وقت می‌ذاشتیم، وقت بذارید! این اون چیزی هس که خیلی‌‌ها رو نا امید و افسرده میکنه. دو ساله فوق لیسانسم تموم شد. شروع کردم به دنبال کار گشتن.
واقعیت تلخی‌ که بعد‌ها بهش رسیدم این بود که تو رزومه‌ام تا زمانی‌ که اسم ایران بود و سابقه کارم از ایران و مدرکم از ایران بود. کمتر به مصاحبه کاری دعوت میشدم، تا اینکه یکی‌ از دوستای امریکأیم گفت که هر چی‌ '' ایران'' تو رزومت هس رو حذف کن. کار سختی بود. من برا اون سال‌ها و مدارکی که گرفته بودم کلی‌ زحمت کشیده بودم و مهم نبود که کسی‌ بخواد خوشش بیاد یا نه..اما..واقعیت این بود که ..بله, بعد از یه مدتی‌ تمام ایران‌ها رو حذف کردم، ..و اولین شغلم رو به عنوان معلم تو یه مدرسه دولتی گرفتم.

ادامه دارد....
K1
(Petitioner)
October 1th 2013 - Sent all the documents to USCIS
November 4th - 2013[/b] Approved
December 19- 2013 Received the case number
March 13- 2014 Interview , Armenia
Waiting for administrative processing
پاسخ
بچه ها من واکسنامو ایران زدم و میزنم. سفارت آنکارا نوشته:
IMPROTANT NOTE: Immunization records as well as any other test results from Iran will not be accepted
یعنی کارت سابقه واکسیناسیون ما به درد نمی خوره؟ Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2014-05-21 ساعت 21:11)shaya نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 11:27)romance33 نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 06:50)Saeedv13 نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 00:46)baba manam sanaz نوشته:  يكي رتبه مو بيست ميكرد ديگه امروز بيست مي بود شايد بيست ميگرفتم
تا همون 19 تای قبلی رو ازت نگرفتم مثل یک بچه خوب اعتراف کن ببینم چکار کردی؟ Tongue گرفتی یا نگرفتی؟ جوابش یک کلمه است...Cool
عمو سعید اگه نیومد جواب بده، همشو ازش بگیر Big Grin
ساناز نقص مدارکت رو که بردی تو صندوق بندازی پاسپورتت رو هم بنداز !!بذارشون در عمل انجام شده تا ویزا رو بزنن توش!!
متاسفانه انکارا صندوقی نیست ، تا از جلوی اون غول بیابونی رد نشی و اون خانم سرد ایرانی رو پشت ویترین نبینی نمیتونی پاس رو بدی!
آقا سر کار گذاشته مارو اساسی !! همه موافقن ، هم رتبه ها رو بگیرین و هم کلمه سانازی رو از نام کاربری - یعنی تو این هیرو ویر و اونم کسی که مثلا ح رو ج مینوشت تو مدارکش از حال میرفت حالا مشکلش شده رتبه ؟!!
بزارین بیاد هی بگه " با با منم " Big Grin
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shaya ، lighter
(2014-05-26 ساعت 14:20)amjad نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 06:50)Saeedv13 نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 00:46)baba manam sanaz نوشته:  يكي رتبه مو بيست ميكرد ديگه امروز بيست مي بود شايد بيست ميگرفتم
تا همون 19 تای قبلی رو ازت نگرفتم مثل یک بچه خوب اعتراف کن ببینم چکار کردی؟ Tongue گرفتی یا نگرفتی؟ جوابش یک کلمه است...Cool
ساناز نقص مدارکت رو که بردی تو صندوق بندازی پاسپورتت رو هم بنداز !!بذارشون در عمل انجام شده تا ویزا رو بزنن توش!!
متاسفانه انکارا صندوقی نیست ، تا از جلوی اون غول بیابونی رد نشی و اون خانم سرد ایرانی رو پشت ویترین نبینی نمیتونی پاس رو بدی!
آقا سر کار گذاشته مارو اساسی !! همه موافقن ، هم رتبه ها رو بگیرین و هم کلمه سانازی رو از نام کاربری - یعنی تو این هیرو ویر و اونم کسی که مثلا ح رو ج مینوشت تو مدارکش از حال میرفت حالا مشکلش شده رتبه ؟!!
فکرکنم بست نشسته دم در سفارت تا ویزاشو نگیره نمیاد !!Big Grin
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed.us ، lighter
(2014-05-26 ساعت 22:52)shaya نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 14:20)amjad نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 06:50)Saeedv13 نوشته:  تا همون 19 تای قبلی رو ازت نگرفتم مثل یک بچه خوب اعتراف کن ببینم چکار کردی؟ Tongue گرفتی یا نگرفتی؟ جوابش یک کلمه است...Cool
فکرکنم بست نشسته دم در سفارت تا ویزاشو نگیره نمیاد !!Big Grin

احتمالا هنوز درگیر واکسیناسیون هستش Big Grin
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان نقص مدرک ساناز یسر، متاسفانه چیزی نیست که بخواد بندازه تو صندوق یا اینکه بده به آفیسر، امیدوارم کارش زودتر درست شه
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
انگار ساناز نیست همتون خوب پشت سر دوستم واسش دست گرفتین Big Grin بزارین خودش بیاد......... من میدونم اون تا ویزا رو نگیره نمیاد. Tongue
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed.us ، amjad ، kamalir36 ، sepideh jan ، baba manam sanaz
امیدوارم مشکل ساناز هر چه زودتر حل بشه و با خبر های خوبش خوشحالمون کنه جون به لب شدیم تو این 1 هفته نمیدونیم مشکلش چی هست اما ایشاالله با خبر ویزا یکضربش اینجارو بترکونه .
نوع ویزا:CR1
اولین اقدام:february2013
تکمیل مدارک:22jun2014
دریافت نامه دوم وتاریخ مصاحبه:29jun2014
انتقال سفارت از ابوظبی به ایروان
تاریخ مصاحبه 5 اگوست
دریافت ویزا 7 اگوست
ورود به امریکا 29 اگوست 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، romance33
سلام به همگي كاش نميگفتم كه كي ميرم مصاحبه جون به لب نمي شدين معذرت ميخوام از همگى!! Sad
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، sepideh jan ، shadoow ، amjad ، sib 24
(2014-05-28 ساعت 14:19)baba manam sanaz نوشته:  سلام به همگي كاش نميگفتم كه كي ميرم مصاحبه جون به لب نمي شدين معذرت ميخوام از همگى!! Sad
عمو سعيد اگه اره نه بود كه حتما ميگفتم اينا منو نكشن راحت نميشن!!
من نقص مدرك رو دادم به سفارت انكارا خب الان بايد به كدوم سايت نگا كنم ميشه ادرس بدين؟سيس؟ اي خدااا شما اينجوري حال منو ميپرسين نميدونين چه حالي دارم !
نميخواستم بنويسم كه خبر خوش بدم ولي ديدم بعضي دوستان كم لطفي ميكنن.
ادم خبر خوش داشته باشه زود ميگه ديگه،حالا اونم من باشم كه خبر خوش همه رو زود ميدادم.
خلاصه اگه ميشه راهنمايي كنين اگه سفارت قبول داشته باشه و بخواد ويزا صادر كنه از كجا بدونم؟كي برم به پست سر بزنم؟

ساناز جون قلبم تند تند میزنه برات،تو رو خدا بگو چی شد؟امروز چهار شنبست؟؟؟
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر  2013
دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014
اعلام نقص مدرک 30جون  , 30 جولای ارسال مدارک بهins
approve  اول آگست 2014
دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک
تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک
دریافت ویزا 15 می 2015SmileCool
 ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، kamalir36 ، romance33
(2014-05-28 ساعت 14:19)baba manam sanaz نوشته:  سلام به همگي كاش نميگفتم كه كي ميرم مصاحبه جون به لب نمي شدين معذرت ميخوام از همگى!! Sad
عمو سعيد اگه اره نه بود كه حتما ميگفتم اينا منو نكشن راحت نميشن!!
من نقص مدرك رو دادم به سفارت انكارا خب الان بايد به كدوم سايت نگا كنم ميشه ادرس بدين؟سيس؟ اي خدااا شما اينجوري حال منو ميپرسين نميدونين چه حالي دارم !
نميخواستم بنويسم كه خبر خوش بدم ولي ديدم بعضي دوستان كم لطفي ميكنن.
ادم خبر خوش داشته باشه زود ميگه ديگه،حالا اونم من باشم كه خبر خوش همه رو زود ميدادم.
خلاصه اگه ميشه راهنمايي كنين اگه سفارت قبول داشته باشه و بخواد ويزا صادر كنه از كجا بدونم؟كي برم به پست سر بزنم؟
ساناز جون،
انشالله که به زودی ویزاتو می گیری. نگران نباش عزیزم. شما می تونی کیس نامبرتو اینجا بزنی و وضعیتت را چک کنی.
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، romance33 ، shadoow ، yalda91

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان