کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2014-05-28 ساعت 16:07)kamalir36 نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 14:19)baba manam sanaz نوشته:  سلام به همگي كاش نميگفتم كه كي ميرم مصاحبه جون به لب نمي شدين معذرت ميخوام از همگى!! Sad
عمو سعيد اگه اره نه بود كه حتما ميگفتم اينا منو نكشن راحت نميشن!!
من نقص مدرك رو دادم به سفارت انكارا خب الان بايد به كدوم سايت نگا كنم ميشه ادرس بدين؟سيس؟ اي خدااا شما اينجوري حال منو ميپرسين نميدونين چه حالي دارم !
نميخواستم بنويسم كه خبر خوش بدم ولي ديدم بعضي دوستان كم لطفي ميكنن.
ادم خبر خوش داشته باشه زود ميگه ديگه،حالا اونم من باشم كه خبر خوش همه رو زود ميدادم.
خلاصه اگه ميشه راهنمايي كنين اگه سفارت قبول داشته باشه و بخواد ويزا صادر كنه از كجا بدونم؟كي برم به پست سر بزنم؟
ساناز جون،
انشالله که به زودی ویزاتو می گیری. نگران نباش عزیزم. شما می تونی کیس نامبرتو اینجا بزنی و وضعیتت را چک کنی.
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
میدن . نگران نباش ساناز جان بیخودکی.
میخواستن ندن. الان یک برگه دست بود که ap خورده بودی.
اگه هیچی بهت ندادن مطمین باش ویزاتو میدن. همین 1-2 روز آینده.
پاسپورت رو نگه داشتن ؟اصلا چی گفتن بهت؟ اگه پاسپورت پیش اوناست شک نکن میدن ویزاتو .حتی اگه بگب مدارک کافی نیست بازم مدارکت رو بیشتر میکنی و ویزاتو میدن.Smile
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، sib 24 ، romance33 ، shadoow ، yalda91 ، sce
(2014-05-28 ساعت 14:19)baba manam sanaz نوشته:  ...خلاصه اگه ميشه راهنمايي كنين اگه سفارت قبول داشته باشه و بخواد ويزا صادر كنه از كجا بدونم؟كي برم به پست سر بزنم؟
ساناز وقتی عصبی پست میذاری و قطره چکونی اطلاعات میدی ملت متوجه نمیشن که چه اتفاقی افتاده و بعد هم نمی تونن کمکت کنن. شما نقص مدرکت رو تحویل دادی با پاسپورتت؟ بعد خودشون گفتن سایت رو چک کنی؟ حتماً گفتن کدوم سایت. احتمالاً سایت سفارت بوده. اونها سایت سیس رو قبول ندارن که. سایت سیس رو هم چک کن تا هر وقت ایشیود شدی بپری بری اداره پست. توضیحاتش تو امضای من هست. موفق باشی.
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، amjad ، sib 24 ، romance33 ، shadoow
(2014-05-28 ساعت 16:07)kamalir36 نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 14:19)baba manam sanaz نوشته:  سلام به همگي كاش نميگفتم كه كي ميرم مصاحبه جون به لب نمي شدين معذرت ميخوام از همگى!! Sad
عمو سعيد اگه اره نه بود كه حتما ميگفتم اينا منو نكشن راحت نميشن!!
من نقص مدرك رو دادم به سفارت انكارا خب الان بايد به كدوم سايت نگا كنم ميشه ادرس بدين؟سيس؟ اي خدااا شما اينجوري حال منو ميپرسين نميدونين چه حالي دارم !
نميخواستم بنويسم كه خبر خوش بدم ولي ديدم بعضي دوستان كم لطفي ميكنن.
ادم خبر خوش داشته باشه زود ميگه ديگه،حالا اونم من باشم كه خبر خوش همه رو زود ميدادم.
خلاصه اگه ميشه راهنمايي كنين اگه سفارت قبول داشته باشه و بخواد ويزا صادر كنه از كجا بدونم؟كي برم به پست سر بزنم؟
ساناز جون،
انشالله که به زودی ویزاتو می گیری. نگران نباش عزیزم. شما می تونی کیس نامبرتو اینجا بزنی و وضعیتت را چک کنی.
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx

ساناز جان من درک میکنم حالتو !!چون برای منم اونجا این اتفاق افتاد !!از من مدارک بیشتر جهت تایید ارتباطمون خواست و من فرداش بلیط داشتم و برگشتم و اومدم 600 صفحه ایمیل و...پرینت گرفتم پست کردم سفارت صبح ساعت 10 که رسید دستشون ساعت 5 غروب برام ایمیل زدن که مدارکت کامله و باید منتظر کلیرنس بمونی و سایت ما رو هر هفته چک کنی !!ولی یک مورد ازدواجی با من بود ک ازونم همین مدارک برای تایید ارتباطشون رو خوایت اونا موندن ارمنستان و پرینت چتهاشون رو با پاسپورتشون انداختن تو صندوق جلوی سفارت و بعد از 10 روز رفتند که پاسپورتشون رو بگیرن برگردن ایران دیدن توش ویزا خورده !!فکر کنم اگه یه ایمیل بهشون بزنی یا اینکه بری بپرسی بهتر باشه !!در ضمن سایت سیس رو هم چک کن وضعیت من تا وقتی مدارک پستی رو تایید کنند توی سایت سیس Readyبود بعداز تاییید تکمیل پرونده شد AP!!
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow ، baba manam sanaz ، فری خانم
.
ديگه پست نميزارم تا اين روزا رد شه. ممنون عمو سعيد
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، romance33 ، shadoow ، mohammadg846
ساناززززززززززززززز من تو شوکم Sad(
باورم نمیشه بهت ویزا نداده باشن Sad
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya
چرا شایعه پراکنی می کنید؟ ساناز ویزاشو گرفته من می دونم که گرفته ، چون اگه نخوان ویزا بدن یا کلیرنس بخوره بهش می گن. امروز فردا می یاد خودش بهتون می گه که ویزا خوشگله رو گرفته. انشالله
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، amjad ، shadoow ، romance33 ، behi.v ، sepideh jan
سلام به خانم ها و اقایان مهاجرسرا یه
سوال داشتم در مورد اینکه ایا کسی خانم لی لی طاهری را می شناسن؟باهاشون کار کردین وکیل شما بوده یا هست یا از دوستانتون کسی با ایشون کار کرده؟؟
ممنون میشم از پاسخ های کامل و جامع اتون
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، baba manam sanaz ، sepideh jan
(2014-05-31 ساعت 05:07)maryam.azad نوشته:  سلام به خانم ها و اقایان مهاجرسرا یه
سوال داشتم در مورد اینکه ایا کسی خانم لی لی طاهری را می شناسن؟باهاشون کار کردین وکیل شما بوده یا هست یا از دوستانتون کسی با ایشون کار کرده؟؟
ممنون میشم از پاسخ های کامل و جامع اتون

عزیزم خانم طاهری تا جایی که من اطلاع دارم وکیل نیستن ایشون پارالیگل یا همون مشاور مهاجرتی هستن. من با ایشون کمی کار کردم ولی کلاً آدم خوش اخلاقی نیست. اگه سوالی دارین بگین شاید بتونیم کمکتون کنیم.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، shadoow ، shaya ، amjad ، maryam.azad ، baba manam sanaz ، sepideh jan
همسرم در امریکا زندگی می کنند و قصد داریم کارهای ویزای من را به یه وکیل یا مشاور حقوقی بدیم تا انجام کارهای من بدون مشکل انجام بشه من هدفم از این سوال این بود ایا خودتون یا نزدیکانتون با این خانم کار کردن من کار ایشون را می خوام بدونم چطور هستش ؟؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh jan
(2014-05-31 ساعت 19:53)maryam.azad نوشته:  همسرم در آمریکا زندگی می کنند و قصد داریم کارهای ویزای من را به یه وکیل یا مشاور حقوقی بدیم تا انجام کارهای من بدون مشکل انجام بشه من هدفم از این سوال این بود ایا خودتون یا نزدیکانتون با این خانم کار کردن من کار ایشون را می خوام بدونم چطور هستش ؟؟؟؟؟

دوست عزیز داشتن وکیل در این پروسه هیچ کمکی به سریعتر شدن کار شما نمیشه ولی اگه دوست دارین که با یک وکیل کارتون رو پیش ببرین به نظر من از کسی استفاده کنین که وکیل مهاجرتی باشه.بازم براتون آرزوی موفقیت میکنم.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، shaya ، sepideh jan
سلام به همه دوستان.تصمیم دارم یه میتینگ برای بچه های ازدواجی و نامزدی و خانوادگی ترتیب بدم چه اونهایی که الان توی کلیرنس هستند و یا هنوز مصاحبه نرفتن.لطفاً کسایی که تمایل دارن با پیام خصوصی اطلاع بدن تا با اکثریت آرا تصمیم بگیریم.همین که کتگوریشون F باشه کافیه Big Grin سپاس.
پاسخ
دوستای خوبم متأسفانه عمو سعید نازنین از مهاجرسرا خداحافظی کردن. اینجا رو ببینین.
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، shadoow ، kamalir36 ، Elahvision ، sepideh jan ، Shahabpk ، baba manam sanaz
ساناز چی شد؟ویزاشو گرفت؟چرا خبری نیست ازش پس؟
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر  2013
دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014
اعلام نقص مدرک 30جون  , 30 جولای ارسال مدارک بهins
approve  اول آگست 2014
دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک
تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک
دریافت ویزا 15 می 2015SmileCool
 ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، baba manam sanaz ، romance33
سلام دوستان
شاید کسی منو نشناسه دیگه اینجا
من حدود 6 ماه که از طریق ویزای نامزدی امریکا هستم اگه کسی سوالی داره در این مورد می تونم کمک کنم سعی می کنم روزی یه بارو اینجا بیام
خوش باشید
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، baba manam sanaz ، romance33 ، shaya ، behi.v ، rahbar ، ad_jojo
راستی اگه سوالی دارین تو پیام خصوصی بنویسین چون من وقت نمیکنم کل صفحه رو بخونم بازم ممنون
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، romance33 ، shaya

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان