کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
چقدر اینجا سوت و کوره!!!! کسی خونه نیست؟ یعنی بر شما هیچی نگذشته و نمی گذرد؟؟؟؟؟ بر من که خیلی چیزا می گذرد. در حال فروش وسیله ها و اثاثیه هستیم. خیلی مفت می خرند،ولی چاره ای نیست. تمام وسیله هایی که همسرم از آمریکا آورده بود را باید ارزون بدیم بره. به هر حال دوباره باید اونجا یه زندگی نو شروع کنیم. خیلی وقته از اینجا دل کندم ، وسیله های زندگیم هم روش. به هر حال برای اینکه به یه مرحله دیگه ای از زندگی برسی باید از خیلی چیزا بگذری. امیدوارم که همه دوستان این فروم موفق و موید باشند و در آمریکا یک زندگی خوب، همراه با سلامتی و موفقیت شروع کنند.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: peymanmohajer ، behi.v ، lighter ، shadoow ، shaya ، romance33 ، baba manam sanaz ، sepideh jan ، azri
(2014-06-07 ساعت 13:54)behi.v نوشته:  
(2014-06-02 ساعت 22:34)tondar نوشته:  سلام دوستان
شاید کسی منو نشناسه دیگه اینجا
من حدود 6 ماه که از طریق ویزای نامزدی آمریکا هستم اگه کسی سوالی داره در این مورد می تونم کمک کنم سعی می کنم روزی یه بارو اینجا بیام
خوش باشید

سلام تندر جون، ميشناسيميت بابا دوست عزيز، برقرار باشي...
پاسخ
تشکر کنندگان: lighter ، shaya ، kamalir36 ، romance33 ، baba manam sanaz ، sepideh jan
(2014-06-26 ساعت 07:22)نيما ٩٢ نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 13:54)behi.v نوشته:  
(2014-06-02 ساعت 22:34)tondar نوشته:  سلام دوستان
من حدود 6 ماه که از طریق ویزای نامزدی آمریکا هستم اگه کسی سوالی داره در این مورد می تونم کمک کنم سعی می کنم روزی یه بارو اینجا بیام
خوش باشید

یکسال از نامزدی ما گذشت و نامزدم بهم گفت که براش بنویسم چه چیزی باعث خوشحالی و چه چیزی باعث ناراحتی من در این مدت شده و چه مواردی رو باید اون در خودش تقویت کنه !!پس از بررسی اونچه که من برای اون نوشتم و اون برای من نوشت دیدم که عمده ترین مشکل ما ارتباط نوشتاری است و گاهی باعث سوء تفاهم شده !!رباطه مجازی مشکلات خاص خودش رو داره و کلا رابطه هرچی از فیزیکی به سمت تصویری و بعد لسانی (!) و بعد هم نوشتاری میرسه، میشه درست مثل متغیری که از کمی نسبتی یواش یواش نزول میکنه به کیفی رتبه ای و آخر هم کیفی اسمی!!..Smile)..یعنی درست به همون اندازه افت ارزش و کیفیت داریم و افزایش دردسر تو آنالیز و تفسیرش!..Smile)
"کسانی که کار تحقیقاتی انجام دادن متوجه میشن من چی میگم"
حتما شما هم تجربه ای از این سوء تفاهم های ایجاد شده از طریق ارتباط های مجازی دارید اگه توی گوگل سرچ کنید به انگلیسی لانگ دیستنس، اولین پیشنهادی که خودش میده برای تکمیل سرچت «لانگ دیستنس ریلیشن شیپ» هست! و نتیجه سرچ هم الا ماشالا مطلب و مقاله هست در مورد این مقوله!
نتیجه اینکه..این رابطه از فاصله دور، واقعا و جدا برای خودش یک انتیتی (مقوله مستقل و قابل بحث) هست.
من برای همه آرزو میکنم که این ارتباط هر چه زودتر به یه ارتباط واقعی و نزدیک تبدیل بشه Smile
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، baba manam sanaz ، kamalir36 ، shadoow ، مسكاتي ، lighter ، azri ، platypus15 ، mehri11 ، goliii ، sepideh jan
.Man knobam font farsi nadaramra. I
Iran histamine va zinc know am nistam.doostetoon daram.be yadetoonam.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، shaya ، baba manam sanaz ، kamalir36 ، shadoow ، amjad ، lighter ، sce
(2014-06-30 ساعت 02:07)romance33 نوشته:  .Man knobam font farsi nadaramra. I

شقایق جون خوش بگذره. جای ما رو هم خالی کن. به همسر گلت هم سلام برسون. ما هم دوستت داریم. مراقب خودت باش.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33 ، lighter
حتما شما هم تجربه ای از این سوء تفاهم های ایجاد شده از طریق ارتباط های مجازی دارید اگه توی گوگل سرچ کنید به انگلیسی لانگ دیستنس، اولین پیشنهادی که خودش میده برای تکمیل سرچت «لانگ دیستنس ریلیشن شیپ» هست! و نتیجه سرچ هم الا ماشالا مطلب و مقاله هست در مورد این مقوله!
نتیجه اینکه..این رابطه از فاصله دور، واقعا و جدا برای خودش یک انتیتی (مقوله مستقل و قابل بحث) هست.
من برای همه آرزو میکنم که این ارتباط هر چه زودتر به یه ارتباط واقعی و نزدیک تبدیل بشه Smile
[/quote]

ايشالا شايا جان
واقعا رابطه از راه دور سختهً
افتضاحه!!!؛)
ما ديگه ايميل گذاشتيم كنار و ويدىو كال ميكنيم و گاهي آن لاين با هم هم بازي ميكنيم
ولي بازم سخته،
مخصوصا اين روزا دارم فكر ميكنم دووم ميارم اگه ويزا بخواد٦ماه يا ي سال طول بكشه...
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shaya ، lighter ، sepideh jan ، azri ، romance33
[quote='romance33' pid='516650' dateline='1404077868']
.Man knobam font farsi nadaramra. I
[/شقایق جون رفتی آمریکا؟؟؟؟
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر  2013
دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014
اعلام نقص مدرک 30جون  , 30 جولای ارسال مدارک بهins
approve  اول آگست 2014
دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک
تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک
دریافت ویزا 15 می 2015SmileCool
 ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، lighter ، romance33
(2014-06-26 ساعت 07:22)نيما ٩٢ نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 13:54)behi.v نوشته:  [quote='tondar' pid='507305' dateline='1401732279']
سلام دوستان
خوش باشید

[/quote
tondar عزيز آيا از رفتن پشيمون نيستي؟ من يكم نگرانم حالا كه كلير شدم دلشوره گرفتم مي ترسم پشيمون بشم. مي ترسم نتونم اونجا بمونم. خيلي خيلي نگرانم. Sad از دوري از اينكه زندگي كلا عوض ميشه و يه زندگي ديگه ميشه.
نوع ویزا: k1-تاریخ ارسال مدارک: Feb 2013-تاریخ اپروو: Jun 2013-تاريخ مصاحبه: 10 دسامبر 2013 ابوظبي-كلير 30 جون 2014-دريافت ويزا از طريق آژانس 25 آگست-ورود به کالیفرنیا 5 دسامبر 2014- ارسال مدارک جهت گرین کارت 3 مارچ 2015- انگشت نگاری 3 اپریل 2015-مصاحبه 28 می
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، lighter ، romance33 ، sepideh jan
(2014-06-30 ساعت 14:23)مسكاتي نوشته:  حتما شما هم تجربه ای از این سوء تفاهم های ایجاد شده از طریق ارتباط های مجازی دارید اگه توی گوگل سرچ کنید به انگلیسی لانگ دیستنس، اولین پیشنهادی که خودش میده برای تکمیل سرچت «لانگ دیستنس ریلیشن شیپ» هست! و نتیجه سرچ هم الا ماشالا مطلب و مقاله هست در مورد این مقوله!

ايشالا شايا جان
افتضاحه!!!؛)
ما ديگه ايميل گذاشتيم كنار و ويدىو كال ميكنيم و گاهي آن لاين با هم هم بازي ميكنيم
ولي بازم سخته،
مخصوصا اين روزا دارم فكر ميكنم دووم ميارم اگه ويزا بخواد٦ماه يا ي سال طول بكشه...
[/quote]

دقيقا منم هميشه بخاطر بعضي سوء تفاهم ها هميشه نگران بودم و فكر مي كردم شايد انتخابم اشتباهه ولي وقتي اومديم پيش هم و با هم بوديم انگار نامزدم يه آدم ديگه شد برام. خيلي خيلي بهتر از قبل و ديدم كه چقدر بهتر از اونچيزيه كه من فكر مي كردم. و همش خدا رو شكر مي كنم.
البته گاهي برعكسشم اتفاق مي افته و ميبيني كه چقدر اشتباه كردي و طرفت اونطور كه فكر مي كردي نيست و اين ديگه خيلي بده.
نوع ویزا: k1-تاریخ ارسال مدارک: Feb 2013-تاریخ اپروو: Jun 2013-تاريخ مصاحبه: 10 دسامبر 2013 ابوظبي-كلير 30 جون 2014-دريافت ويزا از طريق آژانس 25 آگست-ورود به کالیفرنیا 5 دسامبر 2014- ارسال مدارک جهت گرین کارت 3 مارچ 2015- انگشت نگاری 3 اپریل 2015-مصاحبه 28 می
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shaya ، lighter ، romance33
(2014-07-09 ساعت 11:37)azri نوشته:  
(2014-06-30 ساعت 14:23)مسكاتي نوشته:  حتما شما هم تجربه ای از این سوء تفاهم های ایجاد شده از طریق ارتباط های مجازی دارید اگه توی گوگل سرچ کنید به انگلیسی لانگ دیستنس، اولین پیشنهادی که خودش میده برای تکمیل سرچت «لانگ دیستنس ریلیشن شیپ» هست! و نتیجه سرچ هم الا ماشالا مطلب و مقاله هست در مورد این مقوله!
من برای همه آرزو میکنم که این ارتباط هر چه زودتر به یه ارتباط واقعی و نزدیک تبدیل بشه :)

ايشالا شايا جان
افتضاحه!!!؛)
ولي بازم سخته،

دقيقا منم هميشه بخاطر بعضي سوء تفاهم ها هميشه نگران بودم و فكر مي كردم شايد انتخابم اشتباهه ولي وقتي اومديم پيش هم و با هم بوديم انگار نامزدم يه آدم ديگه شد برام. خيلي خيلي بهتر از قبل و ديدم كه چقدر بهتر از اونچيزيه كه من فكر مي كردم. و همش خدا رو شكر مي كنم.
البته گاهي برعكسشم اتفاق مي افته و ميبيني كه چقدر اشتباه كردي و طرفت اونطور كه فكر مي كردي نيست و اين ديگه خيلي بده.
[/quote]

دیشب تا صبح خواب سفارت آمریکا رو میدیدم که یه پوشه ای دستم بود و باید این پوشه رو به اونا تحویل میدادم و نهایتا با یه زوج لاتاری آشناشدم که تازه اومده بودن مصاحبه بهشون گفتم بعید میدونم تا 30 سپتامبر جوابتون آماده بشه مگه اینکه شانس بیارین و یه ضرب ویزا بگیرن !!!خیلی خواب عجیبی بود مثل یه فیلم سینمایی تا صبح اداامه داشت و بالاخره من اون پوشه رو با بدبختی تحویل دادم !!خودم خوابم رو اینطور تعبیر کردم که شاید اینروزا نوبت آپ دیت شدنم باشه آخه سه ماه گذشت دیگه وقتشه یه بار آپ دیت بشم !:D:P
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed.us ، shmo ، kamalir36 ، lighter ، shadoow ، romance33 ، sepideh jan
نوبتی هم که باشه نوبت منه که بگم :
اپروووووووووووووو شدم!!!
شاید هدیه ماه رمضون بوده شاید هدیه تولد همسرم ...
خدا جونم مرسی
دعا میکنم برای همه ی اونهایی که چشم انتظار هستند
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، hamed.us ، shmo ، azri ، sib 24 ، baba manam sanaz ، romance33 ، sepideh jan ، lighter
(2014-07-12 ساعت 08:55)shadoow نوشته:  نوبتی هم که باشه نوبت منه که بگم :
اپروووووووووووووو شدم!!!
خدا جونم مرسی

دوست عزیز تبریک میگم اگه یادتون باشه گفتم بهتون تا 2 هفته دیگه اپروو میشید از امروز برید دنبال واکسناتون اگه هپاتیتو نزدید
http://www.mohajersara.com/thread-1051-page-247.html
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shaya ، sepideh jan ، lighter
اپروووووووووووووو شدم!!!
خدا جونم مرسی

از شنیدن این خبر خیلی خوشحال شدم و به شما و همسرتون تبریک میگم.
به امید خدا میری برای ویزای یکضرب...
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، sepideh jan ، lighter
اپروووووووووووووو شدم!!!
خدا جونم مرسی
سلام دوست عزیز بسیار تبریک انشااله که ویزا را هم یکضرب میگیرید . راستی فکر کنم تاریخ نقص مدارک را در امضائ خودتان اشتباه زدید
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، lighter
(2014-07-12 ساعت 11:14)shmo نوشته:  
اپروووووووووووووو شدم!!!
خدا جونم مرسی
سلام دوست عزیز بسیار تبریک انشااله که ویزا را هم یکضرب میگیرید . راستی فکر کنم تاریخ نقص مدارک را در امضائ خودتان اشتباه زدید
نه اشتباه نزدم! شاید یکی از موارد نادر ما بودیم که دقیقا 4 ماه بعد از ارسال نقص مدارک اپروال اومد
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، shandiz ، romance33 ، sepideh jan ، lighter

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان