موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2015-02-09 ساعت 12:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-10 ساعت 09:19 توسط فری خانم.)
(2015-02-09 ساعت 03:18)sepideh jan نوشته: (2015-02-08 ساعت 11:51)فری خانم نوشته: (2015-01-28 ساعت 22:22)sepideh jan نوشته: حالا خوبه که اقلا میدونی چهار و پنج ماه دیگه انشالله مصاحبته،مارو که همینطور بلاتکلیف گذاشتن و نمیدونیم این شصت روزی که گفتن میخوان بهمون باز چک لیست بدن بعد از دو بار یا نه؟
سپیده جان 60 روز چیه و کی اعلام کرده؟
2 بار بهتون چک لیست دادن؟ لطفا بیشتر توضیح بده عزیزم. ممنونم
سلام فری جان،از زمانیکه بهمون چک لیست دادن یکماه گذشته تقریبا.توی فرم افیدیتیو ساپورتمون یک اشکالی بود که گفتن درست کنین و به فاصله یکماه اون اشکالها رو گرفتن.ولی دوباره گفتن که 60 روز صبر کنین ،حالا این مدت یا اینکه باز میخوان چک لیست بدن و یا به امید خدا تاریخ مصاحبه،امیدوارم کامل توضیح داده باشم عزیزم. از صمیم قلب از خدا میخوام کار شما و بقیه دوستان در اینجا درست بشه و صلاحمون برامون پیش بیاد،برای منو پسرم هم دعا کنین،آمینننننننننن
سلام سپیده جان. مرسی از توضیحات کاملت.
من هم برای تو و همه بهترین ها رو از خدای بزرگ خواهانم.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-09 ساعت 20:43)shandiz نوشته: (2015-02-07 ساعت 04:44)sepideh jan نوشته: دوستان چرا نیستین؟اینجاچقدر سوت و کوره.شاندیز عزیز،حلال مشکلات کجایی؟ به سلامتی رفتی آمریکا؟
سلام ممنونم به یاد من بودید من هر چند وقت یه سر اینجا میزنم و خبر از دوستان میگیرم امیدوارم کارای شما هم به زودی حل بشه و وقت سفارت بگیرید
بله من 2 ماه حدودا ام ر ی کا امدم و در کنار همسر مهربانم هستم امیدوارم که همه دوستان هر چه زودتر از این مرحله بگذرند و زندگی مشترکشونو اغاز کنند
من 2 بار اداره سوشال رفتم هنوز نه سوشالمو گرفتم نه گرین کارتمو همشم میگن تعطیلات بوده باید صبر کنید فعلا سرمو با کتاب خونه رفتن و رزومه ساختن گرم کردن و زبانمو تقویت میکنم
از اینجایی که من هستم هوای بسیار عالی و بهاری داره و ما که چندین سال اب هوای بد به خوردمون رفته قدر این هوا رو بیشتر میدونیم.
همگی موفق باشید به امید اینکه روزی همه شما دوستان به حدفهاتون تو زندگی برسید امیییییین
سلام شاندیز جان
خوش اومدی. امیدوارم در اینجا موفق و خوشبخت بشی. راستش دیدم نوشتی که منتظر سوشال هستی و در خانه زبان می خونی. گفتم اشتباه منو تکرار نکنی. من هم دو ماه منتظر سوسال و بعد گرفتن آی دی و گرین کارت بودم و وقتم تلف شد. یعنی فکر می کردم بخوام مدرسه برم این مدارک را ازم می خوان. ولی اینجا ادالت اسکول می تونی بری و هیچی هم ازت نمی خوان. زبانت را می تونی اونجا سروع کنی تا انشالله مدارکت برسه.
موفق باشی
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-10 ساعت 01:10)shandiz نوشته: (2015-02-09 ساعت 21:08)kamalir36 نوشته: (2015-02-09 ساعت 20:43)shandiz نوشته: (2015-02-07 ساعت 04:44)sepideh jan نوشته: دوستان چرا نیستین؟اینجاچقدر سوت و کوره.شاندیز عزیز،حلال مشکلات کجایی؟ به سلامتی رفتی آمریکا؟
سلام ممنونم به یاد من بودید من هر چند وقت یه سر اینجا میزنم و خبر از دوستان میگیرم امیدوارم کارای شما هم به زودی حل بشه و وقت سفارت بگیرید
بله من 2 ماه حدودا ام ر ی کا امدم و در کنار همسر مهربانم هستم امیدوارم که همه دوستان هر چه زودتر از این مرحله بگذرند و زندگی مشترکشونو اغاز کنند
من 2 بار اداره سوشال رفتم هنوز نه سوشالمو گرفتم نه گرین کارتمو همشم میگن تعطیلات بوده باید صبر کنید فعلا سرمو با کتاب خونه رفتن و رزومه ساختن گرم کردن و زبانمو تقویت میکنم
از اینجایی که من هستم هوای بسیار عالی و بهاری داره و ما که چندین سال اب هوای بد به خوردمون رفته قدر این هوا رو بیشتر میدونیم.
همگی موفق باشید به امید اینکه روزی همه شما دوستان به حدفهاتون تو زندگی برسید امیییییین
سلام شاندیز جان
خوش اومدی. امیدوارم در اینجا موفق و خوشبخت بشی. راستش دیدم نوشتی که منتظر سوشال هستی و در خانه زبان می خونی. گفتم اشتباه منو تکرار نکنی. من هم دو ماه منتظر سوسال و بعد گرفتن آی دی و گرین کارت بودم و وقتم تلف شد. یعنی فکر می کردم بخوام مدرسه برم این مدارک را ازم می خوان. ولی اینجا ادالت اسکول می تونی بری و هیچی هم ازت نمی خوان. زبانت را می تونی اونجا سروع کنی تا انشالله مدارکت برسه.
موفق باشی
ممنونم از شما دوست عزيز همين امروز رفتم فرمها روگرفتم و گفت از ماه مارچ كلاساشون شروع ميشه
براي رفتن به adult school هزينه هم بايد پرداخت كرد ميشه بگيد چقدر لطفا
من شنيدم كلاس زبان خيلي گران هستش .
مصاحبه :sep 2015 ابوظبي
نتيجه:AP
آپديت 16sep,17sep,16nov,28jan2016,31jan2016:ceac
كلير :31jan2016
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
سلام شاندیز جان
موفق باشی
[/quote]
ممنونم از شما دوست عزيز همين امروز رفتم فرمها روگرفتم و گفت از ماه مارچ كلاساشون شروع ميشه
[/quote]
[/quote]
50$
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2015-02-10 ساعت 18:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-10 ساعت 18:37 توسط ATYY.)
(2015-02-10 ساعت 18:35)shandiz نوشته: سلام شاندیز جان
موفق باشی
[/quote]
[/quote]
50$
[/quote]
مرسي چه عالي !
موفق باشی
[/quote]
[/quote]
50$
[/quote]
مرسي چه عالي !
مصاحبه :sep 2015 ابوظبي
نتيجه:AP
آپديت 16sep,17sep,16nov,28jan2016,31jan2016:ceac
كلير :31jan2016
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
[/quote]
50$
[/quote]
مرسي چه عالي !
موفق باشی
[/quote]
[/quote]
معمولا adult school پولی نیست. ولی بعضی جاها میگیرند. مثلا من خودم اولین بار که در valley ثبت نام کردم ۳۰ دلار برای کلاس و ۴۰ دلار برای کتاب گرفتند. اصلا هم از رو کتاب درس ندادند. ولی به علت کار همسرم ما اومدیم سمت lakewood که اینجا من یک مدرسه بزرگ adult school ثبت نام کردم که مجانی هست و خیلی هم عالی است. همه امکاناتش هم مجانی هست. مثل اتاق کامپیوتر. شما می تونی از روی map نزدیکترین adult school رو پیدا کنی و جزئیاتش را ازشون بپرسی.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2015-02-18 ساعت 18:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-18 ساعت 18:15 توسط sepideh jan.)
Kamalir36 :دوست عزیز سلام،یادمه که شما یک سفرنامه خیلی خوب از ایروان داشتی،دیگه نیست سفرنامتون؟چون من پیدا نکردم
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر 2013
دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014
اعلام نقص مدرک 30جون , 30 جولای ارسال مدارک بهins
approve اول آگست 2014
دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک
تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک
دریافت ویزا 15 می 2015
ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵
آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-18 ساعت 18:14)sepideh jan نوشته: Kamalir36 :دوست عزیز سلام،یادمه که شما یک سفرنامه خیلی خوب از ایروان داشتی،دیگه نیست سفرنامتون؟چون من پیدا نکردم
سلام عزیزم.
من هیچ تغییر یا حذفی نکردم. شاید هنوز باشه. با دقت بگردید اگه نبود و نیاز بود دوباره تو سایت بذارم.