کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
|
2015-03-24 ساعت 23:17
سلام دوستان خوبم،این مدت از بس که کار داشتمو و گاهی اوقات اینترنت هم نداشتم،وقت نشد که بیام مهاجرسرا،من و پسرم دیروز مصاحبه داشتیم در ایروان ،که متاسفانه نقص مدرک خوردیم.قابل توجه کسانیکه فکر میکنن همه چیز برای فرزندان و همسران افراد سیتیزن آب خوردنه.بعد از یکسالو وچهار ماه که نامه مصاحبه اومد الان هم اینطوری.باید حتما اینو بهتون بگم و( در قسمت سفرنامه هم خواهم نوشت چون باید دینمو به مهاجرسرا و دوستان عزیزی که کمکم کردن ادا کنم.)داشتم میگفتم باید اینو بگم که من هر آنچه که در نامه مصاحبه ازم خواسته بودنو بردم وخیلی چیزهارو که نخواسته بودن حتی اضافه بردم،که هم اونهار وازم خواست و وقتی گفتم که در نامه اینترویو (مصاحبه)نخواسته بودین خانمی که مدارکو میگرفت و اصلا هم رحم وانصاف نداشت گفت برای شوهرتون ایمیل زده بودیم.در حالیکه همسر من به محض اینکه هر ایمیلی میزنن خبر دار میشه و پرینتی که اون خانم در سفارت نشونم داد مبنی بر اینکه اینو فرستادیم برای همسرت اصلا پرینت ایمیل نبود و هیچ تاریخی نداشت!!!.حتی مدارکیو که ما برای ins فرستاده بودیم و بر اساس اونها اپروو شده بودیمو دوباره خواستن.خوب اگر به ما واقعا اطلاع داده بودن توی این مدتیکه که خودمو برای مصاحبه آماده میکر ،تهیشون کرده بودم.همینطور مدارکیو که از همسرم خواستن دوباره توی آمریکا تهیه میکردبه هر حال بلیط ۱۰روزه گرفتم و هتل،چون برای پسرم و تست سلی که از کودکان میگیرین بای یکهفته قبل مصاحبه می آمدم و الان هنوز ایروان هستیم.اینهم از کارهای اداری سفارت و اشتباه فاحشی که اونا انجام دادن.حالا از مخارج دوبارش که بگذریم فقط خدا میدونه که روز مصاحبه چه حالی داشتم ووقتی آفیسر آمریکایی بهم گفت حالت چطوره گفتم اصلا خوب نیستم.انگار که ضعف اعصاب گرفته بودم والانم حال درستی ندارم.حتی به خانمه گفتم شما توی نامه مصاحبه نگفته بودین با تندی گفت خانم هی نگو نامه مصاحبه ایمیل کرده بودیم،گفتم اگر میدونستم که مدارکو میاوردم،بچه من زمانش کمه باید مدرسه بره و..ولی فایده ای نداره و هر چی که میگن آدم باید قبول کنه متاسفانه،فعلا خداحافظ دوستان،برام دعا کنین چون حال خوبی ندارمو بیحوصلم.
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر 2013 دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014 اعلام نقص مدرک 30جون , 30 جولای ارسال مدارک بهins approve اول آگست 2014 دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵ نقص مدرک تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک دریافت ویزا 15 می 2015 ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵ آنرا که تویی چاره بیچاره نخواهد شد
2015-03-25 ساعت 04:08
(2015-03-24 ساعت 23:17)sepideh jan نوشته: سلام دوستان خوبم،این مدت از بس که کار داشتمو و گاهی اوقات اینترنت هم نداشتم،وقت نشد که بیام مهاجرسرا،من و پسرم دیروز مصاحبه داشتیم در ایروان ،که متاسفانه نقص مدرک خوردیم.قابل توجه کسانیکه فکر میکنن همه چیز برای فرزندان و همسران افراد سیتیزن آب خوردنه.بعد از یکسالو وچهار ماه که نامه مصاحبه اومد الان هم اینطوری.باید حتما اینو بهتون بگم و( در قسمت سفرنامه هم خواهم نوشت چون باید دینمو به مهاجرسرا و دوستان عزیزی که کمکم کردن ادا کنم.)داشتم میگفتم باید اینو بگم که من هر آنچه که در نامه مصاحبه ازم خواسته بودنو بردم وخیلی چیزهارو که نخواسته بودن حتی اضافه بردم،که هم اونهار وازم خواست و وقتی گفتم که در نامه اینترویو (مصاحبه)نخواسته بودین خانمی که مدارکو میگرفت و اصلا هم رحم وانصاف نداشت گفت برای شوهرتون ایمیل زده بودیم.در حالیکه همسر من به محض اینکه هر ایمیلی میزنن خبر دار میشه و پرینتی که اون خانم در سفارت نشونم داد مبنی بر اینکه اینو فرستادیم برای همسرت اصلا پرینت ایمیل نبود و هیچ تاریخی نداشت!!!.حتی مدارکیو که ما برای ins فرستاده بودیم و بر اساس اونها اپروو شده بودیمو دوباره خواستن.خوب اگر به ما واقعا اطلاع داده بودن توی این مدتیکه که خودمو برای مصاحبه آماده میکر ،تهیشون کرده بودم.همینطور مدارکیو که از همسرم خواستن دوباره توی آمریکا تهیه میکردبه هر حال بلیط ۱۰روزه گرفتم و هتل،چون برای پسرم و تست سلی که از کودکان میگیرین بای یکهفته قبل مصاحبه می آمدم و الان هنوز ایروان هستیم.اینهم از کارهای اداری سفارت و اشتباه فاحشی که اونا انجام دادن.حالا از مخارج دوبارش که بگذریم فقط خدا میدونه که روز مصاحبه چه حالی داشتم ووقتی آفیسر آمریکایی بهم گفت حالت چطوره گفتم اصلا خوب نیستم.انگار که ضعف اعصاب گرفته بودم والانم حال درستی ندارم.حتی به خانمه گفتم شما توی نامه مصاحبه نگفته بودین با تندی گفت خانم هی نگو نامه مصاحبه ایمیل کرده بودیم،گفتم اگر میدونستم که مدارکو میاوردم،بچه من زمانش کمه باید مدرسه بره و..ولی فایده ای نداره و هر چی که میگن آدم باید قبول کنه متاسفانه،فعلا خداحافظ دوستان،برام دعا کنین چون حال خوبی ندارمو بیحوصلم.سلام دوست عزیز.ناراحت شدم هنوز ویزا رو نگرفتید اگه میتونید بمونید ایروان و مدارک جدید رو ارائه بدید.هروقت حال و حوصله داشتید بما هم بگید چه مدارکی بردید و چه چیزهای اضافه خواستن ازتون چون خیلی ها هنوز مصاحبه نرفتن مثل همسر من و خیلی از بچه های مهاجرسرا که منتظر مصاحبه هستند.بدونیم که با دست پر بریم..
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013, اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88 ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015، تاریخ ویزا 2015, 9Sep سفرنامه لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+ تشکر کنندگان: sepideh IR ، romance33 ، barfi1 ، فری خانم ، free pigeon
2015-03-27 ساعت 22:30
سلام.
امروز ۱۴ ماه شد پرونده همسرم کامل و همچنان منتظر گرفتن وقت مصاحبه هستیم.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013, اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88 ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015، تاریخ ویزا 2015, 9Sep سفرنامه لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+ تشکر کنندگان: sepideh IR ، shandiz ، inanna ، romance33 ، فری خانم ، free pigeon
2015-03-27 ساعت 22:42
دوستان نازنين كِه ناراحت هستيد راحت و ريلكس باشيد بچه ها نگاه كنيد به امضاى من و روحيتونو حفظ كنيد چون منتظرتر از شما ها هم هستن نمونشم بنده ☺️?
دسته بندىIR1
ارسال مدارك 2013/1/31 اپروو 2013/7/22 پرداخت آنلاين ٨٨$ و ٢٣٠$ در تاريخ 2013/9/12 نامه تكميل پرونده 2015/07/17 تاريخ مصاحبه؟؟؟؟ چقدر انتظار صبوره برعكس من بچه ها روزهاى خوب تو راهه
2015-03-27 ساعت 23:56
مرسی از دلداریت عزیزم،منکه حال خوشی ندارم،بی انصافا اون پنجاه روز که خودمو برای مصاحبه آماده میکردم ایمیل نزدن که برای مدارک جدید که منم تکلیفمو بدونم و مجبور نباشم با بچه دوباره به ایروان سفر کنم.دوباره پنج و شش میلیون کم کمش هزینه سفرمه،حالا خدا کنه که نگن باز برو چیز دیگه بیار،اینا که مشکلات ما براشون مهم نیست،نمیدونن چقدر سخته که برای سفارت باید بریم کشور دیگه،خدا باعث بانیشو لعنت کنه که اینقدر خار کردن ایرانیهارو که سفارت آمریکاتوی شهر خودمون نباید باشه. وپولمون همداینقدر بی ارزش بشه که... دیگه بهتره چیزی نگم چون خیلی درد داره که اینقدر توی دنیا بی ارزشمون کردن.
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر 2013 دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014 اعلام نقص مدرک 30جون , 30 جولای ارسال مدارک بهins approve اول آگست 2014 دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵ نقص مدرک تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک دریافت ویزا 15 می 2015 ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵ آنرا که تویی چاره بیچاره نخواهد شد
2015-03-28 ساعت 14:32
(2015-03-27 ساعت 23:56)sepideh jan نوشته: مرسی از دلداریت عزیزم،منکه حال خوشی ندارم،بی انصافا اون پنجاه روز که خودمو برای مصاحبه آماده میکردم ایمیل نزدن که برای مدارک جدید که منم تکلیفمو بدونم و مجبور نباشم با بچه دوباره به ایروان سفر کنم.دوباره پنج و شش میلیون کم کمش هزینه سفرمه،حالا خدا کنه که نگن باز برو چیز دیگه بیار،اینا که مشکلات ما براشون مهم نیست،نمیدونن چقدر سخته که برای سفارت باید بریم کشور دیگه،خدا باعث بانیشو لعنت کنه که اینقدر خار کردن ایرانیهارو که سفارت آمریکاتوی شهر خودمون نباید باشه. وپولمون همداینقدر بی ارزش بشه که... دیگه بهتره چیزی نگم چون خیلی درد داره که اینقدر توی دنیا بی ارزشمون کردن. دوست عزیز خیلی متاسف شدم از اتفاقی که برای شما افتاده.امیدوارم شما و فرزندتان هرچه زودتر به همسرتان بپیوندید.لطف میکنید سوال sib عزیز را در مورد مدارکی که بابت ان نقص خوردید را سر فرصت پاسخ دهید بسیار سپاسگذارم.
ازدواج با سیتیزن +فرزند زیر21سال سیتیزن
ارسال مدارک28 نوامبر2014 رسیپت 1 دسامبر اپرو 30 دسامبر ارسال مدارک به nvcژانویه 2015 تاییدتکمیل مدارک 18 مارچ 2015 سفارت: ابوظبی مصاحبه 16 دسامبر ویزا یکضرب دریافت پاسپورت 21دسامبر ورود 8 مارچ 2016 هرچه قدرزندگی بدباشد، وقتی زندگی هست امید هم هست (هاوکینگ) تشکر کنندگان: sepideh IR ، shandiz ، sib 24 ، فری خانم ، sepideh jan
2015-03-29 ساعت 10:29
(2015-03-24 ساعت 23:17)sepideh jan نوشته: سلام دوستان خوبم،این مدت از بس که کار داشتمو و گاهی اوقات اینترنت هم نداشتم،وقت نشد که بیام مهاجرسرا،من و پسرم دیروز مصاحبه داشتیم در ایروان ،که متاسفانه نقص مدرک خوردیم.قابل توجه کسانیکه فکر میکنن همه چیز برای فرزندان و همسران افراد سیتیزن آب خوردنه.بعد از یکسالو وچهار ماه که نامه مصاحبه اومد الان هم اینطوری.باید حتما اینو بهتون بگم و( در قسمت سفرنامه هم خواهم نوشت چون باید دینمو به مهاجرسرا و دوستان عزیزی که کمکم کردن ادا کنم.)داشتم میگفتم باید اینو بگم که من هر آنچه که در نامه مصاحبه ازم خواسته بودنو بردم وخیلی چیزهارو که نخواسته بودن حتی اضافه بردم،که هم اونهار وازم خواست و وقتی گفتم که در نامه اینترویو (مصاحبه)نخواسته بودین خانمی که مدارکو میگرفت و اصلا هم رحم وانصاف نداشت گفت برای شوهرتون ایمیل زده بودیم.در حالیکه همسر من به محض اینکه هر ایمیلی میزنن خبر دار میشه و پرینتی که اون خانم در سفارت نشونم داد مبنی بر اینکه اینو فرستادیم برای همسرت اصلا پرینت ایمیل نبود و هیچ تاریخی نداشت!!!.حتی مدارکیو که ما برای ins فرستاده بودیم و بر اساس اونها اپروو شده بودیمو دوباره خواستن.خوب اگر به ما واقعا اطلاع داده بودن توی این مدتیکه که خودمو برای مصاحبه آماده میکر ،تهیشون کرده بودم.همینطور مدارکیو که از همسرم خواستن دوباره توی آمریکا تهیه میکردبه هر حال بلیط ۱۰روزه گرفتم و هتل،چون برای پسرم و تست سلی که از کودکان میگیرین بای یکهفته قبل مصاحبه می آمدم و الان هنوز ایروان هستیم.اینهم از کارهای اداری سفارت و اشتباه فاحشی که اونا انجام دادن.حالا از مخارج دوبارش که بگذریم فقط خدا میدونه که روز مصاحبه چه حالی داشتم ووقتی آفیسر آمریکایی بهم گفت حالت چطوره گفتم اصلا خوب نیستم.انگار که ضعف اعصاب گرفته بودم والانم حال درستی ندارم.حتی به خانمه گفتم شما توی نامه مصاحبه نگفته بودین با تندی گفت خانم هی نگو نامه مصاحبه ایمیل کرده بودیم،گفتم اگر میدونستم که مدارکو میاوردم،بچه من زمانش کمه باید مدرسه بره و..ولی فایده ای نداره و هر چی که میگن آدم باید قبول کنه متاسفانه،فعلا خداحافظ دوستان،برام دعا کنین چون حال خوبی ندارمو بیحوصلم.سپیده جان از اتفاقی که برات افتاد متاسفم. تا اونجا هستی ازشون دقیقا بخواه که چی میخوان و اون به اصطلاح ایمیل رو برات بفرستن. اگر هم برگشتی ایمیل بزن و جواب ازشون بگیر که دقیقا چی میخوان؟ برعکس من که از همه مدارکی که توی ایمیل اومده بود فقط 3 تاش رو خواستند. عکس و فرم ptt و برگه صورتی رو نخواستند. شاید چون بار دومم بود که مصاحبه میشرم.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: sepideh IR ، mani_badb0y ، romance33 ، sib 24 ، barfi1 ، sepideh jan
2015-03-29 ساعت 14:42
دقيقا اون خانم تو سفارت ارمنستان همين حرف رو به من زد که فلان مدرک رو ندارى گفتم تو نامه مصاحبه همچين چيزى نبود جزو مدارک درخواستى گفت جداگانه ايميل زديم گفتم به کى ؟گفت به همسرت ولى همسر من اصلا همچين ايميلى دريافت نکرده بود ,
ويزاى ازدواجى با سيتيزن
ارسال مدارک و رسيد مدارک بهمن 92 اپروو تير 93 دريافت کيس نامبر شهريور 93 مصاحبه دى 93 ارمنستان, ايروانس کليرنس ارديبهشت 94 سرويس سنتر ورمونت تشکر کنندگان: sepideh IR ، sepideh jan
2015-03-29 ساعت 15:01
سلام دوستان عزيزم..سال نو مبارك
اميدوارم تو سال جديد انتظار هممون تموم بشه بچه متأسفانه هيچ وقت كسي به سؤال هاي من جواب نميده اما خواهش مي كنم اگه جواب سؤال من ميدونيد بهم بگيد(از كسي كه هفته پيش براي مصاحبه به ارمنستان رفته بود با كيس نامزدي،شنيدم سؤال هاي روز مصاحبه رو داشته!!!)) اما نتونستم بپرسم از كجا و از كي گرفته!! آيا همچين نمونه سوال هايي براي كيس ازدواج هست و كسي ميدونه از كجا ميشه گرفت!!!؟ عقيق تشکر کنندگان: sepideh IR
2015-03-29 ساعت 15:19
(2015-03-29 ساعت 15:01)عقيق نوشته: سلام دوستان عزيزم..سال نو مبارك نمونه سوال ؟ مگه امتحان ترم هست ؟ اگه آشنایی داشته باشید از همسرتون سوال ها رو جواب می دید . لینک پایین هم شاید به شما کمک کنه : کد: http://www.visajourney.com/forums/topic/440805-k1-visa-interview-questions/
ويزاي نامزدي
ارسال مدارك : ٢٨ ژانويه ٢٠١٥ دريافت رسيد نامبر : ٢ فوريه ٢٠١٥ سرويس سنتر : كاليفرنيا اپرو : ١٢ فوريه ٢٠١٥ سفارت : ارمنستان وقت مصاحبه :٧ آوریل دریافت ویزا : 11 آوریل تشکر کنندگان: sepideh IR ، sepideh jan
2015-03-29 ساعت 23:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-29 ساعت 23:24 توسط sepideh jan.)
(2015-03-29 ساعت 15:19)Mahanturbo نوشته:(2015-03-29 ساعت 15:01)عقيق نوشته: سلام دوستان عزيزم..سال نو مبارك (2015-03-29 ساعت 23:13)sepideh jan نوشته: دوستان مدارکیو که از من خواست یکیش عکس جدید پنج در پنج از من و پسرم بود،طلاقنامه ازدواج قبلی همسرم(که قبلا به nvc) داده بودیم،از فرمهای مالیاتی ایراد گرفته و مال ۲۰۱۴را دوباره خواسته بودن که اگر کافی نباشه باز باید اسپانسر بگیریم،ترجمه شناسنامه ها.. ،رزومه کاری کامل همسرم تمام اینها چیزهای غیر عادی نیست و توی مهاجر سرا هم همه میدونن ولی مشکل اینه که از ما نخواسسسستتتتته بووووودن در نامه مصاحبه و میگفتن ایمیل زدن بعدا ولی اصلا همچین ایمیلی دریافت نشده وگرنه توی این مدت که کارامو انجام میدادم همرو تهیه میکردممم تا مجبور نباشم دوباره با بچه پشم و برمعلاوه بر هزینه صدمه روحیشو خبر دارین.موقع مصاحبه هم دیگه چیزی نمونده بود که نپرسه،چطوری آشنا شدین ،الان همسرت کجاست،کجا کار میکنه ،آیا این بچه،بچه این اسم(همسرم) هست؟ و...به همسرم گفتم خوب علاوه بر این مدارکو و مدیکال و ..، یکدفعه تست DNA هم بگیرنو خیالشونو راحت کنن تا اینقدر توهین نشه به مادر و از آدم نپرسن این بچه ،بچه پدرشه یا نه؟؟ خلاصه متاسفم که ما ایرانیها اینقدر توی دنیا حقیرشدیم که اولا باید پشیمو یک کشور دیگه بریم سفارت آمریکا و بعدم به این دید نگاه کنن بهمون که برای آمریکا رفتن حاضریم هرچی دروغه بگیم،وای خدایااا!!
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر 2013 دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014 اعلام نقص مدرک 30جون , 30 جولای ارسال مدارک بهins approve اول آگست 2014 دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵ نقص مدرک تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک دریافت ویزا 15 می 2015 ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵ آنرا که تویی چاره بیچاره نخواهد شد تشکر کنندگان: sepideh IR ، barfi1 ، فری خانم
2015-03-29 ساعت 23:18
(2015-03-29 ساعت 23:13)sepideh jan نوشته: دوستان مدارکیو که از من خواست یکیش عکس جدید پنج در پنج از من و پسرم بود،طلاقنامه ازدواج قبلی همسرم(که قبلا به nvc) داده بودیم،از فرمهای مالیاتی ایراد گرفته و مال ۲۰۱۴را دوباره خواسته بودن که اگر کافی نباشه باز باید اسپانسر بگیریم،ترجمه شناسنامه ها.. ،رزومه کاری کامل همسرم تمام اینها چیزهای غیر عادی نیست و توی مهاجر سرا هم همه میدونن ولی مشکل اینه که از ما نخواسسسستتتتته بووووودن در نامه مصاحبه و میگفتن ایمیل زدن بعدا ولی اصلا همچین ایمیلی دریافت نشده وگرنه توی این مدت که کارامو انجام میدادم همرو تهیه میکردممم تا مجبور نباشم دوباره با بچه پشم و برمعلاوه بر هزینه صدمه روحیشو خبر دارین.موقع مصاحبه هم دیگه چیزی نمونه بود که نپرسه،چطوری آشنا شدین ،الان همسرت کجاست،کجا کار میکنه ،آیا این بچه،بچه این اسم(همسرم) هست؟ و...به همسرم گفتم خوب علاوه بر این مدارکو و مدیکال و ..، یکدفعه تست DNA هم بگیرنو خیالشونو راحت کنن تا اینقدر توهین نشه به مادر و از آدم نپرسن این بچه ،بچه پدرشه یا نه؟؟ خلاصه متاسفم که ما ایرانیها اینقدر توی دنیا حقیرشدیم که اولا باید پشیمو یک کشور دیگه بریم سفارت آمریکا و بعدم به این دید نگاه کنن بهمون که برای آمریکا رفتن حاضریم هرچی دروغه بگیم،وای خدایااا!!
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر 2013 دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014 اعلام نقص مدرک 30جون , 30 جولای ارسال مدارک بهins approve اول آگست 2014 دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵ نقص مدرک تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک دریافت ویزا 15 می 2015 ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵ آنرا که تویی چاره بیچاره نخواهد شد تشکر کنندگان: sepideh IR ، barfi1 ، sib 24
2015-03-29 ساعت 23:25
(2015-03-29 ساعت 23:13)sepideh jan نوشته: دوستان مدارکیو که از من خواست یکیش عکس جدید پنج در پنج از من و پسرم بود،طلاقنامه ازدواج قبلی همسرم(که قبلا به nvc) داده بودیم،از فرمهای مالیاتی ایراد گرفته و مال ۲۰۱۴را دوباره خواسته بودن که اگر کافی نباشه باز باید اسپانسر بگیریم،ترجمه شناسنامه ها.. ،رزومه کاری کامل همسرم تمام اینها چیزهای غیر عادی نیست و توی مهاجر سرا هم همه میدونن ولی مشکل اینه که از ما نخواسسسستتتتته بووووودن در نامه مصاحبه و میگفتن ایمیل زدن بعدا ولی اصلا همچین ایمیلی دریافت نشده وگرنه توی این مدت که کارامو انجام میدادم همرو تهیه میکردممم تا مجبور نباشم دوباره با بچه پشم و برمعلاوه بر هزینه صدمه روحیشو خبر دارین.موقع مصاحبه هم دیگه چیزی نمونه بود که نپرسه،چطوری آشنا شدین ،الان همسرت کجاست،کجا کار میکنه ،آیا این بچه،بچه این اسم(همسرم) هست؟ و...به همسرم گفتم خوب علاوه بر این مدارکو و مدیکال و ..، یکدفعه تست DNA هم بگیرنو خیالشونو راحت کنن تا اینقدر توهین نشه به مادر و از آدم نپرسن این بچه ،بچه پدرشه یا نه؟؟ خلاصه متاسفم که ما ایرانیها اینقدر توی دنیا خار شدیم که اولا باید پشیمو یک کشور دیگه بریم سفارت آمریکا و بعدم به این دید نگاه کنن بهمون که برای آمریکا رفتن حاضریم هرچی دروغه بگیم،وای خدایااا!! همان موقع فرصت ندادن که تکس و سایر مدارک رو برای شما فاکس کنند؟؟وببخشید این رو می گم ولی معمولا افرادی که برای مصاحبه به سفارت میروند کلی مدرک خواسته شده و نخواسته شده به همراهشون می برندتا این همه خرج به خاطر یه مدرک ساده به هدر نره. ضمنا تکس که اساسا باید به روز باشه یعنی الان تا 2014 باید صادر بشه.
F4 category P.D 23Jan2002 Interview َAbd 06Nov2014 Waiting ForA.P
تشکر کنندگان: sepideh IR ، sib 24 ، sepideh jan
2015-03-29 ساعت 23:26
(2015-03-29 ساعت 23:18)sepideh jan نوشته:(2015-03-29 ساعت 23:13)sepideh jan نوشته: دوستان مدارکیو که از من خواست یکیش عکس جدید پنج در پنج از من و پسرم بود،طلاقنامه ازدواج قبلی همسرم(که قبلا به nvc) داده بودیم،از فرمهای مالیاتی ایراد گرفته و مال ۲۰۱۴را دوباره خواسته بودن که اگر کافی نباشه باز باید اسپانسر بگیریم،ترجمه شناسنامه ها.. ،رزومه کاری کامل همسرم تمام اینها چیزهای غیر عادی نیست و توی مهاجر سرا هم همه میدونن ولی مشکل اینه که از ما نخواسسسستتتتته بووووودن در نامه مصاحبه و میگفتن ایمیل زدن بعدا ولی اصلا همچین ایمیلی دریافت نشده وگرنه توی این مدت که کارامو انجام میدادم همرو تهیه میکردممم تا مجبور نباشم دوباره با بچه پشم و برمعلاوه بر هزینه صدمه روحیشو خبر دارین.موقع مصاحبه هم دیگه چیزی نمونه بود که نپرسه،چطوری آشنا شدین ،الان همسرت کجاست،کجا کار میکنه ،آیا این بچه،بچه این اسم(همسرم) هست؟ و...به همسرم گفتم خوب علاوه بر این مدارکو و مدیکال و ..، یکدفعه تست DNA هم بگیرنو خیالشونو راحت کنن تا اینقدر توهین نشه به مادر و از آدم نپرسن این بچه ،بچه پدرشه یا نه؟؟ خلاصه متاسفم که ما ایرانیها اینقدر توی دنیا حقیرشدیم که اولا باید پشیمو یک کشور دیگه بریم سفارت آمریکا و بعدم به این دید نگاه کنن بهمون که برای آمریکا رفتن حاضریم هرچی دروغه بگیم،وای خدایااا!! ببخشید دوستان اومدم نوشتمو ویرایش کنم توی تپزتاک اینطوری شد
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر 2013 دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014 اعلام نقص مدرک 30جون , 30 جولای ارسال مدارک بهins approve اول آگست 2014 دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵ نقص مدرک تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک دریافت ویزا 15 می 2015 ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵ آنرا که تویی چاره بیچاره نخواهد شد تشکر کنندگان: sepideh IR
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان