کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2015-02-23 ساعت 22:05)bitarafan نوشته:  
(2012-08-08 ساعت 00:52)الهه سابق نوشته:  واای پس منم حتما همین اضطراب پیشینو دارم. اگه بهت بگم چه فکرایی به سرم میزنه به خودت امیدوار میشی:
من یه خواهر 13 ساله دارم، مثلا یکی از این فکرام اینه: وقتی برم آمریکا، اگه تهران زلزله بیاد و زبونم لال، زبونم لال پدر و مادرم .... اونوقت خواهر کوچولوی من، یه دختر تنها توی یه شهر زلزله زده چکار میکنه، یا اگه من برم آمریکا و ایران جنگ بشه و یه بلایی سر خانوادم بیاد، خواهرم چکار میکنه. یا اگه من برم آمریکا و نه جنگ بشه و نه زلزله بیاد، ولی یهو زبونم لال تصادفی، بیماری پیش بیاد، اونوقت چی؟ و ...........

Salam elahe jon man chetori mitonam ba shoma khososi sohbat konam man khatereh hastam
الهه جان
بهتر نیست که افکار منفی رو از خودمون دور کنیم.
اکثر اتفاقاتی که برای ما می افته حاصل انرژی هست که ما از افکار خودمون به هستی ساطع می کنیم و اونها رو به سمت خودمون جذب می کنیم.
پس چه بهتر که انرژی افکار مثبت رو به سمت خودمون جذب کنیم.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، sepideh IR ، sepideh jan ، barfi1
میبینم دیگه کسی اینجا از حال و روزش نمی نویسه! امیدوارم هرجا هستین شاد و سلامت باشید.
من بعد ازکلی انتظار پارسال گرین کارتم رو گرفتم و برگشتم ازدواج کردم و برای همسرم اقدام کردم. دوباره سر 6 ماه رفتم و برای پاس سفید اقدام کردم 2 ماه موندم و دوباره برگشتم چون واقن دوری از همسرم سخت بود. تصمیم گرفتم تا جایی که می تونم ایران باشم تا نزدیکی های کار همسرم و اون موقع برم. توی اون 2 ماه هم کار کردم تا فرم مالیاتی هم پر کنم و هم دلار دربیاره Smile))))
خیلی مهاجرت داستان عجیبیه!
من به چشم دیدم که مهاجرت و فاصله ها چطوری احساسات آدم ها رو به هم تغییر میده چه سببی چه نسبی
خیلی این انتظار ها و فاصله ها ظلمه!
الان هم تو ایران هنوز یه گوشه ذهنم میدونم فرصت زندگی بهتر و تحصیلات و شغل و حتا آب و هوای بهتر رو دیرتر بدست میارم اما تصمیمی بود که خودم گرفتم تا برگردم و زندگی واقعیم رو حفظ کنم. ولی هر روز که تو این شهر خاکستری شلوغ بیدار میشم، بیشتر از اینجا دلزده میشم!
و البته این نظر منه. Smile
Doctor of Audiology Student
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: free pigeon ، aghamilad ، sib 24 ، فری خانم ، sepideh IR ، sepideh jan ، masmori ، romance33 ، maria2000
(2015-03-03 ساعت 13:36)شاپرک نوشته:  میبینم دیگه کسی اینجا از حال و روزش نمی نویسه! امیدوارم هرجا هستین شاد و سلامت باشید.
من بعد ازکلی انتظار پارسال گرین کارتم رو گرفتم و برگشتم ازدواج کردم و برای همسرم اقدام کردم. دوباره سر 6 ماه رفتم و برای پاس سفید اقدام کردم 2 ماه موندم و دوباره برگشتم چون واقن دوری از همسرم سخت بود. تصمیم گرفتم تا جایی که می تونم ایران باشم تا نزدیکی های کار همسرم و اون موقع برم. توی اون 2 ماه هم کار کردم تا فرم مالیاتی هم پر کنم و هم دلار دربیاره Smile))))
من به چشم دیدم که مهاجرت و فاصله ها چطوری احساسات آدم ها رو به هم تغییر میده چه سببی چه نسبی
الان هم تو ایران هنوز یه گوشه ذهنم میدونم فرصت زندگی بهتر و تحصیلات و شغل و حتا آب و هوای بهتر رو دیرتر بدست میارم اما تصمیمی بود که خودم گرفتم تا برگردم و زندگی واقعیم رو حفظ کنم. ولی هر روز که تو این شهر خاکستری شلوغ بیدار میشم، بیشتر از اینجا دلزده میشم!
سلام دوست عزیز.امیدوارم شما و همسرتون هم به زودی رهی بشید که زندگیتون رو اونجوری که دوست دارین بسازین.باز خوبه که شما در کنار همسرتون هستین.برای من که الان یک سال و نیمه همسرم رو ندیدم شرایط خیلی سختتره و امیدوارم این روزای سخت واسه هممون به پایان برسه.من هم روزی که ویزا رو بگیرم حتما داستان خودم رو اینجا خواهم نوشتRolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، شاپرک ، فری خانم
حقیقتا تو کار رموز این هستی موندم!!!!
دیروز ظهر ( 2 مارچ ) یه ایمیل برام اومد که 9 مارچ مصاحبه مجدد.
نگاهم روی صفحه مانیتور کامپیوتر خشکش زد و هاج و واج موندم که آخه نامردها ! فکر نمیکنید که توی این کمتر از 1 هفته من باید چه خاکی توی سرم بریزم؟
آن هم بعد از 14 ماه انتظار کلیر شدن؟
از ظهر دیروز تا ظهر امروز فقط دویدم تا اورد ناشتای آقایون ( مدارک ) رو جمع و جور کنم.
با این زمان بسیار محدود، به هیچ جا نمیرسم.
در صدد یه ایمیل و درخواست تطویل زمان مصاحبه .
و باز هم انتظار...
ولی این بار با یه مدل دیگه ...
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، sepideh IR ، free pigeon ، شاپرک ، sepideh jan ، romance33
(2015-03-03 ساعت 16:14)فری خانم نوشته:  حقیقتا تو کار رموز این هستی موندم!!!!
نگاهم روی صفحه مانیتور کامپیوتر خشکش زد و هاج و واج موندم که آخه نامردها ! فکر نمیکنید که توی این کمتر از 1 هفته من باید چه خاکی توی سرم بریزم؟
از ظهر دیروز تا ظهر امروز فقط دویدم تا اورد ناشتای آقایون ( مدارک ) رو جمع و جور کنم.
و باز هم انتظار...

سلام فرى خانوم مشكل شما چى بوده كه اينقدر پروسه تون طولانى شده؟؟ ، واقعاً درك تون ميكنم خيلى سخته من كه اول كارم كم اوردم خدا بهتون صبر بده و زود زود ويزاتون رو بگيريد
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، فری خانم
سلام فری جان،واقعا خیلی زمانت کمه!چرا اینطوری کردن پس؟؟؟مدیکال هم داری؟اگر ترجمه و اینا دوباره ازت نخوان سریع میتونی بلیط و هتل رزرو کنی عزیزم،یادم رفت سفارتت کجاست؟
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر  2013
دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014
اعلام نقص مدرک 30جون  , 30 جولای ارسال مدارک بهins
approve  اول آگست 2014
دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک
تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک
دریافت ویزا 15 می 2015SmileCool
 ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، فری خانم
(2015-03-03 ساعت 13:36)شاپرک نوشته:  میبینم دیگه کسی اینجا از حال و روزش نمی نویسه! امیدوارم هرجا هستین شاد و سلامت باشید.

شاپرک جان حال و روز نمونده فقط جواب دوستان رو میدم خودم چیزی برای گفتن ندارم. چون همسرم ۱۳ ماه شد که منتظر نوبت مصاحبه هستیم.واقعا خسته شدیم.زنگ زدم nvc گفتند نوبت ویزا بهش نرسیده یعنی باورم نمیشه یه روز ایمیل بدند بگن وقت مصاحبست.SadSad
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، free pigeon ، shandiz ، فری خانم ، شاپرک ، sepideh jan ، romance33
سلا دوستان
امضاى منو ببينيد قوت قلب بگيريد،من كِه هنوز معلق هستم تازه خوش شانس باشم دو هفته ديگه بهم جواب ميدن كِه برو به سلامت يا مثلا مدارك كم دارى،حالا تازه بايد ببينم چه تصميمى ميگرن واسه پرونده ما?
دسته بندىIR1
ارسال مدارك 2013/1/31
اپروو 2013/7/22
پرداخت آنلاين ٨٨$ و ٢٣٠$ در تاريخ 2013/9/12
نامه تكميل پرونده 2015/07/17
تاريخ مصاحبه؟؟؟؟
چقدر انتظار صبوره برعكس من
بچه ها روزهاى خوب تو راههWink
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، shandiz ، فری خانم ، شاپرک ، sepideh jan ، barfi1
سپيده جون شما چرا انقدر كارت طول كشيده؟!؟

عقيق
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh jan
(2015-03-04 ساعت 00:03)عقيق نوشته:  سپيده جون شما چرا انقدر كارت طول كشيده؟!؟

عقيق

من چند سال پيش به اروپا اومدم و پناهنده شدم و شناسنامم گير كرد ايران و نميتونم شناسناممو پس بگيرم بنا به دلايلى كِه نميتونم اينجا توضيح بدم،در ازاى شناسنامه كارت اقامت و بك گراند چك و داكومنتمو ارائه دادم و بنا شده تا دو هفته ديگه جواب بدن كِه آيا پذيرفتن و يا چه مدارك ديگه ايى نياز هست?
دسته بندىIR1
ارسال مدارك 2013/1/31
اپروو 2013/7/22
تاريخ مصاحبه؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، فری خانم ، sepideh jan ، barfi1
(2015-03-03 ساعت 17:00)mahtab55 نوشته:  
(2015-03-03 ساعت 16:14)فری خانم نوشته:  حقیقتا تو کار رموز این هستی موندم!!!!
و باز هم انتظار...

سلام فرى خانوم مشكل شما چى بوده كه اينقدر پروسه تون طولانى شده؟؟ ، واقعاً درك تون ميكنم خيلى سخته من كه اول كارم كم اوردم خدا بهتون صبر بده و زود زود ويزاتون رو بگيريد
بدون هیچ توضیحی پروسه رو طولانی کردن.
فقط باید صبور بود.

(2015-03-03 ساعت 19:49)sepideh jan نوشته:  سلام فری جان،واقعا خیلی زمانت کمه!چرا اینطوری کردن پس؟؟؟مدیکال هم داری؟اگر ترجمه و اینا دوباره ازت نخوان سریع میتونی بلیط و هتل رزرو کنی عزیزم،یادم رفت سفارتت کجاست؟

سلام سپیده جان
زمان بسیار کمه. ترجمه مجدد هم خواستن و مدیکال.
سفارت آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، barfi1 ، sepideh jan
(2015-03-03 ساعت 23:13)sib 24 نوشته:  

شاپرک جان حال و روز نمونده فقط جواب دوستان رو میدم خودم چیزی برای گفتن ندارم. چون همسرم ۱۳ ماه شد که منتظر نوبت مصاحبه هستیم.واقعا خسته شدیم.زنگ زدم nvc گفتند نوبت ویزا بهش نرسیده یعنی باورم نمیشه یه روز ایمیل بدند بگن وقت مصاحبست.SadSad

از طریق نماینده کنگره ایالتتون و سناتور اقدام کنین.
بهشون تلفن بزنین اونها خودشون میگن که چه کار کنین. محکم پشتش رو بگیرین. به نتیجه میرسین انشاالله
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، sepideh IR ، barfi1 ، sepideh jan
مرسي سپيده جان كه انقدر صادقانه گفتي چقدر كارت طول كشيده
اينجا اكثراً از گفتن اينكه چرا كارشون طول كشيده امتناع ميكنن..
و كسايي مثل من كه هنوز واسه مصاحبه نرفتيم كل فكر و ذكرمون اينه كه چه طور ميشه بي دليل كيس كسي كليرنس بخوره...

عقيق
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، free pigeon ، sepideh IR ، شاپرک ، sepideh jan ، barfi1
(2015-03-04 ساعت 13:12)عقيق نوشته:  مرسي سپيده جان كه انقدر صادقانه گفتي چقدر كارت طول كشيده
اينجا اكثراً از گفتن اينكه چرا كارشون طول كشيده امتناع ميكنن..
و كسايي مثل من كه هنوز واسه مصاحبه نرفتيم كل فكر و ذكرمون اينه كه چه طور ميشه بي دليل كيس كسي كليرنس بخوره...

عقيق

خواهش ميكنم دوستم،من امضا زدم و همونطورى كِه ميبينيد خيلى طول كشيده و صادقانه بگم ته دلم اميدى ندارم،منتها تلاشمو ميكنم كِه بعدها خودم رو مقصر ندونم،و خودمو دادگاهى نكنم،نميدونم ان وى سى از چه استدلالى براى بررسى پرونده من استفاده ميكنه،درسته شناسنامه ندارم ولى كارت اقامت اين كشور رو دارم،بكگراند چكم نشون ميده من شهروند خوبى بودم و داكومنتم(پاسپورت سفرى)نشون ميده من به تمام كشورهاى جهان ميتونم برم به جز ايران،و يك شهروند سيتيزن كِه همسر منه داره منو تاييد ميكنه،در اين مدت بليطهاى اومدن همسرم به اين كشور رو دارم،عكسها هم كِه نشون ميده رابطه حقيقيه،حالا اين وسط شخصى كِه پرونده مارو بررسى ميكنه اگر منصف باشه ميپذيره اگر آدم گيرى باشه كل پرونده رو نميپذيره?
دسته بندىIR1
ارسال مدارك 2013/1/31
اپروو 2013/7/22
تاريخ مصاحبه؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: free pigeon ، sib 24 ، barfi1 ، sepideh jan ، shandiz ، فری خانم
اميد تون رو از دست ندين اميدوارم كه تو سال جديد همه چيز به صورت معجزه براي شما تغيير بكنه و از اين بلاتكليفي در بيايد..
اميد داشته باشين چيزي كه لياقتش رو دارين به شما ميرسه..

عقيق
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، sepideh IR ، barfi1 ، sepideh jan ، شاپرک ، shandiz ، shadoow ، فری خانم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان