کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
نگی عزیزم، پست های همه بچه ها و تعداد زیادی از پست های خودم (فکر کنم 50-60تا) کم شدند. چون من دارم تاپیک ها رو پاکسازی میکنم و پست هایی که پرسش و پاسخ هستند رو نگه میدارم. بنابراین پست های حاوی تشکر و سلام و احوالپرسی رو عدم تایید کردم که حجم مطالب کم بشه تا کسی که تازه وارده و تاپیک هارو مطالعه میکنه زودتر به جوابش برسه.
البته پست های این تاپیک رو اصلا دست نمیزنم چون ماهیت این تاپیک سلام و احوالپرسی و درددله. بچه ها هرچی دلشون خواست میتونن اینجا بنویسن (البته در چارچوب قوانین سایت).
دوستان گلم بیایید کمک کنیم که هر مطلبی توی تاپیک خودش باشه و سلام و احوالپرسی و اینجور مواردو بذاریم واسه این تاپیک. اگرم یه وقت خودم رعایت نکردم بهم تذکر بدین Smile
ممنونم Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، Acaro ، arian307 ، simi ، shabnam.84 ، girl ، kamela ، soheilk
(2012-12-14 ساعت 19:52)negi نوشته:  حدود ۲۵ تا از پست های من کم شده، کسی می تونه علتش رو به من بگه؟؟ جل الخالق!!!

نگی من فکر کردم متوجه شده باشی؛ اونموقع که الی جون گفت داره اینجاها رو مرتب می کنه
مال منم حدود 20 تا کم شد (فکر کنم البته یا 20 تا یا 12 تا) Cool
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: Acaro ، الهه سابق ، shabnam.84 ، girl
الهه عزیز به خاطر Title ممنون و از اینکه قبول زحمت کردید و دستی به سر روی قسمت ازدواجی ٬ نامزدی کشیدید خیلی ممنونم قشنگ سر و سامان پیدا کرده
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، arian307 ، الهه سابق ، omnia ، negi ، girl ، kamela
(2012-12-14 ساعت 19:59)الهه سابق نوشته:  نگی عزیزم، پست های همه بچه ها و تعداد زیادی از پست های خودم (فکر کنم 50-60تا) کم شدند. چون من دارم تاپیک ها رو پاکسازی میکنم و پست هایی که پرسش و پاسخ هستند رو نگه میدارم. بنابراین پست های حاوی تشکر و سلام و احوالپرسی رو عدم تایید کردم که حجم مطالب کم بشه تا کسی که تازه وارده و تاپیک هارو مطالعه میکنه زودتر به جوابش برسه.
البته پست های این تاپیک رو اصلا دست نمیزنم چون ماهیت این تاپیک سلام و احوالپرسی و درددله. بچه ها هرچی دلشون خواست میتونن اینجا بنویسن (البته در چارچوب قوانین سایت).
دوستان گلم بیایید کمک کنیم که هر مطلبی توی تاپیک خودش باشه و سلام و احوالپرسی و اینجور مواردو بذاریم واسه این تاپیک. اگرم یه وقت خودم رعایت نکردم بهم تذکر بدین Smile
ممنونم Smile
اِ؟؟؟ مرسی الهه جون، خیلی هم ممنون. خونه تکونی شده پس حسابی. من فقط یهو تعجب کردم که چی بود و چی شد؟

(2012-12-14 ساعت 20:11)mercedeh2011 نوشته:  
(2012-12-14 ساعت 19:52)negi نوشته:  حدود ۲۵ تا از پست های من کم شده، کسی می تونه علتش رو به من بگه؟؟ جل الخالق!!!

نگی من فکر کردم متوجه شده باشی؛ اونموقع که الی جون گفت داره اینجاها رو مرتب می کنه
مال منم حدود 20 تا کم شد (فکر کنم البته یا 20 تا یا 12 تا) Cool
نه به خدا نفهمیدم، ۲زاریم مثکه کمی تا قسمتی کجه!!
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق
بمیرم الهه میدونم الان چه حالی داره.. خدا از این آمریکاییا نگذره از همشون متنفرم.. منم خیلی این روزا غصه دارم. واقعا سخت شده. از خدا فقط آرامش میخوام Sad
Acaro جان بهتون تبریک میگم که موفق شدید با موفقیت همه مراحل رو پشت سر بذارید و خیلی خوشحالم از اینکه کنار همسرتو هستید. امیدوارم سالیان سال در کنار هم خوشبخت باشید. Wink
میگن اونجا به خدا نزدیکتره بی زحمت سفارش مارو هم بکنید!!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، mercedeh2011 ، Acaro
خدانکنه گلم. حال خیلی بدیه. الان واقعا تو میفهمی من چی میگم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، mercedeh2011 ، shabnam.84
اکارو جان...مگه فکر میکردی امریکایی ها ادم های بدی هستن و کمک نمیکنن؟اونها انسان واقعی هستن..من خیلی دوستشون دارم..زمین تا اسمون با مردم ایران فرق میکنن.اگر کاری برای ادم میکنن واقعا از ته قلب و بدون انتظار هست..همشون عین یک خواهر همیشه به من کمک کردن...از خوبی ادمهای عجیبی هستن..این حس خوبی که از امریکایی ها الان داری تا روزی که در امریکا باشی باهاتونه....ولی امااااااان از روزی که به یک ایرانی بد دل در امریکا برخورد کنی....ایرانی خوب هم اونجا هست ولی اکثرا خوب نیستن.....بارها دیدم که ایرانی ها در امریکا همون کارایی رو میکنن که در ایران هم میکنن.دوبههم زنی...غیبت...حسادت و........من کلا از ایرانی ها در اونجا دوری میکنم و تمام دوستای من امریکایی بودن به جز یکی که از همون دسته ایرانی های خوبه.....
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، Acaro ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، laili
(2012-12-14 ساعت 01:23)negi نوشته:  [quote='girl' pid='250558' dateline='1355404307']
ای بابا، ظاهرا یا من و گرل و مرسده توی زندگی قبلیمون سرباز بودیم یا قراره توی ارتش آمریکا استخدام بشیم!Tongue
نگی جون من همین الانم به قدری پرخاشگر شدم و هر روز با همه در حال جنگ کردنم و به همه استرس وارد میکنم که از یه سرباز فعالیت جنگیم بیشتره!! خدا کنه در اینده منو بفرستن پشت خط دیگه نمیتونم بجنگم Sad
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، Acaro
وقتی شوهرم رفت، انگار یه تیکه از وجودمو با خودش برد Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، simi ، omnia ، kamela ، shabnam.84 ، Acaro ، sadeghi897
عزیزم Sad((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
انگار نه واقعا برده Sad((((((((((((((((((((((

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، kamela ، shabnam.84 ، Acaro ، sadeghi897
الهه جونم اميدوارم زود زود تموم بشه اين مراحل
الان كه بيدار شدم ببين چي مسيج اومده : آخردنيا داور مياد سوت ميزنه ميگه تازه نيمه اول تموم شده،ولي هنوز90دقيقه نشده!
زمينها رو عوض كنيد، ما ميريم آمريكا اونا ميان ايران ... :-D
پاسخ
تشکر کنندگان: negi ، الهه سابق ، girl ، shabnam.84 ، Acaro ، sam1700
سلام ... چرا اینجا اینقدر ساکت شده ؛ برف اومده همه یخ کردن رفتن خونه هاشون
دیشب شوهرم (یعنی نامزد) مادر و پدر شوهرم زنگ زدن ... همه کلافه
خود من هم که دیگه از حالت لحظه شماری به حالت کُما رفتم
خلاصه که اونا زنگ زدن و میخواستن برن پیش یه وکیل دیگه
من بهشون گفتم حالا میخواین یه کم دیگه صبر کنین (چون ظاهرا حدود 10 روز دیگه کریسمسه (فکر کنین مثل قبل از عید نوروز ما) که همه چیز تقریبا به حالت تعلیق درمیاد) ؛ بعدش هم اینکه من فکر می کنم چون دیگه مراحل آخره اونم کاری نمی تونه بکنه و حتما میگه باید صبر کنین

نظر شماها چیه بهشون زنگ بزنم بگم برن یا نه صبر کنن
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، kamela ، omnia
سلام عزیزم. آره انگار همه یخ کردن. خبری از بچه ها نیست. الان چند روز یا ماه شده مرسده؟ فکر میکنم این دو هفته مونده به سال نو هم صبر کن ایشالا تا اون موقع بیاد جوابت

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، sadeghi897 ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، kamela
به نظر منم طبیعیه.. صبر کنید. من که حالم اصلا خوب نیست سعی میکنم خونه نمونم و کمتر بیام چک کنم اعصابم بهم میریزه هرچی بیشتر میام و میبینم خبری نیست.

پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، shabnam.84 ، الهه سابق ، kamela
دلم یه ذره شد واستون Smile
شبنم جون من 2 ابان وقت مصاحبه ام بوده تا الان که 26 اذره Sad
جودی جونم امیدوارم زود زود خبرای خوب بشنوی

هرچی بشه مطمئنا صلاح در اینه ... مرسی عزیزانم ... دوستتون دارم
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، Acaro ، الهه سابق

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان