کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
آرین تو دیگه چرا؟ استرس مال ماهاست. شما نامزدیا که پادشاهی میکنید واسه خودتون Big Grin
اینارو بذار به حساب حسودیم Big Grin
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، omnia ، Tomas ، arian307
ولی جودی به احتمال 90 درصد 2 هفته دیگه نامت میاد
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، girl ، kamela
مرسي ارين جون، لطف كردي ...
راستش ديروز راجع به فيلم پرسيدم ولي وقتي ديدم بچه ها خيلي حوصله ندارن منم پاكش كردم Sad
ميدونم كه بچه ها حس خوبي ندارن .... ولي عزيزانم تموم ميشه همه اينا
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، الهه سابق ، girl ، kamela ، arian307
من؟؟؟؟
نديده خوابهاي ترسناك ميبينم، قربونت برم فيلمهاي لطيف و مهربون يا كلا فيلمهاي خوب جدي مثل "ماني بال" Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: omnia ، Tomas ، الهه سابق ، girl
بچه ها يكي از چيزايي كه ازارم ميده اينه كه من اينجا تقريبا ادم مستقلي هستم، بهرحال زندگي مجردي عالمي داره
ولي با رفتن اونجا اين استقلال كمتر ميشه،
نااشنايي به محيط و جامعه،
بعدشم شروع يك زندگي جديد، همه اينا تاراه بيفتي طول ميكشه
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، omnia ، saba.m ، girl
آره خوب مرسده جون، مهاجرت به خودی خوب خیلی سخته، وای به حال اینکه همراه با ازدواج هم باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl
(2012-12-23 ساعت 04:09)الهه سابق نوشته:  ولی جودی به احتمال 90 درصد 2 هفته دیگه نامت میاد

ایشالا الهه جونم.. ایشالا همون موقع به شما ایمیل تکمیل مدارک بدن که خوشحالیم 2 برابر شه Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: omnia ، mercedeh2011 ، الهه سابق
من عاشق فیلمای ترسناکم. البته نه فیلمایی که با خون و کتک کاری و این چیزا ترسناک میشن, فیلمایی که روح و این چیزا دارن خیلییی دوست دارم وقتی میبینمم تا 1 ماه کابوس میبینم تنها نمیتونم بمونم ولی خوب دوست دارم
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، mhy_1985 ، kamela ، شرقي
(2012-12-23 ساعت 15:33)girl نوشته:  من عاشق فیلمای ترسناکم. البته نه فیلمایی که با خون و کتک کاری و این چیزا ترسناک میشن, فیلمایی که روح و این چیزا دارن خیلییی دوست دارم وقتی میبینمم تا 1 ماه کابوس میبینم تنها نمیتونم بمونم ولی خوب دوست دارم

جودی جان ژانر فیلم هایی که توش سر و کله میبرن هست horror gore thriller و فیلم هایی که ادم توش قبض روح میشه سینمای horror
فیلم هایی مثل
texas chainsaw massacre
و
hills have eyes
از دسته ی اول و فیلم هایی مثل
exorcism of emily rose
Red Dragon
Paranormal Activity
The Ring

از نوع دوم هستن
CoolWink
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، mercedeh2011
بچه ها امروز رفتم کارای واکسن رو کردم و کارت زردم رو گرفتم.. اما از اونجایی که کلا مردم حواص جمعی داریم ماشین بنده رو در 20 دقیقه تو یه جای پارک 2 بار جریمه کردن... یه برگه جریمه گذاشتن زیر برف پاک کن عقب.. یه پلیس دیگه هم اومده دوباره جریمه کرده گذاشته زیر برف پاک کن جلو... منتظر هستیم ایشالا دفعه ی بعدی رو شیشه های کنار ماشین ، لای در باک و همچنین زیر آینه بقل ها هم جریمه بزارن...
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: negi ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، الهه سابق ، kamela ، sara mas
(2012-12-23 ساعت 15:33)girl نوشته:  من عاشق فیلمای ترسناکم. البته نه فیلمایی که با خون و کتک کاری و این چیزا ترسناک میشن, فیلمایی که روح و این چیزا دارن خیلییی دوست دارم وقتی میبینمم تا 1 ماه کابوس میبینم تنها نمیتونم بمونم ولی خوب دوست دارم

فیلم paranormal activity رو توی پست قبل بهت پیشنهاد کردم نمیدونم دیدی یا نه پست قبلیم رو/

عذر میخوام که این مطلب رو اینجا نوشتم و تایپیک شلوغ شد. از الهه جون میخوام پاکش کنه.

موفق باشین
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، girl
به سلامتی آرین جان. والا اینجا کدوم کار درسته که بقیه ش باشه؟ خوشش اومده دوبار جریمه کنه کسی هم نمی تونه بگه چرا

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، arian307 ، kamela ، mercedeh2011
paranormal activity رو چند بار دیدم. ممنونم Wink

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mhy_1985 ، mercedeh2011
(2012-12-23 ساعت 23:33)girl نوشته:  paranormal activity رو چند بار دیدم. ممنونم Wink

همه شماره هاش رو ببین مخصوصا 3.
4 هم که جدید اومده.

فیلم پرومتئوس Prometheus رو حتما بهت پیشنهاد میکنم ترسناک نیست ولی باید باید باید ببینی.

قربانت
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، mercedeh2011
نمیدونستم 4 اومده.. مرسی.

پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، الهه سابق ، mercedeh2011

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان