موضوعها: 0
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
ای بابا...
این سایت مسخره تازه تاسیس رزرو وقت سفارت هم اسم هم فامیل من رو نام خانوادگیم رو نوشته از اون ور با خط قرمز تاکید کرده که حتما بادید عین پاسپرتتون باشه مشخصات... حالا من همه ی کارهام رو کردم میخوام وقت بگیرم اما دست نگه داشتم که مشخصاتم رو ویرایش کنن که اونم داره میخوره به تعطیلات سال نو.... حرصم گرفته.... الاهه به نظرت وقت بگیرم همینجوری؟میترسم پس فردا دم در سفارت بگن اطلاعاتتون نمیخونن باهم و راهم ندن!!!!
به اون ایمیبلی هم که دادی ایمل زدم 2 روز پیش اما خبری نشده هنوز... امشب میخوام آنا که بیدار شد وقتمون رو بوک کنیم...
بکنیم ؟ نکنیم؟
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
آره وقتتو بگیر. اونا هم خودشون ویرایش میکنن. نگران نباش. دیروز و پریروز که تعطیل بوده معلومه جواب نمیدن. چرا حرص میخوری انقدر؟ خداروشکر کن ازدواجی نیستی
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-24 ساعت 20:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-24 ساعت 20:13 توسط girl.)
ما هم تا بعد از تعطیلات نباید منتظر هیچ ایمیلی باشیم
الهه جونم ما ازدواجیا دیگه نیازی نیست روز مصاحبه پولی پرداخت کنیم؟
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
موضوعها: 1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها این uscis و nvc چند روز و کی تعطیلن ؟
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-24 ساعت 21:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-24 ساعت 21:09 توسط الهه سابق.)
نه من حواسم نبود، فعلا صبر کن بعد که درستش کردن وقتتو بگیر
جودی جان ما قرار نیست دوباره روز مصاحبه پول بدیم.
omnia فکر کنم امروز تعطیلن. فردا که حتما تعطیلن. 2 شنبه تا 4 شنبه دیگه هم تعطیلن خبرشون
جودی جون 4 شنبه تا جمعه این هفته ممکنه ایمیل بزنن بهت. هفته دیگه هم از 4 شنبه به بعد
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خوب من برگشتم.الهه جان يه سؤال،شما كه انقدر از امريكا بدت مياد پس چرا با كسى ازدواج كردى كه ميدونستى اگر باهاش ازدواج كنى بايد برى امريكا؟حالا كه از سيستم امريكا انقدر متنفرى چرا ايران نميمونى؟ أن وى سى حدودا دو هفته تعطيله.چهارشنبه نصفه روزن.اون اقايى هم كه در مورد همسر امريكايى امريكايى الأصل سؤال داشتن،من شوهرم امريكاييه
I-129f sent: June 17th
NOA 1: july 27th,dated July 1st
NOA 2: November 17th
Ankara embassy received: December 1st
Currently waiting on 2010 tax return
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-24 ساعت 17:40)mhy_1985 نوشته: [quote='girl' pid='254421' dateline='1356352246']
mhy_1985 عزیز پیشاپیش تولد فرزندتونو بهتون تبریک میگم.. ایشالا کارتون تا تولدش درست شه و با خیال راحت کنار همسرتون باشید
خیلی ممنونم جودی (سنگ صبور)
والا فکر نکنم تا تولدش کارام پیش بره چون من 10 نوامبر مدارکو فرستادم. ازدواجی هم هستم. تنها چیزی که دریافت کردم یه شماره کیس در 16 نوامبر بوده که میشه باهاش اون دایره ها روچک کرد. اولش که شماره رو دادن تا دوهفته بعنی 30 نوامبر ، اون شماره کار نمیکرد. بعد روز سی ام که کار کرد از اون روز روی initial review هست.
دیگه نمیدونم تا کی کارم طول بکشه. ولی مطمئنا تا تولد بچه ام انجام نمیشه.
امروز 24 دسامبره و کلا از ارسال مدارک تا الان یک ماه ونیم گذشته.
امیدوارم همه زودتر برین پیش همسرانتون.
والله دوست عزيز زمانه ما اين بحث مطرح بود كه يو اس سى اى اس توى هر سال كارى يه تعداد مشخصى ميتونه نامه مصاحبه بفرسته.اونايى كه مثلا تو سال ٢٠١٢ نوبت شون نرسه، تو ٢٠١٣ سره صفن.اميدتو از دست نده
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-24 ساعت 23:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-24 ساعت 23:15 توسط الهه سابق.)
(2012-12-24 ساعت 22:37)YasMC نوشته: خوب من برگشتم.الهه جان يه سؤال،شما كه انقدر از امريكا بدت مياد پس چرا با كسى ازدواج كردى كه ميدونستى اگر باهاش ازدواج كنى بايد برى امريكا؟حالا كه از سيستم امريكا انقدر متنفرى چرا ايران نميمونى؟ أن وى سى حدودا دو هفته تعطيله.چهارشنبه نصفه روزن.اون اقايى هم كه در مورد همسر امريكايى امريكايى الأصل سؤال داشتن،من شوهرم امريكاييه
ما 7 ساله ازدواج کردیم هیچ وقت هم قرار نبود بریم آمریکا. همسرمم اینجا رو دوست داشت. ولی یهو از 2 سال پیش پاشو کرد توی یه کفش که باید بریم تا من بتونم درسمو بخونم اونجا. 1 سال سر این موضوع درگیری داشتیم تا اینکه پارسال رفت. به منم ویزا ندادنو شوهرم که تنهایی بهش فشار آورده بود برگشت تا واسه من اقدام کنه و ترم بعد یعنی امسال با هم بریم.
من از سیستم آمریکا متنفرم، بشدت متنفرم، از همه چیش. ولی مگه میشه زن و شوهر دور از هم زندگی کنن؟!! شما چجوری میگی ایران بمون!!!!!! هر لحظه دوری از شوهرم داره منو ذره ذره آب میکنه.
ایراد کار اینجاست که شما فکر میکنی اگه کسی همسر فرد سیتیزن میشه لابد عشق آمریکاست. نه عزیزم، حداقل من یکی که از آمریکا و مردمش و سیستمش بیزارم. فقط و فقط اوباما رو خیلی دوست دارم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-24 ساعت 23:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-24 ساعت 23:25 توسط YasMC.)
(2012-12-24 ساعت 23:14)الهه سابق نوشته: (2012-12-24 ساعت 22:37)YasMC نوشته: خوب من برگشتم.الهه جان يه سؤال،شما كه انقدر از امريكا بدت مياد پس چرا با كسى ازدواج كردى كه ميدونستى اگر باهاش ازدواج كنى بايد برى امريكا؟حالا كه از سيستم امريكا انقدر متنفرى چرا ايران نميمونى؟ أن وى سى حدودا دو هفته تعطيله.چهارشنبه نصفه روزن.اون اقايى هم كه در مورد همسر امريكايى امريكايى الأصل سؤال داشتن،من شوهرم امريكاييه
ما 7 ساله ازدواج کردیم هیچ وقت هم قرار نبود بریم آمریکا. همسرمم اینجا رو دوست داشت. ولی یهو از 2 سال پیش پاشو کرد توی یه کفش که باید بریم تا من بتونم درسمو بخونم اونجا. 1 سال سر این موضوع درگیری داشتیم تا اینکه پارسال رفت. به منم ویزا ندادنو شوهرم که تنهایی بهش فشار آورده بود برگشت تا واسه من اقدام کنه و سال بعد یعنی امسال با هم بریم.
من از سیستم آمریکا متنفرم، بشدت متنفرم، از همه چیش. ولی مگه میشه زن و شوهر دور از هم زندگی کنن؟!! شما چجوری میگی ایران بمون!!!!!! هر لحظه دوری از شوهرم داره منو ذره ذره آب میکنه.
ایراد کار اینجاست که شما فکر میکنی اگه کسی همسر فرد سیتیزن میشه لابد عشق آمریکاست. نه عزیزم، حداقل من یکی که از آمریکا و مردمش و سیستمش بیزارم. فقط و فقط اوباما رو خیلی دوست دارم
نه عزيز من ،من فكر ميكنم كسى دوست نداره بياد امريكا و انقدر ميشينه بدى كشورى رو ميگه كه تا به حال نرفته،نديده،تا به حال با مردمش از نزديك اشنا نشده نبايد بياد اينجا.امريكا به ايرانيها لطف مضاعف داشته دوست عزيز. اينا همه نخبه و سرمايه گذار ايرانى از بركت امريكايى بودنشون به جايى كه بودن رسيدن.دروغ چرا من واقعا بهم بر ميخوره وقتى ميبينم مردم نشستن انقدر دارن بدى امريكا رو ميگن وقتى شوهر من و امثال شوهر من زندگيشون رو به خطر ميندازن كه امريكا ازادى و باز بودنشو حفظ كنه.اگر قرار ب امريكايى ها نسبت به ايرانييها اون ديدى رو ميداشتن كه تو نسبت به امريكايى ها دارى،هممون رو تحويل جمهورى اسلامى ميدادن.يه ادم عادى كه هيچ ديد و نظر منفى نسبت به امريكا نداره و درواقع بى نظر بى نظره بعد از شيش ماه زندگى كردن منظورم رو ميفهمه،ولى مطمئن نيستم كسى مثل شما هيچ وقت به اين نتيجه برسه كه براى اينكه روى سگ امريكاييها بالا بياد خيلى بيشتر از مليت و دين يه شخص مساله است
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
خوب هر کسی یه نظری داره دیگه. شوهر منم اونجابوده و اونم از اونجا و سیستمش خوشش نمیاد ولی میگه حیفه که دکترامو از آمریکا نگیرم. اصلا هم قرار نیست آمریکا بمونیم. بعد از درسش برمیگردیم ایران
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-24 ساعت 23:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-24 ساعت 23:32 توسط girl.)
شرقی جون خوب این که خبر بدی نیست! من رابطم با مادر شوهرم خیلی خوبه و این خبر به نظرم خبر خوبیه تازه دارم با خودم میبرمش آمریکا که تنها نباشم. عزیزم هر آدمی خوبی و بدی داره مثل خود ما. سعی کن پیش خودت به خوبیاشون بیشتر فکر کنی تا اون رفتارایی که باب میلت نیستن و باعث رنجشت میشن! به هر حال تو باید ایشون رو ببینی و احترامشونو نگه داری وقتی مثبت فکر کنی فقط به خودت کمک کردی و باعث میشی به خودت فشار نیاد. من خیلی احترام نگه میدارم و با مادر شوهرم صمیمی هستم ولی حد و حدود رو مشخص کردم. به هر حال صلاح خودتو بهتر میدونی عزیزم ولی این نظر منه
YasMC میشه بفرمایید از چه طریقی تشریف بردید آمریکا؟
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-24 ساعت 23:27)الهه سابق نوشته: خوب هر کسی یه نظری داره دیگه. شوهر منم اونجابوده و اونم از اونجا و سیستمش خوشش نمیاد ولی میگه حیفه که دکترامو از آمریکا نگیرم. اصلا هم قرار نیست آمریکا بمونیم. بعد از درسش برمیگردیم ایران
از من ميشنوى ديد تو عوض كن.به هر حال به قول خودت شما كه نمى خواين امريكا بمونين،لااقل از اون مدتى كه اينجا هستى لذت ببر.دررابطه با مردم هم نميدونم چى شنيدى،دروغ چرا،تا قبر آ آ آ آ،من خودم قبل از اينكه بيام امريكا از مردمش واقعا وحشت داشتم،به خصوص اينكه أكثر ارتشى ها نژادپرستن.ولى وقتى اومدم و از اين خونه هاى سازمانى گرفتيمو دوست پيدا كرديم،به اين نتيجه رسيدم كه امريكايى ها زمانى غير قابل تحمل ميشن كه به فرهنگ و تاريخشون توهين كنى. وگرنه با گوش و چشم باز حاضرا با فرهنگ حتى خاورميانه اشنا بشن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-24 ساعت 23:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-24 ساعت 23:35 توسط YasMC.)
(2012-12-24 ساعت 23:33)شرقي نوشته: (2012-12-24 ساعت 23:21)YasMC نوشته: (2012-12-24 ساعت 23:14)الهه سابق نوشته: (2012-12-24 ساعت 22:37)YasMC نوشته: خوب من برگشتم.الهه جان يه سؤال،شما كه انقدر از امريكا بدت مياد پس چرا با كسى ازدواج كردى كه ميدونستى اگر باهاش ازدواج كنى بايد برى امريكا؟حالا كه از سيستم امريكا انقدر متنفرى چرا ايران نميمونى؟ أن وى سى حدودا دو هفته تعطيله.چهارشنبه نصفه روزن.اون اقايى هم كه در مورد همسر امريكايى امريكايى الأصل سؤال داشتن،من شوهرم امريكاييه
ما 7 ساله ازدواج کردیم هیچ وقت هم قرار نبود بریم آمریکا. همسرمم اینجا رو دوست داشت. ولی یهو از 2 سال پیش پاشو کرد توی یه کفش که باید بریم تا من بتونم درسمو بخونم اونجا. 1 سال سر این موضوع درگیری داشتیم تا اینکه پارسال رفت. به منم ویزا ندادنو شوهرم که تنهایی بهش فشار آورده بود برگشت تا واسه من اقدام کنه و سال بعد یعنی امسال با هم بریم.
نه عزيز من ،من فكر ميكنم كسى دوست نداره بياد امريكا و انقدر ميشينه بدى كشورى رو ميگه كه تا به حال نرفته،نديده،تا به حال با مردمش از نزديك اشنا نشده نبايد بياد اينجا.امريكا به ايرانيها لطف مضاعف داشته دوست عزيز. اينا همه نخبه و سرمايه گذار ايرانى از بركت امريكايى بودنشون به جايى كه بودن رسيدن.دروغ چرا من واقعا بهم بر ميخوره وقتى ميبينم مردم نشستن انقدر دارن بدى امريكا رو ميگن وقتى شوهر من و امثال شوهر من زندگيشون رو به خطر ميندازن كه امريكا ازادى و باز بودنشو حفظ كنه.اگر قرار ب امريكايى ها نسبت به ايرانييها اون ديدى رو ميداشتن كه تو نسبت به امريكايى ها دارى،هممون رو تحويل جمهورى اسلامى ميدادن.يه ادم عادى كه هيچ ديد و نظر منفى نسبت به امريكا نداره و درواقع بى نظر بى نظره بعد از شيش ماه زندگى كردن منظورم رو ميفهمه،ولى مطمئن نيستم كسى مثل شما هيچ وقت به اين نتيجه برسه كه براى اينكه روى سگ امريكاييها بالا بياد خيلى بيشتر از مليت و دين يه شخص مساله است
خانم ياسمن، الهه فقط نظر شخصي خودشو و احساسي كه داره به امريكا رو گفت ، اين فقط يك سليقه و ديدگاه شخصي هست كه به من و شما معذرت ميخوام اما ارتباطي نداره و من و شما مسئول تغيير ديدگاه افراد نيستيم، شما چطور در امريكا زندگي ميكني پس ؟ امريكا كشور آزادي بيان و عقيده هست و شما در اصل به اين قضيه بنيادي در امريكا اعتقادي نداري !؟ مگه ميشه كه شما در امريكا زندگي كني و به ازادي بيان و عقيده اعتقاد نداشته باشي و احترام نزاري؟ الهه دوست نداره بياد امريكا اما بخاطر شرايط پيش اومده ، مجبوره، درست مثل اينكه هيچ آدمي از آمپول و دارو خوشش نمي ياد در حالت عادي ، اما خب وقتي در شرايط بيماري هست، مجبوره اون آمپول رو برنه و دارو رو بخوره با اينكه دوست نداره
پس به شما هم نظر و سوال من هيچ ربطى نداره دوست عزيز،كأسه داغتر از أش نشين لطفا
(2012-12-24 ساعت 23:30)girl نوشته: شرقی جون خوب این که خبر بدی نیست! من رابطم با مادر شوهرم خیلی خوبه و این خبر به نظرم خبر خوبیه تازه دارم با خودم میبرمش آمریکا که تنها نباشم. عزیزم هر آدمی خوبی و بدی داره مثل خود ما. سعی کن پیش خودت به خوبیاشون بیشتر فکر کنی تا اون رفتارایی که باب میلت نیستن و باعث رنجشت میشن! به هر حال تو باید ایشون رو ببینی و احترامشونو نگه داری وقتی مثبت فکر کنی فقط به خودت کمک کردی و باعث میشی به خودت فشار نیاد. من خیلی احترام نگه میدارم و با مادر شوهرم صمیمی هستم ولی حد و حدود رو مشخص کردم. به هر حال صلاح خودتو بهتر میدونی عزیزم ولی این نظر منه
YasMC میشه بفرمایید از چه طریقی تشریف بردید آمریکا؟
نامزدى عزيزم،چطور؟
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
بخاطر آمریکا باهاشون ازدواج کردید؟