کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2012-12-24 ساعت 23:37)girl نوشته:  بخاطر آمریکا باهاشون ازدواج کردید؟

نه،كيس ما انقدر طول كشيد كه اگر به خاطر امريكا بود قبل از مصاحبه بهم خورده بود

خوب وقتشه بگرديم به غيبت كبرى
I-129f sent: June 17th
NOA 1: july 27th,dated July 1st
NOA 2: November 17th
Ankara embassy received: December 1st
Currently waiting on 2010 tax return
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، kamela
سلام بچه ها
برای 17 دی؛ بلیط رزرو کردم تا پنجشنبه ساعت 11 شب برگشتمه ؛ پروازهای ماهان پنجشنبه ساعت 11 صبح بود؛ مجبور شدم با ترکیش بگیرم Sad
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، shabnam.84
خوب عزیزم شما که خودتون تو این شرایط بودید و قطعا سختیاشو میدونید چطور با این قاطعیت به یه نفر تو شرایط قبلی خودتون این حرفارو میزنید؟! همسر شما آمریکایی هستش و قبل از اینکه تشریف ببرید حتما باهاشون زندگی نکردید ولی الهه 7 سال از ازدواجش میگذره و این شرایط رو برای اون به مراتب خیلی سخت تر میکنه!
یه چیز دیگه اینکه ما به این کار نمیگیم کاسه داغتر از آش.. ما اینجا همه شرایط همدیگرو درک میکنیم و همرو با خودمون یکی میدونیم.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: شرقي ، shabnam.84 ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، mhy_1985 ، kamela
Smile)))))))))))))))))))))))))))))) رایت میگه مرسده.. خوبیییی؟!!
شرقی جون بذار هر فکری دوست داره بکنه مهم اینه که تو خوب باشی و بهت خوش بگذره Wink
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: شرقي ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، mhy_1985
Smile))))))) اتفاقا منم شک کردم. گفتم شاید پست قبلی رو پایینش کامنت داده. عزیزمممم مرسده معلومه حسابی روز ها رو قاطی کردی :* Big Grin

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، mhy_1985
مرسده جونم به سلامت بری و برگردی Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، mhy_1985
نه حالم خوب نیست
خودتون میدونید که منظورم دی ماهه
مرسی الهه جون
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، girl ، mhy_1985 ، الهه سابق
مرسده بورو که منم دارمممم میاممم :Big Grin
بچه ها وقت من شد واسه 24 ژانویه 5 بهمن...... الاهه تو تاییدیه وقتم هم دو بار فامیلیم رو زده منم دوباره ایمیل دادم بشون با اسکن پاسپورتم... به نظرت مشکلی پیش نمیاد که؟
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق
آرین جان من درست متوجه نشدم! اسم یا فامیلی شما اشتباه نوشته شده بود بعد اونا ازتون خواستن درستش کنید؟ مشکل چی بود؟

پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، mercedeh2011 ، الهه سابق
(2012-12-24 ساعت 22:37)YasMC نوشته:  خوب من برگشتم.الهه جان يه سؤال،شما كه انقدر از امريكا بدت مياد پس چرا با كسى ازدواج كردى كه ميدونستى اگر باهاش ازدواج كنى بايد برى امريكا؟حالا كه از سيستم امريكا انقدر متنفرى چرا ايران نميمونى؟ أن وى سى حدودا دو هفته تعطيله.چهارشنبه نصفه روزن.اون اقايى هم كه در مورد همسر امريكايى امريكايى الأصل سؤال داشتن،من شوهرم امريكاييه

من گفتم "زن امریکایی داشته باشه" نه "شوهر امریکایی" ولی بهرحال سوالامو با پیام خصوصی میپرسم و مرسی که پیام دادی. سوالام راجع به فرهنگ هست و میخواستم از آقایی بپرسم که دقیقا شرایط منو داشته باشه یعنی خانمش امریکایی باشه.

خیلی خیلی ممنون. سوالامو لیست میکنم میفرستم. امیدوارم کار tax ات زود زود درست شه یاسمن خانوم.
پاسخ
(2012-12-24 ساعت 22:57)YasMC نوشته:  
(2012-12-24 ساعت 17:40)mhy_1985 نوشته:  [quote='girl' pid='254421' dateline='1356352246']
mhy_1985 عزیز پیشاپیش تولد فرزندتونو بهتون تبریک میگم.. ایشالا کارتون تا تولدش درست شه و با خیال راحت کنار همسرتون باشید Smile

خیلی ممنونم جودی (سنگ صبور)

والا فکر نکنم تا تولدش کارام پیش بره چون من 10 نوامبر مدارکو فرستادم. ازدواجی هم هستم. تنها چیزی که دریافت کردم یه شماره کیس در 16 نوامبر بوده که میشه باهاش اون دایره ها روچک کرد. اولش که شماره رو دادن تا دوهفته بعنی 30 نوامبر ، اون شماره کار نمیکرد. بعد روز سی ام که کار کرد از اون روز روی initial review هست.

دیگه نمیدونم تا کی کارم طول بکشه. ولی مطمئنا تا تولد بچه ام انجام نمیشه.
Sad
امروز 24 دسامبره و کلا از ارسال مدارک تا الان یک ماه ونیم گذشته.

امیدوارم همه زودتر برین پیش همسرانتون.

والله دوست عزيز زمانه ما اين بحث مطرح بود كه يو اس سى اى اس توى هر سال كارى يه تعداد مشخصى ميتونه نامه مصاحبه بفرسته.اونايى كه مثلا تو سال ٢٠١٢ نوبت شون نرسه، تو ٢٠١٣ سره صفن.اميدتو از دست نده

مرسی که روحیه میدی. امیدوارم موفق باشی یاسمن خانوم/
پاسخ
نه.. اصلا فکر نکردم ممکنه واسه منم پیش بیاد من فقط واسم عجیبه که همچین اشتباهی کنن!! اخه حتما تا الان کپی پاسپورت آرین دستشون هست چطور میشه اسم یا فامیلیشونو اشتباه بنویسن؟!! اصلا شاید من اشتباه فهمیدم میخوام بدونم مشکل چی بوده؟!
عزیزم من خوشحال میشم کمکم کنی مثبت فکر کنم و مرسی که به فکرمی Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، arian307 ، mercedeh2011 ، شرقي ، الهه سابق
بچه ها این سفرنامه رو خوندین؟

http://mohajersara.com/thread-2521-post-...#pid254616

میگم ارمنستان هم همین 300 دلار پول واکسن رو میگیرن یا این فقط مخصوص این دکتره ست که شنیدم خیلی هم بدنامه.
ثانیا من نمیدونم بچه ها مگه نمیرن واکسناشونو نمیزنن؟ پس این دکتر ترکیه چی داره تزریق میکنه به بچه های زبون بسته؟
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق
خوب طبق سفرنامه هایی که من اینجا خوندم خیلیا که کارتشون کامل بوده هم واکسن خوردن.. مثل اینکه بگیر نگیر داره! کلا ندیدم کسی از این دکتر راضی باشه..

پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، mercedeh2011 ، الهه سابق
(2012-12-25 ساعت 01:00)girl نوشته:  آرین جان من درست متوجه نشدم! اسم یا فامیلی شما اشتباه نوشته شده بود بعد اونا ازتون خواستن درستش کنید؟ مشکل چی بود؟

نه جودی جان.. این سایت تعیین وقت سفارت که جدیدا راه اندازی شده یه خورده باگ داره.. زمانی که من داشتم رجیستر میکردم خودم رو 2 بار ازم نام خانوادگی رو خواسته بود منم 2 بار نام خانوادگیم رو زدم نگو سایتشون ایراد داره و یدونش رو باید نام میزدن که اشتباها زده بودن نام خانوادگی.. منم هر چی خود سایت گفته بود زدم... الان که واسه سفارت وقت گرفتم میبینم که به جای اسم و فامیلم 2 بار فامیلیم رو زده... ضمن این که بچه ها اگر ویزای نامزدی هستین باید 240 دلار پول سفارت رو انلاین پرداخت کنین که واسه من رو آنا زحمتش رو کشید..
حالا من وقتم تعیین شده و پولش رو هم ریختیم .. منتها به جای اسم و فامیلم فقط 2 بار فامیلیم رو زده .. ینی شده اینجوری
dear x x
به جای
dear x y
حالا من 2 بار ایمیل زدم بشون که اصلاح کننش و رو نوشت جدید confirmation جدید رو واسم با اسم و فامیل کاملم بم بدن.. و چون شماره پاسپورتم هم زمان ریجیستر کردن دادم نمیتونم اکانت جدید بسازم...
به نظر شما و دوستان مشکل ساز میشه و یا این که درستش میکنن و من بیخودی دارم خودم رو میخورم؟
بعد از 4 سال که منتظر همچین روزی بودم با اشتباه حواص پرتی طراح سایت ذوقم خفه شده Sad
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mhy_1985 ، mercedeh2011 ، الهه سابق

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان