موضوعها: 0
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
من همچین حسی رو نگرفتم از بچه ها ولی!! میشه یه مثال بزنید کاملا جان؟!!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
گرل عزیز ازت ممنونم به خاطر ارزوی خوبت....همینه دیگه..تاحالا که اینجوری بوده...هرچیزی رو جور کردیم ایراد از چیزی گرفتن که 3ماه قبلش پست کرده بودیم..حالا میگم ممکنه ایندفعه از اسپانسر ایراد بگیرن....هیچ چیز از ان وی سی بعید نیست..واقعا درست میگی..خسته کننده هست.ولی باید تحمل کرد...عزیزم توهم زیاد حرس نخور و ذهنت رو درگیر نکن...انشاالاه بعد از تعطیلات بهت وقت مصاحبه مبدن..مطمین باش به زودی زود پیش همسرت هستی..
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-25 ساعت 04:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-25 ساعت 04:38 توسط kamela.)
گرل جان من کلا دنبال این حرفا نیستم که الان بخام مثال بزنم که باز یکی بیاد یک متلک بگه...اینجا برای من تنها حکم یک سایت رو داره که بچه های مهاجرتی میان و مشکل(تنها مشکل)مهاجرتشون رو حل میکنن.به قول خودت تو این حس رو نگرفتی و من همیشه این حس رو میگیرم..ادم خودش باید حسش رو بگیره..من واقعا مدتها بود(حتی قبل از ماجراهای رویا که خیلی حرس خوردم)که این جریان واقعا حالم رو بد میکرد و میکنه...الانم دنبال روبرو کردن و مثال زدن نیستم....فقط این رو گفتم که اگر بچه های دیگه هم این حس رو گرفتن سعی کنیم این سایت مثل سالهای قبل بشه..اگرم کسی حسش نکرده که همه به این شیوه ادامه بدن..
mhy جان انشاالاه که همینطوره...منظور اصلا بد بودن نیست...منظور همون صداقت هست که گفتی..من در کلام خیلی ها صداقت نمیبینم .من همیشه از تظاهر بدم میاد...امیدوارم شما هم کاراتون به بهترین نحو پیش بره...هم من هم شما هم همه بچه ها
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
الان ایران فکر کنم ساعت ٥ صبح است شما همه چطور هنوز بیدار هستید اصلان منمی خوابید ؟ من هم نظاره این دوست عزیز را قبول دارم این سایت بیشتر از اینکه مها جراتی باشه خاله زنکی است و اگر حرفهای خیلی از افراد را بخونید اینقدر اینقدر ضد و نقیض صحبت کردن که آدم فکر میکنه خیلی از این افراد بجای اینکه واقعیت زندگیشون را بگن داران رویاهاشون را اینجا میگن و خیلی از ایدها بنظر میاید که یک نفر باشه که از چند ایدی استفاده میکنن البته من را ببخشید اگر نظرم را اینقدر رک گفتم بعد از چندین سال زندگی کردن در آمریکا آدم یاد میگیه که خیلی رک همه حرفش بگه،
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-25 ساعت 05:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-25 ساعت 05:02 توسط kamela.)
بله ساعت نزدیک 4 هست..من چون بچه کوچک دارم و دایم درگیرشم ساعت 1 شب که میخابه به کارای اشپزخانه و تر تمیز کردن زندگی میرسم..لب تاپ هم روشن میزارم و در این فاصله چک میکنم..الانم باید برم بخابم که کودک ما 9 صبح بیدار میشه و نمیزاره من بخابم...بچه داری اینه دیگه نینا جاااااان
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
آرین جان انتقال پرونده معمولا مینیمم 1 ماه طول میکشه. بهتره جودی منتقل نکنه خودش. سفارت هم به ازدواجیا پیشنهاد ترنسفر نمیده، خودش منتقل میکنه. انقدر نگران نباش، هیچ اتفاقی نمیفته. خودتو واسه مصاحبه و بعد ایشالا خوشحالی دریافت ویزا آماده کن.
کاملا جونم من که اونجا زندگی نکردم، اینا همش حرفای شوهرمه و حرفای یه عده دیگه که از موندن توی آمریکا بدشون اومده و برگشتن ایران. اون قانون رو هم شوهرم گفت. راستی کاملا جان من متوجه نشدم، ازتون تکس جدید اسپانسرو خواستن یا میگی ممکنه بخوان؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-25 ساعت 08:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-26 ساعت 19:09 توسط الهه سابق.)
ولی بچه ها یه چیزی، همتون میگید توی آمریکا خارجی و آمریکایی فرقی نداره و ..... بعد میگید اگه کسی متولد اونجا باشه خیلی واسش بهتره. منظورتون از نظر خدمات دولتیه که میگید بهتره یا از نظر برخورد مردم آمریکا با یه فرد متولد آمریکا.
شوهر من شبیه آمریکاییاست. میگه اولش که منو میبینن خیلی گرم میگیرن ولی تا دهن باز میکنم از لهجم میفهمن خارجیم، یهو اون حالت اولیه شون فروکش میکنه. حتی بعد از اینکه میفهمن متولد آمریکام ولی بازم بین خودشون و من یه جور حریم نگه میدارن. بدرفتاری نمیکنن اصلا ولی میگه یهو که میفهمن اشتباه کردنو من آمریکایی نیستم یه جوری میشن و حالتشون با اول فرق پیدا میکنه.
خلاصه بیخیال بچه ها. هرکی نظری داره دیگه. به قول شرقی شاید من که انقدر از اونجا بدم میاد اگه برم یهو خوشم بیاد
بیاین دیگه کشش ندیم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-25 ساعت 09:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-26 ساعت 11:56 توسط mercedeh2011.)
بچه ها سلام؛ دیشب با شوهرم (نامزدم ) صحبت می کردم همون تلفنی زنگ زد و بلیط رفتن رو گرفت؛
از صبح که بیدار شدم همش فکر می کنم چقدر دیر شده باید تند تند همه جا رو جمع کنم؛ دیگه وقت نیست؛ کلی کاره
اتاقم
پارتیشن اداره
کلی کار و حساب و کتاب
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها این حرفا رو ول کنین بابا... بی خیال...
اسم و فامیل من و درست کردننننننننننننننننن..... الان کلی خوشحالممممممممممممممممممممممممممممم :X:X:X:X:X
بعد از 4 سال انتظار بالاخره بدون استرس میتونم برم واسه مصاحبههههههههه
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-25 ساعت 14:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-25 ساعت 14:44 توسط الهه سابق.)
خداروشکر. گفتم که شنبه 1 شنبه تعطیل بودن واسه همین درست نکرده بودن.
نه شرقی جان، مرسده و شبنم و اکارو و omnia و سارا و صبا و فردا هم واقعین. همیشه اینجا میان و از پروندشون میگن. الان فقط اینا توی ذهنم بودن. کسای دیگه هم هستن که واقعین
قبلا یکی میومد اینجا که چندتا آیدی داشت، مدیرا هم محرومش کردن
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک میگم آرین جان..
نمیدونم شما به چی میگی خاله زنکی هر کسی یه تعریفی از این کلمه داره! من اینجا ندیدم کسی به کسی حسادت کنه برای همین خواستم مثال بزنی.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!