کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
الاهه جان منظور از اینکه یک امریکایی با خارجی فرق داره اصلا طرز برخورد اونها با خارجی ها نیست....اونقدر امریکا مهاجر داره که از خود امریکایی ها مهاجراش بیشترن..پس این موضوع مهاجر براشون خیلی عادی هست و براشون حل شده و اصلا بهش بد نگاه نمیکنن...حتی وقتی میفهمن کسی خارجی هست(حتی افغانی)خیلی خیلی بهش کمک میکنن و هیچ چیز رو ازش دریغ نمیکنن....من واقعا تتعجب میکنم که میگی شوهرت که صحبت میکنه اونها تغیر میکنن..چون امریکایی ها واقعا اینجوری نیستن.اصلا شکل ظاهر همسرت مهم نیست که بلونده یا مشکی براشون فقط انسان بودن مهمه و کلا سیستم با ایران فرق میکنه...شاید شوهرت این حس رو کرده..چون امریکایی ها عاشق خارجی ها هستن از بس که دورو برشون خارجی هست...اصلا عاشق ایران هستن..حتی خیلی هاشون از من بیشتر درباره ایران میدونستن.همسایه من کلی اطلاعات از ایران داشت و دایم در اینترنت درباره اثار باستانی ایران سرچ میکرد....بحث سر اینه که مزایایی که امریکا به یک امریکایی میده هرررگز به یک خارجی نمیده.و هزار چیز دیگه....نه عزیزم ان وی سی از من تکس جدید اسپانسر نخاسته..ولی مطمینم که میخاد..چون سر هر سال جدید باید اون رو داد..اگرم نخاد باید شوهرم با خودش به سفارت ببره
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، arian307 ، mhy_1985 ، shabnam.84 ، laili
فک کنم در حال حاضر من تنها کیس ازدواجی هستم که مصاحبه ام ابوظبی ! اگه کس دیگه ای هم هست بسم الله ...
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، mhy_1985
نه سیمی عزیز. خوش بحالت که ابوظبی افتادی، آنکارا خیلی شلوغه.
کاملا جان تا آخر اپریل تکس جدیدو میخوان. اگه مصاحبه همسرت قبل از اون تاریخ باشه نیازی به تکس جدید نیست
شرقی جان کریسمس شما هم مبارک. آیدیتو خیلی دوست دارم، شرقی Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، شرقي ، arian307 ، girl ، mhy_1985
گرل جان بیا کلا بی خیال این موضوع بشیم...میگم که باید خودت حس کنی که نکردی.پس ولش کن.به قول خودت هم هرکسی تعریفی از خاله زنکی داره..مثل ما که تعریفامون یکی نیست.بعضی ها با بعضی چیزا شاید اینجا حال هم بکنن که من از همون موضوع حالم بهم بخوره...پس بیخیال!!

الاهه جان...که صد در صد هم تا اخر اپریل نیست مصاحبه..حتی دعا هم بیفایدست
پاسخ
خواهر من سال2009 با ویزا ازدواج از ابوظبی ویزا گرفت چون تجربه ابوظبی رو داشتیم منم ابوظبی رو انتخاب کردم میخواستم بدونم آفیسرا هنوزم بداخلاقن یا اوضاع ابوظبی درست شده
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
مرسی شرقی جان Smile
راستی کاملا جان شوهر من دفعه پیش توی یه شهر کوچیکی بود که به قول خودش همه نیتیو و رد نک بودن. میگفت بجز تعدادی دانشجوی خارجی، هیچ جا اثری از مهاجر نمیدیدی. البته بجز یه گروه که عرب بودن و اونجا ساکن بودن. میگم شاید بخاطر این بوده، آخه نه توریستی اونجا میومده نه به اون صورت مهاجری اونجا بوده. خوب صد در صد کالیفرنیا و فلوریدا و تگزاس و ویرجینیا و جورجیا، اون طور هستن که شما میگی و شهرهای کوچیک توی ایالتهای کمتر مهاجر پذیر، همونطورن که شوهرم میگه
شرقی جان چرا میگی اینجا کشور عجیبیه؟ یه کم از تجربیاتت میگی؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mhy_1985 ، kamela ، shabnam.84 ، mercedeh2011
(2012-12-25 ساعت 08:19)الهه سابق نوشته:  آرین جان انتقال پرونده معمولا مینیمم 1 ماه طول میکشه. بهتره جودی منتقل نکنه خودش. سفارت هم به ازدواجیا پیشنهاد ترنسفر نمیده، خودش منتقل میکنه. انقدر نگران نباش، هیچ اتفاقی نمیفته. خودتو واسه مصاحبه و بعد ایشالا خوشحالی دریافت ویزا آماده کن.
کاملا جونم من که اونجا زندگی نکردم، اینا همش حرفای شوهرمه و حرفای یه عده دیگه که از موندن توی آمریکا بدشون اومده و برگشتن ایران. اون قانون رو هم شوهرم گفت. راستی کاملا جان من متوجه نشدم، ازتون تکس جدید اسپانسرو خواستن یا میگی ممکنه بخوان؟

الهه جون سلام
سفارت به ازدواجی ها پیشنهاد تغییر نمیده؟ دلیلش چیه؟

و چطوری خودشون انتقال میدن؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
یادت رفته ما ازدواجی هستیما! همون جنایتکاران جنگی که قبلا گفتم
یهو که نامه مصاحبه رو میدن میبینی کیس نامبرت عوض شده و محل مصاحبه ات عوض شده. احترام نداریم که ما
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mhy_1985 ، kamela ، mercedeh2011
از دیشب که آرین گفت تا اخر مارچ از مصاحبه خبری نیست خیلی ناراحتم Sad
یعنی چی آخه؟!!! مگه ما مسخره ایم؟ اعصابم خیلی خورده. اخه من چیکار کنم از شر اینا راحت شم! ای خدااااا
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، الهه سابق ، kamela ، mercedeh2011
(2012-12-25 ساعت 14:24)شرقي نوشته:  [quote='arian307' pid='254786' dateline='1356429156']
نگی و dreamer و acaro رو یادتون نره که قاطی میکنمممممم :

باشه خب بچه ها ، بياييد سال 2013 رو به هم تبريك بگيم ، من خوشحالم كه اولين نفري هستم كه سال 2013 رو به شما تبريك ميگم ، اميدوارم سال قشنگ و خوبي براتون باشه، براي همه تون آرزوهاي خوب ، اما * گرل * براي تو بيشتر از همه ، اميدوارم كه زود خيلي زود كارت درست بشه و سفره هفت سين امسال را در امريكا بچيني ، شما هم دعا كنيد واسه من كه امريكا اين امتحان TEAS را براي ورود به كالج نرسينگ ، از امسال حذفش كنه ، آرزوهاي خوب براي تك تك شما

کریسمس شما هم مبارک
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، shabnam.84 ، mercedeh2011
طبق تقویم تعطیلات فدرال، NVC باید فقط امروز و دوشنبه دیگه تعطیل باشه. ولی بعضی سفارتها دوشنبه تا چهارشنبه دیگه هم تعطیلن

جودی جونم وقتهای نامزدی با ازدواجی فرق میکنه. الان ترکیه واسه نامزدیا تا آخر مارچ پره. به احتمال زیاد سهمیه بندی باشه و ازدواجیا و خانوادگیا و لاتاریا بتونن زودتر از این موعد هم وقت بگیرن. من که احتمال زیادی میدم اینجور باشه. به نظر من اگه نامه مصاحبت بیاد واسه 1.5 تا 2 ماه بعده. مثل سابق. چیزی عوض نشده
پاسخ
تشکر کنندگان: شرقي ، mhy_1985 ، girl ، kamela ، mercedeh2011
اخه عزیزم تو الان بیرون از این شرایطی واسه همین راحت میتونی اینارو بگی من الان نمیتونم اینجوری فکر کنم.. اینارو همه بهم میگن که میری اونجا میگی من چرا لذت نبردم از بودن با خانوادم, شاید منم بعدا این حرفارو به یکی بگم ولی الان نمیشه اینجوری فکر کرد.. 3 ماه دیگه میشه 2 سال و نیم که من همسرمو ندیدم میدونید این یعنی چی؟!! واااااای. خدا به دادم برسه.. شما جای من نیستید و منو درک نمیکنید و بهتون حق میدم درک نکنید.. همتون فوقش 1 سال دوری رو تحمل کردید.. و امیدوارم هیچ کدومتونم تو شرایط من قرار نگیرید واقعا نمیخوام کسی درکم کنه..
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، saba.m ، شرقي ، kamela ، shabnam.84 ، الهه سابق
(2012-12-25 ساعت 15:47)الهه سابق نوشته:  یادت رفته ما ازدواجی هستیما! همون جنایتکاران جنگی که قبلا گفتم
یهو که نامه مصاحبه رو میدن میبینی کیس نامبرت عوض شده و محل مصاحبه ات عوض شده. احترام نداریم که ما

الهه جون اما محل مصاحبه رو خودمون انتخاب کردیم اولش انکارا زدیم شنیدیم انکارا شلوغه به ابوظبی تغییرش دادیم
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، الهه سابق
جودی جون کاملا حق داری عزیزم واقعا سخته من خودم تو 9 ماهش موندم از ته دل امیدوارم خیلی خیلی زود خبرای خوب از پرونده ات بیاد
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، omnia ، mhy_1985 ، kamela ، shabnam.84 ، الهه سابق
گرل جان هیچ کس از سفارت امار دقیق نداره که...اصلا بهتره به حرفهای هیچ کس(حتی خود من)توجه زیادی نکنی..هرکسی چیزی میگه..زیاد توجه نکن..صبر کن تا برات تاریخ مصاحبه بیاد..با حرفای من و اینو اون اعصابت رو بهم نریز.اصلا این روزا کمتر بیا مهاجرسرا..جدی میگم..اعصابت ارومتر میشه.همین روزا بهت میگن تاریخ مصاحبه رو..درضمن من دقیقا درک میکنم که دوری از همسر اونهم اینهمه مدت چه عذابی!بهش زیاد فکر نکن خودش یهو درست میشه
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، mhy_1985

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان