کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2012-12-25 ساعت 14:24)شرقي نوشته:  [quote='arian307' pid='254786' dateline='1356429156']
نگی و dreamer و acaro رو یادتون نره که قاطی میکنمممممم :

باشه خب بچه ها ، بياييد سال 2013 رو به هم تبريك بگيم ، من خوشحالم كه اولين نفري هستم كه سال 2013 رو به شما تبريك ميگم ، اميدوارم سال قشنگ و خوبي براتون باشه، براي همه تون آرزوهاي خوب ، اما * گرل * براي تو بيشتر از همه ، اميدوارم كه زود خيلي زود كارت درست بشه و سفره هفت سين امسال را در امريكا بچيني ، شما هم دعا كنيد واسه من كه امريكا اين امتحان TEAS را براي ورود به كالج نرسينگ ، از امسال حذفش كنه ، آرزوهاي خوب براي تك تك شما

شرقی جان پیشاپیش سال نو بر تو هم مبارک باشه. امیدوارم سالی پر از شادی و خوشی باشه برای همه. ایشالا امتحان teas رو هم با نمره خوب قبول بشی Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، mhy_1985
شرقی جان من پست تبریکت رو الان دیدم. مرسییی .. ایشالا برای تو هم سال خیلی خوبی باشه Smile
کاملا امیدوارم همینطور باشه.. اخه نیام اینجا کجا برم؟!! اونایی که میگن فیس بوک اعتیاد اوره از وجود مهاجرسرا بی اطلاعن Smile)))))))
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، mhy_1985
سلام ببخشید ببخشید مرده شور FB رو ببرن
منم به شما آمریکاییهای عزیز کریسمس رو تبریک می گم
امیدوارم تو سال جدید همه سلامت و موفق و خوش باشن
کار همه تندتند درست بشه ... جودی جون؛ الهه گل و تمام دوستایی که پرونده هاشون تو جریانه
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، sara mas ، الهه سابق ، mhy_1985 ، kamela
(2012-12-25 ساعت 14:53)simi نوشته:  خواهر من سال2009 با ویزا ازدواج از ابوظبی ویزا گرفت چون تجربه ابوظبی رو داشتیم منم ابوظبی رو انتخاب کردم میخواستم بدونم آفیسرا هنوزم بداخلاقن یا اوضاع ابوظبی درست شده
آفیسرهای بسیار خوب و مودبی داره، ولی با کمال تاسف ۲-۳ تا کارمند ایرانی داره که بسیار پرخاشگر و بی ادب هستند.
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، simi ، الهه سابق ، mhy_1985 ، girl
(2012-12-25 ساعت 22:22)negi نوشته:  
(2012-12-25 ساعت 14:53)simi نوشته:  خواهر من سال2009 با ویزا ازدواج از ابوظبی ویزا گرفت چون تجربه ابوظبی رو داشتیم منم ابوظبی رو انتخاب کردم میخواستم بدونم آفیسرا هنوزم بداخلاقن یا اوضاع ابوظبی درست شده
آفیسرهای بسیار خوب و مودبی داره، ولی با کمال تاسف ۲-۳ تا کارمند ایرانی داره که بسیار پرخاشگر و بی ادب هستند.

هر سفارتی که کارمند ایرانی داره اکثرشون بی ادب هستن و ریجکت میکنن.

هر چی اون بیگانه مودب ِ. ایرانیه بی ادبی میکنه. جای تاسف داره

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: negi ، abas_kashan ، الهه سابق ، mhy_1985
سیمی جان، شما خودتون درخواست تغییر دادید و الان وقت خیلی خوبی واسه تغییر هستش چون تازه اپروو شدید و تغییر سفارت وقفه ای توی کارتون نمیندازه. اگه بعد از رفتن مدارک به سفارت، میخواستید تغییر بدید حداقل 1 ماه کارتون عقب میفتاد. منظور من این بود که اگه خودمون تغییر ندیم، سفارت اگه صلاح بدونه عوضش کنه، عوضش میکنه و از ما اجازه نمیگیره. ولی خوب واسه تغییر، از نامزدیا نظرخواهی میکنن و اگه شخص خودش موافق باشه، محلشو تغییر میدن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، girl ، simi
دوستان از دادن شماره تلفن..آدرس ..فیس بوک ..آی دی اسکاسپ و هر نوع تکنولوژی شخصی دیگه ای که امنیت و زندگی خصوصی شما رو تهدید کنه به همدیگه جدا و شدیدا خودداری کنید ..آی دی ها و اسمهای مجازی و حرفهای زیبا و شیرینی که پشت این اسمهای دروغ هست رو باور نکنید .محیط مجازی افراد مریض زیادی داره که نمیتونن شادی و خوشی دیگران رو ببینند و تمام سعی شون رو میکنند تا اون رو خراب کنند ..مخصوصا توی این تاپیک این توصیه ی دوستانه ی من رو جدی بگیرید ..مطمئنا بابت ساده دلی شما و اطمینانی که به افراد میکنید هیچ مسئولیتی متوجه ی ما و مهاجرسرا نیست ولی از نظر اخلاقی وظیفه ی ماست که این هشدار رو به شما بدیم .
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
(2012-12-26 ساعت 00:07)laili نوشته:  دوستان از دادن شماره تلفن..آدرس ..FB ..آی دی اسکاسپ و هر نوع تکنولوژی شخصی دیگه ای که امنیت و زندگی خصوصی شما رو تهدید کنه به همدیگه جدا و شدیدا خودداری کنید ..آی دی ها و اسمهای مجازی و حرفهای زیبا و شیرینی که پشت این اسمهای دروغ هست رو باور نکنید .محیط مجازی افراد مریض زیادی داره که نمیتونن شادی و خوشی دیگران رو ببینند و تمام سعی شون رو میکنند تا اون رو خراب کنند ..مخصوصا توی این تاپیک این توصیه ی دوستانه ی من رو جدی بگیرید ..مطمئنا بابت ساده دلی شما و اطمینانی که به افراد میکنید هیچ مسئولیتی متوجه ی ما و مهاجرسرا نیست ولی از نظر اخلاقی وظیفه ی ماست که این هشدار رو به شما بدیم .

خیلی ممنون از راهنماییتون.
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، kamela ، omnia
ممنونم لیلی جان Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mhy_1985 ، laili
متاسفانه به هیچکس نمیشه اعتماد کرد ؛ مرسی الهه جون؛
ممنون لیلی جون
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، shabnam.84 ، mhy_1985 ، laili
لیلی جان خیلی ممنون از راهنماییت. همه میدونیم که دنیای مجازی جدا از اینکه محل خوبیه تا اون چیزایی که شاید نمی تونیم تو دنیای واقعی حتی به نزدیک ترین ها بگیم اینجا با دوستامون در میون بزاریم. حالا هر سایت و یا مسنجر. اما همونطور که گقتی چقدر میتونه خطرناک باشه و آدم بیمار هم تا دلت بخواد فراوانه و چه سو استفاده هایی که نمی شه تو این دنیای مجازی....

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، mhy_1985 ، arian307 ، laili
(2012-12-25 ساعت 23:57)الهه سابق نوشته:  سیمی جان، شما خودتون درخواست تغییر دادید و الان وقت خیلی خوبی واسه تغییر هستش چون تازه اپروو شدید و تغییر سفارت وقفه ای توی کارتون نمیندازه. اگه بعد از رفتن مدارک به سفارت، میخواستید تغییر بدید حداقل 1 ماه کارتون عقب میفتاد. منظور من این بود که اگه خودمون تغییر ندیم، سفارت اگه صلاح بدونه عوضش کنه، عوضش میکنه و از ما اجازه نمیگیره. ولی خوب واسه تغییر، از نامزدیا نظرخواهی میکنن و اگه شخص خودش موافق باشه، محلشو تغییر میدن

شما محل مصاحبه تون كجاس؟ الان كه اصلا تغييرش نميديم ميترسم به مشكل بربخوريم
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان:
من آنکارا هستم. کاش خودشون تغییر بدن به ارمنستان. ابوظبی که خوبه، چرا تغییر بدی؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mhy_1985
(2012-12-26 ساعت 00:07)laili نوشته:  دوستان از دادن شماره تلفن..آدرس ..FB ..آی دی اسکاسپ و هر نوع تکنولوژی شخصی دیگه ای که امنیت و زندگی خصوصی شما رو تهدید کنه به همدیگه جدا و شدیدا خودداری کنید ..آی دی ها و اسمهای مجازی و حرفهای زیبا و شیرینی که پشت این اسمهای دروغ هست رو باور نکنید .محیط مجازی افراد مریض زیادی داره که نمیتونن شادی و خوشی دیگران رو ببینند و تمام سعی شون رو میکنند تا اون رو خراب کنند ..مخصوصا توی این تاپیک این توصیه ی دوستانه ی من رو جدی بگیرید ..مطمئنا بابت ساده دلی شما و اطمینانی که به افراد میکنید هیچ مسئولیتی متوجه ی ما و مهاجرسرا نیست ولی از نظر اخلاقی وظیفه ی ماست که این هشدار رو به شما بدیم .

دقیقا لیلا جان من اتفاقا میخواستم به یکی از مدیران این هشدار رو بدم.... به نظر من هم تو همین چند روز این خطر بیشتر به چشممم میاد!!!!!! ... بچه های اینجا ممکنه مدت ها باشه که همسر و یا شوهرشون رو ندیده باشن و از روی دلتنگی و یا بی حوصلگی اطمینان بیخودی کنن ..... منم از همه خواهش میکنم که اطمینان بیخودی نکنین و از لیلا ی گرامی هم بابت این هشدار سپاس گذارم
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، shimoda ، الهه سابق ، kamela ، laili ، Saeedv13 ، simi ، shabnam.84 ، negi ، gbtm
کاش من ابوظبی بودم.. ابوظبی خیلی بهتر از انکاراست..

پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، الهه سابق ، amir2640 ، simi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان