کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
سلام.
می خواستم بدونم تا چه تاریخی کلیر می کنند چون تا قبل از 30 سپتامبر نه تنها باید کلیرنس بیاد بلکه باید پاسمونو یدیم سفارت و چند روزیم صرف صدور ویزا می شه.
تشکر کنندگان: opayamani ، کیانا ، Tomas ، H-K ، sam11
(2012-09-08 ساعت 20:32)n.molaei نوشته:  سلام.
می خواستم بدونم تا چه تاریخی کلیر می کنند چون تا قبل از 30 سپتامبر نه تنها باید کلیرنس بیاد بلکه باید پاسمونو یدیم سفارت و چند روزیم صرف صدور ویزا می شه.

دوست عزیز اونا تا روز اخرم کلیر میکنن پس باید هر لحظه منتظر باشی هم میتونی ایمیل بزنی هم منتظر اپدیت سایت باشی این روزا هر روز منتظر اپدیت سایت باش و ایمیلم بزن و وضعیت شما رو نمی دونم چون امضا ندارید ممنون میشم امضاتون رو درست کنید.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: oe163 ، sayeh_m ، کیانا ، Tomas ، daria ، a.r.a.s.h1 ، asxz ، H-K ، sam11 ، etefag ، tiba ، opayamani
ممنون دوست خوب. حتما درست می کنم
آخه مثلا اگه 28 سپتامبر کلیرمون بیاد تا یریمو پاسو بدیمو، ویزا بدن که 30 سپتامبر رد می شه.
تشکر کنندگان: Tomas ، H-K ، opayamani
سلام دوستانی که در ابوظبی مصاحبه شدند. اگر ایمیل زدید هر جوابی که گرفتید لطفا اطلاع بدین.

به امید کلیر شدن همه دوستان++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

سورنا کیانی، میجیلار، mo897sa و lgsony ، younes 77 ،Alireza ، Emad-L ، Zavieh
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، Tomas ، daria ، a.r.a.s.h1 ، sam11 ، کیانا ، tiba ، frz61 ، opayamani
(2012-09-08 ساعت 20:12)3rip نوشته:  بچه ها شما حق نا امیدشدن ندارید, این ویزا حق شماست و باید بهتون برسه. حتی اگر امروز 30 سپتامبر باشه باید امید داشته باشید, بهتون حق میدم استرس داشته باشید چون هر آدم نرمالی توی این موقعیت دچار استرس میشه, اما به هیچ عنوان اجازه نمیدم نا امید بشید, الان دیگه موقعیه که باید هر دوسه روز یکبار به سفارت ایمیل بزنید, اگر امروز ایمیل زدن بتون که هنوز جواب کلیرتون نیومده اشکال نداره از ایمیل زدن نترسید پسفردا یه ایمیل دیگه بزنید, بازم اگر همین جوابو دادن پسفرداش دوباره ایمیل بزنید, اگر جواب ندادن تلفن بزنید. تصور نکنید که سرشون شلوغ میشه یا از ایمیلاتون خسته میشن, اونجا همه کارها رو یه نفر انجام نمیده که خسته شه...

سلام
من با تریپ کاملا" موافقم. باید در روزهای آخر اونجا باشید.
البته خدا را شکر فعلا" که وقت بسیاره و هنوز به اونجا ها نرسیده ولی بچه ها باید سفارتو ایمیل بارون کنند.
اصلا" از ایمیل زدن نترسید.
با امید به موفقیت همه دوستان کلیر نشده تا کنون.
تشکر کنندگان: cmbt ، behina ، hadiseh.t ، Tomas ، 3rip ، MAHDI2012 ، daria ، a.r.a.s.h1 ، iranian1 ، H-K ، loveusa ، sam11 ، etefag ، smmyp ، کیانا ، tiba ، به گل ، opayamani
(2012-09-08 ساعت 20:59)n.molaei نوشته:  ممنون دوست خوب. حتما درست می کنم
آخه مثلا اگه 28 سپتامبر کلیرمون بیاد تا یریمو پاسو بدیمو، ویزا بدن که 30 سپتامبر رد می شه.

شما باید زودتر پاستونو به سفارت بدید و منتظر بمونید اگر که کلیر شوید ویزا را سریع در پاستون میزنند. اگر اشتباه نکرده باشم دوستان میگفتند که باید تا 20 سپتامبر پاس را به سفارت آنکارا و ابوظبی تحویل داد.
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، Tomas ، MAHDI2012 ، daria ، sam11 ، etefag ، mo897sa ، کیانا ، tiba ، rezagh ، mojtaba_k ، opayamani
(2012-09-08 ساعت 21:00)behina نوشته:  سلام دوستانی که در ابوظبی مصاحبه شدند. اگر ایمیل زدید هر جوابی که گرفتید لطفا اطلاع بدین.

من دو روز پیش ایمیل زدم ولی جوابی نیومده
CASE NO.:2012AS140XX
تاريخ دريافت نامه اول:15جولای
تاريخ ارسال فرمها:18 جولای
تاريخ دريافت نامه دوم:16 آگوست
تاريخ مصاحبه: 30 آگوست
تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر
سفارت:ابوظبی
دونفر
جمع هزینه ها5 میلیون
تشکر کنندگان: behina ، Tomas ، daria ، کیانا ، tiba ، opayamani
(2012-09-08 ساعت 21:06)younes77 نوشته:  
(2012-09-08 ساعت 21:00)behina نوشته:  سلام دوستانی که در ابوظبی مصاحبه شدند. اگر ایمیل زدید هر جوابی که گرفتید لطفا اطلاع بدین.

من دو روز پیش ایمیل زدم ولی جوابی نیومده

سفارت ابوظبی جمعه و شنبه تعطیله ایشالا فردا جواب میاد.
تشکر کنندگان: oe163 ، Tomas ، daria ، کیانا ، tiba ، opayamani
(2012-09-08 ساعت 20:59)n.molaei نوشته:  ممنون دوست خوب. حتما درست می کنم

نه دوست عزیز اخرین کلیرها رو طوری در نظر میگیرن که شما بتونید پاستونو تحویل بدین و ویزاتون روش بخوره.البته بهتره شما 10 روز قبل اونجا باشید که هر لحظه کلیر شدید برید پاستونو تحویل بدین و ویزا روش بخوره .
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: oe163 ، behina ، sayeh_m ، Tomas ، daria ، a.r.a.s.h1 ، etefag ، کیانا ، tiba ، rezagh ، opayamani
ممنون از جوابتون. منم امید دارم کلیر شم
ولی نمیدونم ایمیل زدنم الان زوده یا نه، من 7 آگوست مصاحبه داشنم. به نظرم الان زوده ایمیل بزنم. آخه چی بنویسیم تو ایمیل.
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، a.r.a.s.h1 ، etefag ، mo897sa ، کیانا ، tiba ، opayamani
دوستان سلام شرمنده ام می دونم که این سوال جاش اینجا نیست ولی خواهش می کنم جواب مرا بدهید یادمه یکی از دوستان خوب ما یه لینک درست کرده بد در خصوص هتل های انکارا و قیمت هاشون می شه اونو برای من بزارین اگه می دونید جاش کجاست از دیشب تا حالا دارم می گردم نیستش .
اگر هم در خصوص هتل Aldino اطلاعاتی دارید بفرمایئد راستش قبلا با همسرم رفته بودیم اوزلیهان ولی حالا نمی خوام برم آنجا خیلی جای امن و خوبی نبود. بااینکه قیمتش خوب بود
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
تشکر کنندگان: کیانا ، tiba ، opayamani
(2012-09-08 ساعت 21:55)به گل نوشته:  دوستان سلام شرمنده ام می دونم که این سوال جاش اینجا نیست ولی خواهش می کنم جواب مرا بدهید یادمه یکی از دوستان خوب ما یه لینک درست کرده بد در خصوص هتل های انکارا و قیمت هاشون می شه اونو برای من بزارین اگه می دونید جاش کجاست از دیشب تا حالا دارم می گردم نیستش .
اگر هم در خصوص هتل Aldino اطلاعاتی دارید بفرمایئد راستش قبلا با همسرم رفته بودیم اوزلیهان ولی حالا نمی خوام برم آنجا خیلی جای امن و خوبی نبود. بااینکه قیمتش خوب بود
سلام دوست عزیز. فک کنم لینکش این باشه
http://www.4shared.com/office/p0tqNuxX/A...ate_2.html
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، opayamani
بالاخره بعد از بیش از یکسال دل مشغولی که شاید 92 روز کلیر بدترین روزهای اون بود ...الان دارم به ویزای که توی پاسپورتم خورده نگاه می کنم ...شاید باورش سخت باشه ولی تلاش برای بدست آوردنش از داشتنش لذت بخش تر ....... من هنوز تو این تاپیکم تا زمانی که همه دوستان کلیر بشن .... یه پیشنهاد داشتم ....اگه موافق هستین بعد از آخرین روز سپتامبر که همه دوستان کلیر شدند ...یه روزی و در یه ساعت مشخص همه توی این تاپیک یه هورا بکشن و این تاپیک بسته بشه ....به امید اون روز ( پیشنهاد روز و ساعت می زارم به عهده دوستان البته با موافقت مدیریت سایت )
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، bakhshandehgy ، a.r.a.s.h1 ، msi ، sayeh_m ، iranian1 ، behina ، asxz ، H-K ، daria ، etefag ، smmyp ، parsy631 ، mo897sa ، tiba ، rezagh ، به گل ، opayamani ، پرنیان90 ، گل نهال
(2012-09-08 ساعت 22:37)alimon نوشته:  بالاخره بعد از بیش از یکسال دل مشغولی که شاید 92 روز کلیر بدترین روزهای اون بود ...الان دارم به ویزای که توی پاسپورتم خورده نگاه می کنم ...شاید باورش سخت باشه ولی تلاش برای بدست آوردنش از داشتنش لذت بخش تر ....... من هنوز تو این تاپیکم تا زمانی که همه دوستان کلیر بشن .... یه پیشنهاد داشتم ....اگه موافق هستین بعد از آخرین روز دسامبر که همه دوستان کلیر شدند ...یه روزی و در یه ساعت مشخص همه توی این تاپیک یه هورا بکشن و این تاپیک بسته بشه ....به امید اون روز ( پیشنهاد روز و ساعت می زارم به عهده دوستان البته با موافقت مدیریت سایت )

تبریک میگم دوست عزیز براتون بهترینها رو ارزو میکنم امیدوارم همیشه تو همه مراحل زندگی موفق باشید وهمه دوستانم لذت گرفتن ویزاشون رو تجربه کنند.

تشکر کنندگان: a.r.a.s.h1 ، alimon ، H-K ، daria ، کیانا ، tiba ، opayamani
بچه ها نبینم که ناامیدین یا انرژی منفی میدین ! هنوز تا اخر ماه خیلی مونده و ما مطمئنیم همه دوستان کلیر میشن امسال به تعداد همه ویزا هست و اونام تمام سعیشون رو دارن انجام می دن که ایشالا ویزای dv2012 رو دستشون نمونه!
اینم انرژی ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
برای تمام همسفران گلم که قراره این هفته کلیر بشن.
شماره کیس 2012AS690000
تاریخ رویت قبولی 17july2011
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای
تاریخ کلیرنس 27Aug Big Grin
تاریخ دریافت ویزا 6sepTongue
تاریخ ورود به امریکا نوامبر2012

تشکر کنندگان: msi ، alimon ، hadiseh.t ، behina ، asxz ، H-K ، daria ، etefag ، smmyp ، parsy631 ، کیانا ، tiba ، rezagh ، به گل ، opayamani

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان