موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-08 ساعت 22:37)alimon نوشته: بالاخره بعد از بیش از یکسال دل مشغولی که شاید 92 روز کلیر بدترین روزهای اون بود ...الان دارم به ویزای که توی پاسپورتم خورده نگاه می کنم ...شاید باورش سخت باشه ولی تلاش برای بدست آوردنش از داشتنش لذت بخش تر ....... من هنوز تو این تاپیکم تا زمانی که همه دوستان کلیر بشن .... یه پیشنهاد داشتم ....اگه موافق هستین بعد از آخرین روز دسامبر که همه دوستان کلیر شدند ...یه روزی و در یه ساعت مشخص همه توی این تاپیک یه هورا بکشن و این تاپیک بسته بشه ....به امید اون روز ( پیشنهاد روز و ساعت می زارم به عهده دوستان البته با موافقت مدیریت سایت )
تبریک می گم .می شه لطف کنید ببنید تاریخ کلیر شدن توی ویزا با تاریخی که روی سایت اومده اختلاف داره.ممنونم
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
با وجود اینکه سه روز میگذره و ویزا تو پاسمون خورده اما من هنوز اونو ندیدم ! من تا 24 ساعت دیگه که همسرم برمیگرده لحظه شماری می کنم! این انتظار خوبیه ایشالا که قسمت همتون بشه که مطمئنم میشه.
شماره کیس 2012AS690000
تاریخ رویت قبولی 17july2011
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای
تاریخ کلیرنس 27Aug
تاریخ دریافت ویزا 6sep
تاریخ ورود به امریکا نوامبر2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-08 ساعت 10:08)پرنیان90 نوشته: کیانای عزیز همسرتون ویزاشون رو گرفت؟
شیدا جون از خودت خبر بده، هر وقت ویزا رو گرفتی
با تبریک به همه آمریکایی های عزیز...
و کسانی که کلیر نشدن امید خودشونو از دست ندن و تا جایی که ممکنه کارشونو پیگیری کنند
من جمعه ups اومد دمه هتل مرات ویزامو داد ..و فردا دارم بر میگردم به سمت تهران
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay
کنسولگری:آنکارا
" کارنت شدن کیس:آپریل
" مصاحبه :3 JULAY
" دریافت کلیرنس:دقیقه 90
" دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012
" ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز که ویزا بدستتون رسیده اختلاف تاریخ کلیر روی ویزا با تاریخی که روی سایت بود را لطف کنید بنویسید.برای انرژی مثبت و روحیه خیلی خوبه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
از اینکه خیلی از دوستان کلیر شدن و ویزاهاشونو گرفتن خوشحالم اما غمگین شدم وقتی که دیدم هنوزم از دوستان قدیمی هستن کسانیکه درانتظارن.
از ته دل آرزو میکنم به همین زودیها ویزاشونو بگیرن
شماره کیس : 2012AS0005xxxx
تاریخ مصاحبه: هفته آخر june برگه آبی
دریافت کلیرنس: 31 جولای
دریافت ویزا: 10 آگست 2012
تعداد افراد این کیس : 3 نفر
تاریخ ورود به امریکا: 2 DEC
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='به گل' pid='211856' dateline='1347125106']
دوستان سلام شرمنده ام می دونم که این سوال جاش اینجا نیست ولی خواهش می کنم جواب مرا بدهید یادمه یکی از دوستان خوب ما یه لینک درست کرده بد در خصوص هتل های انکارا و قیمت هاشون می شه اونو برای من بزارین اگه می دونید جاش کجاست از دیشب تا حالا دارم می گردم نیستش .
اگر هم در خصوص هتل Aldino اطلاعاتی دارید بفرمایئد راستش قبلا با همسرم رفته بودیم اوزلیهان ولی حالا نمی خوام برم آنجا خیلی جای امن و خوبی نبود. بااینکه قیمتش خوب ب
منم قبلاً اونجا رفتمم این دفغه اوومدم هتل مرات خیلی بهتره از اون اوزیلهان
شبی 50$ دادم
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها می خوام یه احساس عجیبی رو با شما شریک بشم! امروز اخرین روز کاری من در ایران بود و امروز با خیلی از همکارام لحظات خوبی داشتم و خداحافظی کردم و سعی دارم در این مدت باقی مونده به کارام برسم و با انرژی بیشتر از قبل خودم رو برای یه زندگی ویه فرصت جدید اماده کنم .روزی هم که در پاسمون ویزا خورد با خوشحالی به پدر ومادرم خبر دادم اونا خیلی خوشحال شدن ولی..... یهو مادرم زد زیر گریه دلم یهو از جا گنده شد ولی با قدرت تمام دلم رو جمع و جور کردم و محکم خداحافظی کردم ولی بعد نشستم و کلی گریه کردم! می دونم و می فهمم که بعضی از دوستان وقتی درددل می کنن چه حس وحالی دارن اگه می گن دلتنگیم منظورشون این نیست که از رفتن می ترسن یا خیلی ادم های وابسته ایی هستند!بلکه دل کندن از عزیزامون سخته ولی به قول یه دوست زندگی مثل دوچرخه سواری است تا زمانی که رکاب می زنی نمی افتید! یعنی می خوام بگم همه ما برامون دل کندن از خیلی چیزا سخته ولی نباید به این خاطر رکاب دوچرخه زندگی مون رو نزنیم! باید به جلو رفت حتی اگه خیلی سخت باشه چون خدا یک بار به ما فرصت زندگی رو داده و ما هم وظیفه داریم تا به بهترین نحو از این فرصت استفاده کنیم به امید موفقیت همه دوستان در مسیر پر پیچ وخم زندگی و ما این رو هم به خوبی می دونیم که تمام موفقیت هامون رو مدیون پدر ومادرامون هستیم که مثل شیر همیشه وهمه جا پشت ما بودن تا ما نیفتیم پس بیان تا بهترین باشیم و با موفقیت های هر روزمون دل اونا رو شاد کنیم چون اونا جز خوشبختی ما چیزی نمی خوان و در این فرصت باقی مونده بهشون بگیم که دوستشون داریم وهر جا که باشیم قلبمون پیششونه من اینجا از تمام دوستان مهاجر سرایم که همیشه با راهنماییشون کمک حال ما بودن و از پدر ومادرهای گلمون که در این یکسال کنار ما بودن و حمایتمون کردن و حتی در لحظاتی که ناامید می شدیم اونا مارو به ادامه راه تشویق می کردن و دعاشون پشت سرمونه تشکر کنم و بگم دوستتون داریم و دوستتون خواهیم داشت
شماره کیس 2012AS690000
تاریخ رویت قبولی 17july2011
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای
تاریخ کلیرنس 27Aug
تاریخ دریافت ویزا 6sep
تاریخ ورود به امریکا نوامبر2012
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز کیس ما 7 سپتامبر کلیر شد منتها با ستاره است به سفارت آنکارا ایمیل زدم ولی هنوز جوابی نیومده شوهرم برای 17 سپتامبر بلیت گرفته آیا به نظر شما دیر نیست ؟ نمی دونم باید چی کار کنیم ؟! حتی نمیدونم که من کلیر نشدم یا شوهرم.تاریخه پایانی رو هم 20 سپتامبر زدن . میشه دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنن . متشکرم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-08 ساعت 21:41)n.molaei نوشته: ممنون از جوابتون. منم امید دارم کلیر شم
ولی نمیدونم ایمیل زدنم الان زوده یا نه، من 7 آگوست مصاحبه داشنم. به نظرم الان زوده ایمیل بزنم. آخه چی بنویسیم تو ایمیل.
سلام دوست عزیز
من هم نظرم اینه که حتما حتما ایمیل بزنید و کارتون رو پیگیری کنید. شما مختصری از وضعیت خودتون بگید تا بچه هایی که زبانشون خوبه متن خوبی براتون بذارند. من که تمام کارامو با تجربیات بچه های خوب مهاجرسرا به پیش بردم و از همشون هم صمیمانه سپاسگزارم.
کیس نامبر:68000
مصاحبه:آنکارا- 2 جولای به همراه برگ آبی
همراهان:شوهر ودخترم
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
دریافت ویزا: من و دخترم 25 اگوست- شوهرم 11سپتامبر
ورود به آمریکا:5 آذر ماه- لس انجلس
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-09 ساعت 00:57)azadeh212 نوشته: دوستان عزیز کیس ما 7 سپتامبر کلیر شد منتها با ستاره است به سفارت آنکارا ایمیل زدم ولی هنوز جوابی نیومده شوهرم برای 17 سپتامبر بلیت گرفته آیا به نظر شما دیر نیست ؟ نمی دونم باید چی کار کنیم ؟! حتی نمیدونم که من کلیر نشدم یا شوهرم.تاریخه پایانی رو هم 20 سپتامبر زدن . میشه دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنن . متشکرم
دوست عزیز من فکر میکنم زودتر میرفتید بهتر بود ولی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد ایشاله این هفته ستارتون برداشته میشه تجربه نشون داده کسانی که ستاره دار بودند نهایتا تا یه هفته یا 10 روز ستاره برداشته میشه در مورد ایمیل دوست عزیز شما دیروز ایمیل زدید و سفارت شنبه یکشنبه تعطیله پس در نتیجه به خاطر همینه که جوابتون رو ندادن شما صبر کنید 5 روز کاری جوابتون رو میدن موفق باشی دوست عزیز.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-08 ساعت 21:06)behina نوشته: (2012-09-08 ساعت 20:59)n.molaei نوشته: ممنون دوست خوب. حتما درست می کنم
آخه مثلا اگه 28 سپتامبر کلیرمون بیاد تا یریمو پاسو بدیمو، ویزا بدن که 30 سپتامبر رد می شه.
شما باید زودتر پاستونو به سفارت بدید و منتظر بمونید اگر که کلیر شوید ویزا را سریع در پاستون میزنند. اگر اشتباه نکرده باشم دوستان میگفتند که باید تا 20 سپتامبر پاس را به سفارت آنکارا و ابوظبی تحویل داد.
دوست عزيز آفيسر ابوظبي به من گفت كه 25 سپتامبر به بعد گويا تعطيلن البته من جايي چك نكردم فك كنم بايد زودتر از اين حرفا پاسپورت رو بديم
کیس نامبر :***2012AS32
رویت قبولی :10 جولای
رسیدن فرم ها :۲۱ جولای
تعداد افراد کیس :۲ نفر
تاریخ مصاحبه : ۲۷ اگوست
محل مصاحبه :ابوظبی
دریافت ویزا : خانم ۱ضرب و آقا کلیرنس
تاریخ کلیر شدن : (19 سپتامبر)
تاریخ ورود به ايالات متحده : 2.20.2013