کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-09-08 ساعت 21:09)behina نوشته:  
(2012-09-08 ساعت 21:06)younes77 نوشته:  
(2012-09-08 ساعت 21:00)behina نوشته:  سلام دوستانی که در ابوظبی مصاحبه شدند. اگر ایمیل زدید هر جوابی که گرفتید لطفا اطلاع بدین.

به امید کلیر شدن همه دوستان++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

سورنا کیانی، میجیلار، mo897sa و lgsony ، younes 77 ،Alireza ، Emad-L ، Zavieh

من دو روز پیش ایمیل زدم ولی جوابی نیومده
من هم ایمیل زدم و منتظر جواب هستم.
سفارت ابوظبی جمعه و شنبه تعطیله ایشالا فردا جواب میاد.
تشکر کنندگان: behina
سلام دوستان خوبم ، یادم میاد سال گذشته وقتی که نزدیک به پایان مهلت ویزا برای بچه های 2011 رسیده بود ، جیگرم داشت میومد توی دهنم !!! تا آخرین لحظه پیگیر کارشون بودم و باهاشون همراه . خودم تازه قبول شده بودم و همش فکر میکردم که نکنه یه روزی هم خدایی ناکرده واسه منم این اتفاق بیفته و کلیر نشم ؟ اما خوشبختانه زودتر از چیزی که فکر میکردم همه کارها جفت و جور شد و منم اومد آمریکا !!! . اما دوباره همون حالتها بهم دست داد و دوباره نگران شما دوستانم در آخر کار شدم . دست خودم نیست . عادت کردم به اینکه همه چیزای خوب و واسه همه بخوام . به درگاه خداوند متعال دعا کردم و خواهم کرد که همه شما آرزومندان دریافت ویزا به خواسته خودتون برسید . هرگز به خودم اجازه نمیدم که فکر کنم کسی کلیر نشه !!! و نا امیدی رو هم اجازه نخواهم داد که در روح و ذهن خودم و شما نهفته بشه . برای همین میخوام بگم که من تا آخرین لحظه با شما هستم و میدونم که همه شما ویزاتون رو خواهید گرفت . اما بدونید که دریافت ویزا در آخرین لحظه ، منو یاد گلی میندازه که در لحظات پایانی مسابقه ایران و استرالیا ، که نا امیدی همه رو گرفته بود توسط خداداد عزیز وارد دروازه شد و همه رو هیجان زده و مبهوت خودش کرد . میدونم که اون لحظه دوباره برای همه ما تکرار خواهد شد و شما در وقت اضافی گل اخذ ویزا رو در دروازه نا امیدی خواهید زد و همه امیدوار از زمین بازی خارج خواهید شد . اطمینان دارم که بازی رو میبرید و سرافراز و خندان به خونه های خودتون برمیگردید . پیروزی شما رو از خدا طلب خواهم کرد . ارادتمند همه شما ، افشین . ساعت 2:20 صحرگاه نهم سپتامبر 2012 - میشیگان
(2012-09-08 ساعت 23:17)alimon نوشته:  
(2012-09-08 ساعت 22:50)MAHDI2012 نوشته:  
(2012-09-08 ساعت 22:37)alimon نوشته:  بالاخره بعد از بیش از یکسال دل مشغولی که شاید 92 روز کلیر بدترین روزهای اون بود ...الان دارم به ویزای که توی پاسپورتم خورده نگاه می کنم ...شاید باورش سخت باشه ولی تلاش برای بدست آوردنش از داشتنش لذت بخش تر ....... من هنوز تو این تاپیکم تا زمانی که همه دوستان کلیر بشن .... یه پیشنهاد داشتم ....اگه موافق هستین بعد از آخرین روز دسامبر که همه دوستان کلیر شدند ...یه روزی و در یه ساعت مشخص همه توی این تاپیک یه هورا بکشن و این تاپیک بسته بشه ....به امید اون روز ( پیشنهاد روز و ساعت می زارم به عهده دوستان البته با موافقت مدیریت سایت )

تبریک می گم .می شه لطف کنید ببنید تاریخ کلیر شدن توی ویزا با تاریخی که روی سایت اومده اختلاف داره.ممنونم

تاریخ کلیر : 27 آگوست
تاریخ ثبت شماره کیس در سایت : 7 سپتامبر
تاریخ صدور ویزا : 7 سپتامبر

اااااااا یه 5 جونی کلیر شده ویزا گرفته ؟؟؟؟ ایوووووووول خوشحال شدم !
ولی میدونین چیه ؟ من دیگه واقعا نمیخوام جوابم بیاد ! شرایطم عوض شده
خوشم نمیاد برم !!!
آنکارا 2012.JUN.05 برگ آبی
کلیرنس : 21 سپتامبر بعد از 106 روز Big Grin
تشکر کنندگان: behina ، saher ، amiry ، mojtaba_k ، etefag
(2012-09-08 ساعت 23:54)sheida.bvip نوشته:  [quote='به گل' pid='211856' dateline='1347125106']
دوستان سلام شرمنده ام می دونم که این سوال جاش اینجا نیست ولی خواهش می کنم جواب مرا بدهید یادمه یکی از دوستان خوب ما یه لینک درست کرده بد در خصوص هتل های انکارا و قیمت هاشون می شه اونو برای من بزارین اگه می دونید جاش کجاست از دیشب تا حالا دارم می گردم نیستش .
اگر هم در خصوص هتل Aldino اطلاعاتی دارید بفرمایئد راستش قبلا با همسرم رفته بودیم اوزلیهان ولی حالا نمی خوام برم آنجا خیلی جای امن و خوبی نبود. بااینکه قیمتش خوب ب

منم قبلاً اونجا رفتمم این دفغه اوومدم هتل مرات خیلی بهتره از اون اوزیلهان
شبی 50$ دادم
دوست عزيز يه خيابان پاينتر از اوزيلهان (به سمت kizily)يه هتل هست به نام Etap bulvar هم قيمتش خوبه هم تميز هستش.
تشکر کنندگان: smmyp ، mojtaba_k ، Tomas ، tiba ، asxz ، opayamani
سلام
از سفارت ابوظبی چه خبر؟
با اینکه افرادی امسال به سفارت ابوظبی رفتند کم است.. ولی سایت برای کلیرانس آبدیت نشده است.....

دوست عزیز:
دلار اگر می خواهی زودتر تهیه کن
تشکر کنندگان: opayamani
صدای من رو از آنکارا می شنوید
خیلی دیگه از دوستان هم اومدن،آمدیم پاس ها رو فردا بدیم
جای باقی دوستان خالی
آی لاو یو مهاجرسرا
شماره کیس: 2012AS0007xxxx
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 2
مصاحبه:اوایل july 2012
وضعیت : کلیر شدن بعد از 2 ماه طاقت فرسا
ورود به امریکا: نوامبر 2012 (به امید خدا)
(2012-09-08 ساعت 12:51)honey62 نوشته:  .... هنوزم يه كم گيجم، اگه ميدونستم مشكل كارمون كجاست انقدر سرسخت و با روحيه هستم كه هر جور شده درستش كنم ولي مشكل اينه كه نميدونم گيرمون روي چيه. بد جوري بين زمين و هوا موندم...

يه متني چند وقت پيش گذاشتم كه برخي از روندهاي گرفتن ويزا و تاخيرهاي روند اداري رو توضيح داده بود. اينم لينكش:
http://mohajersara.com/thread-5395-post-...#pid204931

بطور خلاصه ميشه گفت 4 روند مهم داريم:

1- ويزاي مانتيس: اين روند براي كساني اجرا ميشه كه احتمال داده بشه مي تونند در انتقال تجهيزات حساس نقشي داشته باشند. همچنين كساني كه تحصيلات تكميلي بالا (دكترا) داشته باشند نيز شامل اين مرحله مي شوند. اين روند بطور معمول، 2 يا 3 هفته طول ميكشه تا متقاضي كلير بشه.

2- ويزاي دانكي: اين روند براي كساني اجرا ميشه كه اسمشون بطور مستقيم و كامل در ليست سيستم CLASS وجود داشته باشه. يعني اسمي مشابه اسم اونا تو ليست سياه باشه. در اين صورت ميان بررسي ميكنن كه متقاضي همان شخص تروريست هست يا نه. اين روند ممكنه ماه ها بطول بيانجامه.

3- ويراي كوندور: اين روند معمولا براي اتباع كشورهاي مسلمان اجرا ميشه كه حدود 26 كشور هستند. اين روند حدود 1 يا 2 هفته طول ميكشه انجام بشه.

4-ويزاي ايگل: اين روند براي متقاضياني اجرا ميشه كه تبعه كشوري حامي تروريست هستند. اين روندم حدود 1 تا 2 هفته طول ميكشه تا انجام بشه.
--------------------------------------------------------------------------------
حالا خودتون ببينيد تو كدوم گروه قرار ميگيرين. من گروه 1 بيشتر بودم كه خب كمتر از يك ماه هم نتيجه ام مشخص شد
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
تشکر کنندگان: mo897sa ، loveusa ، younes77 ، opayamani ، a.r.a.s.h1 ، etefag ، Emad_L ، hadiseh.t ، behina ، SH1A2R3 ، leila-gh ، honey62 ، aziking
(2012-09-09 ساعت 16:17)IMMI نوشته:  
(2012-09-08 ساعت 12:51)honey62 نوشته:  .... هنوزم يه كم گيجم، اگه ميدونستم مشكل كارمون كجاست انقدر سرسخت و با روحيه هستم كه هر جور شده درستش كنم ولي مشكل اينه كه نميدونم گيرمون روي چيه. بد جوري بين زمين و هوا موندم...

يه متني چند وقت پيش گذاشتم كه برخي از روندهاي گرفتن ويزا و تاخيرهاي روند اداري رو توضيح داده بود. اينم لينكش:

1- ويزاي مانتيس: اين روند براي كساني اجرا ميشه كه احتمال داده بشه مي تونند در انتقال تجهيزات حساس نقشي داشته باشند. همچنين كساني كه تحصيلات تكميلي بالا (دكترا) داشته باشند نيز شامل اين مرحله مي شوند. اين روند بطور معمول، 2 يا 3 هفته طول ميكشه تا متقاضي كلير بشه.

2- ويزاي دانكي: اين روند براي كساني اجرا ميشه كه اسمشون بطور مستقيم و كامل در ليست سيستم CLASS وجود داشته باشه. يعني اسمي مشابه اسم اونا تو ليست سياه باشه. در اين صورت ميان بررسي ميكنن كه متقاضي همان شخص تروريست هست يا نه. اين روند ممكنه ماه ها بطول بيانجامه.

3- ويراي كوندور: اين روند معمولا براي اتباع كشورهاي مسلمان اجرا ميشه كه حدود 26 كشور هستند. اين روند حدود 1 يا 2 هفته طول ميكشه انجام بشه.

4-ويزاي ايگل: اين روند براي متقاضياني اجرا ميشه كه تبعه كشوري حامي تروريست هستند. اين روندم حدود 1 تا 2 هفته طول ميكشه تا انجام بشه.
--------------------------------------------------------------------------------
حالا خودتون ببينيد تو كدوم گروه قرار ميگيرين. من گروه 1 بيشتر بودم كه خب كمتر از يك ماه هم نتيجه ام مشخص شد
دوست عزيز سوابق شغلي پدر ممكنه تاثيري بر كلير نشدن داشته باشه؟
کیس نامبر :***2012AS32
رویت قبولی :10 جولای
رسیدن فرم ها :۲۱ جولای
تعداد افراد کیس :۲ نفر
تاریخ مصاحبه : ۲۷ اگوست
محل مصاحبه :ابوظبی
دریافت ویزا : خانم ۱ضرب و آقا کلیرنس
تاریخ کلیر شدن : (19 سپتامبر)
تاریخ ورود به ايالات متحده : 2.20.2013
تشکر کنندگان: opayamani ، behina
(2012-09-09 ساعت 10:01)میجیلار نوشته:  
(2012-09-08 ساعت 21:00)behina نوشته:  سلام دوستانی که در ابوظبی مصاحبه شدند. اگر ایمیل زدید هر جوابی که گرفتید لطفا اطلاع بدین.

سفارت به من زده your case is still pending routine administrative processing.

(2012-09-09 ساعت 16:34)میجیلار نوشته:  
(2012-09-08 ساعت 21:06)younes77 نوشته:  [quote='behina' pid='211841' dateline='1347121840']
سلام دوستانی که در ابوظبی مصاحبه شدند. اگر ایمیل زدید هر جوابی که گرفتید لطفا اطلاع بدین.

یعنی امیدی هست ؟؟؟؟ فقط خدا میتونه کمکمون کنه انشالاه هممون کلیر بشیم و و ویزا بدست به خونه هامون برگردیم و با خوبی وخوشی این تاپیکم تموم بشه.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: به گل ، behina ، tiba ، leila20 ، opayamani ، a.r.a.s.h1 ، etefag ، hadiseh.t ، Emad_L ، کیانا ، honey62

(2012-09-08 ساعت 21:06)younes77 نوشته:  [quote='behina' pid='211841' dateline='1347121840']
سلام دوستانی که در ابوظبی مصاحبه شدند. اگر ایمیل زدید هر جوابی که گرفتید لطفا اطلاع بدین.

یعنی امیدی هست ؟؟؟؟ فقط خدا میتونه کمکمون کنه انشالاه هممون کلیر بشیم و و ویزا بدست به خونه هامون برگردیم و با خوبی وخوشی این تاپیکم تموم بشه.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

جواب ایمیل منم برای همسرم این بود که پروسه هنوز تموم نشده که یک ساعت پیش فرستادند. ولی امروز وقتی همسرم پاسهای ما را تحویل سفارت داد پاس همسرو هم گرفتند گفتند تا پنج شنبه اگه کلیر شد ویزا را صادر میکنیم وگرنه فقط مال من و بچه ها را میدن.
خدایا کمک کن همه دیگه خسته شدیم. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: opayamani ، a.r.a.s.h1 ، etefag ، Emad_L ، daria ، mojtaba_k

[/quote]

با شما موافقم. من هر چی سوابقم رو مرور می کنم به موردی بر نمی خورم الا اسم و فامیلیم. اسمم محمد . و خدا می دونه چند تا هم اسم من تو آمریکا هستش. فقط به این دلیله که تا حالا کلیرم نیومده. لعنت به این شانس.
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: opayamani ، etefag ، m86eb ، SH1A2R3 ، honey62
سلام دوستان گرامي. هدف انرژي منفي دادن نيست فقط مي خوام اطلاع رساني كنم چون واقعا مي‌دونم چه حالي دارين اين روزا! يكي از مسئول‌هاي سفارت هفته پيش داشت مي گفت تعداد ويزاها خيلي محدود شده براي همين به كساني كه ميل زدن يا اومدن چون پيگير بودن ويزا دادن خلاصه به نظرم تا دير نشده يا ميل بزنين يا پاشين برين به زور ويزاتون رو بگيرين ازشون كه يه وقت خدايي نكرده اين فرصت طلايي از دستتون نره و باعث ناراحتي بشه!
تشکر کنندگان: opayamani ، a.r.a.s.h1 ، etefag ، leila20 ، kopol ، bglory14914 ، SH1A2R3 ، msi ، mojtaba_k ، کیانا ، honey62 ، aziking
(2012-09-09 ساعت 17:15)capricorn نوشته:  سلام دوستان گرامي. هدف انرژي منفي دادن نيست فقط مي خوام اطلاع رساني كنم چون واقعا مي‌دونم چه حالي دارين اين روزا! يكي از مسئول‌هاي سفارت هفته پيش داشت مي گفت تعداد ويزاها خيلي محدود شده براي همين به كساني كه ميل زدن يا اومدن چون پيگير بودن ويزا دادن خلاصه به نظرم تا دير نشده يا ميل بزنين يا پاشين برين به زور ويزاتون رو بگيرين ازشون كه يه وقت خدايي نكرده اين فرصت طلايي از دستتون نره و باعث ناراحتي بشه!

الان که خیلی زوده برای رفتن به آنکارا. گذاشتم برای هفته آخر سپتامپر.
لیر هم که قربونش برم رفته نزدیکای 1400 . دیگه حساب کن 20 روز تو ترکیه بمونی چقدر هزینه داشته باشه.
من که این ده روز هم منتظر میشینم. شاید خبری شد
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، opayamani
من هم به سفارت ایمیل زدم گفت
your case is pending routine administrate processing...

(2012-09-09 ساعت 16:48)behina نوشته:  
(2012-09-08 ساعت 21:06)younes77 نوشته:  من دو روز پیش ایمیل زدم ولی جوابی نیومده

(2012-09-08 ساعت 21:09)behina نوشته:  من دو روز پیش ایمیل زدم ولی جوابی نیومده

جواب ایمیل منم برای همسرم این بود که پروسه هنوز تموم نشده که یک ساعت پیش فرستادند. ولی امروز وقتی همسرم پاسهای ما را تحویل سفارت داد پاس همسرو هم گرفتند گفتند تا پنج شنبه اگه کلیر شد ویزا را صادر میکنیم وگرنه فقط مال من و بچه ها را میدن.
خدایا کمک کن همه دیگه خسته شدیم. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

حتما همسرتان هم ویزا تاپنج شنبه دریافت می کند.....
خوشحال باشید
به فکر رفتن تمام اعضای خانواده باشید
تشکر کنندگان: behina ، SH1A2R3 ، opayamani
(2012-09-07 ساعت 17:12)omidooo نوشته:  [quote='maliheh' pid='211328' dateline='1347012955']
سلام منهم کلیر شدم انشاله بقیه هم بزودی کلیر بشن وقتی خوشحال میشیم که همه بچه ها خوشحال باشند

پس هوووووووووووووووووررررررررررررررررااااااااااااا ت کو؟
وقتی خبر کلیر شدن دوستان رو میدیدم واقعا خوشحال شدم . ایقدر که انگار خودم دوباره کلیر شدم. شاکر خداوند هستیم.
همه ی ما اطمینان داریم که تا تک تک بچه ها کلیر نشن کرکره این تاپیک رو نمیکشیم پایین.
[/quote
سلام ببخشید تازه دیدم نوشته تون رو باشه وقتی همه کلیر شدند من جبران هورای خودم رو هم می کشم ممنون از همه راهنمای هاتون
شماره کیس: 2012AS000xxxxx
کنسولگری:
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:21 jul
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان: sweety.alireza ، frz61 ، SH1A2R3 ، mojtaba_k ، opayamani ، ozr

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان