کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-09-28 ساعت 16:35)kopol نوشته:  دوستانی که منتظرند حتما پاشند برند جلوی سفارت، زمان رو از دست ندین و انشا ا... با دست پر برگردین
اصلا دلم نمی یاد از پای این تاپیک بلد شم تا خبر های خوب دوستان عزیزمون رو نشنوم

سلام آقای kopol

رفتن جلوی سفارت چه فایده‌ای داره؟ نمیزارن که بریم داخل. من دیروز بهشون گفتم میخام فردا بیام سفارت. گفتن اگه پاست پیش خودته بیا ، اما اگه پاست پیش ماست لازم نکرده بیایی. اگه تا لحظه آخر پروست کامل شد خودمون پاست رو با ویزا برات می‌‌فرستم اگرم نه‌‌ که پاست رو خالی‌ می‌‌فرستم. این جوابی بود که به من دادن.
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: shimoda ، asxz ، 3rip ، mojtaba_k ، oe163 ، honey62 ، roeentan ، alis60 ، Saeedv13 ، moesa7 ، daria ، H-K
به نظرم باید منتظر اون هورای آخری باشیم
خدایا زودباش
ما منتظریم
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، r_ent ، frz61 ، 3rip ، مهتاب - 2251 ، asxz ، mojtaba_k ، oe163 ، renger008 ، sayeh_m ، پروا ، کیانا ، Saeedv13 ، H-K ، a.r.a.s.h1
+++++ loveusa, lovelybuggati ,H-k , آقا مهدی و بقیه ما اینجا بست نشستیم تا ویزا نگیرید ما ازینجا بیرون نمیریمااااااااااا+++++++++
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: r_ent ، tatoole ، bakhshandehgy ، MPU ، asxz ، MAHDI2012 ، frz61 ، mojtaba_k ، oe163 ، honey62 ، sayeh_m ، ensan ، loveusa ، roeentan ، hadiseh.t ، 3rip ، lovelybugatti ، پروا ، کیانا ، Saeedv13 ، moesa7 ، daria ، saeid111 ، H-K ، a.r.a.s.h1
MAHDI2012*،lovelybugatti،H-K،sam11*،love usa
دعای ما پشت سر شماسSmile
خدایا عجله کن لطفا
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
دوستاي عزيزم :

MAHDI2012* ،lovelybugatti ،H-K ،sam11* ،love usa
خيلي براتون دعا مي كنم. اميدوارم كه امروز دل همگي مون با كلير شدن شماها شاد بشه ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
خدايا خودت كمك كن ...
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

خدا رو شکر
با آرزوی موفقیت و ویزا برای همه منتظران
ستاره دار ویزا گرفته
2012AS17XXX
تشکر کنندگان: honey62 ، sayeh_m ، MPU ، r_ent ، shimoda ، ehsan_ati ، adambarfi ، 3rip ، lovelybugatti ، asxz ، پروا ، کیانا ، hana_fd ، oe163 ، Saeedv13 ، moesa7 ، daria ، saeid111 ، H-K
منم هستم دوستای خوبم و از صمیم قلب دعا میکنم کار همگی تون ردیف شه
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
برای همه دوستان ارزوی موفقیت می کنم امیدوارم همه با خوشحالی این تاپیک را ترک کنیم
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
دریافت ویزا:augest2012
اولین ورود:24nov2012
تشکر کنندگان: loveusa ، پرنیان90 ، frz61 ، r_ent ، 3rip ، asxz ، رجبعلی ، کیانا ، Saeedv13 ، moesa7 ، daria ، saeid111 ، H-K ، honey62
دوستان خوبم سلام ،

باور کنید بخاطر این تاپیک هنوز آماده نشدم برم سرکار !!! مهمم نیست . اما از خدا میخوام که به همه شما ویزا بده و تشریف بیارید یه زندگی جدیدی رو شروع کنید . آخه مگه شما چه گناهی کردین که ویزا بهتون ندن ؟ آدمایی بهتر از شما کجا پیدا میشن . توی این خراب شده هزارتا عراقی و سودانی و افغانی و ......... ریخته که هیچ خاصیتی هم ندارن و هیچ کاری هم بلد نیستن !!! من نمیدونم که اینا رو واسه چی آوردن توی این مملکت ؟ Sad اونوقت دوستان عزیز و خوبی مثل شما رو که هزار و صد فن بلدن و کلی هنر در وجودشونه رو نمیخوان ویزا بدن . باور کنید دیشب با خانومم صحبت میکردم و میگفتم ، آخه بدور از انصافه که این همه آدم بیکاره و بیعاره رو آوردن توی این مملکت و بهشن پول و کمک مالی و غذایی میدن ، بسیاریشون هم مرتکب خلافهایی آنچنانی میشن و قانون هم دارن که دیگه به کشورشون دیپورت نمیشن ، اونوقت بی انصافی میکنن و به بچه های باهوش و ذکاوت و تحصیل کرده ای مثل بچه های مهاجرسرا که قانونی هم توی لاتاری قبول شدن ، براشون جنقولک بازی درمیارن و اینطوری مسخره بازی میکنن و با اعصابشون بازی میکنن !!!Sad من واقعاً نمیدونم که این دیگه چه صیغه ای هستش که 30 سپتامبر این داستان رو تموم میکنن . آخه شما بگید کسی که روز 27 سپتامبر براش مصاحبه گذاشتن ، چطور میخوان کلیرش کنن ؟ والا من موندم که دیگه چرا اصلاً اسامیشون رو برای مصاحبه اعلام میکنن . دوستان خوبی که با هزار امید و آرزو و دلخوشی هزینه میکنن و میان مصاحبه ، هزار تا استرس مالی و غیر مالی رو تحمل میکنن ، بخاطر آینده ای روشنتر !!! اونوقت این بی معرفتها توی سفارت آزارشون میدن . والا من اگه کاره ای بودم !!! تمام این سودانیا و عراقیا و افغانیا رو میریختم بیرون و بجاش گل پسر و گل دخترای مهاجرسرایی با معرفت رو جایگزین میکردم . همین کارا رو کردن که حالا آمریکا فاکتاپ شده و وضع اقتصادیش بهم ریخته !!! آخه آدمایی که هیچ خاصیتی ندارن و فقط و فقط مصرف کننده هستن !!!! به چه درد این مملکت میخورن ؟ اصلاً اینو بگم که اینا لیاقت آدمایی مثل شما رو ندارن !!!! . Shyببخشید انقدر درد روی دلم بود که دیگه نگو و نپرس . دلم واسه تک تک شما و آینده شما و سرنوشتتون توی سینه میزنه . امیدوارم که امروز قلب همه شما شاد بشه و همه شما رو توی تاپیک اولین سفر برای فعالسازی ببینم . انشاءالله و به امید پروردگار مهربان . ارادتمند همه شما - افشین
داره اشکم در میاد، تو رو خدا یکی بیاد اینجا خبر بده که همه کلیر شدن...
بچه ها اینا شنبه و یک شنبه کار نمیکنن؟ مگه خودشون نگفتن تا 30 سپتامبر...
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: r_ent ، mojtaba_k ، hadiseh.t ، asxz ، پروا ، کیانا ، رجبعلی ، 3rip ، lovelybugatti ، etefag ، moesa7 ، saeid111 ، H-K
[quote='پرنیان90' pid='219023' dateline='1348837441']
+++++ loveusa, lovelybuggati ,H-k , آقا مهدی و بقیه ما اینجا بست نشستیم تا ویزا نگیرید ما ازینجا بیرون نمیریماااااا

امیدوارم باقی دوستان هم کلیر بشن. ما همه منتظریم تا خبرهای خوب بشنویم. امیدوار باشید و امیدوارم پاسهای همتون با ویزا بیاد دستتون از ته دل واسه همه دوستای عزیزم دعا می کنمSmile
شماره کیس : 2012AS000726XX
تعداد نفرات: 2نفر
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 26july دریافت آبی
کلیرنس: 21 sep

تشکر کنندگان: r_ent ، mojtaba_k ، lovelybugatti ، asxz ، پروا ، کیانا ، رجبعلی ، 3rip ، etefag ، Saeedv13 ، moesa7 ، Given ، saeid111 ، H-K ، honey62
من کل این چند روز رو اینجا بودم ( تو این تاپیک) ولی نمی دونستم چی باید بنویسم
فقط از خدا می خوام این چند ویزا هم به پاس ها بچسبه و پروسه 2012 قشنگ تر از همه سال ها بسته بشه
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: gulu ، hadiseh.t ، r_ent ، asxz ، mojtaba_k ، ensan ، پروا ، کیانا ، رجبعلی ، 3rip ، lovelybugatti ، tandoreh ، etefag ، Saeedv13 ، moesa7 ، daria ، saeid111 ، H-K ، honey62 ، a.r.a.s.h1
سلام بر همه دوستان با محبت مهاجر سرا .سایت که آپدیت نشد .ایمیل که جواب نمی دند .من زنگ زدم 2026631225 گفت هنوز تموم نشده و بررسی کیس ادامه داره .بچه ها زنگ بزنید بپرسید .دیگه باید منتظر بود تا پاس ها بیاد.من که اگر برای هر 4 نفر نیاد قیدش را می زنم .توکل به خدا .
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

نمیدونم تو سفارت چه خبره. نه‌‌ به ایمیل‌ها جواب میدن نه‌‌ سایت رو اپدیت میکنن. نه‌‌ پاسپورت رو تحویل ups دادن. خدا به خیر بگذرونه
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: honey62 ، asxz ، hadiseh.t ، mojtaba_k ، alis60 ، ensan ، پروا ، ehsan_ati ، کیانا ، رجبعلی ، 3rip ، far-dv2013 ، r_ent ، etefag ، moesa7 ، H-K
بچه ها آرزوی بهترین ها رو براتون دارم و همچنان منتظر خبرهای خوب از انکاراهستم.
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، mojtaba_k ، loveusa ، sayeh_m ، پروا ، Linspire ، کیانا ، رجبعلی ، 3rip ، Saeedv13 ، moesa7 ، saeid111 ، H-K ، honey62

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان