کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
شاید دارن اضافه کاری مکننن و میخوان به همه ویزا بدن. دارن همه زورشون رو میزنن تا برای همه ویزا صادر بشه.
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: sayeh_m ، کیانا ، hadiseh.t ، ehsan_ati ، asxz ، enchantress_boy ، 3rip ، MAHDI2012 ، mojtaba_k ، lovelybugatti ، r_ent ، etefag ، Saeedv13 ، moesa7 ، saeid111 ، H-K ، honey62
کاربران در حال بازدید این موضوع: 3rip، asxz، ehsan_ati، enchantress_boy، gulu، hadiseh.t، hamid_r555، loveusa، MAHDI2012، mojtaba_k، renger008، saeid111، samgh، shahroozshahrooz، tiba، کیانا، پروا، آرزوی دست یافتنی، رجبعلی، 2 کاربر مخفی، 2 مهمان
بچه ها همه دعا کنید که هیچکی بی ویزا از این فروم نره بیرون
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: کیانا ، asxz ، mojtaba_k ، lovelybugatti ، 3rip ، Saeedv13 ، moesa7 ، saeid111 ، H-K ، honey62
(2012-09-28 ساعت 18:41)MAHDI2012 نوشته:  سلام بر همه دوستان با محبت مهاجر سرا .سایت که آپدیت نشد .ایمیل که جواب نمی دند .من زنگ زدم 2026631225 گفت هنوز تموم نشده و بررسی کیس ادامه داره .بچه ها زنگ بزنید بپرسید .دیگه باید منتظر بود تا پاس ها بیاد.من که اگر برای هر 4 نفر نیاد قیدش را می زنم .توکل به خدا .

سلام مهدی عزیز ،

اولاً شما حق نداری که نا امید بشی !!!! Sad شما یه مهاجرسرایی هستی و هیچ مهاجرسرایی نا امید نمیشه Tongue . در ضمن شما اشتباه میکنید !!! اگر که برنده اصلی ویزا بگیره ، میتونه برای بقیه هم اینکار رو بکنه . البته کمی سخته ، اما قطعیه . اگه خود شما که برنده اصلی هستید ، ویزا گرفتید ، هیچ مشکلی نیست . تشریف میبرید آمریکا و برای بقیه هم اقدام میکنید . حالا هر چند نفری که میخواد باشن . من امید دارم که شما رو در اینجا ملاقات خواهم کرد . انشاءالله . موفق باشید .

(2012-09-28 ساعت 19:03)asxz نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: 3rip، asxz، ehsan_ati، enchantress_boy، gulu، hadiseh.t، hamid_r555، loveusa، MAHDI2012، mojtaba_k، renger008، saeid111، samgh، shahroozshahrooz، tiba، کیانا، پروا، آرزوی دست یافتنی، رجبعلی، 2 کاربر مخفی، 2 مهمان
بچه ها همه دعا کنید که هیچکی بی ویزا از این فروم نره بیرون

چرا منه بیچاره رو از قلم انداختی Sad ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: sayeh_m ، کیانا ، loveusa ، asxz ، alis60 ، roeentan ، mojtaba_k ، r_ent ، 3rip ، Saeedv13 ، moesa7 ، saeid111 ، H-K ، honey62 ، mehrdad pharm
هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
زنگ زدم واشنگتن گفت برای همه تون ویزا صادر شده .قربون همه تون.سعید جون تبریک می گم
خدایا شکرت ...الهی و ربی من لی غیرک
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

(2012-09-28 ساعت 19:13)MAHDI2012 نوشته:  هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
زنگ زدم واشنگتن گفت برای همه اتون ویزا صادر شده .قربون همه اتون.سعید جون تبریک می گم

هووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile خیلی مبارکتون باشه دوست عزیز .خدایا شکرت ، منتظر شنیدن هورای بقیه دوستانیم.
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
تشکر کنندگان: ehsan_ati ، asxz ، oe163 ، lovelybugatti ، tiba ، tandoreh ، r_ent ، پروا ، 3rip ، Saeedv13 ، frz61 ، moesa7 ، مهتاب - 2251 ، Given ، saeid111 ، H-K ، a.r.a.s.h1
از ابوظبی کسی نمونده?همه بچه های ابوظبی کلیر شدن?
من هنوزم فکر میکنم سفارت بدون توجه به پروسه کلیرنس میتونه ویزا بده. اگر کلیرنس یه پروسه خارج از دست سفارت و رسمی بود در همه مواقع باید یه سرعت ثابت داشته باشه. نه اینکه وقتی به 30 سپتامبر سرعتش بیشتر شه. پس همه چیز دست خود سفارت.
اینکه سفارت میگه جواب کلیرنس نیومده منظور این نیست که یه سازمان دیگه داره اینکارو میکنه, فکر میکنم منظورشون اینه جواب استعلامشون نیومده. به احتمال زیاد اینا چند آیتم در نظر میگیرن و در موردشون تحقیق میکنن و از سازمان های داخل امریکا استعلام میگیرن. اینطور نیست که یه سازمان خاص مسوول کلیرنس باشه که به سفارت اجازه صدور ویزا برای یک شخص بده یا نده. متصدی اول و آخر صدور ویزا خود آفیسره, حتی اگه جواب کلیرنس یک نفر هم آماده باشه آفیسر میتونه ویزا صادر نکنه و بلعکس.
منظورم از زدن تمام این حرفا اینه که ذهنتونو از اینکه جواب کلیرنستون اومده یا نه دور کنید, ایمیل بزنید به سفارت و بگید ویزای ما چی شد? جمله ادبی هم نمیخواد بکار ببرید. طلبکارانه بپرسید. نترسید اتفاقی نمیفته, اونا به ما لطف نکردن, دارن وظیفشونو انجام میدن, الانم که چند نفر از بچه ها ویزاشونو هنوز نگرفتن به خاطر اینکه اونا حتما کمکاری کردن. ایمیل بزنید
تشکر کنندگان: H-K ، asxz ، afs ، tandoreh ، mojtaba_k ، etefag ، MAHDI2012 ، moesa7 ، honey62
(2012-09-28 ساعت 19:13)MAHDI2012 نوشته:  هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
زنگ زدم واشنگتن گفت برای همه اتون ویزا صادر شده .قربون همه اتون.سعید جون تبریک می گم
از صمیم قلب بهتون تبریک میگم SmileSmileSmile
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: H-K ، samgh ، zohreh36 ، asxz ، کیانا ، tandoreh ، roeentan ، lovelybugatti ، mojtaba_k ، shimoda ، 3rip ، r_ent ، Saeedv13 ، MPU ، moesa7 ، saeid111 ، ali234

تبريك ميگم خيلي زياد به اندازه كلير شدن خودمان خوشحال شدم، اميدوارم در همه مراحل زندگي موفق باشيد
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
تشکر کنندگان: oe163 ، asxz ، H-K ، MAHDI2012 ، کیانا ، mojtaba_k ، 3rip ، Saeedv13 ، moesa7 ، daria ، saeid111

آقا مهدی مبارکت باشه خیلی براتون خوشحال شدمSmile
امیدوارم بقیه بچه ها هم خبرای خوبشون رو زود بگن Big Grin
تشکر کنندگان: oe163 ، H-K ، MAHDI2012 ، کیانا ، tandoreh ، mojtaba_k ، lovelybugatti ، r_ent ، 3rip ، Saeedv13 ، MPU ، frz61 ، moesa7 ، saeid111
دوستان عزیز سلام
ممنون از همتون بخاطر دلگرمی و دعاهایی که در حق منو دوستان بازمانده کردید..تازه از سفارت اومدم 6 نفر بودیم منو آقا سعید(پسر آقامهدی)و som11وlovely bugatti عزیز و یک دختر خانومی که عضو مهاجرسرا نیست و..
رسید یو پی اس را ازمون گرفتند بردند تو و پرسیدن برگشت دادن گفتند تا آخر امروز (امشب) مشخص میشه لطفا واسمون دعا کنید تورو خدا ...
ما سه نفرمون اصلا کلییر نشدیم....یکی ستاره دار..یکی کلییر شده پاسشون تو سفارت مونده از دوشنبه قبل.که گفتند فردا میاد...تو رو خدا دعا کنید..
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay
کنسولگری:آنکارا
" کارنت شدن کیس:آپریل
" مصاحبه :3 JULAY
" دریافت کلیرنس:دقیقه 90
" دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012
" ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله
تبریک می گم به آقا مهدی ریش سفید ما در این تایپیک..واقعا از ته دل آرزوی سلامتی و موفقیت براتون دارم آقا سعید واسمون تعریف کرد چه جور این ویزا رو گرفتید..مببببببببببببارکککککککککککککتون باشه
برای ما هم دعا کنید....
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay
کنسولگری:آنکارا
" کارنت شدن کیس:آپریل
" مصاحبه :3 JULAY
" دریافت کلیرنس:دقیقه 90
" دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012
" ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله
تشکر کنندگان: mojtaba_k ، oe163 ، lovelybugatti ، far-dv2013 ، asxz ، r_ent ، MAHDI2012 ، hadiseh.t ، 3rip ، Saeedv13 ، frz61 ، moesa7 ، behina ، viona ، saeid111 ، tatoole ، honey62

مبارکه اشک تو چشم های ادم جمع می شه هوراااااااااااااااااااااااااااا
خیلی تبریک می گم از صمیم قلب
دریافت ویزا:augest2012
اولین ورود:24nov2012
تشکر کنندگان: oe163 ، lovelybugatti ، asxz ، r_ent ، 3rip ، Saeedv13 ، moesa7 ، saeid111 ، H-K ، honey62
بچه ها

هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههوووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

من هم الان زنگ زدم خانومه پای گوشه‌ بهم تبریک گفت و گفت کلیر شدی. از همه شما مهاجری‌های گًل واقعا ممنونم.

باز هم ههههههههههههههههههههههههووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
(2012-09-28 ساعت 19:32)H-K نوشته:  دوستان عزیز سلام
ممنون از همتون بخاطر دلگرمی و دعاهایی که در حق منو دوستان بازمانده کردید..تازه از سفارت اومدم 6 نفر بودیم منو آقا سعید(پسر آقامهدی)و som11وlovely bugatti عزیز و یک دختر خانومی که عضو مهاجرسرا نیست و..
رسید یو پی اس را ازمون گرفتند بردند تو و پرسیدن برگشت دادن گفتند تا آخر امروز (امشب) مشخص میشه لطفا واسمون دعا کنید تورو خدا ...
ما سه نفرمون اصلا کلییر نشدیم....یکی ستاره دار..یکی کلییر شده پاسشون تو سفارت مونده از دوشنبه قبل.که گفتند فردا میاد...تو رو خدا دعا کنید..

سلام.ایشالا که درست میشه.حتما واستون دعا میکنیم.
تشکر کنندگان: lovelybugatti ، oe163 ، mojtaba_k ، tiba ، asxz ، r_ent ، 3rip ، frz61 ، moesa7 ، H-K

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان