موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
ما دست به دعاییم ای خدایی که گفته ای مرا بخوانید تا اجابت کنم روز ها و ساعت هاست که ما و همه دوستان مهاجر سرایی از تو میخواهیم هیچ کس را بدون ویزا و دست خالی باز نگردانی .حالا زمان اجابت است .دوستان منتظر ما را به مقصود برسان و این نگرانی و اضطراب را به شادی تبدیل کن. دیگر طاقت انتظار نداریم. این ازمون سخت را به دست خود با خبری خوش به اتمام برسان.
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-28 ساعت 19:13)MAHDI2012 نوشته: هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
زنگ زدم واشنگتن گفت برای همه اتون ویزا صادر شده .قربون همه اتون.سعید جون تبریک می گم
خدایا شکرت ...الهی و ربی من لی غیرک
آقا MAHDI2012 واقعاً از صميم قلب خوشحال شدم مباركتون باشه
شما با اين صبري كه داشتيد به خواسته تون رسيديد خدا رو شكر. فكر كنم اولين كيسي بوديد كه اينقدر بچه هاي 2012 و 2013 واسه كلير شدنتون دعا مي كردن ...
براي sam11* , lovelybugati, love usa, H-K عزيز هم دعا مي كنيم كه تا 30 سپتامبر با پاسهاي ويزا خوردشون ما رو خوشحال كنن الهي آمين
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
همین الان از سفارت هم ایمیل زدن
Dear . :
Your visa was issued and will be sent to your address in Ankara today that you may receive it tomorrow
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
باز هم هههههههههههههههههههههووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ظاهر امسال پشت خط مونده نداریم هههههههههههههههههههههههههههههووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-28 ساعت 19:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-28 ساعت 19:55 توسط archery.)
کسی نموند
بریم ۱ ، ۲ ، ۳
هورااااااااااااااا
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-28 ساعت 19:52)loveusa نوشته: همین الان از سفارت هم ایمیل زدن
Dear . :
Your visa was issued and will be sent to your address in Ankara today that you may receive it tomorrow
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
باز هم هههههههههههههههههههههووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ظاهر امسال پشت خط مونده نداریم هههههههههههههههههههههههههههههووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
مباركــــــــــــــــــــــــــــــــــــه LOVE USA جان خيلي خيلي خوشحال شدم . هوررررا
Lovely Bugati و H-K و sam11* شما هم زنگ بزنيد اميدوارم كه شما هم كلير شده باشيد +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ۲۰۱۲ به گمونم ما ۲۰۱۳ ها به دعا و انرژی مثبت شما نیازمندیم واقعا خوشحال شدم که کار همتون درست شده به امید آینده بهتر پیش بسوی جلو +++++++
ديدن قبولي:1ST MAY
شماره پرونده: ***2013XX11
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
منم از طرف بچه های 2013 تبریک فراوون و یه هورا باسه بچه های گل 2012 :
ههههههههههههههههههههههههههههههوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان از این دوستان کسی خبر داره که کلیر شده اند یا نه؟؟؟
Ahmad76
hoseyn
Vahid_ce
مريم361
mo897sa(همسر)
Mostafa Kianoush
mremami
nima3131
poone59
amirhoseain
smmyp
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
هووووووووووووررررررررررررررراااااااااااااا
من و s$s هم به شما تبریک میگیم. نمیدونین چقدر خوشحال شدم...به اندازه وقتی خودمون کلیر شدیم...شاید بیشتر
هوووووووووررررررررررررررررررااااااااااااااا
با این اوصاف کسایی هم که تا الان کلیر نشدن ایشالا تا آخر امشب جواب مثبت رو میگیرن و همه با هم پیش به سوی یه آینده بهتر
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-28 ساعت 20:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-28 ساعت 20:09 توسط loveusa.)
(2012-09-28 ساعت 19:57)gulu نوشته: (2012-09-28 ساعت 19:52)loveusa نوشته: همین الان از سفارت هم ایمیل زدن
Dear . :
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
مباركــــــــــــــــــــــــــــــــــــه LOVE USA جان خيلي خيلي خوشحال شدم . هوررررا
Lovely Bugati و H-K و sam11* شما هم زنگ بزنيد اميدوارم كه شما هم كلير شده باشيد +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
از شما و همه بر و بچ گًل مهاجری متشکرم. اون دو سه نفر هم مطمئنم کلیر شدن. امسال همه امریکایی شدیم.
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض تبریک و شاد باش برای دوستان تازه کلیر شده همچنان منتظر اخبار خوب از باقی دوستان هستیم . تا همه با هم در این تاپیک پر استرس و انتظار را با شادی و هورااااااا های متمادی و بدون جامانده ببندیم و مهر و موم کنیم.
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها کجایید بیاید خبر بدید
می خوایم از خودتون بشنویم
می خوایم مطمئن بشیم بریم دنبال کار و زندگی مون
بیاید خبر خوب ویزاتونو بهمون بدید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من خسته از تمام کار ها الان اومدم سایتو چک کنم. خدا می دونه که چقدر دلواپس شما دوستای خوبم هستم. امیدوارم در این مرحله همه سرنوشت یکسانی داشته باشیم و همه شما با گرفتن ویزا، چشاتون برق بزنه و دلتون لبریز از شادی بشه.
کیس نامبر:68000
مصاحبه:آنکارا- 2 جولای به همراه برگ آبی
همراهان:شوهر ودخترم
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
دریافت ویزا: من و دخترم 25 اگوست- شوهرم 11سپتامبر
ورود به آمریکا:5 آذر ماه- لس انجلس