کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
دوستان ....هنوز ما منتظر کلیر شدن همه دوستان منتظر هستیم .....تا یه هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررای دسته جمعی بکشیم. براتون دعا می کنیم ....لطفا از احوال خودتون خبر بدین ........... امسال کسی نباید جا بمونه هاااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تشکر کنندگان: sayeh_m ، shimoda ، loveusa ، oe163 ، mojtaba_k ، MAHDI2012 ، پروا ، 3rip ، Saeedv13 ، frz61 ، moesa7 ، daria ، H-K ، honey62 ، Hedieh20
(2012-09-28 ساعت 20:09)ariannbr نوشته:  
(2012-09-28 ساعت 20:00)asxz نوشته:  مبارکه مبارکه
خوب حالا شیرینی ما رو کی میخوای بدی انقدر برات دعا کردیم Big Grin

شما خودت هنوز یه شیرینی بدهکاری ها Big Grin

راست میگی اصلا خودم رو یادم رفته بود Big Grin
تشکر کنندگان: ariannbr ، loveusa ، oe163 ، mojtaba_k ، 3rip ، frz61 ، moesa7 ، H-K
(2012-09-28 ساعت 20:00)asxz نوشته:  
(2012-09-28 ساعت 19:32)H-K نوشته:  دوستان عزیز سلام
ممنون از همتون بخاطر دلگرمی و دعاهایی که در حق منو دوستان بازمانده کردید..تازه از سفارت اومدم 6 نفر بودیم منو آقا سعید(پسر آقامهدی)و som11وlovely bugatti عزیز و یک دختر خانومی که عضو مهاجرسرا نیست و..
رسید یو پی اس را ازمون گرفتند بردند تو و پرسیدن برگشت دادن گفتند تا آخر امروز (امشب) مشخص میشه لطفا واسمون دعا کنید تورو خدا ...
ما سه نفرمون اصلا کلییر نشدیم....یکی ستاره دار..یکی کلییر شده پاسشون تو سفارت مونده از دوشنبه قبل.که گفتند فردا میاد...تو رو خدا دعا کنید..

مبارک همه بچه ها میدونم همتون ویزا میگیرید حالا ببینید

(2012-09-28 ساعت 19:45)loveusa نوشته:  بچه ها

هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههوووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

من هم الان زنگ زدم خانومه پای گوشه‌ بهم تبریک گفت و گفت کلیر شدی. از همه شما مهاجری‌های گًل واقعا ممنونم.

باز هم ههههههههههههههههههههههههووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
مبارکه مبارکه

asxz جان

به روی چشم. هر وقت شما بفرمایید من دربست در خدمتتون هستم. از gulu و shimoda و sayeh_m عزیز هم به خاطره مثبت‌هاشون خیلی ممنونم. ۲۰۱۳‌ها خیالشون راحت باشه ما پشتتون هستیم و مطمئنم شما هم همتون رفتنی هستین. البته منظورم آمریکا است.WinkSmile پس همه پیش به سو‌ی‌ امریکاااااااااااااااااااااا
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: asxz ، shimoda ، sayeh_m ، gulu ، oe163 ، mojtaba_k ، SOROUSHSOFT ، 3rip ، mohajer13 ، Saeedv13 ، r_ent ، frz61 ، moesa7 ، tatoole ، H-K ، honey62 ، a.r.a.s.h1
بچه‌ها چند نفر منتظر هستند به جزH-K عزیز که من خیلی‌ براش دعا می‌کنم(البته به زبون مادری خودم فارسی نه عربی‌ چون بلد نیستمBig Grin)،همگی‌ با هم دعا کنیم که هیچ کس جا نمونه تا شیرینی‌ ۲۰۱۲ همیشه به یاد هممون باشه .
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: shimoda ، sayeh_m ، oe163 ، mojtaba_k ، asxz ، SOROUSHSOFT ، loveusa ، MAHDI2012 ، 3rip ، r_ent ، Saeedv13 ، etefag ، frz61 ، moesa7 ، daria ، viona ، H-K ، a.r.a.s.h1
(2012-09-28 ساعت 20:26)cmbt نوشته:  بچه‌ها چند نفر منتظر هستند به جزH-K عزیز که من خیلی‌ براش دعا می‌کنم(البته به زبون مادری خودم فارسی نه عربی‌ چون بلد نیستمBig Grin)،همگی‌ با هم دعا کنیم که هیچ کس جا نمونه تا شیرینی‌ ۲۰۱۲ همیشه به یاد هممون باشه .

به جز H-K تا جاييكه ما مي دونيم lovelybugatti و sam11* كه ايشالا تا آخر امشب كلير مي شن .
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: oe163 ، shimoda ، mojtaba_k ، asxz ، loveusa ، cmbt ، 3rip ، mohajer13 ، r_ent ، Saeedv13 ، etefag ، frz61 ، moesa7 ، H-K ، a.r.a.s.h1
(2012-09-28 ساعت 20:19)asxz نوشته:  
(2012-09-28 ساعت 20:09)ariannbr نوشته:  
(2012-09-28 ساعت 20:00)asxz نوشته:  مبارکه مبارکه

شما خودت هنوز یه شیرینی بدهکاری ها Big Grin

راست میگی اصلا خودم رو یادم رفته بود Big Grin

اینجا همه فکر همدیگه هستن
حالا تا 1-2 ساعت دیگه حداکثر بقیه هم که ویزاشونو گرفتن تموم شد
همه کم کم یاد خودشون میفتن و سختی هایی که از این به بعد پیش میاد برای شروع یه زندگی جدید
امیدوارم شرایط این چند ماه پر استرس و سخت باعث بشه یه زندگی پر از امید و شاد رو برای خودمون (و برای بچه هامون) بسازیم.
تشکر کنندگان: oe163 ، mojtaba_k ، asxz ، loveusa ، 3rip ، mohajer13 ، frz61 ، far-dv2013 ، moesa7 ، H-K ، tandoreh ، a.r.a.s.h1
سلام به همه دوستان
مطمئنم همه دوستان عزیز 2012 مون ویزاشون رو میگیرن و ما رو هم خوشحال میکنن با آرزوی هورای دسته جمعی ++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN
تشکر کنندگان: asxz ، shimoda ، IN.USA@2013 ، oe163 ، loveusa ، MAHDI2012 ، cmbt ، پروا ، hamid_r555 ، 3rip ، r_ent ، Saeedv13 ، mojtaba_k ، H-K ، pooya.n ، far-dv2013 ، moesa7 ، saeid111 ، tatoole ، sima s ، honey62 ، a.r.a.s.h1
بچه ها سال دیگه همین موقع بچه های ۲۰۱۳ این تاپیک رو میخونن و نگران ویزاهاشون هستن و نهضت ادامه دارد ............
ولی بدونین واسه رسیدن به هر چیزی باید اول باورش کنید و نه تو کارتون نیارید و همیشه بگید من میخام ، میتونم ، و انجام میدم و مطمئن باشید که میشه
و همیشه باور داشته باشید که همه کاره خداست نه بنده خدا
با سلام
من با وجود ستاره دار بودنم ظهر ویزا رو ups بهم داد - خیلی خوشحال شدم - اما با دیدن کلیر شدن و ویزا سایر دوستان 1000 بار بیشتر خوشحال می شم- تبریک به همه0 به امبد با هم بودن در همه شرایط - خوبی و خوشی و سختی
انشالله
یا حق
تشکر کنندگان: sayeh_m ، asxz ، oe163 ، shimoda ، loveusa ، cmbt ، پروا ، mojtaba_k ، hamid_r555 ، 3rip ، mohajer13 ، r_ent ، MPU ، Saeedv13 ، H-K ، pooya.n ، karpenter ، frz61 ، far-dv2013 ، moesa7 ، mani.iht ، daria ، zavieh ، viona ، tatoole ، afshin4749 ، tandoreh ، honey62 ، a.r.a.s.h1
برای اطمینان دوباره زنگ زدم گفت کیس کامل شده و پاس هامون تحویل ups شد
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: sayeh_m ، asxz ، oe163 ، shimoda ، studpk ، gulu ، cmbt ، پروا ، mojtaba_k ، hadiseh.t ، hamid_r555 ، 3rip ، mohajer13 ، r_ent ، Saeedv13 ، H-K ، pooya.n ، sbh ، etefag ، far-dv2013 ، moesa7 ، msi ، Emad_L ، azadeh212 ، zavieh ، Given ، ehsan442 ، viona ، tatoole ، afshin4749 ، به گل ، ماندانا ، montazer59 ، sima s ، ali234 ، tandoreh ، honey62 ، Hedieh20
(2012-09-28 ساعت 20:34)MAHDI2012 نوشته:  برای اطمینان دوباره زنگ زدم گفت کیس کامل شده و پاس هامون تحویل ups شد

مبارکه آقا مهدی صبرت جواب داد Cool آقا مهدی یک مقدار از این صبرت رو بریز تو این تاپیک برای سال بالایی ها Big Grin
تشکر کنندگان: loveusa ، MAHDI2012 ، shimoda ، cmbt ، پروا ، sayeh_m ، 3rip ، mojtaba_k ، Saeedv13 ، H-K ، pooya.n ، frz61 ، moesa7 ، bayat_r ، mani.iht ، saeid111 ، tatoole ، ali234 ، honey62
(2012-09-28 ساعت 19:13)MAHDI2012 نوشته:  هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
زنگ زدم واشنگتن گفت برای همه اتون ویزا صادر شده .قربون همه اتون.سعید جون تبریک می گم
خدایا شکرت ...الهی و ربی من لی غیرک

اقا مهدی مبارکه خیلی مبارکه وقتی هوراتون رو دیدم حالم بد شد فکر کنم برای کلیر شدن خودم انقدر خوشحال نشدم از طرف من به پسرتون اقا سعیدم تبریک بگید.Smile
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: sayeh_m ، asxz ، hamid_r555 ، MAHDI2012 ، 3rip ، mohajer13 ، r_ent ، MPU ، Saeedv13 ، H-K ، pooya.n ، moesa7 ، daria ، msi ، saeid111 ، sima s ، tandoreh ، Hedieh20
منتظر خبرهای خوب از h-k هستیم.خبری شده یا نه؟
تشکر کنندگان: asxz ، MAHDI2012 ، shimoda ، 3rip ، r_ent ، mojtaba_k ، H-K ، pooya.n ، moesa7 ، saeid111
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااا
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدایا شکرت ..خدایا شکرت
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay
کنسولگری:آنکارا
" کارنت شدن کیس:آپریل
" مصاحبه :3 JULAY
" دریافت کلیرنس:دقیقه 90
" دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012
" ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله
(2012-09-28 ساعت 21:01)H-K نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااا
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدایا شکرت ..خدایا شکرت

خیلی خوشحالم
از تو فکر بیرون نمی رفتید
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: asxz ، sayeh_m ، 3rip ، hamid_r555 ، r_ent ، Saeedv13 ، mojtaba_k ، H-K ، pooya.n ، moesa7 ، MAHDI2012 ، saeid111 ، honey62

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان