کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
میگم من تو این چند وقت به چند چیز معتاد شدم
۱) رفرش کردن صفحه کلیرانس
۲)چک کردن ایمیل هام
۳)فروم مهاجر سرا
یعنی این رو جدی میگم که از وقتی چشمام صبح از خواب باز میشه پای کامپیوتر دارم همین کار ها رو انجام میدم تا شب
حالا موندم از فردا چجوری سر خودم رو گرم کنم و چجوری این اعتیاد رو ترک کنم Big Grin
تشکر کنندگان: shimoda ، MAHDI2012 ، 3rip ، hamid_r555 ، mojtaba_k ، H-K ، pooya.n ، ariannbr ، etefag ، frz61 ، HOME ، farokhi21 ، far-dv2013 ، moesa7 ، daria ، tandoreh ، honey62 ، گل نهال
(2012-09-28 ساعت 19:45)loveusa نوشته:  بچه ها

هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههوووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

من هم الان زنگ زدم خانومه پای گوشه‌ بهم تبریک گفت و گفت کلیر شدی. از همه شما مهاجری‌های گًل واقعا ممنونم.

باز هم ههههههههههههههههههههههههووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

مبارکتون باشه دوست عزیز خیلی خوشحال شدم.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: asxz ، shimoda ، 3rip ، hamid_r555 ، mojtaba_k ، H-K ، pooya.n ، moesa7 ، zavieh ، azadeh212 ، saeid111 ، tandoreh
(2012-09-28 ساعت 21:01)H-K نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااا
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدایا شکرت ..خدایا شکرت

مبارکه بابا دیدید امسال بدونه ویزا نداریم Big Grin
تشکر کنندگان: shimoda ، 3rip ، Saeedv13 ، mojtaba_k ، H-K ، pooya.n ، ariannbr ، etefag ، moesa7 ، daria ، saeid111 ، tatoole ، tandoreh
(2012-09-28 ساعت 21:01)H-K نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدایا شکرت ..خدایا شکرت

اقا حسین تبریک دلمون و شاد کردید کلی مبارک باشهSmile
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: asxz ، shimoda ، renger008 ، 3rip ، mohajer13 ، r_ent ، Saeedv13 ، H-K ، mojtaba_k ، pooya.n ، moesa7 ، daria ، azadeh212 ، saeid111 ، tandoreh
آقا زنگ زدم گفتند صادر کرده ایم ولی میترسم...........................
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا شکرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییاااااااااااااا ممنونم ازت ممنونم ازت
مردمو زنده شدم 2روزه هیچی نخوردم
ولی شکرت خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
شکرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay
کنسولگری:آنکارا
" کارنت شدن کیس:آپریل
" مصاحبه :3 JULAY
" دریافت کلیرنس:دقیقه 90
" دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012
" ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله
بچه ها بیاید دیگه lovelybugatti ,و sam 11 بیاین دیگه ما منتظریم این دم اخری 2 تا هورا دیگه تو گلومون گیر کرده بدویید ما منتظریم من میخوام امسال تو لیست من هیچ کس باقی نمونه .

تشکر کنندگان: sayeh_m ، shimoda ، r_ent ، 3rip ، MPU ، Saeedv13 ، H-K ، mojtaba_k ، pooya.n ، oe163 ، far-dv2013 ، moesa7 ، daria ، hamid_r555 ، msi ، Given ، saeid111 ، tandoreh ، honey62 ، loveusa ، a.r.a.s.h1 ، Hedieh20
حسین آقا الان خبر گرفتن ویزا رو به حامد و عرفان دادم ، الان هر دوشون فرودگاهه استانبول هستن و دارن برمیگردن
حامد خیلی خوشحال شد و خیلییییی خیلیییی بهتون تبریک گفت
این هم هورای دوباره ما واسع همه بچه ها
هورااااااااا هوراااااااااا هورااااااااا
واقعا امروز یکی از روزهای خوب زندگی همه ماها بود, از خدای خودم ممنونم که این موقعیت رو توی این مرحله از زندگی و در سن خیلی کم جلوی پام گذاشت. هم به آرزوم رسیدم و هم خیلی تجربه کسب کردم و خیلی درسها گرفتم. من و آقا مهدی و فکر میکنم cmbt عزیز شرایطمون یکسان بود و هر سه کاردانی داشتیم و پیش دانشگاهی نداشتیم. منم واسه کلاسای پیش دانشگاهی اسم نوشتم رشته علوم انسانی رو انتخاب کردم. واسه اینکه بهتر بدونید تا پیارسال پیش دانشگاهی گرفتن خیلی آسون بود و مدرسه های بزرگسالان به راحتی آب خوردن نمره میدادن, اما از پارسال قوانین عوض شد و تمام امتحانات رفت زیر نظر مستقیم آموزش و پرورش و فقط 5نمره دست مدرسه بود و قبول شدن خیلی سخت بود. من که چیز زیادی از دیپلم گرفتنم نگذشته بود خیلی واسم خوندن درسای پیش دانشگاهی سخت بود و ترم اول درس ریاضی و عربیش رو افتادم و ترم دوم هم اصلا نرفتم امتحان بدم, دیگه جا زده بودم و به خودم گفتم با همین کاردانی میرم مصاحبه و اگه قبول کردن که خیلی خوبه اگه قبول نکردن هم قیدشو میزنم که خدارو شکر آفیسر اصلا در مورد پیش دانشگاهی چیزی ازم نپرسید و همون کاردانی رو قبول کرد. با این شرایط وقتی دیدم آقا مهدی نشستن و درسا رو خوندن و امتحان رو قبول شدن بهتر از همه میفهمم که چه سختی کشیدن و چه کار بزرگی کردن. آقا مهدی من از شما دوتا درس بزرگ گرفتم , اول اینکه باید واسه چیزی که میخوام بجنگم و دوم اینکه همیشه صبر داشته باشم و نا امید نشم. بهتون تبریک میگم همشهری خوبم, فرزندانتون باید به شما افتخار کنند و در آینده همیشه یادشون باشه که شما چه لطف بزرگی در حقشون کردید. اگر روزی پدر شدم دوست دارم مثل شما صبور و سختکوش باشم و واسه آینده بچه هام بجنگم. مطمعنم در امریکا هم به همین اندازه تلاش میکنید و موفق میشید و مسلما شما بیشتر از همه ماها قدر این موقعیت را میدونید
بچه ها از همتون ممنون
از همه ...همه اگربخوام اسم ببرم زیاد.اگر کسی جا افتاد ببخشید..
azadeh2012.rasbor.erfanism.golo.hadis.lovelibugatti.mahdi2012.ehsan442sam11.asxz.opayamaniدوستان خوبم دیگرم فرهاد..آرین.آرمین.مجید.مهدی. سعید.
ومحمدرضاو.حامد..و.honey62.amiry.loveusa.golbano.3rip.vm1974.cmbt.mpu.shimoda.afshin4749.frz61. وبچه های گل2013 و کسانی که پیام خصوصی دادند ودر آخر یار و یاور زندگیم.........................همسر گلم(نازنین)
از همتون ممنونم تو این مدت یار و یاور من بودید
یادم رفت از مهاجرسرا و مدیران خوبش تشکر ویژه داشته باشم واقعا دستتون و از همین جا میبوسم ...چون اگه نبودید من این همه دوست خوب نداشتم..و شاید هم....
کوچیک همتون H-K

حسین آقا الان خبر گرفتن ویزا رو به حامد و عرفان دادم ، الان هر دوشون فرودگاهه استانبول هستن و دارن برمیگردن
حامد خیلی خوشحال شد و خیلییییی خیلیییی بهتون تبریک گفت
ممنون مرسی عزیزم
آره بهم اس ام اس دادن...
از همتون متشکرم ..بدترین روزای عمرم اینجا رو با بهترین دوستان خوبم گذشت...

خدارو شکر پایان خوبی داشت

بچه ها برای دوست خوبم سعید (LOVELIBUGATTI) هم دعا کنید زنگ زده گفتند هنوز تو PENDING است..
تشکر کنندگان: shimoda ، sayeh_m ، hadiseh.t ، r_ent ، 3rip ، renger008 ، MPU ، Saeedv13 ، ehsan_ati ، asxz ، lovelybugatti ، etefag ، pooya.n ، mojtaba_k ، afs ، mohajer13 ، oe163 ، far-dv2013 ، moesa7 ، Hediyeh ، daria ، msi ، saeid111 ، afshin4749 ، Linspire ، tandoreh ، honey62 ، loveusa ، a.r.a.s.h1 ، nedaba
واااااااااااااااای خدایا شکرت
واقعا خوشحال شدمSmile
نمیدونید چقدر به فکر شماها بودم و براتون دعا میکردم، البته اگه رتبه هاتون رو ببینید میبینید که چقدر دعاتون کردمSmile
خدایا شکرت Smile
H-K عزیز انقد نگرانت بودم که خدا میدونهSmile
همه خونوادم خوشحال شدن، بس که من همش از شماها بهشون خبر میدادمSmile
منتظر لاولی بوگاتی و سام عزیز هم هستم Smile
خدایا شکرت
از نگرانی برای شماها امروز معده درد شده بودمSmile
امیدوارم زودتر خوب شم:دی
به همتون تبریک میگم
از صمیم قلبم خوشحالمSmile

هههههههههههههووووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، H-K ، Saeedv13 ، sayeh_m ، asxz ، shimoda ، pooya.n ، mojtaba_k ، etefag ، karpenter ، frz61 ، 3rip ، HOME ، cmbt ، far-dv2013 ، moesa7 ، daria ، saeid111 ، studpk ، ali234 ، tandoreh ، honey62 ، loveusa ، a.r.a.s.h1
[quote='r_ent' pid='219129' dateline='1348852134']
واااااااااااااااای خدایا شکرت
واقعا خوشحال شدمSmile
نمیدونید چقدر به فکر شماها بودم و براتون دعا میکردم، البته اگه رتبه هاتون رو ببینید میبینید که چقدر دعاتون کردمSmile
خدایا شکرت Smile
H-K عزیز انقد نگرانت بودم که خدا میدونهSmile
همه
ممنونم عزیزم..امیدوارم هرچه زودتر خوب بشید..اگه دعاهای شما نبود باورکن این خوشحالی بوجود نمیومد...ممنونم عزیزم
تشکر کنندگان: pooya.n ، hadiseh.t ، r_ent ، mojtaba_k ، 3rip ، frz61 ، oe163 ، HOME ، moesa7 ، Saeedv13 ، saeid111 ، Given ، tatoole ، tandoreh ، honey62
به همه ی دوستان عزیز 2012 تبریگ میگم
آرزوم بود همتون ویزا بگیرین
خوشحالم که همه Ok شدین
خدایا شکرت...
تشکر کنندگان: H-K ، hadiseh.t ، mojtaba_k ، etefag ، frz61 ، 3rip ، r_ent ، asxz ، far-dv2013 ، moesa7 ، Saeedv13 ، saeid111 ، tatoole ، honey62 ، loveusa ، a.r.a.s.h1
ظاهرا همه دوستان کلیر شدن و ویزاها رو گرفتن.
واسه همه آرزوی شروع یک زندگی بهتر در آمریکا رو دارم و امیدوارم که بتونن براحتی تغییرات رو پشت سر بگذارن و در سرزمین جدید خیلی خوب عمل کنن و موفق بشن
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: H-K ، hadiseh.t ، mojtaba_k ، frz61 ، 3rip ، r_ent ، asxz ، oe163 ، far-dv2013 ، moesa7 ، Saeedv13 ، msi ، saeid111 ، honey62 ، a.r.a.s.h1
sam11 هم ok شد ولی برای lovelibugatti دعا کنید پاسش به ups دادند با ویزا بیاد الهی آمین
تشکر کنندگان: MPU ، mojtaba_k ، etefag ، mohajer13 ، 3rip ، r_ent ، asxz ، oe163 ، moesa7 ، Saeedv13 ، daria ، saeid111 ، tatoole ، ماندانا ، sima s ، honey62 ، a.r.a.s.h1
خدایا شکرت ..خدایا شکرت

مباركـــــــــــــــــه دوست عزيز خيلي خيلي خوشحال شدم .خدا در روز تولد امام رضا داره به همه متوسلين هديه مي ده ، خدايا شكرت دل همه رو شاد كن Big Grin
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: mojtaba_k ، hadiseh.t ، frz61 ، karpenter ، 3rip ، r_ent ، H-K ، oe163 ، HOME ، moesa7 ، Saeedv13 ، msi ، Emad_L ، saeid111 ، tandoreh ، honey62

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان