کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
به همه از صميم قلب تبريك ميگم اميدوارم هميشه شاد ببينمتون
متاسفانه ويزا قسمت من نشد
قسمت كاريش نميشه كرد
ا,ادت هميشه شاد باشد
شماره كيس : 2012AS2XXXX
رويت قبولي : July
ارسال فرم : August
كنسولگري : Ankara
مصاحبه : April و June و July
ويزا : -
تعداد نفرات كيس : 1
هزينه : بيش از 5000 $
Never ever givp up, find a way, as that is what a winner do
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، karpenter ، 3rip ، r_ent ، H-K ، asxz ، mojtaba_k ، oe163 ، MPU ، مهتاب - 2251 ، moesa7 ، ehsan_ati ، mani.iht ، saeid111 ، Linspire ، etefag ، ماندانا ، sima s ، honey62 ، loveusa ، a.r.a.s.h1 ، SHABAH51 ، nedaba
کسی از sam11 خبری داره ؟
تشکر کنندگان: mojtaba_k ، hadiseh.t ، 3rip ، H-K ، r_ent ، HOME ، asxz
خدا را شکر که این قصه داره ختم به خوشی و انشاله خیر می شه خیلی خوشحالم که دوستان با لب ها ی خندان دارن تاپیک را دنبال می کنن امیدوارم دوستانی هم که تا این لحظه معلوم نیست هم پاس هاشون را با ویزا دریافت کنن
دریافت ویزا:augest2012
اولین ورود:24nov2012
تشکر کنندگان: etefag ، 3rip ، H-K ، r_ent ، moesa7 ، msi ، honey62
(2012-09-28 ساعت 22:00)lovelybugatti نوشته:  به همه از صميم قلب تبريك ميگم اميدوارم هميشه شاد ببينمتون
قسمت كاريش نميشه كرد
ا,ادت هميشه شاد باشد

lovelybugatti دوست عزيز
اميدوارم كه خدا هميشه بهترينها رو در تقديرت بنويسه مطمئن باش كه غير از اين نخواهد بود ...
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: 3rip ، hadiseh.t ، r_ent ، H-K ، mojtaba_k ، asxz ، frz61 ، oe163 ، sayeh_m ، MPU ، mohajer13 ، moesa7 ، Saeedv13 ، Given ، saeid111 ، mahyar66 ، etefag ، tandoreh ، honey62 ، a.r.a.s.h1
(2012-09-28 ساعت 22:00)lovelybugatti نوشته:  به همه از صميم قلب تبريك ميگم اميدوارم هميشه شاد ببينمتون
قسمت كاريش نميشه كرد
ا,ادت هميشه شاد باشد

لاولی؟
چرا؟
مطمئنی؟
تو رو خدا توضیح بده ما همه به فکرتیم و برات بهترینا رو میخوایم
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
تشکر کنندگان: mojtaba_k ، asxz ، 3rip ، moesa7 ، saeid111 ، H-K ، pooya.n
قسمت كاريش نميشه كرد
ا,ادت هميشه شاد باشد

دوست عزیز هنوز که پاسپورت به دستت نرسیده از کجا میگی؟

(2012-09-28 ساعت 02:34)lovelybugatti نوشته:  من زنگ زدم گفتن هنوز پروسه کامل نشده با توجه به وقت اداری فردا احتمالا منم دیگه باید خدافظی کنم با هاتون و تو لیست فردام نیستم
ولی یکی از بچه های اینجا بام دعوا کرد و گفت باید تا فردا صبر کنی حق نداری خدا فظی کنی فعلا
تا فردا بیبنیم خدا چی می خواد
ارادت

دوست عزیز از این نوشته شما این برداشت رو میکنم که خیلی نا امید هستی ولی به هر حال هنوز ما منتظریم که پاست رو با ویزا بگیری
تشکر کنندگان: r_ent ، saljoogh ، mojtaba_k ، hadiseh.t ، marjani ، 3rip ، moesa7 ، MPU ، Saeedv13 ، saeid111 ، H-K ، etefag ، pooya.n
(2012-09-28 ساعت 22:01)alimon نوشته:  کسی از sam11 خبری داره ؟

آره اونم اینجاست ok شده...مبارکش باشه
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay
کنسولگری:آنکارا
" کارنت شدن کیس:آپریل
" مصاحبه :3 JULAY
" دریافت کلیرنس:دقیقه 90
" دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012
" ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله
تشکر کنندگان: gulu ، mojtaba_k ، frz61 ، r_ent ، oe163 ، asxz ، cmbt ، far-dv2013 ، shimoda ، azadeh212 ، behina ، moesa7 ، 3rip ، Saeedv13 ، daria ، kasrafo ، saeid111 ، honey62 ، Linspire
قسمت كاريش نميشه كرد
ا,ادت هميشه شاد باشد

آقا سلام
چطوری فهمیدی بهت ندادن چیزی گفتن چی شد یکم توضیح بده بفهمیم
من خیلی ناراحت شدم
و می دونم که خودت می دونی که هر پایانی در زندگی شروعی دوباره است.
تشکر کنندگان: saljoogh ، mojtaba_k ، r_ent ، asxz ، 3rip ، amiry ، saeid111 ، H-K ، tatoole ، moesa7 ، honey62
چجوری میشه از لاولی بوگاتی خبر گرفت؟Sad
من خیلی نگرانشم
الان کسی پیش ایشون نیست؟
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
تشکر کنندگان: asxz ، saljoogh ، mojtaba_k ، Szsanazsz ، 3rip ، H-K ، etefag ، moesa7 ، honey62
کاشکی این آقای بوگاتی میومد و یک توضیح میداد که هم ما از نگرانی در بیایم هم اینکه یک جشن بگیریم حداقل ، ما که صبر کردیم امشب پارتی بگیریم ، نمیدونم بگیریم یا نگیریم ؟؟؟
تشکر کنندگان: cmbt ، r_ent ، mojtaba_k ، 3rip ، H-K ، moesa7 ، honey62
عزيز جان زنگ زدم گفتن صادر نشده
شماره كيس : 2012AS2XXXX
رويت قبولي : July
ارسال فرم : August
كنسولگري : Ankara
مصاحبه : April و June و July
ويزا : -
تعداد نفرات كيس : 1
هزينه : بيش از 5000 $
Never ever givp up, find a way, as that is what a winner do
تشکر کنندگان: asxz ، hadiseh.t ، oe163 ، shimoda ، 3rip ، H-K ، Linspire ، etefag ، moesa7 ، nedaba
به همه دوستان تازه کلیر شده تبریک می گم سخت بود ولی آخرش (اگه ویزای lovebugati عزیز هم بیاد) خیلی خوب بود
H-K عزیز وضعیت شما (عروسی خواهرتون) خیلی خاص بود و من همش براتون دعا می کردم که با شادی ویزا دلتون شاد شه. تبریک می گم بهتون
آقا مهدی شما هم که اسطوره صبر بین 2012ها بودین به شما هم خیلی تبریک می گم
من خودم به شخصه بابت دل گرمی ها و اطلاع رسانی lovebugati در مورد کیسم بهش مدیونم و امیدوارم که بهترین ها قسمتشون بشه
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: gulu ، hadiseh.t ، r_ent ، asxz ، oe163 ، mojtaba_k ، shimoda ، azadeh212 ، daria ، kasrafo ، 3rip ، saeid111 ، viona ، H-K ، etefag ، moesa7 ، tandoreh ، honey62 ، pooya.n ، a.r.a.s.h1 ، Hedieh20
(2012-09-28 ساعت 22:01)alimon نوشته:  کسی از sam11 خبری داره ؟

alimon عزیز با سلام و تشکر از محبت شما عزیزان که به یاد ما بودید و ممنون از تماس شما با همسرم. امیدوارم همدیگر را در us پیدا کنیم و این همدلی های زیبا همواره ادامه یابد.
تشکر کنندگان: frz61 ، asxz ، mojtaba_k ، r_ent ، alimon ، kasrafo ، 3rip ، saeid111 ، H-K ، moesa7 ، tandoreh ، honey62
قسمت كاريش نميشه كرد
ا,ادت هميشه شاد باشد

نومید نمی شود دل عاشق مست
هر دم برسد به هر چه همت ، دربست

Lovelybugatti عزیز ، شادی ما دیدن شادی همه دوستان همسفر در این راه است ..... واقعا نمی دونم چی بگم ...... تنها ار صمیم قلب آرزومندم روزهای پر امید و موفقی در کنار سلامتی در پیش رو داشته باشی ...که هدف نهایی زندگی است .
همیشه در یاد من هستی برادر
تشکر کنندگان: frz61 ، hadiseh.t ، asxz ، oe163 ، mojtaba_k ، r_ent ، gulu ، MPU ، saeid111 ، 3rip ، H-K ، etefag ، moesa7 ، honey62 ، a.r.a.s.h1
(2012-09-28 ساعت 22:28)lovelybugatti نوشته:  عزيز جان زنگ زدم گفتن صادر نشده

Sad میدونم که الان هر حرفی به شما زده بشه از ناراحتی شما کم نمیکنه ولی این رو بدون که به عنوان یک هم وطن خیلی ناراحتم برای شما ، امیدوارم که در بقیه مراحل زندگی پیروز باشید .
تشکر کنندگان: mojtaba_k ، frz61 ، r_ent ، ariannbr ، msi ، saeid111 ، 3rip ، H-K ، tatoole ، etefag ، moesa7

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان