موضوعها: 1
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
متاسفانه شما بدون در نظر گرفتن شرایط ثبت نام کردین، وقتی گرین کارت دارین حتی پرداخت شهریه دانشگاه هم نقض تحریم های کنگره امریکا محسوب میشه، در ضمن usmle پروسه بسیار پیچیده ای از نظر قانونی توی ایران داره.
اول از همه از رئیس دانشگاه و معاونت اموزشی بپرسید که فرم های مخصوص ثبت نام usmle را که ازسازمان ecfmg می رسد، برایتان در زمان دانشجویی امضا خواهند کرد یا نه! جواب رو اینجا بگین تا بعد بهتون مسیر کار رو بگم. حتما بپرسین و ازشون حتی به شوخی هم شده قول بگیرین وگرنه موقغ عمل که برسه توی دردسر بزرگی میوفتین.
دانشگاه شما زیر مجموعه ی دانشگاه ازاد محسوب میشه و مشکلی از نظر مدرک نداره.
موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من. 19 سالنه میخوام پزشکی بخونم لاتاری 2013 هم بردم ولی نمیدونم باید از کجا شروع کنم
خواهش میکنم راهنمای کنین
ممنون
کیس نامبر :2013as....8700
محل مصاحبه:ایروان
مصاحبه: 20 june ویزا : یکضرب
مقصد : هیستون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من پزشکی خوندم و در این مدت خیلی در مورد ادامه تحصیل در آمریکا در رشته های تحق و تحقیقاتی مطالعه و جستحو کردم. متاسفانه در اکثر دانشگاه ها ما ابتدا باید وارد دوره master بشیم و مستقیم نمی تونیم وارد PhD بشیم.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-04 ساعت 23:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-05 ساعت 09:30 توسط hodan.)
[سلام دوستان
من. 19 سالنه میخوام پزشکی بخونم لاتاری 2013 هم بردم ولی نمیدونم باید از کجا شروع کنم
خواهش میکنم راهنمای کنین
ممنون[/quote]]
اگه برات مهم نیست که 3 سال بیرون آمریکا زندگی کنی میتونی دانشگاهای بین المللی آمریکایی توی کاراییب رو امتحان کنی. من اونجا دارم پزشکی میخونم و همه دانشجوها هم آمریکایی هستن و هزینه اش هم کمتره نسبتا ولی با این اوضاع دلار کمر شکنه هنوز.... شما باید حدود ۱ سال و نیم پری مدیکال بخونی چون لیسانس یا ام کت نداری.
کیس نامبر: 2013AS83XX
کنسولگری: ابوظبی
مصاحبه: هفنه آخر June
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-05 ساعت 09:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-05 ساعت 09:26 توسط hodan.)
(2013-05-05 ساعت 08:31)gitialyari نوشته: (2013-05-04 ساعت 23:25)hodan نوشته: [/سلام دوستان
خواهش میکنم راهنمای کنین
ممنون]
اگه برات مهم نیست که 3 سال بیرون آمریکا زندگی کنی میتونی دانشگاهای بین المللی آمریکایی توی کاراییب رو امتحان کنی. من اونجا دارم پزشکی میخونم و همه دانشجوها هم آمریکایی هستن و هزینه اش هم کمتره نسبتا ولی با این اوضاع دلار کمر شکنه هنوز.... شما باید حدود ۱ سال و نیم پری مدیکال بخونی چون لیسانس یا ام کت نداری.
سلام
نه اصلا برام مهم نیست ولی فکر نکنم. اگه خارج آمریکا بمونم گزین کارتم باطل نشه. اخه اینطوری شنیدم
شما با لیسانس رفتی ؟
رایتش من تو اینترنت خوندم یک نفر گفته بود هر لیسانسی باشه اشکال نداره فقط واحد های مورد نطرو داشته باشه اون شخص میگفت زبان المانی خونده
به نظر شما چقدر این حرف درسته؟
[/quote]
من با لیسانس پرستاری رفتم باز هم پری مدیکال رو خوندم. پیش نیازهایی که این دانشگا ه ها نیاز داره رو ما توی دانشگاه نداشتیم مثل شیمی ارگانیک و ...
اگه توی خود آمریکا یه لیسانس بگیری حالا هر لیسانسی و بعد هم ام کت رو امتحان بدی میتونی که برای دوره ی مدیکال اپلای کنی. ام کت اجباری شده برای آمریکایی ها و کسایی که گرین کارت دارن.
فکر نمیکنم مشکل باطل شدن گرین کارت پیدا بکنی چون میتونی هر سه جهار ماه بری آمریکا برای تعطیلات آخر ترم. یه ساعت پروازه تا فلوریدا ...
اگه پزشکی توی خود آمریکا رو هم میخوای که متاسفانه یه جورایی غیر ممکنه . همونطور که sinamn گفتن جدا از هزینه ی بالاش باید ام کت نمره ی خیلی خوبی بیاری که برای دانشجوهای آمریکایی هم خیلی سخته چه برسه به دانشجو های اینترنشنال....
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
پس دوست عزیز رشته لیسانس فرقی نداره؟
مثﻻ میشه ای تی خوند؟!
کیس نامبر :2013as....8700
محل مصاحبه:ایروان
مصاحبه: 20 june ویزا : یکضرب
مقصد : هیستون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان من پزشک عمومی هستم الان لاتاری قبول شدم
می خواستم بدونم پروسه ی معتبر کردن مدرکم توی آمریکا و ادامه تحصیل چه جوریه
منم باید usmle بدم؟
هزینه ها چطورن؟می تونم وام بگیرم؟
با مدرک GP می تونم کار کنم؟
پیشاپیش مرسی از راهنماییتون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-05 ساعت 13:57)gitialyari نوشته: پس دوست عزیز رشته لیسانس فرقی نداره؟
مثﻻ میشه ای تی خوند؟!
راستش من تا حالا ندیدم که با آی تی کسی پزشکی بخواد بخونه . اکثرا شیمی و بایولوژي و این مدل رشته ها هست. چون توی رشته آی تی هیچ کدوم از پیش نیاز های پزشکی خوندن یا چیزی که برای امتحان ام کت کمک کنه پیدا نمیشه.