موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ببین به نظر من بهتره اول بری کالج و بعد ترنسفر کنی دانشگاه چون کالج خیلی ارزونتره (باید پری مد بخونی،معمولا زیستشناسی)
نکتهٔ مهم اینکه حتی یه نمره زیر A نباید بگیری حداکثر یه ب که معدلت ۳.۷ به بالا شه.
بعدم در نظر بگیر که تازه اگه خودتو بکشی و بعد از ۸ سال پزشکی رو تموم کنی با کلی وامی که گرفتی و وقتی که گذشتی
حالا باید رزیدنسی بگذرونی که خودش بین ۴ تا ۷ ساله و ۸۰ساعت در هفته باید بیمارستان باشی در این مدت سالی بین ۴۰-۷۰هزاره بهت میدن که بسته به بیمارستان و رشتت داره و یه قسمتی از این پولو باید برای بازپردخت وامت بعدی.
خودتو آماده کن که ۸ سال آیندهرو در کتابخونه سپری کنی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ميخوام شروع به خوندن usmleكنم كسي از دوستان در مورد اينكه چه كتابهايي رو بخونم كه بهتره راهنماييم كنه؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ميخوام شروع به خوندن usmleكنم كسي از دوستان در مورد اينكه چه كتابهايي رو بخونم كه بهتره راهنماييم كنه؟؟ممنون ميشم ايا كسي ميدونه كه rapid review به تنهايي كافيه يا نه؟
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای عزیز
من میخوام پزشکی بخونم تو آمریکا
به نظرتون کدوم ایالت و کدوم دانشگاه بهتره؟
موضوعها: 1
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
2013-08-19 ساعت 12:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-19 ساعت 12:25 توسط sinamn.)
گرین کارت داشتن تاثیری توی شهریه نداره. شما باید Instate باشید تا شهریه نصف بشه. اگه بتنید پزشکی رو از اول اونجا بخونید توی تخصص هم خیلی بهتون کمک میکنه.
دوستان پیشنهاد میکنم قبل از اینکه وقت و سرمایه بزارین روی پزشکی امریکا حتما مطمئن بشید که ماهیت کارو کاملا درک کردین. پزشکی در تمام دنیا مخصوصا امریکا یکی از سخت ترین رشته های دنیاست. اگر زبانتون خیلی خیلی خیلی خوب نیست قطعا در مراحل مختلف به مشکل بر میخورید (با خودتون نگین هم زبان میخونم هم پزشکی و هم کار میکنم 100% غیر ممکنه چون هرگز وفت نمیکنید.) قصد ندارم کسی رو دلسرد کنم و فقط از روی دلسوزی میگم...فقط حسابی تحقیق کنید. یک روز توی بیمارستان بشینید یه گوشه و ببینید چی کار میکنند، سرعت عمل و دقت رو ببینید. و اگر چنین شرایطی رو در خودتون دیدید قدم در این راه بزارین. در غیر این صورت..وقت خیلی با ارزش تر از این حرفاست، طلفش نکنید.
اگر هم دنبال درآمد هستید. یه برنامه نویس کامپیوتر با استرس کمتر خیلی بیشتر میتونه از یه پزشک درآمد داشته باشه. اصلا نمیدونم چرا اینارو اینجا نوشتم و ربطی هم به تاپیک نداره ولی دلم میسوزه نمیخوام فرصتی رو که دارین طلف کنید. چون دیدم دوستان مینویسن "من میخوام پزشکی امریکا بخونم، چجوری؟" دوست داشتم یکم قضیه روشن بشه.(الان نیاین بگین چرا به من گیر دادی! روی سخن من با هیچ کسی نبود! کسی ناراحت نشه!)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها
یعنی من که 25 سالمه و مهندسی خوندم اما پزشکی را خییییییییییلی دوست دارم و دو ترم هست سر کلاس های آناتومی میرم.
هیچ راهی به نظر شما ندارم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.من تازه دارم وارد دانشگاه ميشم.پزشكي عمومي.ميخوام براي رزيدنتي برم امريكا.از الان بايد به فكر چه چيزايي باشم؟ايا منابع ازمونهارو بگيرم و از الان شروع كنم؟
مطالب قبليو خوندم ولي چون تناقض داشت و منسجم نبود سوالمو مطرح كردم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
چرا پست من پاک شده؟!؟!
دوستان من سال 3پزشکیم
و عاشق روان پزشکی
از اونجاییکه روان پزشکی آمریکا تو دنیا تاپ ترینه دوس دارم اونجا رزیدنت یا فلوشیپ باشم
شرایط روانپزشکی واسه یه خارجی چطوره؟چون میدونم بعضی از رشته ها رو ب خارجیا نمیدن