موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
ميتونيد وثيقه بذاريد و مدركتونو آزاد كنيد و ترجمه كنيد و با خودتون ببريد سفارت و بعد پس بياريد و مبلغ وثيقتونو پس بگيريد...و يا ميتونيد كلا مدركتونو با پرداخت پول آزاد كنيد...با اداره فارغ التحصيلان دانشگاهتون تماس بگيريد
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دستتون درد نکنه SINAMN, CMBT, الدورادو, lingni
فعلا به این نتیجه رسیدم که سعی کنم وثیقه بذارم مدرک رو آزاد کنم این قضیه رو پیگیر می شم اگه امکانش برام بود که در تحصیلات می زنم UNIVERSITY DEGREE اگر نشد می زنم HIGH SCHOOL DIPLOMA ، و شغل اینجا و آینده در امریکا رو می زنم GENERAL PRACTITIONER و سعی می کنم مدرک هایی اعم از گواهی کار از مرکز بهداشتی و پروانه موقت و شاید هم نامه از اساتید ترکیه و ایرانم جمع و ترجمه کنم که اگر مدرک پزشکی ام هم آزاد نشد تو مصاحبه بتونم ثابت کنم که واقعا پزشک هستم و کار می کنم
employer رو هم اسم دانشگاه علوم پزشکی که توش طرح میگذرونم رو می نویسم
فعلا می رم دنبال اداره امور فارغ التحصیلان و وزارت خونه تا ببینیم چی می شه!
به امید موفقیت همه
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کسی اطلاع داره وثیقه طرح برای گرفتن مدارک الان چقدر شده تا پارسال که از وزارت خانه پرسیدم 40000000 بود
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
عنوان شغلم رو GENERAL PRACTITIONER زدم- صاحب کار هم دانشگاه محل طرحم رو- مدرک هم یا وثیقه می ذارم یه چند ماه آزاد می کنم یا نامه شروع به طرحم رو ترجمه می کنم
مبالغ وثیقه و چگونگی اش رو اگه فهمیدم می گم
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
من ديپلم رياضي، ليسانس مکانيک-سيالات، و فوق ليسانس مکانيک-خودرو هستم. الان دو ساله که خيلي پزشکي را دوست دارم و 3 ترم ميشه که داوطلبانه سر کلاس هاي آناتومي بچه هاي پزشکي ميرم. در ضمن 25 سالم هم هست.
به نظرتون ميتونم براي پزشکي پذيرش بگيرم براي من فقط پزشکي خوندن مهمه. ميتونم با هزينه کم پذيرش بگيرم یا بايد خيلي هزينه بدم؟
من دوست دارم اول پرستاری بخونم بعد آزمون MCAT رابدم و برم پزشکی.
مرسی اگه راهنماييم کنين.
aref.ghafouri@yahoo.com
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
منم 22 سالمه کارشناسی کامپیوتر - نرم افزار دارم
واقعا دلم می خواست تو امریکا پزشکی می خوندم
بخاطر سربازی هم (چون نرفتم و معافیت تحصیلی داشتم) فکر نمی کنم که بهم مدرک کارشناسی ام را بدهند
مدرک موقت هم ککه ارزش ترجمه ندارد
تنها چیزی که دارم یعنی مدرک کاردانی ام هست
لطفا بفرمایید کسایی مثل ما باید از کجا شروع کنند ؟
از صفره صفر دوباره کارشناسی بخونن
اگر کسی باشه که یه توضیح کاملی بده ممنون می شم
مرسی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کسی هست که دندانپزشکی خونده باشه؟؟؟و بعد برای رفتن به آمریکا اقدام کرده باشه؟؟؟؟؟می خواستم بدونم شرایطش چطوره؟؟؟
من برنده لاتاری شدم ولی نامزدم در حال اقدام برای پذیرش و ثبت نام در رشته دندان پزشکی در هند هست. نمی دونم این کار معقول هست یا نه؟این رو با در نظر گرفتن هزینه بالا تحصیل در آمریکا می گم!!!و همین طور برای تحصیل در هند هم خوب به نسبت 150 میلیون هزینه دانشگاه میشه فقط.در نهایت پرداخت این هزینه و همین طور این وقت مورد تایید و قبول در کشور آمریکا قرار می گیرد؟؟؟
ممنووووون میشم اگه راهنمایم کنید
سپاس فراوان
کیس نامبر: ****2013AS00 / مصاحبه : ابوظبی، 24 جون 2013 ، یکضرب / 1نفر / ورود: 19 دسامبر / مقصد اولیه: لس انجلس ...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها کسی نیست من رو راهنمایی کنه تو دو پست پیش از دوستان راهنمایی خواسته بودم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-12 ساعت 18:20)m.taj نوشته: سلام دوستان
کسی هست که دندانپزشکی خونده باشه؟؟؟و بعد برای رفتن به آمریکا اقدام کرده باشه؟؟؟؟؟می خواستم بدونم شرایطش چطوره؟؟؟
من برنده لاتاری شدم ولی نامزدم در حال اقدام برای پذیرش و ثبت نام در رشته دندان پزشکی در هند هست. نمی دونم این کار معقول هست یا نه؟این رو با در نظر گرفتن هزینه بالا تحصیل در آمریکا می گم!!!و همین طور برای تحصیل در هند هم خوب به نسبت 150 میلیون هزینه دانشگاه میشه فقط.در نهایت پرداخت این هزینه و همین طور این وقت مورد تایید و قبول در کشور آمریکا قرار می گیرد؟؟؟
ممنووووون میشم اگه راهنمایم کنید
سپاس فراوان
کیس نامبر: ****2013AS00 / مصاحبه : ابوظبی، 24 جون 2013 ، یکضرب / 1نفر / ورود: 19 دسامبر / مقصد اولیه: لس انجلس ...