موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان...من برنده لاتاری هستم و الان که داشتم فرم ۲۳۰ رو پر میکردم بند ۴۰ قسمت ای نوشته به فارق التحصیلان دانشکده های پزشکی خارج از آمریکا فارغ التحصیل شدند و امتحان برد آمریکا رو نگذروندند ویزا داده نمیشه..۱.درسته؟یعنی چی؟
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آیا کسی می تونه کمک کنه که آیا امتحانات پزشکی رو برای آمریکا دادن بهتر هست یا اینکه با مدرک پزشکی برای رشته های پایه که معمولا در مستر هم باید باشه apply کنیم؟ من خودم پزشکی خوندم و زمینه تحقیقاتی و رزومه خوبی هم دارم ولی نمی دونم کردم یکی آینده بهتری می تونه داشته باشه ! ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-21 ساعت 20:28
با تشکر از kasrafo و simnan
می خوام نتیجه گیری کنم از حرفاتون
پس یک فارغ التحصیل پزشکی در ایران مشکلی برای گرفتن ویزا نداره و قسمت 40 e رو می تونه no بزنه
و جواب آفیسر در مصاحبه "می خوام با دادن امتحانات مربوطه کارم رو ادامه بدم یا اقدام به رزیدنتی کنم" هستش
آیا گفتن اینکه می خوام ادامه تحصیل بدم مشکلی پیش نمیاره؟ یعنی طوری نشه که برداشت آفیسر این بشه که من بخاطر ادامه تحصیل اقدام به ویزا کردم
اونوقت در مورد شغل آینده در امریکا که در فرم سوال شده چه باید بنویسیم ؟ بنویسیم physician or gp or md؟
برای پزشکانی که در طرح هستند برای employer که در فرم سئوال شده ، چه باید نوشت؟
آیا دوره اینترنی بعنوان سابقه شغلی حساب می شود؟
آیا یک دوره مثلا 5 ماهه بعنوان research asistant در کشوری مثل ترکیه نیاز به ذکر دارد (در قسمت سوابق کاری) و باید در فرم DSP122 قسمت 7b نوشته شود؟
در مورد امتحان usmle آیا گایدلاین می تواند کمک کننده باشد یا بهترین کار خواندن کتاب های کاپلان هستش؟
خیلی ممنون میشم به این سئوالات پاسخ بدین حتما برای من و خیلی ها کمک کننده خواهد بود
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
یک سئوال ساده
آیا پزشکانی که هنوز مدرک دائمشون یا همون دانشنامه اشون رو نگرفتن در قسمت EDUCATION بزنند UNIVERSITY DEGREE یا نه؟
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم