موضوعها: 0
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
اگر Fbi check در مورد ايراني ها اجرا ميشه مي تونه به دلايل زير باشه :
١- سوء پيشينه پليس ايران رو قبول ندارن.
٢- متاسفانه كشور ما رو جزء كشور هاي حامي تروريست مي دونن .
سوالي كه اينجا هست اينه چرا افراد كشورهايي مثل عربستان سعودي كه كشورشون عملا" حامي و مبلغ گروه هايي مثل ط-ا-ل-ب-ا-ن و ال -قا-عده بوده شامل اين سختگيري ها نميشن .
من هم به شخصه خيلي خورد تو ذوقم ...
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست
در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم
موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
سلام بر دوستان عزیزی که به زودی می ردن به ترکیه (از یک هفته تا دو ماه آینده)
راستش من یک کتاب می خوام برام بخرید با شرایط زیر
1- کار ومصاحبه تون تموم شد می خرید
2- تمام سعیم رو میکنم که بهتون بگم ازکجا بخرید دقیقا
3- هزینه رفت و آمدن داخل شهرتون هم می پردازم
4- هزینه کتاب هم می پردازم به دلار
5- اگر رفتید و برگشید و نتونستید بخرید به هر دلیلی باز هم گله ای نیست و با هم دوستیم حسابی
اگر کمکی از دستتون بر میاد پیام خصوصی بگذارید تا بیشتر با هم صحبت کنیم و به توافق برسیم
خیلی ممنونم
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
بله دوست عزيز من گرفتم شرايطش اينه:
١) سفر فقط به صورت هوايي باشه.
٢)هر سال فقط يك بار مي تونيط از اين ارز استفاده كنيد
٣) اين ارز فقط به افراد بالاي ١٢سال تعلق ميگيره
مدارك مورد نياز:
اصل بليط هوايي - اصل فيش عوارض خروجي - برگه اي از اژانس مسافرتي - پاسپورت
مبلغ ٣٠٠ دلار به نرخ دولتي
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست
در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-04 ساعت 22:41)sayeh_m نوشته: دوستان سلام
بالاخره بعد از چند روز تونستم تاپیک سفرنامه 2012 رو تر و تمیز کنم که البته کار سختی هم بود چون صدها تبریک و تشکر و صحبت های اضافی بود . البته عسلی عزیز قبلا" مقداری از سفرنامه ها رو جمع کرده بود ولی فقط اصلی ها بود و یه تعدادی از سوالهایی که بچه ها پرسیده بودن نبود . من فکر میکنم تمام سوالهاتون در مورد سفر به آنکارا (البته چند تایی هم استانبول ) رو میتونین الان پیدا کنید . یه کاغذ و قلم بردارین و از چیزهایی که فکر میکنید به دردتون میخوره نُت بردارین . به هر حال امیدوارم که بتونین ازش استفاده کنید . اگر عمری باقی باشه امسال از همون اول حواسم به تاپیک سفرنامه های 2013 ها هست و نمیذارم که از صحبت های اضافی و بی ربط با عنوان تاپیک , پر بشه و از همه شما دوستای خوبم به خاطر همکاریتون پیشاپیش تشکر میکنم .
این هم سفرنامه های 2012
مامان سایه چقدر مامان خوبیه آخه واقعا دلسوزانه برای بچه ها 2013 زحمت میکشه .ایشالا یضرب بگیری همه خوشحال شیم.
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-05 ساعت 16:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-05 ساعت 16:09 توسط peyman1355.)
(2012-11-05 ساعت 12:58)sayeh_m نوشته: بچه ها یه چیزی
این سفارت آنکارا چه دقت و سرعتی داره ایمیل دادم که ببینم مدارکم رسیده , نیم ساعت بعد جواب دادن از بسکه منتظر جواب از کی سی سی میموندم الان یه لحظه فکر کردم توهم زده شد ام ))))
درود بر شما سايه خانم
شما ايميل خاصي براي رسيدن مداركتون به انكارا زديد يا به سايت سفارت ( همون بخشي كه مخصوص ارتباط با سفارته و توش كيس نامبر و ..... رو توي فيلد هاي خالي بايد پر كنيم ) مراجعه كرديد؟
اگر پاسخ سوال من ايميل خاصه بزرگواري كنيد و آدرس ايميل سفارت در انكارا رو به بنده بديد و اگر نه، لينك مربوط به سفارت رو بي زحمت برام بنويسيد.
همواره شاد و تندرست باشيد
(2012-11-05 ساعت 13:24)dreamer60 نوشته: بله دوست عزيز من گرفتم شرايطش اينه:
١) سفر فقط به صورت هوايي باشه.
٢)هر سال فقط يك بار مي تونيط از اين ارز استفاده كنيد
٣) اين ارز فقط به افراد بالاي ١٢سال تعلق ميگيره
مدارك مورد نياز:
اصل بليط هوايي - اصل فيش عوارض خروجي - برگه اي از اژانس مسافرتي - پاسپورت
مبلغ ٣٠٠ دلار به نرخ دولتي
دوست گرامي اين " برگه اي از آژانس مسافرتي " چيه؟ مگه كپي بليط+كپي فيش عوارض خروج از كشور+ كپي گذرنامه به همراه اصل هاشون كافي نيست؟
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
پرواز استانبول ٢٩٠ هزار تومان شرمنده كه تلفنش توسايت مينويسم تو صفحه ف ي س ب و ك من اومده من هيچ نقشي ندارم
٠٢١٢٢٩٧٤٨٨٩
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳