موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
سلام دوستان
زمان های حرکت ترکیش ایر کسی می دونه؟
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
بچه ها
من بلیط دو طرفه ترکیش می خوام بگیرم
همون قیمتی هست که در سایتش زده؟ یا امکانش هست از جایی ادم ارزان تر گیر بیاره؟
ممنونم
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-31 ساعت 23:53)alirezass نوشته: (2012-12-31 ساعت 23:30)Saeedv13 نوشته: (2012-12-29 ساعت 15:58)myou نوشته: دوست عزیز Saeedv13
چندین بار خواستم از بعضی دوستان انتقاد بکنم، ولی گفتم نیت سایت چیز دیگه ای هست پس بیخیالش . . . ولی اینبار نمیشه
بارها شده که دوستان گرامی سوالهایی کردند و چون تکراری بوده یا جواب نگرفتند یا بعضی دیگر چهار، پنج خط نوشتند از اینکه سوال تکراری کردی و آخرش هم جواب را ندادند!! و فقط فروم، الکی پر شده. حیفه که کار زیبای مدیران سایت را با این حرکت زیر سوال ببریم، چون اول و آخر این سایت برای پرسش و پاسخ هستش و جا داره از تمامی مدیران و البته شما هم تشکر ویژه کنم بخاطر مفید بودنش. شاید بعضی دوستان وقت کافی ندارند، شاید هم گشتند و پیدا نکردند و . . . به همین دلیل سوالشون تکراری میشه.
امیدوارم روزی بشه که ضرب المثل چینی الگوی ما نشه و بی هیچ پاداشی حراج محبت کنیم
با آرزوی موفقیت برای همه مهاجرین عزیز
myou عزیز
گویا سوء تفاهم شد برای شما. من به شما خرده نگرفتم که چرا به سئوال های تکراری دوستان پاسخ میدین. که اصلاً وجود این فروم و عضویت ما در در اینجا برای تبادل نظر با سایر دوستان هست. منظور من انتقاد غیر مستقیم از دوستانی بود که قرار هست به کشور انگلیسی زبان مهاجرت کنن و حاضر نیستن یک متن خیلی ساده ولی مهم رو که مربوط به همین پروسه مهاجرت خودشون میشه رو بخونن!!!. بر خلاف نظر شما امیدوارم روزی بشه که ضرب المثل چینی الگوی همه ی ما بشه. تا ابد نمیشه تمنای ماهی از دیگران داشت. یه زمانی باید ماهیگیری یاد گرفت و روی پای خود ایستاد. هنوزم معتقدم اگر در زندگی قصد محبت به دوستان خود را دارین ماهیگیری یادشون بدین بهتر از اینه که بهشون ماهی بدی و وابسته به دیگران نگهشون داری دوست عزیز.
عموسعید ول کن این ضرب المثل بازی رو بذار برسیم اونجا تا بعد... یه کمکی به کن به ما جونا
یه هتل به ما پیشنهاد بدین من گیر کردم تو این مسله کمک کنید به این بدبخته درمانده (شرایط هتل:تمیز و نزدیک سفارت و ارزان)؟
من هتل گولد رو گرفتم ... ولی از هتل سورمالی هم خیلی تعریف شنیدم .ولی در بین سه ستاره ها گولد بهتر از همه است ( البته من اینجوری شنیدم ) .
هرینه های اولیه(پست و دارالترجمه): 000 500 2 ریال.
هزینه دکتر (دونفر) 460 دلار.
پرواز ماهان،هتل گولد.
[font=Times New Roman](امیدوار باشین).:[/font]shy: