موضوعها: 6
رتبه:
222
5 تشکر در 0 ارسال
برای انتخاب هتل مدتی بین نواپالاس و ریسیس مردد بودم. به خاطر دختر 9 ساله ام مجبور بودیم سه تخته یا به اصطلاح خودشون تریپل بگیریم. آژانس ج.ب. برای نواپالاس تو آفر شبی 93 دلار قیمت داده بود. وقتی روشا آنکارا بود ازش خواستم از ریسیس برام قیمت بگیره. اولش به روشا شبی 95 دلار قیمت داد. با راهنمایی روشا دو روز پیش شروع کردم به مکاتبه با مدیر ریسیس و بالاخره دیشب از طریق ایمیل رزروش کردم. اتاق سه تخته با صبحانه هر شب 150 لیر تقریباً معادل 85 دلار. یعنی با چک و چونه شبی 10 دلار کشوندمش پایین. خوبیش اینه که مدیرشون انگلیسیش به نسبت بقیه هتل هایی که بهشون ایمیل زدم خیلی خوبه. شما هم می تونین امتحان کنید ولی یه خواهشی ازتون داشتم. پارسال یه تعدادی از 2012ایها دیپس هاستل رو ایمیلی رزرو می کردن. اوایل خوب بود ولی یه مدتی بعد چند نفرشون با وجودی که هاستل رو رزرو کرده بودن و مدیر هاستل براشون اتاق نگه داشته بود نرفتن به هاستل و بدتر این که خبر ندادن به رسپشنش که رزروشون رو کنسل کنن. مدیر هاستل هم بعد مدتی رزرو ایمیلی و بدون کردیت کارتشو برای ایرانی ها لغو کرد. حالا اگر به ریسیس یا هر جای دیگه ایمیل می زنین و بعد از توافق روی قیمت قطعیش می کنین سعی کنید به قول و قرارتون عمل کنید و اگر شرایطی پیش میاد که واقعاً امکانش وجود نداره، هر چه زودتر بهشون خبر بدین و رزروتون رو کنسل کنین تا اتاقشو به مشتری دیگه ای بده و صفت ناپسند دیگه ای رو به ملت ما نسبت ندن. فراموش نکنید که با رعایت همین کارهای به ظاهر پیش پا افتاده است که می تونیم به تدریج وجهه آسیب دیده ی ایرانی ها در دنیا رو بهبود ببخشیم. سرچ هاتون رو انجام بدین و اگر در مورد ریسیس علاقمند بودین خبرم کنید تا آدرس ایمیل، احیاناً ایمیلهای خودم و جواب های مدیرشون رو براتون بفرستم. ارادتمند: سعید
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام. از عزیزان مهاجرسرا کسی چیزی راجع به Yavuz Hotel میدونه؟ فقط تو سایت Booking.com هستش اما سایت خودش خیلی عجیب! ترسیدم آنلاین رزرو کنم! ممنون میشم اطلاعات بدید.
کیس نامبر 3500 ; 1 نفر
مصاحبه:W4 FEB آنکارا
آپدیت ها: 11و12و13و14 Mar و 19 و 24 و 25 و 26 Apr
کلیرنس:April 26
موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
بچه ها سلام
خوب دیگه اوضاع ردیفه؟
حالا اونهایی که سه ، چهار هفته دیگه مصاحبه دارن و هوا هم خیلی سره
با لباس رسمی می شه رفت سفارت انوخ؟؟؟؟؟؟؟ یا دکتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پیرهن و کت آدم سردش نمی شه؟
کاپشن که نمی شه همزمان با این موارد استفاده کرد، ضایع هست خووووووووووووو؟
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
من لباسم انتخاب کردم
فقط مشکل سرد بودن لباس می خواستم حل کنم محمد جان
من کلا همه کارام یک ضرب هست
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
بچها کسی میدون چه سیم کارتی تو ترکیه قیمتش خوبه. سیم کارتی که اینترنت نسبتا خوبی هم داشته باشه
١٣XX :کیس نامبر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-31 ساعت 22:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-31 ساعت 22:23 توسط ali usa.)
سلام دوستان
یه سوال داشتم کسی میدونه gold hotelچه جوریه؟
کیس نامبر:2013as3900.تاریخ مصاحبه:w2 feb. آنکارا مدت انتظار:70 روز
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-01 ساعت 11:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-01 ساعت 11:45 توسط AFSHIN-PIC.)
سلام دوستان
یه سوال البته نمیدونم باید اینجا مطرح بشه یا نه چون در رابطه با سایت و روش کاره ... و اون اینکه اگه وارد یک موضوع شویم مثلا همین (سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...) و مستقیم بخواهیم بریم یک شماره صفحه رو ببینیم چطور میشه این کار را کرد بدون اینکه تک تک از صفحه اول یا آخر صفحات را مرور کنیم تا به شماره صفحه مورد نظر برسیم ببخشید شاید سوال خیلی ابتدایی باشه ولی من راهی براش پیدا نکردم
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-01 ساعت 15:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-01 ساعت 15:46 توسط farshad0o0.)
(2013-01-31 ساعت 22:22)ali usa نوشته: سلام دوستان
یه سوال داشتم کسی میدونه gold hotelچه جوریه؟
من قبلا هم به ترکیه سفر کردم و در مورد هتلهای ترکیه نظرم اینه که باید همیشه یه ستاره ازشون کم کنی مثلا هتل چهار ستاره توی ترکیه با دبی خیلی فرق میکنه
اما در مورد هتل گلد من از دوستام که برای مصاحبه آنکارا رفته بودن پرسیدم و گفتن: با کمال تعجب هتل siyav و هتل گلد از حد انتظار بالا ترن و سه ستاره تاپ هستن و در ثبت نام تورهای آنکارا اول این دو تا هتل پر میشن چون قیمتشون مناسبه و از سه ستاره های دیگه خیلی خیلی بهترن
(2013-01-31 ساعت 22:20)ali5980 نوشته: بچها کسی میدون چه سیم کارتی تو ترکیه قیمتش خوبه. سیم کارتی که اینترنت نسبتا خوبی هم داشته باشه
منم همین مشکل رو دارم و به اینترنت همراه احتیاج دارم چون گوگل اجازه دانلود نقشه آنکارا و استفاده افلاین رو نمیده اما بقیه جاها رو میشه دانلود کرد ، اینم از شانس ما
2013AS00004xxx
رویت قبولی: 1 May
تعداد افراد منظور در کیس : 3 نفر
فرمهای سری اول: 25 May با ایمیل
مصاحبه: آخرین روز فوریه ، آنکارا
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
خبر بسیار مهم مهم مهم بسیار مهم
بچه های که در این ماه میلادی مصاحبه دارن ایمیل رو چک کن هر روز
در ساعت 15:10 یک خبر گزاری بسیار معتبر اعلام کرد که بمبی در جلوی سفارت در آنکارا منفجر شده است
امکان تغییر زمان مصاحبه وجود داره
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز