موضوعها: 1
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
عزيزاني كه قصد عزيمت به دوبي رو دارند به نظر من تو هتل هاي اطراف ميدان ساعت و ديره سيتي سنتر هتل رزرو كنند خيلي براشون بهتره چون هم به مركز ديره سيتي سنتر و هايپر ماركت كارفور نزديك اند هم به مترو كه اينجوري خيلي از هزينه هاي رفت آمدشون كم ميشه
همه رنج هتل هم اونجا هست ايبيس ارزون دو ستاره
سيتي سيزن چهار ستاره متوسط و نووتل چهارستاره تاپ و سيتي سنتر هتل پنج ستاره
به نظر من هم نووتل از همشون بهتره حتي از پنج ستاره ها
موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی از راهنماییت کسی هفته اول اگوست مصاحبه نداره
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-21 ساعت 16:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-21 ساعت 22:40 توسط A.R.R.)
با سلام؛
دوستي در مورد اجاره ماشين سؤال كردند كه اينجا جواب ميدم؛
ببينيد اگر كرديت كارت داريد اجاره ماشين عاليه براي شما و خيلي كمكتون ميكنه مخصوصاً براي رفتن به ابوظبي يه ياريس با روزي ٦٠ درهم با مصرف ٤-٥ ليتر يا كرولا با روزي ٨٠ درهم
اما اگر كرديت نداريد مشكل ميشه براتون چون حداقل ١٠٠٠ درهم دپازيت ميخواد كه يك ماه بعد پس ميدن
حالا اگه براي پس گرفتنش مشكل ندارين كه اونم به صرفه است.
سؤالي بود خوشحال ميشم كمك كنم
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-22 ساعت 19:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-22 ساعت 19:58 توسط A.R.R.)
دوستان عزيز بهترين راه حمل و نقل در دوبي توسط سيستم حمل نقل عمومي (شامل اتوبوس و مترو)شما يه نول كارت با ٥ درهم ميتونيد بخريد با تمام آر تي اي ميتوني به تمام نقاط دوبي بري كلاً حمل نقل عمومي دوبي خيلي عاليه خيالتون راحت فقط يه نقشه خطوط عمومي بگيريد بعد از روي همون كارتون پيش ميره
موفق باشيد
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيزم هفته پيش يكي از دوستان من برگشته بود گفت فقط به خاطر چند تا از اين قرص هاي نيروزا بدن سازي چند ساعت تو فرودگاه الاف شده بود تازه لختش كرده بودن از x-ray ردش كرده بودن كه نكنه تو شكمش چيزي باشه خواهشاً دارو هيچي نبريد اگر هم دارو خاصي مصرف ميكنيد از دكترتون بخوايد نسخه بين المللي بهتون بده اونجا تهيه كنيد.
[/quote]
نمي دانم معيارشان براي بازرسي چيست. من تا به حال 4 بار رفتم دوبي. هميشه هم داروهاي معمول ضد فشار خون و چربي و معده را همراه داشته ام. ايضاً والدينم كه يك داروخانه همراهشون بوده. اين سري هم در وحشت از تابستان گرم و امكان اسهال مسافرتي با كلي ترس و لرز دي فنوكسيلات هم با خودم بردم. ولي در تمام اين دفعات حتي يكبار هم نگفته اند چمدان ها را باز كنيد. نه من و نه ديگر اعضاي خانواده
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما هنوز دوبي هستيم،مصاحبه انجام شد و برگه آبي نصيبمون شد!خيلي خيلي راحتتر از اون چيزيه كه فكرشو ميكرديم! انشالله رسيديم تهران مفصل تعريف ميكنم!
دوستان ما دوبي مال و كارفور و ايكيا رفتيم، دو روز ديگه وقت داريم كجاهارو پيشنهاد ميكنين كه خانوادگي باشه؟ سفري و پارك آبي نميخوايم بريم :d
شب ها كجارو بريم بگرديم؟خور مثلاًً؟ هتل ما امريت كونكورد هستش نزديك ميدان ساعت
ممنون
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-25 ساعت 21:50)يلدا اهوازى نوشته: سلام دوستان
ما هنوز دوبي هستيم،مصاحبه انجام شد و برگه آبي نصيبمون شد!خيلي خيلي راحتتر از اون چيزيه كه فكرشو ميكرديم! انشالله رسيديم تهران مفصل تعريف ميكنم!
دوستان ما دوبي مال و كارفور و ايكيا رفتيم، دو روز ديگه وقت داريم كجاهارو پيشنهاد ميكنين كه خانوادگي باشه؟ سفري و پارك آبي نميخوايم بريم :d
شب ها كجارو بريم بگرديم؟خور مثلاًً؟ هتل ما امريت كونكورد هستش نزديك ميدان ساعت
ممنون
ابن بطوطه اگر نرفتین برین 1 ساعت با مترو
از میدون جمال هم می تونین با قایق برین بر دبی با 2 درهم بازار سنتی هندی و پاکستانی ها هستن
امارات مال و مارینا مال رو هم می تونید با مترو برید
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا