موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
سلام دوستانی که در یک ماه اینده ، می رن به ابوظبی برای مصاحبه
می خوام یک چیزی واسه من بخرید، در حد 30-40 دلار ، مبغلش هم قبلش به حسابتون واریز می کنم، ممنون می شم بهم پیام بدید تا بیشتر توضیح بدم.
با تچکر از لطف شما دوستان عزیز
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-24 ساعت 23:20)A.R.R نوشته: (2013-07-22 ساعت 15:44)mohajermam نوشته: اگر کسی تجربه رد شدن در مصاحبه را دارهخدای نکرده لطفا بگه ببینیم به چه دلایلی ممکنه فرد یا خانواده ای توی مصاحبه کلیرنس هم نخوره و یه ضرب ردش کنند و موضوع ویزاش منتفی بشه !
قصد نا اميد كردن دوستان ندارم فقط محض اطلاع عرض ميكنم
يكي از كساني كه با من كلاس زبان ميومد پيارسال برنده شده بود؛ ردش كرده بودن بهش گفته بودن به اين دليل ردش كردن كه مدركش ديپلم بوده و اونجا بهش گفته بودن تو براي جامعه خودت خاصيتي نداري چه برسه براي آمريكا!!!
فكر كنم فقط رو مدرك وسابقه واينا حساسيت داشته باشن
احتمالا دوست شما بهتون حقیقت رو نگفته ..من خودم هزاران نفر رو میشناسم که توی همین فروم اعلام کردند که دیپلم دارند و ویزا هم گرفتن الان هم آمریکان ..امکان نداره به خاطر داشتن دیپلم کسی رو رد کنن چون خلاف مقررات خودشون عمل کردن .
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-26 ساعت 13:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-27 ساعت 11:12 توسط mohajermam.)
[/quote]
به ما گفتن از ٦ تا ٨ هفته ديگه بايد سايت رو چك كنيم، آفيسر گفت كيس ما كيس خوبيه! چرا همه چي پر؟ وقتي اوكي ميكنن يعني تا چند وقت ديگه ويزا آمادست ديگه، غيرازينه؟
[/quote]
تا اونجا که من شنیدم 30 سپتامبر کلیه کیس های 2013 بسته میشه و اگه کسی کلیرنس بخوره و تا 30 سپتامبر جوابش نیاد یعنی تمام و بعبارتی همون پر! اونوقت از حالا تا 8 هفته میشه 2 ماه امیدوارم از شما تا 30 سپتامبر تایید بشه و ویزاتونو بگیرین
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='لاتاری' pid='382553' dateline='1374937256']
سلام.
باتشکر از سایت مهاجرسرا که راهنمایی اش بسیار به من کمک کرد من 8جولای مصاحبه داشتم و براساس نکته هایی که در مهاجرسرا خونده بودم پیش می رفتم روز اول ورودم لیدر ما آقای علی قلی متوجه شد که من مصاحبه دارم کلی در مورد ملیکا بد گفت اول پیشنهاد 400درهم داد و بعد 300 بجز کارهای مدیکال که من گفتم از ایران با آقای علی رضا هماهنگ کردم نفری 120 درهم که گفت پس من هم 120 نفری می گیرم و 50 درهم هم برای گرفتن آزمایش که من قبول کردم و 290 درهم از ما گرفت البته دیگه دربست نبود و دو مسافر بجز ما هم بودند من شنبه آزمایش ها را انجام دادم و دوشنبه صبح زود ساعت 5 من و برادرم و دو نفر دیگه عازم ابوظبی شدیم من نفر 4 شدم مصاحبه بسیار ساده بود
سلام دوست عزیز
این طور که متوجه شدم مصاحبه شما دوشنبه بوده و ویزاتون دوشنبه هفته دیگر به دبی رسیده درسته؟
منم مصاحبه روز دوشنبه دارم .فکر می کنید اگر empost رو از دبی به ابوظبی تغییر بدهم کمکی می کنه سریعتربشه مدارک رو گرفت؟
اگر اشتباه نکنم تو یک سفر نامه هم خوندم رفتن سفارت ویزا رو فردای مصاحبه گرفتن. چنین چیزی ممکنه؟
کیس نامبر : 10000
افراد کیس:1
قبولی سری دوم -مصاحبه : ابوظبی