موضوعها: 0
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
تبریک بابت ویزای یه ضرب.خونسرد باشین و به نظر من یه تماس با کسی که اونجا میشناسین بگیرین.مثلا خانم ملیکا،آقای علی رضا و دیگرون.شمارشون توی همین تاپیک هست.این راهیه که به نظر من می رسه.بازم دوستان اگه نظری دارن بگن.
موفق باشین.
لاتاری 2013
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-28 ساعت 20:03)sce نوشته: (2013-05-28 ساعت 19:14)sumya نوشته: راستي خودم ميتونم برم از دم سفارت دريافت كنم ويزارو يا نميدن؟
chطور pس به خانوم مليكا ميدن؟؟ با اين كيبورداشون!!
شما اگه یه ضرب گرفته باشین،واستون پست میشه و باید برین اونجا بگیرین.اگه امروز مصاحبه داشتین،بعید می دونم تا فردا دستتون برسه.بچه های با تجربه که ویزای یه ضرب گرفتن بهتر می دونن.یه سر به تاپیک سفرنامه بزن.جدیدا یه خانمی یه ضرب گرفته.باهاش مشورت کن.
موفق باشین.
دوست عزیز من یکشنبه صبح مصاحبه داشتم ویزامو چهارشنبه صبح از اداره پست گرفتم
شما نهایتا بتونین ی روز زودتر اونم در صورتی که اداره پستتون رو ابوظبی انتخاب کنین بگیرین در غیر اینصورت حتی با پول دادن به ملیکا هم نمیشه
ضمنا ایشون کار خاصی نمیکنن اگه csc خودتون ثبت نام کردین و ادرس ایمیل خودتون رو دادین ی ایمیل برای شما میاد با ی کد رهگیری که با اون ویزاتونو میتونین هر جا که باشه پیگیری کنین اما اگه ملیکا برای شما ثبت نام کرده باشه ادرس ایمیل خودشو داده پس اون داره ویزای شما رو پیگیری می کنه.
شماره کیس: 7XXX,تاریخ رویت قبولی: 4MAY ,کنسولگری:ابوظبی, ارسال فرم های اول: MAY 14,تعداد افراد کیس: 1نفر, تاریخ مصاحبه: هفته سوم می دریافت ویزا: ی ضرب 22 می
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-29 ساعت 22:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-29 ساعت 22:32 توسط negar_karimi6.)
دوستان ماچون اولین باره سفرخارجه داریم بعضی چیزهارونمیدونیم
ازجمله گرفتن دلاربه قیمت دولتی
امروزازانس برگه داده که بریم بانک ملت حواله اشوبگیرم
خوب ازاینجا به بعدشوبگیدچه کنیم
حرکت ازفرودگاه امامه
همون جابایددلارهاروبگیریم؟
میخوام ببینم روش حساب کنیم که حتمادستمون میاد یا باخودمون پول بیشتری ببریم؟
به نظرتون درهم ازایران بگیریم راحت تروبهتره
یابه دوبی که رسیدیم توفرودگاهش میشه خرید
والا من که دیگه خسته شدم ازبس همسفرطلبیدم یعنی واقعا کسی هفته سوم جون نداره
نکنه غریب کشمون کنن افیسرها؟
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-31 ساعت 15:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-31 ساعت 15:57 توسط negar_karimi6.)
سلام
یه سوال توذهنمه دوساعت استخاره کردم بپرسم نپرسم برداشت بدی نکنن بگنداین زن چقدربدبینه
اخرسردلوبه دریا زدم و گفتم میپرسم فقط به حساب این بزارید که اولا تاحالاتوکشوربیگانه نرفتم و ازهیچیش خبرندارم و دوم اینکه کلا ازاون تیپ ادماییم که دیراعتمادمیکنم به ناشناخته ها ناشناس ها
واماسوال
یکی ازدوستامون میگفت ازهتل که میریم بیرون خودشون کلیددارنو میان تو نظافت میکنن
به نظرتون هتلای دوبی کلا امنه ازنظراینکه چه میدونم والا یه وقت خدایی نکرده دوربینی تواتاق نداشته باشن شایدازبس توکشورخودمون یکدفعه خبردارمیشدیم مثلا توی اتاق پرو لباس زنانه دوربین بوده این سوال برام پیش اومده
ازمدیرمحترم عذرمیخوام اگرسوالم بیخوده و این حقوداره بزنه به جاده خاکیو حذفش کنه
خوب آدمیه دیگه فکروخیال ازسرزمین های نرفته براش پیش میاد
ممنون ازاینکه حس صمیمیتودرمن بوجوداوردید که به خودم اجازه میدم هرسوالی که ذهنمومخدوش کنه بپرسم
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
امروزمطلبی ازدوستم شنیدم تاچه حدصحت داره نمیدونم نظر شمابرام مهمه
دوستم میگفت به جای اینکه بریدسیم کارت بگیرید برید همینجامخابرات بگید خطتتونوکاری میکنه که باهاش بتونید درخارج کشورهم ازش استفاده کنید و خیلی براتون هزینه برنداره
شماها چیزی تاحالاشنیدید؟
البته دوستم هم شنیده بودازکسانی که خارج رفتن خودش انجام نداده
گفتم اگراینطوره که بهترازسیم کارت خریدن اونجاست نه؟
انشالا درمیان دوستان مهاجرسرا شاغل درمخابرات هم داشته باشیم یه اطلاعاتی بهمون بده
ممنون