موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-09 ساعت 10:45)sepid_a نوشته: (2013-03-09 ساعت 09:37)elhamin نوشته: دوستان من تو سایت دکتر انگان ثبت نام کردم ولی هرکاری کردم صفحه ذخیره نشد
حالا چی کار کنم؟ دوباره ثبت نام کنم مشکلی پیش نمی آد؟
لطفأ سریع کمکم کنید
چه صفحه ای ؟ اگه تا مرحله آخر پیش رفتین تا جایی که یادمه صفحه ای ذخیره نمیشه ، در نهایت یه صفحه میاره که مشخصاتتون رو نوشته و یه appointment number داده و Appointment data timeو در آخر نوشته unconfirmed که باید منتظر ایمیلش باشین تا confirm کنن
درسته نیاز نیست این صفحه را ذخیره کرد؟
مصاحبه آنکارا. کیس نامبر 2013as0000xxxx
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-09 ساعت 14:05)sepid_a نوشته: (2013-03-09 ساعت 13:46)elhamin نوشته: (2013-03-09 ساعت 10:45)sepid_a نوشته: (2013-03-09 ساعت 09:37)elhamin نوشته: دوستان من تو سایت دکتر انگان ثبت نام کردم ولی هرکاری کردم صفحه ذخیره نشد
حالا چی کار کنم؟ دوباره ثبت نام کنم مشکلی پیش نمی آد؟
لطفأ سریع کمکم کنید
چه صفحه ای ؟ اگه تا مرحله آخر پیش رفتین تا جایی که یادمه صفحه ای ذخیره نمیشه ، در نهایت یه صفحه میاره که مشخصاتتون رو نوشته و یه appointment number داده و Appointment data timeو در آخر نوشته unconfirmed که باید منتظر ایمیلش باشین تا confirm کنن
درسته نیاز نیست این صفحه را ذخیره کرد؟
نه دوست عزیز خود دکتر یه ایمیل میزنه به شما و تایید میکنه وقتتون رو و همون رو پرینت میگیرید , ایمیل واسه یه سری از بچه ها زود میاد مثلا فردای روزی که وقت گرفتن واسه یه عده هم مثل خود من بعد از 4 روز اومد,
من هم دیروز وقت گرفتم تقریبا 30 دقیقه بعد کانفیرمیشن برام اومد4 روز که هیچی دقیقه هم طول نکشید.40
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
برای ابوظبی از دکترچه جوری وقت بگیرم سایت دکتر چیه؟اکه میشه بگید متنشو چی بزنم برای ۲۹ اپریل از الان میشه وقت گرفت
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
چرا میگین برای کسانی که بچه 2-15 سال دارن 4 روز (کاری ) وقت لازمه؟چون فقط قراره منتظر تست سل بشیم تا بعد دوباره دکتر معاینه کنه .دیگه چرا 4 روز (کاری)؟مثلا 5 شنبه وقت بگیری و دوشنبه بری برای معاینه اون دو روز شنبه و یکشنبه تعطیلی وسط که کاری نمیکنن .
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
2013-03-10 ساعت 20:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-10 ساعت 20:26 توسط PARVIN_OMID.)
دوستان عزیز عازم به آنکارا لطفا زمان باز شدن سایت دکتر اونگان را برای اپریل اطلاع دهید ممنون
سوال دیگه اینکه گویا 23 اپریل که سه شنبه است در ترکیه تعطیل رسمیه ما که 24 اپریل (چهارشنبه )مصاحبه داریم به نظرتون باید وقتمونو شنبه بگیریم و جمعه بلیط رفت بگیریم لطفا یکی راهنمایی کنه
بچه ها یه سوال دیگه وقتی توی سایت دکتر اونگان مشخصاتمونو می زنیم وقت مدیکالم خودمون تعیین می کنیم یا دکتر بهمون ایمیل می زنه می گه کی اونجا باشیم ؟ اگر خودمون باید تعیین کنیم کجای سایته پیش کسوتان راهنمایی کنن لطفا):
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روز
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-10 ساعت 20:21)parvin_peikani نوشته: دوستان عزیز عازم به آنکارا لطفا زمان باز شدن سایت دکتر اونگان را برای اپریل اطلاع دهید ممنون
سوال دیگه اینکه گویا 23 اپریل که سه شنبه است در ترکیه تعطیل رسمیه ما که 24 اپریل (چهارشنبه )مصاحبه داریم به نظرتون باید وقتمونو شنبه بگیریم و جمعه بلیط رفت بگیریم لطفا یکی راهنمایی کنه
بچه ها یه سوال دیگه وقتی توی سایت دکتر اونگان مشخصاتمونو می زنیم وقت مدیکالم خودمون تعیین می کنیم یا دکتر بهمون ایمیل می زنه می گه کی اونجا باشیم ؟ اگر خودمون باید تعیین کنیم کجای سایته پیش کسوتان راهنمایی کنن لطفا):
سلام اول اینکه فعلأ تا 10 اپریل باز شده
2- بله به نظر من این بهترین انتخاب زمان
3- اول خودمون تعیین می کنیم منشی دکتر چک می کنه اگر مشکلی نبود تأیید می کنه
4- اول مشخصات رو وارد می کنید در مرحله2 (step2) توی جدولی که میاد تعیین کنید
مصاحبه آنکارا. کیس نامبر 2013as0000xxxx
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من امروز از دکتر کریستین وقت خواستم اما از صبح تا حالا جوابی بهم نداده، عادی ؟ ایمیلش رو درست زدم دیگه؟؟ kristinekhachatryan@ymail.com
ممنون میشم از جوابتون
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام به دوستان
من 3 روز پیش مدیکال داشتم از هیچ کس تاریخ مصاحبه نگرفتن
به من گفت تاریخ داری؟گفتم نه فقط کیس نامبر وپاسپورتم رو گرفت اونها فقط به فکر پول پارو کردن هستن
یه واکسن ابله مرغان هم زوری تحمیل کرد تا یکم چونه زدم لحن صحبتش خشک شد گفت یا تست انتی بادی یا واکسن؟
بعدهم که پرسیدم گفت تست احتمال داره جوابش 2 روز طول بکشه حالا راست یا دروغش رو نمیدونم
خلاصه مقاومت فایده نداره مارو230 دلار ناقابل پیاده کردن این رو اضافه کنم استرس به خودتون راه ندین وبفکر لیدر نباشین جمعا کارتون 20 دقیقه طول نمیکشه نیازی هم به لیدر ندارین توی مطب هم که ماشالا انگار توی یه مطب ایران هستین همه ایرانی هستن کمک میکنند
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-09 ساعت 21:14)r91 نوشته: چرا میگین برای کسانی که بچه 2-15 سال دارن 4 روز (کاری ) وقت لازمه؟چون فقط قراره منتظر تست سل بشیم تا بعد دوباره دکتر معاینه کنه .دیگه چرا 4 روز (کاری)؟مثلا 5 شنبه وقت بگیری و دوشنبه بری برای معاینه اون دو روز شنبه و یکشنبه تعطیلی وسط که کاری نمیکنن .
دوستان ميشه لطف
كنيد اين سوال من و جواب بدين؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!