کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2013-03-15 ساعت 03:08)r91 نوشته:  
(2013-03-09 ساعت 21:14)r91 نوشته:  چرا میگین برای کسانی که بچه 2-15 سال دارن 4 روز (کاری ) وقت لازمه؟چون فقط قراره منتظر تست سل بشیم تا بعد دوباره دکتر معاینه کنه .دیگه چرا 4 روز (کاری)؟مثلا 5 شنبه وقت بگیری و دوشنبه بری برای معاینه اون دو روز شنبه و یکشنبه تعطیلی وسط که کاری نمیکنن .
دوستان ميشه لطف
كنيد اين سوال من و جواب بدين؟
دوست عزیز اگر انکارا مصاحبه داری اینجا را بخون
http://www.doctorun.com/en/families-with-children
اگر ابوظبی یا ایروان هستی لینکاشو نمیدونم ولی این قانون کلی هست
Families with Children

Applicants 2-15 years of age (from 2nd birthday until reach 15th birthday) need to make an appointment with us at least 4 working days prior to their interview date in the embassy. We need 72 hours in order only to read their TB Skin test. If the applicant is found to be normal at the end of the procedure the medical report will be given at the end of 4th day. But if there seems to be a need for the additional tests this duration may considerably be longer due to the technical instructions (The TST result is ready 72 hours later. If the TST is ≥10 mm, a CXR (anteroposterior or posteroanterior view and a lateral view for applicants <10 years of age; posteroanterior view for applicants ≥10 years of age) should be performed in the same day.
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: r91 ، amir82 ، shani89
دوستان عزیز یه سوال داشتم.
وقت دکتر رو چند روز قبل از مصاحبه بگیریم؟ مصاحبه ی من ایروانه و می خوام از دکتر کریستین وقت بگیرم.
كيس نامبر: 2013AS76XX رؤيت قبولي: 2 مي-ارسال مدارك: 12 مي-تعداد افراد کیس: 1 نفر-مصاحبه: 7می ایروان- کلییر: 3 آگوست
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان:
(2013-03-15 ساعت 12:30)hana_fd نوشته:  دوستان عزیز یه سوال داشتم.
وقت دکتر رو چند روز قبل از مصاحبه بگیریم؟ مصاحبه ی من ایروانه و می خوام از دکتر کریستین وقت بگیرم.

دو روز قبل از مصاحبه کافیه
بهتره وقتی بهشون ایمیل می زنید یا تماس می گیرید, زمان مصاحبه رو بگید
اون خودش بهترین زمان رو پیشنهاد می ده
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: hana_fd ، iman63ir ، shani89
دوستان سلام یه سوال روز مصاحبه ما افتاده روز دوشنبه با توجه به تعطیلی ها من کی برای دکتر وقت بگیرم در ضمن من تو ماه می مصاحبه دارم از الان باید وقت بگیرم؟
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان: atishbiarrr ، shani89
سلام دوستان
ما دو نفريم مصاحبه ما روز ٤ شنبه است
ايا دو شنبه وقت بگيريم خوبه؟
و لطف كنيد در مورد تعطيلات رسمي تركيه و تعطيلات دكتر اونگان راهنمايي كنيد؟
مرسي
دوستان عزيزم لطفا منو هم راهنمايي كنيد، مرسي
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-03-15 ساعت 12:54)edibk نوشته:  دوستان سلام یه سوال روز مصاحبه ما افتاده روز دوشنبه با توجه به تعطیلی ها من کی برای دکتر وقت بگیرم در ضمن من تو ماه می مصاحبه دارم از الان باید وقت بگیرم؟
دوست عزيز شما بايد ١ ماه مونده به زمانيكه ميريد دكتر وقت بگيريد و اگر بچه نداريد ٢ روز قبل از مصاحبه
اگر هم بچه داريد ٤ روز قبل از مصاحبه
با توجه به اينكه مصاحبه شما ٢شنبه هست ٥ شنبه خوبه البته اگه بچه نباشه.
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: nina22 ، rezagh ، saragh ، Niushagh ، shani89
(2013-03-14 ساعت 20:19)ninimi نوشته:  سلام
من امروز از دکتر کریستین وقت خواستم اما از صبح تا حالا جوابی بهم نداده، عادی ؟ ایمیلش رو درست زدم دیگه؟؟ kristinekhachatryan@ymail.com
ممنون میشم از جوابتون

میشه لطفا جواب منم بدین Sad
تشکر کنندگان: shani89
(2013-03-15 ساعت 13:35)ninimi نوشته:  
من امروز از دکتر کریستین وقت خواستم اما از صبح تا حالا جوابی بهم نداده، عادی ؟ ایمیلش رو درست زدم دیگه؟؟ kristinekhachatryan@ymail.com
ممنون میشم از جوابتون

جواب میده احتمالا فردا شنبه ها بیکار تره ! جواب مترو هم شنبه فرستاد
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: ninimi ، rezagh
(2013-03-15 ساعت 13:44)سمانه777 نوشته:  
ممنون میشم از جوابتون

جواب میده احتمالا فردا شنبه ها بیکار تره ! جواب مترو هم شنبه فرستاد

ممنون
پس تا شنبه هم صبر میکنم
تشکر کنندگان:
(2013-03-15 ساعت 13:23)shaso نوشته:  
(2013-03-15 ساعت 12:54)edibk نوشته:  دوستان سلام یه سوال روز مصاحبه ما افتاده روز دوشنبه با توجه به تعطیلی ها من کی برای دکتر وقت بگیرم در ضمن من تو ماه می مصاحبه دارم از الان باید وقت بگیرم؟
دوست عزيز شما بايد ١ ماه مونده به زمانيكه ميريد دكتر وقت بگيريد و اگر بچه نداريد ٢ روز قبل از مصاحبه

آخه مگه روزهای تعطیل انکارا شنبه و یکشنبه هست؟ یا جمعه و شنبه؟
بعد یه جا خوندم که جواب مدیکال یک روز طول میکشه درسته؟
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان:
(2013-03-15 ساعت 14:52)edibk نوشته:  
(2013-03-15 ساعت 13:23)shaso نوشته:  

آخه مگه روزهای تعطیل انکارا شنبه و یکشنبه هست؟ یا جمعه و شنبه؟
بعد یه جا خوندم که جواب مدیکال یک روز طول میکشه درسته؟
دوست من اگر بچه ندارید فردای روز مدیکال جواب بهتون میدن. یعنی اگر شما 5شنبه مدیکال انجام بدید جمعه تا ظهر جوابتان را تحویل میگیرید. اونگان یکشنبه ها تعطیل هست و شنبه ها تا ظهر هست. شما وقت برا 5شنبه بگیر.جمعه جوابت رابگیر دوشنبه هم برو مصاحبه. موفق باشی
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: shaso ، edibk ، nina22 ، rezagh ، saragh ، shani89
ممنون میشم از جوابتون

از طریق تماس تلفنی راحت و سریع وقت میده. من امروز با یک بار زنگ زدن وفت گرفتم. Smile
كيس نامبر: 2013AS76XX رؤيت قبولي: 2 مي-ارسال مدارك: 12 مي-تعداد افراد کیس: 1 نفر-مصاحبه: 7می ایروان- کلییر: 3 آگوست
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: ninimi ، shaso ، shani89
دوستای گلم وقتی جواب معاینات دکتر تموم شد خودمون باید جواب رو بریم از در مطبش بگیریم؟
کیس:6000/سفارت:آنکارا/کارنت:می/
remember:always,FLYYYYY!!!!!!
تشکر کنندگان: shaso ، shani89
(2013-03-16 ساعت 01:24)mohsenmohajer نوشته:  دوستای گلم وقتی جواب معاینات دکتر تموم شد خودمون باید جواب رو بریم از در مطبش بگیریم؟

سفر نامه بیشتر بخون
آنکارا / فقط خودم 2013AS35xx
مصاحبه : w3 feb وضعیت : کلیرنس بعد از 58 روز
تشکر کنندگان: shani89
(2013-03-16 ساعت 04:04)majorsoly نوشته:  
(2013-03-16 ساعت 01:24)mohsenmohajer نوشته:  دوستای گلم وقتی جواب معاینات دکتر تموم شد خودمون باید جواب رو بریم از در مطبش بگیریم؟

سفر نامه بیشتر بخون
دوست عزيز شما وقتي مديكالت انجام شد منشي بهت ميگه فردا بعداز ظهر بيا جوابتو بگير (البته اگر بچه بين2تا 15سال نداشته باشيد)- براي انكارا يك برگه سفيد (كه همون كارت زردت هست) يك سي دي و يك پاكت مهر و موم شده كه يك گوشه اش بريده شده بهت ميده كه فقط پاكتو بايد ببري با خودت سفارت. سي دي را بايد ببري امريكا
تشکر کنندگان: kasrafo ، mohsenmohajer ، rezagh ، shaso ، Niushagh ، shani89

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان