کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2013-04-23 ساعت 00:54)Mehrdadordi نوشته:  دوست من ، سلام .. من تو سايت دكتر اونكان وقتي صفحه اول رو تكميل ميكنم ، ميتونم تازه وقت بكيرم ، حالا تو اين مرحله هر ساعتي رو بخوام تيك ميزنم .. فقط از كجا بفهمم كه وقت مديكالم okشده ؟ ايا بعدش بايد ايميل هم بزنم به دكتر ؟؟ممنون
بعد از تکمیل و نهایی شدن ثبت نام یه Appointment Number میگیرین.
ضمنا بعد از 4 روز کاری یه ایمیل تأییدیه تعیین وقت دریافت میکنین. اگر بعد از 4 روز ایمیلی دریافت نکردین ایمیل بزنین.
اینجا رو ببینین:
Wait for our confirmation e-mail which should be sent to you at the end of 4 working days after applying to the appointment manager in our web page. If you do not receive an e-mail 4 working days later, send us a reminding e-mail.
تشکر کنندگان: payam62 ، امیر مهاجر ، rezagh ، Mehrdadordi
سلام دوستان
مصاحبه من ابوظبی است.میتونید بهم اطلاعات بدهید.مرسی
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
یه سئوال فنی برام پیش اومده!!
به این لینک روزهای تعطیل که تو سایت اونگان زده اگه مراجعه کنید،یه روزهایی مثل عید قربان رو(sacrifice Holiday ) نوشته شده که من باهاش مشکلی ندارم که حتما سفارت هم مثل بقیه جاها تو ترکیه تعطیله!
ولی بعضی روزها به مناسبت های خاص فقط سفارت آمریکا تعطیله آیا منطقیه
اونگان هم تعطیل باشه؟
مثلا 27 می (Memorial Day) ؟
لطفا بهم خبر بدین چون برای مدیکالم خیلی مهمه!
مرسی
http://turkey.usembassy.gov/holidays.html
Case No.2013AS68##
روئیت قبولی:8May2012 تعداد:3
سفارت:آنکارا ، مصاحبه :W4 May2013
مقصدTongueortland OR
نتيجه مصاحبه:Q9+AP
کلیرنس:20آگوستBig Grin
دریافت ویزا:۲۶ آگوستBig Grin
تشکر کنندگان:
(2013-04-23 ساعت 08:51)yousef_eidi نوشته:  دوستان من چند روزه به این ادرسappointmentdeiradxb@nmc.ae واسه nmc دبی ایمیل زدم چیزی نیوده . الان سایتشو میبینم ایمیلشون اینه hospitaldxb@nmc.aeشما به کدوم ایمیل زدین؟
منم به appointmentdeiradxb@nmc.ae ایمیل کردم و الان دو هفته ای می شه که جواب ندادند. البته چون آقا بیات گفتند نیازی به وقت گرفتند نیست من زیاد پیگیر نشدم ولی اگر دوستان اطلاعی دارند که به ما بگند ممنون می شیم Shy
شماره کیس:2013AS000075xx/ کنسولگری:ابوظبی/ تاریخ مصاحبه:هفته دوم may/ تعداد افراد منظور در کیس : 1/ دریافت ویزا : یک ضرب
Never laugh at anyone's dreams . People who don't have dreams don't have much .
تشکر کنندگان: rezagh ، shaso ، shiraz mamali ، nika
(2013-04-23 ساعت 09:29)niko نوشته:  
(2013-04-23 ساعت 08:51)yousef_eidi نوشته:  دوستان من چند روزه به این ادرسappointmentdeiradxb@nmc.ae واسه nmc دبی ایمیل زدم چیزی نیوده . الان سایتشو میبینم ایمیلشون اینه hospitaldxb@nmc.aeشما به کدوم ایمیل زدین؟
منم به appointmentdeiradxb@nmc.ae ایمیل کردم و الان دو هفته ای می شه که جواب ندادند. البته چون آقا بیات گفتند نیازی به وقت گرفتند نیست من زیاد پیگیر نشدم ولی اگر دوستان اطلاعی دارند که به ما بگند ممنون می شیم Shy

دوستان مدیکال ابوظبی وقت گرفتن نمی خواد... اصلا چیزی از وقت گفته نمی شه.

hospitaldxb@nmc.ae
appointmentdeiradxb@nmc.ae

هر دو ایمیل درست هست و بهتون جواب می دن... اولی با واسطه وصلتون می کنه به ایمیل دوم... حتما دیدن زیاد میل وقت گرفتن میاد دیگه جواب نمی دن
سفرنامه هارو بخونید چشم بسته می رید مدیکال

ضمنا بر خلاف اطلاعات گذشته جمعه ها هم بیمارستان باز هست.... من خودم جواب مدیکال رو جمعه بعد ازظهر ساعت 8 شب رفتم گرفتم( نمی دونم جمعه ها دکتر هست یا نه ولی حتما هست که تونسته برگه هارو امضا کنه دیگه )
البته اگر برای جمعه برنامه ریزی می کنید حتما باز هم تحقیق کنید شاید فقط اون جمعه ای که من رفتم باز بودهWink.... دکتر به من گفت جمعه بیا جوابتو بگیر که من بهش گفتم مگه جمعه بازید گفت اینجا همیشه بازه
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
سلام تو سایت دکتر اونگان زده روز 5 شنبه از بچه ها ازمایش نمی گیر ه از د وستان کسی اطلاع دار ه چه جور یه؟

انوقت ما باید 4شنبه وقت بگیریم 3شنبه هم پرواز نیست خیلی طولانی میشه اگر کسی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنید
2013 AS65 زمان مصاحبه هفته سوم می انکارا -گرفتن برگه صورتی
تعداد 4 نفر
تشکر کنندگان:
(2013-04-23 ساعت 13:13)واله نوشته:  سلام تو سایت دکتر اونگان زده روز 5 شنبه از بچه ها ازمایش نمی گیر ه از د وستان کسی اطلاع دار ه چه جور یه؟

انوقت ما باید 4شنبه وقت بگیریم 3شنبه هم پرواز نیست خیلی طولانی میشه اگر کسی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنید

دلیلش اینه که چک تست توبرکولین میافته به روز یکشنبه که روز تعطیله!
بنابراین چهارشنبه میتونید وقت بگیرید و اگه با پرواز چهارشنبه ترکیش برید صبح ساعت 6/30 آنکارا هستید و نتیجه تست رو هم شنبه میگیرید!Smile
امیدوارم روشن باشه!!
Case No.2013AS68##
روئیت قبولی:8May2012 تعداد:3
سفارت:آنکارا ، مصاحبه :W4 May2013
مقصدTongueortland OR
نتيجه مصاحبه:Q9+AP
کلیرنس:20آگوستBig Grin
دریافت ویزا:۲۶ آگوستBig Grin
تشکر کنندگان: واله ، soruosh
(2013-04-23 ساعت 01:37)amir82 نوشته:  
(2013-04-23 ساعت 00:54)Mehrdadordi نوشته:  دوست من ، سلام .. من تو سايت دكتر اونكان وقتي صفحه اول رو تكميل ميكنم ، ميتونم تازه وقت بكيرم ، حالا تو اين مرحله هر ساعتي رو بخوام تيك ميزنم .. فقط از كجا بفهمم كه وقت مديكالم okشده ؟ ايا بعدش بايد ايميل هم بزنم به دكتر ؟؟ممنون
ضمنا بعد از 4 روز کاری یه ایمیل تأییدیه تعیین وقت دریافت میکنین. اگر بعد از 4 روز ایمیلی دریافت نکردین ایمیل بزنین.
اینجا رو ببینین:
Wait for our confirmation e-mail which should be sent to you at the end of 4 working days after applying to the appointment manager in our web page. If you do not receive an e-mail 4 working days later, send us a reminding e-mail.
امیر خان من بعد از " ضربدر" زدن و تعیین ساعت کجا باید Appointment number ببینمش ؟؟ من دکمه تایید یا sumbmit nadidam ??!!
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: soruosh ، shani89
(2013-04-23 ساعت 01:06)امیر مهاجر نوشته:  [quote='jazirehh' pid='313618' dateline='1366595179']
امير خان من احساس كردم دلت پيش دكتر انوش هستش براي مديكال، ولي با كريستين گرفتي ... به خاطر زبان انگليسي خانم و راحتي بيشتر ايشون . خواستم ببينم انوش بهتره از كريستين عايا ؟
من مشكل زبان انگليسي ندارم زياد Smile با انوش بگيرم ؟

گویا فرقی ندارند. ولی من چون دیدم دکتر کریستین زرنگ تره و به نظر اکتیو تر میاد و زود ایمیل جواب میده و بیمار میقاپه گفتم دلشو نشکنم.

[quote='Ahmad0756' pid='314232' dateline='1366653097']

حالا منم از هر دوتايشون وقت گرفتم، زنگ زدم با خود كريستين هم حرف زدم، چه مهربون و خوب بود ... چون كريستين ٢ ساعت زودتر از انوش وقت داد، من هم ميرم پيش كريستين Smile ؛) احساس خوبي داشتم به صداش ؛)
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: amir82 ، soruosh
(2013-04-23 ساعت 19:20)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-04-23 ساعت 01:37)amir82 نوشته:  
اینجا رو ببینین:
امیر خان من بعد از " ضربدر" زدن و تعیین ساعت کجا باید Appointment number ببینمش ؟؟ من دکمه تایید یا sumbmit nadidam ??!!
دوست عزیز بعد از اینکه فرم رو پر کردین و روز و ساعت رو مشخص کردین در نهایت یه صفحه میاره که appointment information شما رو مینویسه
اولین مورد تاریخ و زمان و دومین مورد شماره appointment رو نوشته و بعدش اظلاعاتتون , و در نهایت نوشته unconfirmed که بعد از چند روز ایمیل میزنه دکتر اونگان و تاییدیه رو میفرسته به ایمیلتون
تشکر کنندگان: amir82 ، Mehrdadordi ، shaso ، ramin5165 ، ali.agha ، shekari
(2013-04-23 ساعت 20:13)jazirehh نوشته:  [quote='امیر مهاجر' pid='314518' dateline='1366663018']
[quote='jazirehh' pid='313618' dateline='1366595179']
امير خان من احساس كردم دلت پيش دكتر انوش هستش براي مديكال، ولي با كريستين گرفتي ... به خاطر زبان انگليسي خانم و راحتي بيشتر ايشون . خواستم ببينم انوش بهتره از كريستين عايا ؟
من مشكل زبان انگليسي ندارم زياد Smile با انوش بگيرم ؟

گویا فرقی ندارند. ولی من چون دیدم دکتر کریستین زرنگ تره و به نظر اکتیو تر میاد و زود ایمیل جواب میده و بیمار میقاپه گفتم دلشو نشکنم.

(2013-04-22 ساعت 22:21)Ahmad0756 نوشته:  حالا منم از هر دوتايشون وقت گرفتم، زنگ زدم با خود كريستين هم حرف زدم، چه مهربون و خوب بود ... چون كريستين ٢ ساعت زودتر از انوش وقت داد، من هم ميرم پيش كريستين Smile ؛) احساس خوبي داشتم به صداش ؛)

دوست من، اگر نمی خواین پیش دکتر انوش برینِ وقتتون رو کنسل کنید تا بقیه دوستان بتونن از اون تایم استفاده کنن. چون دکتر اون تایم رو برای شما نگه می داره
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، ASALI ، shimoda ، soruosh
بیمارستان nmc چرا به ایمیل ها جواب نمیده؟
**CN: AS2013000073
تعداد نفرات کیس:2
شهر : تبریز
رویت قبولی:Sep 1 , 2012
ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL
مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی - کلیرنس 42 روز

تشکر کنندگان: shiraz mamali
(2013-04-25 ساعت 00:34)yousef_eidi نوشته:  بیمارستان nmc چرا به ایمیل ها جواب نمیده؟

این پست شاید کمکت کنه
http://mohajersara.com/thread-5414-post-...#pid314818
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
تشکر کنندگان: shaso ، amir82 ، ابی هانی ، Soap McTavish ، yousef_eidi
(2013-04-23 ساعت 13:53)ashakibafar نوشته:  
(2013-04-23 ساعت 13:13)واله نوشته:  سلام تو سایت دکتر اونگان زده روز 5 شنبه از بچه ها ازمایش نمی گیر ه از د وستان کسی اطلاع دار ه چه جور یه؟

دلیلش اینه که چک تست توبرکولین میافته به روز یکشنبه که روز تعطیله!
بنابراین چهارشنبه میتونید وقت بگیرید و اگه با پرواز چهارشنبه ترکیش برید صبح ساعت 6/30 آنکارا هستید و نتیجه تست رو هم شنبه میگیرید!Smile
امیدوارم روشن باشه!!

البته ما براي پنجشنبه صبح وقت گرفتيم و دكتر اونگان از بچه ها هم تست گرفت و چون يكشنبه تعطيلن گفت شنبه بچه ها رو بيار تا نتيجه اش رو ببينم بعدش هم دوشنبه جواب آزمايشات رو داد ولي خب حتماً احتياط كنيد و اگر خواستيد براي پنجشنبه وقت بگيريد بنظرم ميتونيد تلفني با منشي ايشون درميون بگزاريد. موفق باشي.
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: amir82
(2013-04-25 ساعت 00:34)yousef_eidi نوشته:  بیمارستان nmc چرا به ایمیل ها جواب نمیده؟
چرا اتفاقا
من دیروز ایمیل زدم و دقیقا 4 ساعت و 20 دقیقه بعدش جواب دادنBig Grin
ساعت و مدارک مورد نیاز رو بران ایمیل کردن
هرچند به گفته دوستان نیاز نیست اما کار از محکم کاری عیب ندارهBig Grin
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
تشکر کنندگان: niko ، amir82 ، sadeghi897 ، shaso ، Soap McTavish ، lilac

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان