کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2013-04-23 ساعت 19:20)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-04-23 ساعت 01:37)amir82 نوشته:  
(2013-04-23 ساعت 00:54)Mehrdadordi نوشته:  دوست من ، سلام .. من تو سايت دكتر اونكان وقتي صفحه اول رو تكميل ميكنم ، ميتونم تازه وقت بكيرم ، حالا تو اين مرحله هر ساعتي رو بخوام تيك ميزنم .. فقط از كجا بفهمم كه وقت مديكالم okشده ؟ ايا بعدش بايد ايميل هم بزنم به دكتر ؟؟ممنون
بعد از تکمیل و نهایی شدن ثبت نام یه Appointment Number میگیرین.
ضمنا بعد از 4 روز کاری یه ایمیل تأییدیه تعیین وقت دریافت میکنین. اگر بعد از 4 روز ایمیلی دریافت نکردین ایمیل بزنین.
اینجا رو ببینین:
Wait for our confirmation e-mail which should be sent to you at the end of 4 working days after applying to the appointment manager in our web page. If you do not receive an e-mail 4 working days later, send us a reminding e-mail.
امیر خان من بعد از " ضربدر" زدن و تعیین ساعت کجا باید Appointment number ببینمش ؟؟ من دکمه تایید یا sumbmit nadidam ??!!
مهرداد جان
وقتی روز و ساعت رو تعیین کردین (ضربدر زدین)، یه صفحه میاره که مشخصات شما و وقت معاینه پزشکیتون برای کنترل نهایی و تایید توسط شما آورده شده.
اون پایین حتما باید دکمه "Make Appointment" رو بزنین تا وقتتون رزرو بشه و ایمیل تایید براتون بیاد.
تشکر کنندگان: rezagh ، Aida.s ، ali.agha
دوستان عزیز
چند تا نکته را می خواستم بگم
1. دیگه به عکس احتیاجی نیست منشی مطب خودش ازتون عکس می گیره
2. اگه سر وقت تعیین شده هم نرفتید فرضاً زودتر رفتید مسئله نیست پذیرش می شید
3. تست آبله مرغان پاستور را قبول نمی کنند
4. همسر دکتر محمد اوگان بعضی روزها معاینه می کنه که به فارسی خیلی مسلط نیست
5. از پس تمام کارها خودتون بر می آیید احتیاجی به گرفتن راهنما نیست
6. روز جواب رو خودشون مشخص میکنند و می تونید خودتون برید بگیرید
7.پشت کلینیک یک پارک زیبا هست که اگه بچه کوچک دارید بهتره برید اونجا رو هم ببینید
Ca no: 2013AS65xx/مصاحبه: آنکارا /تاریخ مصاحبه2 مي/ نتيجه برگه صورتي/ تعداد اعضا: 3نفر
تشکر کنندگان: payam62 ، sce ، amir82 ، lonelyman ، Aida.s ، soroshnia
(2013-04-25 ساعت 21:43)ابی هانی نوشته:  
(2013-04-25 ساعت 00:34)yousef_eidi نوشته:  بیمارستان nmc چرا به ایمیل ها جواب نمیده؟
چرا اتفاقا
من دیروز ایمیل زدم و دقیقا 4 ساعت و 20 دقیقه بعدش جواب دادنBig Grin
ساعت و مدارک مورد نیاز رو بران ایمیل کردن
هرچند به گفته دوستان نیاز نیست اما کار از محکم کاری عیب ندارهBig Grin
ابی جون یه لطفی میکنی متنی که براشون فرستادی رو اینجا بذاری واسه دوستانWink
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: payam62 ، sce ، Aida.s ، feri efa ، soruosh ، nika
(2013-04-27 ساعت 09:47)shiraz mamali نوشته:  
(2013-04-25 ساعت 00:34)yousef_eidi نوشته:  بیمارستان nmc چرا به ایمیل ها جواب نمیده؟
چرا اتفاقا

سلام همشهري.
به خدا لازم نيست وقت بگيريا.هرچند من گرفتم خودم.Big Grin
به نظر من اگه زنگ هم بزني خوبه.من اول تلفني وقت گرفتم.بعدش ايميل زدم كه واسم تاييد كنن.اونا هم تاييد كردن.
اينم متن ايميل من و جواب بيمارستان.
To whom it may concern:
Our interview is on May $$$ in the U.S embassy and we have already arranged an appointment on May $$$ in your hospital. We were wondering if you could keep our appointment and confirm it for us. We arranged it about 2 weeks ago by calling the hospital.The receptionist arranged it at 8:30 in the morning.
Thank you.
و اين هم جواب بيمارستان
Dear Sir,
We confirm your appointment on $$$ May at 8.30a.m.
Best Regards,
Banu
موفق باشين.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: amir82 ، payam62 ، shiraz mamali ، rezagh ، lilac ، feri efa
(2013-04-27 ساعت 10:45)sce نوشته:  
(2013-04-27 ساعت 09:47)shiraz mamali نوشته:  
چرا اتفاقا

سلام همشهري.
به خدا لازم نيست وقت بگيريا.هرچند من گرفتم خودم.Big Grin
به نظر من اگه زنگ هم بزني خوبه.من اول تلفني وقت گرفتم.بعدش ايميل زدم كه واسم تاييد كنن.اونا هم تاييد كردن.
اينم متن ايميل من و جواب بيمارستان.
To whom it may concern:
Our interview is on May $$$ in the U.S embassy and we have already arranged an appointment on May $$$ in your hospital. We were wondering if you could keep our appointment and confirm it for us. We arranged it about 2 weeks ago by calling the hospital.The receptionist arranged it at 8:30 in the morning.
Thank you.
و اين هم جواب بيمارستان
Dear Sir,
We confirm your appointment on $$$ May at 8.30a.m.
Best Regards,
Banu
موفق باشين.
ممنون.میدونم لازم نیست ولی واسه محکم کاری گفتم.من june مصاحبه دارم از الان وقت بگیرم؟
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: sce ، shani89
به نظر من الان خيلي زوده.
شما همون دو هفته قبل هم وقت بگيري خوبه.من كه خودم همين كار رو كردم.
موفق باشين.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: niko ، shaso ، lonelyman ، soruosh
سلام. دوستان کسی موفق به گرفتن وقت از NMC شده؟! نه جواب ایمیل میدن نه تلفن! تو سایتشون یه قسمت برای گرفتن وقت به صورت اینترنتی هست، کسی میدونه اینطوری میشه وقت گرفت یا نه؟ اگر میشه تو اون قسمتی که زده بخش مورد نظر رو انتخاب کنید چیو باید بزنم؟
مرسی
تشکر کنندگان:
(2013-04-27 ساعت 21:47)minatatu نوشته:  سلام. دوستان کسی موفق به گرفتن وقت از NMC شده؟! نه جواب ایمیل میدن نه تلفن! تو سایتشون یه قسمت برای گرفتن وقت به صورت اینترنتی هست، کسی میدونه اینطوری میشه وقت گرفت یا نه؟ اگر میشه تو اون قسمتی که زده بخش مورد نظر رو انتخاب کنید چیو باید بزنم؟
مرسی
به نظرم دو هفته مونده به مصاحبتون به آدرس زیر ایمیل بزنید 4 ساعته جوابتون رو می دن من خودم 3 تا ایمیل فرستادم ولی به ایمیل آخری که 10 روز مونده بود به مصاحبه رو جواب دادن.
hospitaldxb@nmc.ae
شماره کیس:2013AS000075xx/ کنسولگری:ابوظبی/ تاریخ مصاحبه:هفته دوم may/ تعداد افراد منظور در کیس : 1/ دریافت ویزا : یک ضرب
Never laugh at anyone's dreams . People who don't have dreams don't have much .
تشکر کنندگان: minatatu ، lonelyman
سلام دوستان .. میگم که این داستان ابله مرغون دکتر اونگان ..تمومی نداره ! من تست انتی بادی گرفتم و بالای 4000 هست که از باستور گرفتم ..ولی انگار اونگان قبول نمیکنه ؟؟ راه حل رو دوستان با تجربه بگن لطفا؟؟ ممنون
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: lonelyman ، soruosh
(2013-04-28 ساعت 17:32)Mehrdadordi نوشته:  سلام دوستان .. میگم که این داستان ابله مرغون دکتر اونگان ..تمومی نداره ! من تست انتی بادی گرفتم و بالای 4000 هست که از باستور گرفتم ..ولی انگار اونگان قبول نمیکنه ؟؟ راه حل رو دوستان با تجربه بگن لطفا؟؟ ممنون
اصولا قبول نمی کنه
شما اگر مطمئن هستی
بگو آنتی بادی بهت بزنه نصف قیمت می شه
بعدم کلا گیر نده
سعی کن از سفرت لذت ببری دوست من Cool
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: niko ، shimoda ، lonelyman ، Judy Abbott 13 ، Aida.s ، shaso ، mrr777 ، lilac ، soruosh ، shani89
nmc بالاخره جواب منو داد :-)
یه سوال دارم... کسایی که قبلا nmc رفتن میدونن جمعه ها هم روز کاریشون حساب میشه یا نه... آخه زده جواب تو دو روز کاری آماده میشه، میخوام بدونم جمعه رو هم روز کاری حساب کنم یا نه. و اینکه nmc بهترین گزینه هست یا نه؟ از نظر هزینه و دوری نزدیکی مسیر و غیره...
ممنون
تشکر کنندگان:
سلام دوستان

من دوشنبه سفارت مصاحبه دارم چه زمانی خوبه که وقت از دکتر بگیرم ؟

تشکر کنندگان: shani89
(2013-04-29 ساعت 14:15)minatatu نوشته:  nmc بالاخره جواب منو داد :-)
یه سوال دارم... کسایی که قبلا nmc رفتن میدونن جمعه ها هم روز کاریشون حساب میشه یا نه... آخه زده جواب تو دو روز کاری آماده میشه، میخوام بدونم جمعه رو هم روز کاری حساب کنم یا نه. و اینکه nmc بهترین گزینه هست یا نه؟ از نظر هزینه و دوری نزدیکی مسیر و غیره...
ممنون
ساعت کاری بیمارستان رو می تونی از سفرنامه بیات عزیز ببینی همچنین در مورد هزینه ها و مسیر رفت و آمدش قشنگ و به طور کامل توضیح دادند
http://mohajersara.com/attachment.php?aid=2730
http://mohajersara.com/thread-5608-post-...#pid295633
شماره کیس:2013AS000075xx/ کنسولگری:ابوظبی/ تاریخ مصاحبه:هفته دوم may/ تعداد افراد منظور در کیس : 1/ دریافت ویزا : یک ضرب
Never laugh at anyone's dreams . People who don't have dreams don't have much .
تشکر کنندگان: minatatu ، Judy Abbott 13 ، rezagh ، feri efa ، shani89
سلام نامه دوم من ----روز یکشنبه در انکارا تعیین شده الان رفتم تو سایت مدیکال نوبت دکتر بگیرم ولی سایت به من وقت نمیده و در ارور سایت ذکر میشه که روز مصاحبه شما تعطیل می باشد.خواهش میکنم اگه اطلاعاتی دارید من رو خبر دار کنید .فقط 30 روز وقت دارم
---------------------------------------------------------------------------------------

***هشدار*** از درج تاریخ دقیق سفر، مصاحبه، مشخصات فردی واقعی، شماره تلفن یا هر گونه اطلاعاتی که منجر به شناسایی هویت واقعی شما می شود در انجمن ها خودداری کنید. بی توجهی به این موضوع ممکن است عواقب ناخوشایند و جبران ناپذیری برای شما داشته باشد.
کیس نامبر:**86/تعداد:1نفر/مصاحبه:3جون انکارا برگه صورتی /مقصد:فلوریدا"میامی/
تشکر کنندگان:
دوستان کسی هست که ادرس مدیکال سنتردردوبی روداشته باشه دقیق بنویسید اسم خیابون واینکه درکجاواقع شده رومیخوام

(2013-04-27 ساعت 21:47)minatatu نوشته:  سلام. دوستان کسی موفق به گرفتن وقت از NMC شده؟! نه جواب ایمیل میدن نه تلفن! تو سایتشون یه قسمت برای گرفتن وقت به صورت اینترنتی هست، کسی میدونه اینطوری میشه وقت گرفت یا نه؟ اگر میشه تو اون قسمتی که زده بخش مورد نظر رو انتخاب کنید چیو باید بزنم؟
مرسی

سلام

من خودم دیروزبااین ایمیل نوبت گرفتم یاهمون روزیافرداش به ایمیلتون جواب میدن نگران نباشید
drshukla@nmc.ae
نیومدیکال سنتر دردوبی
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان