کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2013-04-29 ساعت 21:12)Aida.s نوشته:  سلام دوستان
من دوشنبه سفارت مصاحبه دارم چه زمانی خوبه که وقت از دکتر بگیرم ؟
اگر بچه ندارین و مجرد هستین 5 شنبه وقت بگیرین، چمعه عصری هم نتایج بهتون می دن ، این روال آنکاراست، روال بقیه جاهام باید نزدیک همین باشه
شنبه و یک شنبه هم تعطیل هس برید گردشBig GrinTongue
دی

(2013-04-30 ساعت 19:40)ramin5165 نوشته:  سلام نامه دوم من ----روز یکشنبه در انکارا تعیین شده الان رفتم تو سایت مدیکال نوبت دکتر بگیرم ولی سایت به من وقت نمیده و در ارور سایت ذکر میشه که روز مصاحبه شما تعطیل می باشد.خواهش میکنم اگه اطلاعاتی دارید من رو خبر دار کنید .فقط 30 روز وقت دارم
---------------------------------------------------------------------------------------

***هشدار*** از درج تاریخ دقیق سفر، مصاحبه، مشخصات فردی واقعی، شماره تلفن یا هر گونه اطلاعاتی که منجر به شناسایی هویت واقعی شما می شود در انجمن ها خودداری کنید. بی توجهی به این موضوع ممکن است عواقب ناخوشایند و جبران ناپذیری برای شما داشته باشد.
خوب اون روزی که می خوایی وقت بگیری تعطیل هست باید یک یا دو روز قبل تر رو امتحان کنی
حواست باشه از مدیکال تامصاحبه دو روز غیر تعطیل فاصله داشته باشه
اگر امروز مدیکال بدی ، فردا عصری جوابش آمادس ، پس باید پس فردا بری مصاحبه ، اوکی؟Big GrinCoolTongue
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: payam62 ، shaso ، amir82 ، ramin5165
دوست عزیز من هم می دونم باید دو روز کاری فرصت داشته باشم واسه مدیکال.داستان اینجاس که من یکشنه وقت سفات دارم و وقت دکتر پنج شنبه میخوام بگیرم .ولی وقتی اطلاعات وارد سایت مدیکال میکنم اونجا ازمن قبول نمیکه و تو ارور سایت مینویسه که روز یکشنبه تعطیله.حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟
کیس نامبر:**86/تعداد:1نفر/مصاحبه:3جون انکارا برگه صورتی /مقصد:فلوریدا"میامی/
تشکر کنندگان:
(2013-05-02 ساعت 13:57)ramin5165 نوشته:  دوست عزیز من هم می دونم باید دو روز کاری فرصت داشته باشم واسه مدیکال.داستان اینجاس که من یکشنه وقت سفات دارم و وقت دکتر پنج شنبه میخوام بگیرم .ولی وقتی اطلاعات وارد سایت مدیکال میکنم اونجا ازمن قبول نمیکه و تو ارور سایت مینویسه که روز یکشنبه تعطیله.حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟
دوست عزیز دلیل اینکه سایت به شما وقت نمیده اینکه یکشنبه سفارت آنکارا تعطیله. به احتمال بسیار زیاد وقت مصاحبتون عوض شده.این اشتباه خود سفارت بوده دوستانی مثل شما بودن که سفارت بهشون ایمیل زده و وقتشون رو عوض کرده. حتما ایمیل خود و نامه دومتون رو دوباره چک کنید.
موفق باشید.
شماره کیس:2013AS000075xx/ کنسولگری:ابوظبی/ تاریخ مصاحبه:هفته دوم may/ تعداد افراد منظور در کیس : 1/ دریافت ویزا : یک ضرب
Never laugh at anyone's dreams . People who don't have dreams don't have much .
تشکر کنندگان: ramin5165 ، Given ، amir82 ، Saeedv13 ، farshadsh
سلام دوست خوبم ممنون از همه کمک هاتون .گفته بودید خبر بدم خواستم خدمتتون عرض کنم که با کمک شما و متن ایمیلی که واسم فرستادید وقت جدیدی برای من ایمیل کردن و روز دوشنبه رو برام گذاشتن.بازم ممنون جودی ابوت عزیز.
کیس نامبر:**86/تعداد:1نفر/مصاحبه:3جون انکارا برگه صورتی /مقصد:فلوریدا"میامی/
تشکر کنندگان: shaso ، proje ، nooshshahnar ، Judy Abbott 13
سلام
گاهی احساس میکنم درمیان خوشبخت ترین آدما بدبخت ترینشونم امروزهم ازهمون روزهاست

من به همراه همسرم که برنده لاتاری است بایدبرای مصاحبه بریم
اون هیچ مشکل توکاراش نیست
وامامن نمیدونم سالهاست باهپاتیت بی زندگی کردم ازدواج کردم بچه دارهم شدم هیچ مشکلی برای هیچکدوم پیش نیومده حتی خودمم صحیح و سالمم انزیمهای کبدیم نرمال انتی بادیم خوبه همه چی خوبه اما برای محکم کاری رفتم دکترخون که اگه لازمه گواهی بده که مشکلی ندارم حتی خانوادم هیچکدام هپاتیت ندارن که کاش نمیرفتم
اون ازبس بیماری های تالاسمی و سرطانیو قبل ازمن داشت معاینه میکرد یه جورایی زورش گرفت من برای این مسئله بااون چهره شادو سرحال رفتم برای اینکه باهاش مشورت کنم که برای واکسن هپایتت که هلال احمرنمیتونم بزنم چیکارکنم و خلاصه گفتیم شایداسترس رودروجودم احساس کرده باشه خلاف ظاهرم و کمی بهم اطمینان بده
دربرابرسوالی که ازش کردم که اقای دکتربه نظرتون بااین اوصاف موردی پیش نمی یادتوسفارت حسابی زدتوکاسه کوزه مون
گفت خوب این خودش ضعفه
معلومه برای مهاجرت بهت اجازه نمیدن و خلاصه ماتومبهوت شدم ازاین همه کارروانشناسانه اش
نه گذاشتو نه برداشت
بازم خودمو بی خیال نشون دادموگفتم میخوام دست پربرم سفارت ممکنه هرکاری لازمه برام بکنید
که کلی آزمایش آنزیمهای کبدی و سونوگرافی و تعدادویروس فعالو غیره نوشت که 600 هزارتومن ناقابل شدن
بهش میگفتم یعنی دکتراوناببینن خانواده من هیچکدوم نگرفتن پی به بی خطریش نمیبرن؟
باتکون سری گفت چه میدونم
خلاصه ماروبگوبه چه امیدی یه تنه دارم تمام تدارکات رفتنو اماده میکنم بدون کوچکترین و زحمتی ازجانب همسرم
ازظهرتاحالاخیلییییییییییی ناراحتم لطفا اگرکسی هست که به همچین موردی برخورده چه خودش چه موردی بوده لطفا درایمیل خصوصی هم خواستید مکاتبه میکنیم نخواستین هم که ازنظرمن طوری نیست همینجا بگیم شایدبدردعده ای بخوره

واقعا روی هپایتت بی حساسن اونم به این شکل؟

یه سوال دیگه
برنده اصلی مهمه که مشکلی نداشته باشه یاهمراهانش هم مهمند؟
خلاصه بدادمن خوشبخت که طعمش مزه زهره مارمیدهد برسید
تشکر کنندگان: amir82 ، rezagh ، sadeghi897 ، gitialyari ، farshadsh ، nika ، shani89
(2013-05-02 ساعت 20:26)negar_karimi6 نوشته:  سلام
گاهی احساس میکنم درمیان خوشبخت ترین آدما بدبخت ترینشونم امروزهم ازهمون روزهاست

من به همراه همسرم که برنده لاتاری است بایدبرای مصاحبه بریم
اون هیچ مشکل توکاراش نیست
وامامن نمیدونم سالهاست باهپاتیت بی زندگی کردم ازدواج کردم بچه دارهم شدم هیچ مشکلی برای هیچکدوم پیش نیومده حتی خودمم صحیح و سالمم انزیمهای کبدیم نرمال انتی بادیم خوبه همه چی خوبه اما برای محکم کاری رفتم دکترخون که اگه لازمه گواهی بده که مشکلی ندارم حتی خانوادم هیچکدام هپاتیت ندارن که کاش نمیرفتم
اون ازبس بیماری های تالاسمی و سرطانیو قبل ازمن داشت معاینه میکرد یه جورایی زورش گرفت من برای این مسئله بااون چهره شادو سرحال رفتم برای اینکه باهاش مشورت کنم که برای واکسن هپایتت که هلال احمرنمیتونم بزنم چیکارکنم و خلاصه گفتیم شایداسترس رودروجودم احساس کرده باشه خلاف ظاهرم و کمی بهم اطمینان بده
دربرابرسوالی که ازش کردم که اقای دکتربه نظرتون بااین اوصاف موردی پیش نمی یادتوسفارت حسابی زدتوکاسه کوزه مون
گفت خوب این خودش ضعفه
معلومه برای مهاجرت بهت اجازه نمیدن و خلاصه ماتومبهوت شدم ازاین همه کارروانشناسانه اش
نه گذاشتو نه برداشت
بازم خودمو بی خیال نشون دادموگفتم میخوام دست پربرم سفارت ممکنه هرکاری لازمه برام بکنید
که کلی آزمایش آنزیمهای کبدی و سونوگرافی و تعدادویروس فعالو غیره نوشت که 600 هزارتومن ناقابل شدن
بهش میگفتم یعنی دکتراوناببینن خانواده من هیچکدوم نگرفتن پی به بی خطریش نمیبرن؟
باتکون سری گفت چه میدونم
خلاصه ماروبگوبه چه امیدی یه تنه دارم تمام تدارکات رفتنو اماده میکنم بدون کوچکترین و زحمتی ازجانب همسرم
ازظهرتاحالاخیلییییییییییی ناراحتم لطفا اگرکسی هست که به همچین موردی برخورده چه خودش چه موردی بوده لطفا درایمیل خصوصی هم خواستید مکاتبه میکنیم نخواستین هم که ازنظرمن طوری نیست همینجا بگیم شایدبدردعده ای بخوره

واقعا روی هپایتت بی حساسن اونم به این شکل؟

یه سوال دیگه
برنده اصلی مهمه که مشکلی نداشته باشه یاهمراهانش هم مهمند؟
خلاصه بدادمن خوشبخت که طعمش مزه زهره مارمیدهد برسید

نگران نباش دوست من، بیماری ای در گرفتن ویزا تاثیر خواهد گذاشت که واگیر دار شدید باشه و خطری در حضور شما در امریکا محسوب بشه، تازه اینگونه بیماریها نیز فرصت برای درمان بهشون داده می شه و در ضورت درمان ویزا رو خواهند گرفت. یه دکتر بهتر پیدا کنید و سوابق بیماری و درمانتون رو هم با خودتون ببرید و نگرانی رو از خودتون دور کنید.
در ضمن بگید که کدوم سفارت می خواید برید تا راهنمایی بیشتری بشه انجام داد.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: amir82 ، sadeghi897 ، nooshshahnar ، Soap McTavish ، farshadsh ، nika
من همسرم جزء کیس نبوده ، چطوری می تونم از دکتر آنکارا برای وقت بگیرم ؟ یعنی وقت دو نفره بگیرم
برای هر نفر جدا گانه وقت بگیرم ؟ یا ایمیل بدم توضیح بدم که همسرم به کیس اضافه میشه بعدا ؟

سپاس
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان:
(2013-05-03 ساعت 03:51)deineath نوشته:  من همسرم جزء کیس نبوده ، چطوری می تونم از دکتر آنکارا برای وقت بگیرم ؟ یعنی وقت دو نفره بگیرم
برای هر نفر جدا گانه وقت بگیرم ؟ یا ایمیل بدم توضیح بدم که همسرم به کیس اضافه میشه بعدا ؟

سپاس

یعنی چی جز کیس نیستن ؟
اگر نباشن که روز مصاحبه هم نمیتونن بیان !!
2013AS78xx/ابوظبی/۱ نفر/ارسال فرم: ۱۱ جون/ کارنت: ۱۱ مارچ/مصاحبه: ۲۲ می/هزینه‌ها: ۲۷۰۰ درهم/سیاتل/ویزا یکضرب/سفرنامه
از امارات متحده تا ایالات متحده
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-05-03 ساعت 03:51)deineath نوشته:  من همسرم جزء کیس نبوده ، چطوری می تونم از دکتر آنکارا برای وقت بگیرم ؟ یعنی وقت دو نفره بگیرم
سپاس
دوست من اگه منظورت اینه که توی قسمت Beneficiaries نامه دوم اسم همسرتون اضافه نشده ..... و اگه با KCC و یا سفارت این قضیه رو هماهنگ کردی .... مشکلی نیست .. برای من هم همین اتفاق افتاد ... من همین امروز هم برای خودم و هم برای خانمم با کیس نامبر خودم وقت گرفتم البته از دکتر اونگان ... نامه ای که از سفارت برام زدن مبنی بر این که با ارسال مدارک ما همسرشما رو به کیستون اضافه می کنم رو می برم به منشی دکتر نشون می دم ، که البته فکر نکنم اصلا لزومی هم داشته باشه ، دکتر می خواد پول بگیره و ویزیت کنه، بعید می دونم کاری به این کارها داشته باشه فکر نکنم مشکلی باشه .... به نظر من شما هم همین کار رو بکن ... باز دوستان دیگه راهنمایی کنن شاید تجربه بیشتری در این زمینه داشته باشند
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
تشکر کنندگان: mahdi/sh ، deineath ، farshadsh
معمولا چند وقت قبل از مصاحبه باید وقت گرفت از دکتر انگان ؟
CR1

تشکر کنندگان:
(2013-05-03 ساعت 23:55)MONA FB نوشته:  معمولا چند وقت قبل از مصاحبه باید وقت گرفت از دکتر انگان ؟
اگر مجرد هستین ، دو روز
فرض کنید چهار شنبه مصاحبه دارید، دو شنبه می رید مدیکال ، سه شنبه عصر جواب مدیکال آماده است.
اگر متاهل هستید ، بسته به سن بچه متفاوت است اما معمول چهار روز است.
درضمن این روزها بدون تعطیلات می باشد تعطیلات به انها اضافه می شود.
مثلا اگر دو شنبه مصاحبه دارید
باید پنج شنبه وقت مدیکال بگیرید، جمعه عصر جواب آن می آید شنبه و یک شنبه هم که تعطیل است ، تعطیلات دولت امریکا و کشورترکیه رو هم مد نظر قرار بدین Cool
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: amir82 ، Given ، shimoda ، niko ، mahdi/sh ، nooshshahnar ، mediise ، MEH.T ، farshadsh
(2013-05-03 ساعت 19:21)Given نوشته:  
سپاس
دوست من اگه منظورت اینه که توی قسمت Beneficiaries نامه دوم اسم همسرتون اضافه نشده ..... و اگه با KCC و یا سفارت این قضیه رو هماهنگ کردی .... مشکلی نیست .. برای من هم همین اتفاق افتاد ... من همین امروز هم برای خودم و هم برای خانمم با کیس نامبر خودم وقت گرفتم البته از دکتر اونگان ... نامه ای که از سفارت برام زدن مبنی بر این که با ارسال مدارک ما همسرشما رو به کیستون اضافه می کنم رو می برم به منشی دکتر نشون می دم ، که البته فکر نکنم اصلا لزومی هم داشته باشه ، دکتر می خواد پول بگیره و ویزیت کنه، بعید می دونم کاری به این کارها داشته باشه فکر نکنم مشکلی باشه .... به نظر من شما هم همین کار رو بکن ... باز دوستان دیگه راهنمایی کنن شاید تجربه بیشتری در این زمینه داشته باشند

ازدواج بعد از کارنتی داشتم ، پس با این حساب ، با کیس نامبر خودن دو تا وقت بگریم و ایمیل سفارت همرام باشه . ممنونم .
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: payam62
(2013-05-04 ساعت 02:53)deineath نوشته:  
(2013-05-03 ساعت 19:21)Given نوشته:  
سپاس

ازدواج بعد از کارنتی داشتم ، پس با این حساب ، با کیس نامبر خودن دو تا وقت بگریم و ایمیل سفارت همرام باشه . ممنونم .
من که اینکار رو کردم دوست عزیز ... همین امروز هم منشی دکتر برامون ایمیل داد و Confirm کرد قضیه رو Big Grin
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
تشکر کنندگان: shimoda ، sadeghi897 ، deineath ، payam62 ، farshadsh
(2013-05-02 ساعت 20:26)negar_karimi6 نوشته:  سلام
گاهی احساس میکنم درمیان خوشبخت ترین آدما بدبخت ترینشونم امروزهم ازهمون روزهاست............
اگر بیماری واگیردار نباشه هیچ مشکلی ایجاد نمی کنه
فقط سوابق پزشکی خودتون رو ببرید و با سفارت و دکترش صادق باشید
موفق باشید
Cool
من و مهاجرت
تشکر کنندگان: gitialyari ، niko ، nooshshahnar ، Soap McTavish ، payam62 ، farshadsh
دوستان توی اون ازمایش خونی که تو مدیکال میگیرن شامل چه چیزایی میشه؟
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: payam62

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان