کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مرتبط با مدرک تحصیلی در فرم ثبت نام
(2012-10-13 ساعت 13:21)tenesi نوشته:  
(2012-10-13 ساعت 09:18)farnaz14 نوشته:  
(2012-10-06 ساعت 08:03)farnaz14 نوشته:  سلام دوستان

من امروز عضو شدم و سوالی داشتم که امیدوارم بتونید کمکم کنید...

من حدود 10 سال پیش مدرک لیسانس مهندسی شیمی از یه دانشگاه معتبر دولتی گرفتم و چند سال بعد هم تو همین رشته مدرک فوق لیسانس گرفتم...اونم از یه دانشگاه دولتی ولی وابسته به ص ن ا ی ع د ف ا ع ...حالا می خواستم بدونم می تونم هنگام پر کردن فرم ها با مدرک لیسانسم اقدام کنم و حرفی از فوقم نزنم...ممکنه بعدا به مشکل بر بخورم؟

من با مدرک لیسانس استخدام شدم ولی در حال حاضر حکمم با مدرک فوق لیسانس هست...
ممنون...
حداقل می نوشتید که نمی دونم...واقعا هیچ کس نمی تونست یه راهنمایی کوچیک کنه!!!!!!
دوست عزیز ، دلخور نباشید ! Sad
اولاً باید بگم هیچ کس تعهدی مبنی بر پاسخ به همه سوال ها نداره چون هیچ کس 100% اطلاعات کامل و دقیق نداره ، دوماً هیچ کس از اعضای سایت از مسئولین قرعه کشی و سفارت و ... نیستند که با دلیل و منطق و مدرک جواب روشنی برای مورد شما داشته باشند ، سوماً قطعاً اگر کسی جواب مطمئنی داشت ارائه میداد و در مورد شما احتمالاً کسی مسئولیت پاسخ دادن را به عهده نمی گیرد. Shy

اگر بگیم با لیسانس ثبت نام کن و صحبتی از فوق لیسانس نکن ، یعنی دروغ بگو و ممکنه از این جهت که دروغ گفته باشی (اگر بفهمن) دردسر درست بشه و قبولت نکنن ، بعد میگی در مهاجرسرا اشتباه راهنمایی کردن. Sad

اگر بگیم با فوق لیسانس ثبت نام کن ، بعد میری مصاحبه به همان دلیلی که گفتی ممکنه دردسر درست بشه و قبولت نکنن ، بعد میگی در مهاجرسرا اشتباه راهنمایی کردن. Sad

پس در نهایت تصمیم با خودته یعنی 50 50 ! Cool

اما شخصاً پیشنهاد می کنم ( نه قطعاً ) با لیسانس ثبت نام کن. چون ان شاء الله بعد از قبولی یکی از مدارکی که ارائه خواهید داد ، مدرک اشتغال به کار است و چون در حکم با مدرک لیسانس استخدام شدی ، امیدوارم مشکلی پیش نیاد.Rolleyes

باز هم میگم تصمیم با خودته ، بعد نیای بگی در مهاجرسرا اشتباه راهنمایی کردن Big Grin

تنسی عزیز...ممنون از پاسخی که دادید...پس شما فکر می کنید که دانشگاه محل تحصیل ممکنه دردساز شه؟

منم منظورم این نبود که کسی موظفه که جواب منو بده...بهرحال امیدوارم که سو تفاهمی پیش نیاد...

یه سوال دیگه هم داشتم...در صورت قبولی و دعوت به مصاحبه برای مدارک سابقه کار ، مگه آخرین حکم حقوقی رو نمی خوان؟ اصلا حکم رو می خوان یا نه؟ فقط سابقه بیمه کافیه؟ چون اگه اخرین حکم رو بخوان مشخص می شه که مدرک من فوق لیسانس هست نه لیسانس...
تشکر کنندگان:
(2012-10-16 ساعت 09:58)farnaz14 نوشته:  تنسی عزیز...ممنون از پاسخی که دادید...پس شما فکر می کنید که دانشگاه محل تحصیل ممکنه دردساز شه؟

منم منظورم این نبود که کسی موظفه که جواب منو بده...بهرحال امیدوارم که سو تفاهمی پیش نیاد...

یه سوال دیگه هم داشتم...در صورت قبولی و دعوت به مصاحبه برای مدارک سابقه کار ، مگه آخرین حکم حقوقی رو نمی خوان؟ اصلا حکم رو می خوان یا نه؟ فقط سابقه بیمه کافیه؟ چون اگه اخرین حکم رو بخوان مشخص می شه که مدرک من فوق لیسانس هست نه لیسانس...
دوست عزیزم
به خدا این چند روز فکرم همش درگیر جواب به تو بود !
من اشتباهی خوندم که تو حکمت لیسانس خورده ، که گویا فوق لیسانسه.
با این حساب موقع ارائه سوابق کاری ، احتمالاً متوجه خواهند شد که فوق لیسانس هستی.
باید اعتراف کنم نمی دونم باید چیکار کنی !!! Big Grin
شخصاً موقع مصاحبه مدرک شغلی ارائه ندادم (شغلم جوری نبود که گواهی داشته باشم) البته راجع به شغلم سوال و جواب کرد.
باید از بقیه دوستان بپرسی.
شاید کسی شبیه به شما بوده باشه و باید ببینی چه مدرکی ازش خواستن.
اما لینک برگ آبی که من در روز مصاحبه گرفتم در صفحه "همه تجربیات من" که در قسمت امضاء هست موجوده.
یه نگاه بنداز ، صحبتی از مدرک شغلی نیست ! یعنی انگار بود و نبودش مهم نیست!
پیشنهاد می کنم باز هم تحقیق کنی و اگر واقعاً مطمئن شدی که مدرک شغلی ازت نمی خوان ، بگو لیسانسم !
تشکر کنندگان:
(2012-10-16 ساعت 09:58)farnaz14 نوشته:  
(2012-10-13 ساعت 13:21)tenesi نوشته:  
(2012-10-13 ساعت 09:18)farnaz14 نوشته:  
(2012-10-06 ساعت 08:03)farnaz14 نوشته:  سلام دوستان

من امروز عضو شدم و سوالی داشتم که امیدوارم بتونید کمکم کنید...

من حدود 10 سال پیش مدرک لیسانس مهندسی شیمی از یه دانشگاه معتبر دولتی گرفتم و چند سال بعد هم تو همین رشته مدرک فوق لیسانس گرفتم...اونم از یه دانشگاه دولتی ولی وابسته به ص ن ا ی ع د ف ا ع ...حالا می خواستم بدونم می تونم هنگام پر کردن فرم ها با مدرک لیسانسم اقدام کنم و حرفی از فوقم نزنم...ممکنه بعدا به مشکل بر بخورم؟

من با مدرک لیسانس استخدام شدم ولی در حال حاضر حکمم با مدرک فوق لیسانس هست...
ممنون...
حداقل می نوشتید که نمی دونم...واقعا هیچ کس نمی تونست یه راهنمایی کوچیک کنه!!!!!!
دوست عزیز ، دلخور نباشید ! Sad
اولاً باید بگم هیچ کس تعهدی مبنی بر پاسخ به همه سوال ها نداره چون هیچ کس 100% اطلاعات کامل و دقیق نداره ، دوماً هیچ کس از اعضای سایت از مسئولین قرعه کشی و سفارت و ... نیستند که با دلیل و منطق و مدرک جواب روشنی برای مورد شما داشته باشند ، سوماً قطعاً اگر کسی جواب مطمئنی داشت ارائه میداد و در مورد شما احتمالاً کسی مسئولیت پاسخ دادن را به عهده نمی گیرد. Shy

اگر بگیم با لیسانس ثبت نام کن و صحبتی از فوق لیسانس نکن ، یعنی دروغ بگو و ممکنه از این جهت که دروغ گفته باشی (اگر بفهمن) دردسر درست بشه و قبولت نکنن ، بعد میگی در مهاجرسرا اشتباه راهنمایی کردن. Sad

اگر بگیم با فوق لیسانس ثبت نام کن ، بعد میری مصاحبه به همان دلیلی که گفتی ممکنه دردسر درست بشه و قبولت نکنن ، بعد میگی در مهاجرسرا اشتباه راهنمایی کردن. Sad

پس در نهایت تصمیم با خودته یعنی 50 50 ! Cool

اما شخصاً پیشنهاد می کنم ( نه قطعاً ) با لیسانس ثبت نام کن. چون ان شاء الله بعد از قبولی یکی از مدارکی که ارائه خواهید داد ، مدرک اشتغال به کار است و چون در حکم با مدرک لیسانس استخدام شدی ، امیدوارم مشکلی پیش نیاد.Rolleyes

باز هم میگم تصمیم با خودته ، بعد نیای بگی در مهاجرسرا اشتباه راهنمایی کردن Big Grin

تنسی عزیز...ممنون از پاسخی که دادید...پس شما فکر می کنید که دانشگاه محل تحصیل ممکنه دردساز شه؟

دوست عزیز بدون شک ریسک کتمان حقیقت به مراتب بالاتر از راه دوم برای شماست.شما نهایتا کلیرنس میخورید و پس از گذشتن از FBI check ویزاتون رو دریافت میکنید.ولی در صورت گفتن دروغ قطعا اجکت خواهید شد.ضمنا شما با داشتن لیسانس و فوق نیاز به ارائه سابقه کار ندارید و البته این رو هم بدونید تعریف سابقه کار در سفارت با اون چیزی که در ذهن من و شماست کاملا متفاوته...که اگر بخواهم توضیح بدم بحث طولانی میشه...اگر تاپیکها رو مطالعه کنید شرایطش گفته شده...پس راه ساده تر ارائه مدرک دانشگاهیتون هست که برای شما میشه فوق لیسانس...نگران نباش دوست عزیزم...مشکلی براتون پیش نمیاد...موفق باشید.
2013AS4xxx
تشکر کنندگان: tenesi
دوستان عزیز یک سوال
من دیپلم رباضی و فیزیک دارم "بدون پیش دانشگاهی" که بعد گرفتنش رفتم دانشگاه علمی و کاربردی و درسمو تو فوق دیپلم تموم کردم.الانم دانشجوی کارشناسی ناپیوسته هستم
سوالام اینه که:
تو مدرک تحصیلی University Degree برام قید شده (سایت ثبت نام میکنن) درسته؟
و سوال بعد اگر قبول بشم رفتم سفارت همین فوق دیپلمو طلب میکنن؟یا الا و بلا پیش دانشگاهی؟! (البته 3rip یادمه پیش دانشگاهی نداشت ولی جزئیاتشو نگفت چی خواستن و چی نشون داده )(اگر خواننده این پست کمی توضیح بده انشاالله جبران میکنم)
تشکر کنندگان:
با عرض سلام و خسته نباشید میخواستم بدونم من که دیپلم فنی حرفه ای دارم بدون پیش دانشگاهی امکانش هست که ثبت نام کنم یا خیر؟ ممنون از همه
تشکر کنندگان:
(2012-10-17 ساعت 16:01)prance333 نوشته:  با عرض سلام و خسته نباشید میخواستم بدونم من که دیپلم فنی حرفه ای دارم بدون پیش دانشگاهی امکانش هست که ثبت نام کنم یا خیر؟ ممنون از همه

حتما باید دیپلم 12 ساله (پیش) یا 2 سال سابقه کاری رو داشته باشید
تشکر کنندگان: prance333
سلام دوستان من دیپلم ندارم ولی 11 سال سابقه کار و بیمه دارم شغلم عکاسی و اپراتور دستگاه چاپ هستم میتونم در لاتاری شرکت کنم ممنون
تشکر کنندگان:
باسلام.

اگر کسي مدرک ليسانس داشته باشد ، ولي مدرک اصلي ليسانسش را نداشته باشه (مدرک ليسانس موقت داره و حدود 2سال ديگه اصلي آماده ميشه ) ، بايد تو فرم چي بزنه؟ درضمن ديپلمش هم 11 ساله هستش و نميتونه گزينه ديپلم را انتخاب کنه.
و در حورد سابقه کار ميخواستم بدون کجا (در ايران ) بايد 2 سال سابقه کار را تاييد کنند...البته به غير از سايت رسمي http://www.onetonline.org/......
Amin From Nesfe Jahan
تشکر کنندگان:
دوستان با تجربه ، کمک!

من دیپلم ۱۱ ساله کاردانش دارم و ۶ سال سابقه کار مورد تایید Onetonline . موقع ثبت نام و همچنین وقتی فرم های بعد قبولیمو پر کردم اشتباهاً گزینه high school diploma رو زدم. کیس نامبرم هم حدود ۲۹۰۰ هستش و بزودی کارنت میشم. میخواستم فرم هامو اصلاح کنم و بفرستم، ترسیدم تاریخ مصاحبم خیلی عقب بیفته. مخصوصاً اگه بخوان بر اساس تاریخ فرم های اصلاح شده وقت مصاحبه بدن می افته واسه آخرای دوره. حالا تصمیم گرفتم فرمها رو اصلاح کنم و موقع مصاحبه ببرم. به نظرتون درسته؟ و اگه تجربه ای در این مورد هست ممنون میشم بهم بگید.
تشکر کنندگان:
(2012-10-18 ساعت 12:42)Amin@2 نوشته:  باسلام.

اگر کسي مدرک ليسانس داشته باشد ، ولي مدرک اصلي ليسانسش را نداشته باشه (مدرک ليسانس موقت داره و حدود 2سال ديگه اصلي آماده ميشه ) ، بايد تو فرم چي بزنه؟ درضمن ديپلمش هم 11 ساله هستش و نميتونه گزينه ديپلم را انتخاب کنه.
و در حورد سابقه کار ميخواستم بدون کجا (در ايران ) بايد 2 سال سابقه کار را تاييد کنند...البته به غير از سايت رسمي http://www.onetonline.org/......

شما باید مدرک لیسانس رو بزنید. هر چند توی مدرک موقت میزنه ارزش ترجمه نداره. ولی باید این رو بری از دانشگاه بپرسی ببینی برات تو مدرکت مهر معتبری میزنن.
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز
من دانشجوی ترم یک کارشناسی ارشدهستم و سه ترمه ارشدم را میگیرم
سوالی که داشتم اینه که الان با چه مدرکی ثبت نام کنم بزنم فوق لیسانس ، لیسانس ، ...؟؟؟؟
لطفا یه راهنمایی بفرمایید
تشکر کنندگان:
(2012-10-20 ساعت 02:09)eliazarei نوشته:  سلام دوستان عزیز
سوالی که داشتم اینه که الان با چه مدرکی ثبت نام کنم بزنم فوق لیسانس ، لیسانس ، ...؟؟؟؟

سلام دوست عزیز

Some Graduate Level Courses
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من دیپلم فنی حرفه ای دارم رشتمم کامپیوتر هستش و مثل اینکه قوانین لاتاری من نمیتونم ثبت نام کنم چون دیپلمم 11 سالست. ولی تو یه شرکت کامپیوتری بودم و بدون بیمه 5 سال سابقه کار دارم. حالا میخام بدونم از دوستان کسی هست یه راهی به من پیشنهاد بده که سریع بتونم پیش دانشگاهی بگیرم یا اینکه چطوری سابقه کاریم رو مستند کنم ؟ ممنون از مدیریرت و بقیه اعضا بابت این سایت خوب و عالی
تشکر کنندگان:
(2012-10-20 ساعت 04:19)reza6966 نوشته:  
(2012-10-20 ساعت 02:09)eliazarei نوشته:  سلام دوستان عزیز

سلام دوست عزیز

Some Graduate Level Courses

درود بر شما دوست عزیز
شما باید وضعیتی که موقع ثبت نام دار ین رو انتخاب کنین نه وصعیتی که قرار هست به دست بیارید یا وضعیت قبلیتون

(2012-10-20 ساعت 20:32)prance333 نوشته:  سلام دوستان من دیپلم فنی حرفه ای دارم رشتمم کامپیوتر هستش و مثل اینکه قوانین لاتاری من نمیتونم ثبت نام کنم چون دیپلمم 11 سالست. ولی تو یه شرکت کامپیوتری بودم و بدون بیمه 5 سال سابقه کار دارم. حالا میخام بدونم از دوستان کسی هست یه راهی به من پیشنهاد بده که سریع بتونم پیش دانشگاهی بگیرم یا اینکه چطوری سابقه کاریم رو مستند کنم ؟ ممنون از مدیریرت و بقیه اعضا بابت این سایت خوب و عالی

عزیزم
شما تنها کاری که باید بکنید این هست که هر چیزی که هست راست بگین وضعیت شما میشه high school, no degree اون رو انتخاب کنید بعد که تو فرصتی که دارید تا سال آینده برای پیش اقدام کنید
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
تشکر کنندگان: reza6966
خب اگر گزینه (چند واحد دانشگاهی ) رو انتخاب کنم و برای دانشگاه علمی کاربردی یا پیام نور اقدام کنم میشه مسئله رو حلش کرد؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان