کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مرتبط با مدرک تحصیلی در فرم ثبت نام
(2012-08-11 ساعت 19:13)saint نوشته:  سوالات خود در مورد پرکردن قسمت مدرک تحصیلی در فرم ثبت نام را در این تاپیک مطرح کنید
بچه ها ،
1- کسی که فوق دیپلمش رو گرفته ، و حالا دانشجوی لیسانس دانشگاه علمی کاربردیه، کدام گزینه رو باید علامت بزنه ( لطفا گزینه انگلیسیش رو بگین)؟
2- اگه کسی دانشجوی لیسانسه در دانشگاه علمی کاربردی ، اما نمیخواد این رو اعلام بکنه این امکان پذیره؟ یا سفارت امریکا استعلام میگیره و میفهمه؟
تشکر کنندگان:
دوستان من که در حال حاضر دیپلم ندارم میتونم واسه لاتاری اقدام کنم و اگه اسمم در اومد اونموقع برم دیپلم رو بگیرم؟! اگه میشه داخل فرم مدرکم رو باید چی بزنم؟
تشکر کنندگان:
(2012-10-21 ساعت 12:55)defiance_gt نوشته:  دوستان من که در حال حاضر دیپلم ندارم میتونم واسه لاتاری اقدام کنم و اگه اسمم در اومد اونموقع برم دیپلم رو بگیرم؟! اگه میشه داخل فرم مدرکم رو باید چی بزنم؟
دوست عزیز یا باید دیپلم داشته باشید یا دو سال سابقه کار.
به نظرم نمیتونید صبر کنید بعد از قبولی تازه برای دیپلم اقدام کنید مگر اینکه از الان اقدام کرده باشید و در صورت قبولی و در روز مصاحبه مدرک دیپلمتون را با خودتون ببرید.
تشکر کنندگان: defiance_gt
ممنون.
واسه روزی مصاحبه که دیپلم رو میبرم.
فقط میمونه این مساله که حتما باید روز ثبت نام دیپلم داشته باشم یا نه!
تشکر کنندگان: pariya2
[quote='defiance_gt' pid='227089' dateline='1350810490']
ممنون.
[/quote
پس اگر دیپلم 12 ساله داشته باشین که مشکلی نداره( 11 سال دبیرستان و 1 سال پیش دانشگاهی).
الان موقع ثبت نام گزینه High School, no degree را انتخاب میکنید و تا روزه مصاحبه اگه ایشالله قبول شدد دیپلم 12 ساله رو با خودتون میبرید.
تشکر کنندگان:
(2012-10-21 ساعت 16:42)pariya2 نوشته:  [quote='defiance_gt' pid='227089' dateline='1350810490']
ممنون.
[/quote
پس اگر دیپلم 12 ساله داشته باشین که مشکلی نداره( 11 سال دبیرستان و 1 سال پیش دانشگاهی).
الان موقع ثبت نام گزینه High School, no degree را انتخاب میکنید و تا روزه مصاحبه اگه ایشالله قبول شدد دیپلم 12 ساله رو با خودتون میبرید.

شما مطمئن هستید اگر الان شرایط رو نداشته باشن , و بعد از ثبت نام دیپلم 12 ساله بگیرن رد نمیشه کیسشون ؟؟؟
مستند صحبت می کنید ؟؟؟

چیزی که من در قوانین ثبت نام خوندم این بوده :
افرادی که میخواهند در این لاتاری شرکت کنند باید دو شرط زیر را داشته باشند:

• سن 18 سال به بالا داشته باشند.
  • مدرک دیپلم (12 ساله) یا بالاتر داشته باشند.

در صورتیکه زیر دیپلم هستند، بایستی دو سال سابقه کار تخصصی طی 5 سال اخیر داشته باشند. عنوان شغلی تخصصی شما بایستی منطبق با شرایط اداره کار ایالات متحده باشد. این شغل ها در شبکه اطلاعات شغلی آمریکا در Zone های مختلف دسته بندی شده اند و تخصص شما بایستی در Zone 4-5 باشد.
تشکر کنندگان:
آیا واجد شرایط ثبت نام در لاتاری هستم ؟؟؟
اینجا کلیک کنید
تشکر کنندگان:
(2012-10-21 ساعت 16:57)reza6966 نوشته:  
(2012-10-21 ساعت 16:42)pariya2 نوشته:  [quote='defiance_gt' pid='227089' dateline='1350810490']
ممنون.
[/quote

شما مطمئن هستید اگر الان شرایط رو نداشته باشن , و بعد از ثبت نام دیپلم 12 ساله بگیرن رد نمیشه کیسشون ؟؟؟
مستند صحبت می کنید ؟؟؟

چیزی که من در قوانین ثبت نام خوندم این بوده :
افرادی که میخواهند در این لاتاری شرکت کنند باید دو شرط زیر را داشته باشند:

• سن 18 سال به بالا داشته باشند.
  • مدرک دیپلم (12 ساله) یا بالاتر داشته باشند.

مدرک دیپلم (12 ساله) یا بالاتر داشته باشند.
در صورتیکه زیر دیپلم هستند، بایستی دو سال سابقه کار تخصصی طی 5 سال اخیر داشته باشند. عنوان شغلی تخصصی شما بایستی منطبق با شرایط اداره کار ایالات متحده باشد. این شغل ها در شبکه اطلاعات شغلی آمریکا در Zone های مختلف دسته بندی شده اند و تخصص شما بایستی در Zone 4-5 باشد.

گفت

لینک یا نوشته ای در اختیار دارید که این zone ها رو مشخص کنه؟
در مورد مدارک دانشگاهی چطور؟ آیا رشته ها و یا مشاغل خاصی در مصاحبه گرین کارت امتیاز بالاتری دارند یا بالعکس، رد میشوند؟
تشکر کنندگان:
(2012-09-25 ساعت 08:44)mortezafox نوشته:  [/b][/font][/size][/color]

تو دنیا دیپلم 12 ساله شناخته شده .شما در کل باید 12سال تحصیل کرده باشی .دیپلم فنی مورد قبول هست به شرط اینکه شما بری یه پیش دانشگاهی هم بگیری .من خودم دیپلم فنی هستم و کاردانیم و گرفتم الان دانشجوی کارشناسی هستم .. اگه هیچ کدوم از اینا رو هم نداری باید 2سال سابقه کار داشته باشی...
[/quote]
اقا منم شرایط شما رو دارم کدوم گزینه مدرک بزنم

(2012-08-29 ساعت 00:06)armin1 نوشته:  
(2012-08-28 ساعت 23:49)S0SHiANT نوشته:  
(2012-08-28 ساعت 23:43)armin1 نوشته:  
(2012-08-28 ساعت 23:34)S0SHiANT نوشته:  
نقل قول:تو دنیا دیپلم 12 ساله شناخته شده .شما در کل باید 12سال تحصیل کرده باشی .دیپلم فنی مورد قبول هست به شرط اینکه شما بری یه پیش دانشگاهی هم بگیری .من خودم دیپلم فنی هستم و کاردانیم و گرفتم الان دانشجوی کارشناسی هستم .. اگه هیچ کدوم از اینا رو هم نداری باید 2سال سابقه کار داشته باشی...

[font=Arial]مطمعنید ؟ یعنی توی مصاحبه آفیسر میپرسه پیش دانشگاهی خوندی یا نه ؟
اگه قبول شم و دانشجو هم باشم موقع مصاحبه اونموقع چطور؟
من 3ترم دانشگاه رفتم اما انصراف دادم به خاطر اینکه مجبور بودم برم سربازی...
[/font]

نقل قول:بله افیسر هم میپرسه هم شما باید مدارکتونو ترجمه کنید پست کنید براشون ! دوست عزیز اگه شما تاپیکهای سالهای قبلو مطالعه کنید جواب همه سوالاتنو میگیرید !

[font=Arial]مثلا من سابقه کارم توی شغل آزاد بوده . اینم محسوب میشه ؟ چه مدرکی ببرم ترجمه کنم آخه؟
میگم اگر قراره مطالب سالهای گذشته رو بخونیم دیگه چرا تاپیک راه انداختید که دردسر بشه براتون داداش؟ تا 2تا دونه پست میفرستیم و جواب میدید بهمون فوری میگید برید تاپیک سالهای قبل رو بخونید !
بین اینهمه صفحه و اینهمه پست چجور بگردیم دقیقا مثل سوال خودمون پیدا کنیم؟

[/font]

دوست عزیز اینجا مال من نبست منم مثل شما لاتاری ثبت نام کردم و خدا رو شکرامسال قبول شدم و ما هم مثل شما رفتیم تاپیکها رو خوندیم وقتی نمی تونستیم جوابی را پیدا کنیم سوال میکردیم و اما جواب شما :
شغلهایی باید باشه که دولت آمریکا اونو قبول داشته باشه یه سایت مخصوص هست که متاسفانه من هر چی تو سیستمم میگردم نمی تونم پیدا کنم از تو اون باید سرچ کنید.. اگه به امید خذا قبوا شی یه گواهی اشتغال به کار باید بگیری که ثابت کنی 2سال کار کردی و مدارک دیگه نظیر دیپلم و کارت ملی و ..... باید ترجمه شه...

سایت برای روزمه اینه اون یکی یادم نیستhttp://www.linkedin.com/
دیپلم فنی و حرفه و کار دانش قبول است شرکت کن...برنده شدی رفتی مصاحبه توضیحات را به افیسر یده

(2012-10-17 ساعت 16:01)prance333 نوشته:  با عرض سلام و خسته نباشید میخواستم بدونم من که دیپلم فنی حرفه ای دارم بدون پیش دانشگاهی امکانش هست که ثبت نام کنم یا خیر؟ ممنون از همه

بله مورد قبول است ....دیپلم فنی حساب میشه
تشکر کنندگان:
دوستان من جواب دقیق نگرفتم هنوز!
اگه زمان ثبت نام دیپلم نداشته باشم ولی تا زمان مصاحبه بگیرم موردی نداره؟
تشکر کنندگان:
دوست عزیز اینجا مال من نبست منم مثل شما لاتاری ثبت نام کردم و خدا رو شکرامسال قبول شدم و ما هم مثل شما رفتیم تاپیکها رو خوندیم وقتی نمی تونستیم جوابی را پیدا کنیم سوال میکردیم و اما جواب شما :
شغلهایی باید باشه که دولت آمریکا اونو قبول داشته باشه یه سایت مخصوص هست که متاسفانه من هر چی تو سیستمم میگردم نمی تونم پیدا کنم از تو اون باید سرچ کنید..

سایتی که شغل های مورد قبول رو نوشته و باید توش شغلتون رو جستجو کنید: http://www.onetonline.org/

شغل شما باید Svp range 7 or above داشته باشه
کیس نامبر: 2013AS00002XXX، کنسولگری : ابوظبی ، تاریخ مصاحبه: 31 ژانویه. دریافت ویزا : سوم فوریه
سفرنامه
تشکر کنندگان: armin1
(2012-10-23 ساعت 15:53)elnaz_joon نوشته:  یکی محض رضای خدا جواب سوالای منو بده

برای کسی که دیپلم فنی حرفه ای داره و الان در حال حاضر دانشجوی فوق دیپلم
باید کدوم گزینه رو زد؟؟

و من برای یکی از دوستام ثبت نام کردم

اما عکس رو که برام اسکن کرده بود سایزش 3.4 بوده اما
600.600 بود اندازش درسته؟؟ و 5.5 درسته

لطفا جواب بدیننننننننن
شما باید کزینه some university courses رو انتخاب کنید
و
شما نمی تونید هر عکسی رو انتخاب کنید عکس لاتاری برای خودش زاویه بندی و قانون خواص خودش رو داره و شما نمی تونی هر عکسی رو بگیری پیکسلش رو 600*600 بکنی باید بربد عکاسی عکس مخصوص لاتاری که 5*5 و 600*600پیکسل و با زوایای خواص خودش رو بکیرید.
شماره کیس: 2013AS2xx،کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،تاریخ دریافت نامه دوم: 20 September،تاریخ مصاحبه :nov-w3 ،تاریخ کلیر: 26march ، تاریخ دریافت ویزا: 4April، مقصد:LA

تشکر کنندگان: Omid-Aria
میشه اول یکمی انجمن رو مطالعه کنید
ویکی انجمن , مطالعه کنید کارتون راه می افته
نقل قول:برای کسی که دیپلم فنی حرفه ای داره و الان در حال حاضر دانشجوی فوق دیپلم
باید کدوم گزینه رو زد؟؟
اگر دانشجوی فوق دیپلم هستید : Some University Courses
شما تا حالا واسه چند نفر ثبت نام کردید ؟ هر روز یه شرایط جدید می پرسید
یکی لیسانس نا تمام داشت
یکی می خواست دست ببره توی ترجمه و نمراتش تغییر بده
یکی دیپلم 11 ساله داشت و داره کاردانی برق می خونه
و ...

نقل قول:و من برای یکی از دوستام ثبت نام کردم
این میشه معنیش کنید ؟!
سازش 3*4 بود اما 600*600 بود ؟!
سایز عکس باید 600 px در 600 px باشه حجمش هم باید کمتر از 240 کیلوبایت باشه
24-bit
تشکر کنندگان:
(2012-10-23 ساعت 16:12)elnaz_joon نوشته:  
(2012-10-23 ساعت 16:09)armin1 نوشته:  

برای کسی که دیپلم فنی حرفه ای داره و الان در حال حاضر دانشجوی فوق دیپلم
باید کدوم گزینه رو زد؟؟

و من برای یکی از دوستام ثبت نام کردم

لطفا جواب بدیننننننننن
شما باید کزینه some university courses رو انتخاب کنید
و
شما نمی تونید هر عکسی رو انتخاب کنید عکس لاتاری برای خودش زاویه بندی و قانون خواص خودش رو داره و شما نمی تونی هر عکسی رو بگیری پیکسلش رو 600*600 بکنی باید بربد عکاسی عکس مخصوص لاتاری که 5*5 و 600*600پیکسل و با زوایای خواص خودش رو ب***ید.

ممنون که جواب دادین عکس پاسپورتش بوده که همین امسال هم پاسپورت گرفته
زمینه سفید و نگاه به روبرو

خواهش میکنم من عکس پاسپورت رو نمیدونم که میشه یا نه بازم از بقیه دوستان سوال کنید چون اگه عکس اشتباه باشه از قرعه کشی حذف میشید
شماره کیس: 2013AS2xx،کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،تاریخ دریافت نامه دوم: 20 September،تاریخ مصاحبه :nov-w3 ،تاریخ کلیر: 26march ، تاریخ دریافت ویزا: 4April، مقصد:LA

تشکر کنندگان:
(2012-10-23 ساعت 16:23)elnaz_joon نوشته:  اول اونی که گفته بود می خواد تو نمره هاش دست بزنه من نمی دونم کی بود

من براش نوشتم نمیشه که نمره ها دست بزنن شاید بفهمن

خوب دیپلم 11 ساله همون کسی هست که الان دانشجوی فوق دیپلم برق حالا این بار رشته رو ننوشتم!!! چه فرقی کرد؟؟
اجبار هم نکردن جواب نمی دادی؟؟؟

حالا شاید منظورم رو بد فهموندم
می خواستم بگم عکس 3.4 رو با این خصوصیات برام اسکن کرده درسته
حالا بیا منو بزن خوش اخلاق!!!

موفق باشید
اگر کیفیت عکس , افت نکنه قابل قبوله
باید رزولوشن عکس حداقل 300 dpi باشه

من گفتم باید قبل پست دادن مطالعه کنید , اگر ناراحت شدید من عذر می خوام
بله اجباری نیست , سعی می کنم حرفتون گوش کنم

موفق باشید
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان