2012-10-24 ساعت 14:23
(2012-10-17 ساعت 00:30)amir0_0amir نوشته:(2012-10-16 ساعت 09:58)farnaz14 نوشته:دوست عزیز بدون شک ریسک کتمان حقیقت به مراتب بالاتر از راه دوم برای شماست.شما نهایتا کلیرنس میخورید و پس از گذشتن از FBI check ویزاتون رو دریافت میکنید.ولی در صورت گفتن دروغ قطعا اجکت خواهید شد.ضمنا شما با داشتن لیسانس و فوق نیاز به ارائه سابقه کار ندارید و البته این رو هم بدونید تعریف سابقه کار در سفارت با اون چیزی که در ذهن من و شماست کاملا متفاوته...که اگر بخواهم توضیح بدم بحث طولانی میشه...اگر تاپیکها رو مطالعه کنید شرایطش گفته شده...پس راه ساده تر ارائه مدرک دانشگاهیتون هست که برای شما میشه فوق لیسانس...نگران نباش دوست عزیزم...مشکلی براتون پیش نمیاد...موفق باشید.(2012-10-13 ساعت 13:21)tenesi نوشته:(2012-10-13 ساعت 09:18)farnaz14 نوشته:دوست عزیز ، دلخور نباشید !(2012-10-06 ساعت 08:03)farnaz14 نوشته: سلام دوستانحداقل می نوشتید که نمی دونم...واقعا هیچ کس نمی تونست یه راهنمایی کوچیک کنه!!!!!!
من امروز عضو شدم و سوالی داشتم که امیدوارم بتونید کمکم کنید...
من حدود 10 سال پیش مدرک لیسانس مهندسی شیمی از یه دانشگاه معتبر دولتی گرفتم و چند سال بعد هم تو همین رشته مدرک فوق لیسانس گرفتم...اونم از یه دانشگاه دولتی ولی وابسته به ص ن ا ی ع د ف ا ع ...حالا می خواستم بدونم می تونم هنگام پر کردن فرم ها با مدرک لیسانسم اقدام کنم و حرفی از فوقم نزنم...ممکنه بعدا به مشکل بر بخورم؟
من با مدرک لیسانس استخدام شدم ولی در حال حاضر حکمم با مدرک فوق لیسانس هست...
ممنون...
اولاً باید بگم هیچ کس تعهدی مبنی بر پاسخ به همه سوال ها نداره چون هیچ کس 100% اطلاعات کامل و دقیق نداره ، دوماً هیچ کس از اعضای سایت از مسئولین قرعه کشی و سفارت و ... نیستند که با دلیل و منطق و مدرک جواب روشنی برای مورد شما داشته باشند ، سوماً قطعاً اگر کسی جواب مطمئنی داشت ارائه میداد و در مورد شما احتمالاً کسی مسئولیت پاسخ دادن را به عهده نمی گیرد.
اگر بگیم با لیسانس ثبت نام کن و صحبتی از فوق لیسانس نکن ، یعنی دروغ بگو و ممکنه از این جهت که دروغ گفته باشی (اگر بفهمن) دردسر درست بشه و قبولت نکنن ، بعد میگی در مهاجرسرا اشتباه راهنمایی کردن.
اگر بگیم با فوق لیسانس ثبت نام کن ، بعد میری مصاحبه به همان دلیلی که گفتی ممکنه دردسر درست بشه و قبولت نکنن ، بعد میگی در مهاجرسرا اشتباه راهنمایی کردن.
پس در نهایت تصمیم با خودته یعنی 50 50 !
اما شخصاً پیشنهاد می کنم ( نه قطعاً ) با لیسانس ثبت نام کن. چون ان شاء الله بعد از قبولی یکی از مدارکی که ارائه خواهید داد ، مدرک اشتغال به کار است و چون در حکم با مدرک لیسانس استخدام شدی ، امیدوارم مشکلی پیش نیاد.
باز هم میگم تصمیم با خودته ، بعد نیای بگی در مهاجرسرا اشتباه راهنمایی کردن
تنسی عزیز...ممنون از پاسخی که دادید...پس شما فکر می کنید که دانشگاه محل تحصیل ممکنه دردساز شه؟
منم منظورم این نبود که کسی موظفه که جواب منو بده...بهرحال امیدوارم که سو تفاهمی پیش نیاد...
یه سوال دیگه هم داشتم...در صورت قبولی و دعوت به مصاحبه برای مدارک سابقه کار ، مگه آخرین حکم حقوقی رو نمی خوان؟ اصلا حکم رو می خوان یا نه؟ فقط سابقه بیمه کافیه؟ چون اگه اخرین حکم رو بخوان مشخص می شه که مدرک من فوق لیسانس هست نه لیسانس...
تنسی و امیر عزیز ممنون بابن راهنمایی
من از یکی از دوستانم که برنده لاتاری 2012 بود و الان هم امریکاست سوال کردم...اونهم مثل امیرخان معتقد بود که بهتره راستشو بگم ...