کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مرتبط با مدرک تحصیلی در فرم ثبت نام
(2012-10-17 ساعت 00:30)amir0_0amir نوشته:  
(2012-10-16 ساعت 09:58)farnaz14 نوشته:  
(2012-10-13 ساعت 13:21)tenesi نوشته:  
(2012-10-13 ساعت 09:18)farnaz14 نوشته:  
(2012-10-06 ساعت 08:03)farnaz14 نوشته:  سلام دوستان

من امروز عضو شدم و سوالی داشتم که امیدوارم بتونید کمکم کنید...

من حدود 10 سال پیش مدرک لیسانس مهندسی شیمی از یه دانشگاه معتبر دولتی گرفتم و چند سال بعد هم تو همین رشته مدرک فوق لیسانس گرفتم...اونم از یه دانشگاه دولتی ولی وابسته به ص ن ا ی ع د ف ا ع ...حالا می خواستم بدونم می تونم هنگام پر کردن فرم ها با مدرک لیسانسم اقدام کنم و حرفی از فوقم نزنم...ممکنه بعدا به مشکل بر بخورم؟

من با مدرک لیسانس استخدام شدم ولی در حال حاضر حکمم با مدرک فوق لیسانس هست...
ممنون...
حداقل می نوشتید که نمی دونم...واقعا هیچ کس نمی تونست یه راهنمایی کوچیک کنه!!!!!!
دوست عزیز ، دلخور نباشید ! Sad
اولاً باید بگم هیچ کس تعهدی مبنی بر پاسخ به همه سوال ها نداره چون هیچ کس 100% اطلاعات کامل و دقیق نداره ، دوماً هیچ کس از اعضای سایت از مسئولین قرعه کشی و سفارت و ... نیستند که با دلیل و منطق و مدرک جواب روشنی برای مورد شما داشته باشند ، سوماً قطعاً اگر کسی جواب مطمئنی داشت ارائه میداد و در مورد شما احتمالاً کسی مسئولیت پاسخ دادن را به عهده نمی گیرد. Shy

اگر بگیم با لیسانس ثبت نام کن و صحبتی از فوق لیسانس نکن ، یعنی دروغ بگو و ممکنه از این جهت که دروغ گفته باشی (اگر بفهمن) دردسر درست بشه و قبولت نکنن ، بعد میگی در مهاجرسرا اشتباه راهنمایی کردن. Sad

اگر بگیم با فوق لیسانس ثبت نام کن ، بعد میری مصاحبه به همان دلیلی که گفتی ممکنه دردسر درست بشه و قبولت نکنن ، بعد میگی در مهاجرسرا اشتباه راهنمایی کردن. Sad

پس در نهایت تصمیم با خودته یعنی 50 50 ! Cool

اما شخصاً پیشنهاد می کنم ( نه قطعاً ) با لیسانس ثبت نام کن. چون ان شاء الله بعد از قبولی یکی از مدارکی که ارائه خواهید داد ، مدرک اشتغال به کار است و چون در حکم با مدرک لیسانس استخدام شدی ، امیدوارم مشکلی پیش نیاد.Rolleyes

باز هم میگم تصمیم با خودته ، بعد نیای بگی در مهاجرسرا اشتباه راهنمایی کردن Big Grin

تنسی عزیز...ممنون از پاسخی که دادید...پس شما فکر می کنید که دانشگاه محل تحصیل ممکنه دردساز شه؟

منم منظورم این نبود که کسی موظفه که جواب منو بده...بهرحال امیدوارم که سو تفاهمی پیش نیاد...

یه سوال دیگه هم داشتم...در صورت قبولی و دعوت به مصاحبه برای مدارک سابقه کار ، مگه آخرین حکم حقوقی رو نمی خوان؟ اصلا حکم رو می خوان یا نه؟ فقط سابقه بیمه کافیه؟ چون اگه اخرین حکم رو بخوان مشخص می شه که مدرک من فوق لیسانس هست نه لیسانس...
دوست عزیز بدون شک ریسک کتمان حقیقت به مراتب بالاتر از راه دوم برای شماست.شما نهایتا کلیرنس میخورید و پس از گذشتن از FBI check ویزاتون رو دریافت میکنید.ولی در صورت گفتن دروغ قطعا اجکت خواهید شد.ضمنا شما با داشتن لیسانس و فوق نیاز به ارائه سابقه کار ندارید و البته این رو هم بدونید تعریف سابقه کار در سفارت با اون چیزی که در ذهن من و شماست کاملا متفاوته...که اگر بخواهم توضیح بدم بحث طولانی میشه...اگر تاپیکها رو مطالعه کنید شرایطش گفته شده...پس راه ساده تر ارائه مدرک دانشگاهیتون هست که برای شما میشه فوق لیسانس...نگران نباش دوست عزیزم...مشکلی براتون پیش نمیاد...موفق باشید.

تنسی و امیر عزیز ممنون بابن راهنمایی

من از یکی از دوستانم که برنده لاتاری 2012 بود و الان هم امریکاست سوال کردم...اونهم مثل امیرخان معتقد بود که بهتره راستشو بگم ...
تشکر کنندگان: tenesi
سلام دوستان

مدرک کاردانی رو آخرش چی باید وارد کرد؟؟؟

Some University Courses اینکه واسه دانشجوی کاردانی یا کارشناسیه
University Degree اینم مدرک دانشگاهیی ولی آیا اصلا چیزی بنام کاردانی داریم؟
Associate Degree اینم بیشترین احتمال واسه این مدرکه که متاسفانه دیگه تو فرم نیس
تشکر کنندگان:
(2012-10-26 ساعت 02:46)saman_aryan2012 نوشته:  سلام دوستان عزیز یک سوال داشتم من دیپلم کاردانش از یکی از اموزشکده گرفتم با اون مدرک الان دانشجوی دانشگاه سما آزاد الکتروتکنیک هستم میخواستم بدوم ایا این راسته که نه دیپلم من قبول دارند چون پیش دانشگاهی ندارم و بعد فوق دیپلم را هم به خاطر پیش دانشگاهی رد می کنند!!!! و من در فرم زدمsome university courses ایا این را قبول می کنند؟؟!!!
دوست عزیز در جواب شما باید بگم که دوستانی که مدارک فنی داشته اند و یا الان دانشجوی کاردانی هستن همشون این سردرگمی رو در این مورد دارند. چون تو آمریکا اصلا مدرک کاردانی تعریف نشده است و اصلا چنین چیزی رو تو کشورشون ندارند.در بین دوستان فروم هم در این مورد اختلاف نظره. ولی من میگم از اونجاییکه شما دانشجوی کاردانی هستید باید گزینه Some University Courses رو بزنید. این نظر شخصی منهBig Grin
تشکر کنندگان:
سلام دوستان گل

من واقعیتش واقعا سردرگم هستم

ببینید من سوالم رو پرسیدم شرایط رو هم خوندم ولی هیچکدوم شبیه من نبودن

من دیپلم 11 ساله دارم فنی حرفه ای -حسابداری و دانشگاه ازاد هم رفتم برای مقطع فوق دیپلم پس از پاس کردن چند واحد انصراف دادم فکر کنم 15 16 واحد پاس کردم

در طول 2 3 ترم s

حالا یکی به من لطفا بگه میتونم شرکت کنم یا خیر ؟
یکی از دوستان گفت میتونی یه گزینه داره واسه واحدهای ثبت شده some university courses

و یه سوال دیگه
اگر زیر دیپلم نمیتونن شرکت کنن واسه چی گزینه ی دبستان و زیر دیپلم داره ؟

پیشاپیش ممنونم
تشکر کنندگان:
دوستان الان من که سوم دبیرستان رو هم پاس کردم و پیش دانشگاهی نرفتم High School, no degreeحساب میشم و باید سابفه کار داسته باشم؟
اگر من الان High School degree بزنم موقعه ی برنده شدن مدرک می خوان؟
تشکر کنندگان:
سلام
این اولین پستم تو مهاجرسراست.
یه سوال داشتم:
من الان دانشجوی کارشناسی هستم ولی تعداد واحدهام در حد فوق دیپلم هم نیست هنوز. تو فرم ثبت نام زدم Highschool degree مشکلی نداره؟
مرسی
تشکر کنندگان:
(2012-10-29 ساعت 01:42)Saeeedah نوشته:  سلام
یه سوال داشتم:
من الان دانشجوی کارشناسی هستم ولی تعداد واحدهام در حد فوق دیپلم هم نیست هنوز. تو فرم ثبت نام زدم Highschool degree مشکلی نداره؟
مرسی

با عرض سلام و خوش آمدگویی

دوست عزیز شما باید گزینه ی Some University Courses رو انتخاب میکردید ، چون در حال حاضر دانشجوی کارشناسی یا فوق دیپلم هستید .
كيس نامبر : به اميد خدا در یک مِی ٢٠١٤

تشکر کنندگان: Saeeedah
(2012-10-29 ساعت 01:57)Omid-Aria نوشته:  
یه سوال داشتم:
مرسی

دوست عزیز شما باید گزینه ی Some University Courses رو انتخاب میکردید ، چون در حال حاضر دانشجوی کارشناسی یا فوق دیپلم هستید .
يعني بعدا مشكلي ايجاد ميشه؟
به هرحال مدركي كه بخوام بهشون نشون بدم ديپلم و پيش دانشگاهيه ديگه!
تشکر کنندگان:
کسی جواب مارو نداد؟

دوستان الان من که سوم دبیرستان رو هم پاس کردم و پیش دانشگاهی نرفتم High School, no degreeحساب میشم و باید سابفه کار داسته باشم؟
تشکر کنندگان:
(2012-10-29 ساعت 02:01)Saeeedah نوشته:  
(2012-10-29 ساعت 01:57)Omid-Aria نوشته:  
یه سوال داشتم:
مرسی

يعني بعدا مشكلي ايجاد ميشه؟
به هرحال مدركي كه بخوام بهشون نشون بدم ديپلم و پيش دانشگاهيه ديگه!

شما اطلاعات درست بهشون ندادی ، و باید بعد از قبولی احتمالی اطلاعاتت رو تصحیح کنی البته اگر قبول کردن .
باید Some University Courses رو میزدید و بعد از دانشگاه گواهی اشتغال میگرفتی و ترجمه میکردی واسه سفارت .

(2012-10-29 ساعت 02:06)a_2008 نوشته:  کسی جواب مارو نداد؟

سلام ،
اگر مدرک دیپلم دارید باید High School degree رو بزنید و بعد سابقه کار و ...

اگر دیپلم ندارید و ناقص هست مدرکتون High School, no degree
كيس نامبر : به اميد خدا در یک مِی ٢٠١٤

تشکر کنندگان: Saeeedah
(2012-10-29 ساعت 02:06)a_2008 نوشته:  کسی جواب مارو نداد؟

حواستون باشه که سابقه کار به همین راحتیا نیس و هر سابقه کاری رو قبول نمی کنن

اگر دیپلم 12 ساله داری High School degree
نداری High School, no degree که در این صورت نیاز به سابقه کار 2 ساله دارید
بازم میگم هر سابقه کاری قبول نیست
تشکر کنندگان: Omid-Aria ، battosai
(2012-10-22 ساعت 11:29)defiance_gt نوشته:  دوستان من جواب دقیق نگرفتم هنوز!
اگه زمان ثبت نام دیپلم نداشته باشم ولی تا زمان مصاحبه بگیرم موردی نداره؟

چیزی که من خوندم به عنوان شرایط ثبت نام و واجد شرایطین این بود که می گفت :

18 سال تمام و حداقل دارای مدرک دیپلم ( 12 ساله ) موقع ثبت نام داشته باشید

(2012-10-22 ساعت 05:11)sami3m نوشته:  دیپلم فنی و حرفه و کار دانش قبول است شرکت کن...برنده شدی رفتی مصاحبه توضیحات را به افیسر یده

(2012-10-17 ساعت 16:01)prance333 نوشته:  با عرض سلام و خسته نباشید میخواستم بدونم من که دیپلم فنی حرفه ای دارم بدون پیش دانشگاهی امکانش هست که ثبت نام کنم یا خیر؟ ممنون از همه

بله مورد قبول است ....دیپلم فنی حساب میشه
دوست من شما شرایط رو مطالعه کردید ؟؟؟ چرا چیزی رو که مطمئن نیسین رو اینجوری با قاطعیت اعلام می کنید ؟؟؟
حرفی از دیپلم فنی نیاورده بودن , فقط گفته بودن دیپلم 12 ساله
تشکر کنندگان: armin1
متاسفانه این مشکلی است که در مورد فنی حرفه ای ها وجود دارد. دیپلم خالی مورد قوبل نیست اگه برین افیسر هم همینو بگه. شما برید کاردانی ثبت نام کنید گواهی اشتغال به تحصیل ببرید مطمن تره
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
تشکر کنندگان: armin1
[undefined=undefined]حواستون باشه که سابقه کار به همین راحتیا نیس و هر سابقه کاری رو قبول نمی کنن

بازم میگم هر سابقه کاری قبول نیست [/undefined]

بله میدونم اما می خوام ببینم ایا بعد از قبول شدن دیپلم رو چک می کنند یا وسطا؟
نمیشه دیپلم ساخت؟Big Grin
خیلی ها هستند که دیپلم پیش دانشگاهی رو ساختن و یا به اصطلاح جعل کردن!

بعد چه نوع سابقه کاری قبوله؟
تشکر کنندگان:
(2012-10-30 ساعت 03:09)a_2008 نوشته:  [undefined=undefined]حواستون باشه که سابقه کار به همین راحتیا نیس و هر سابقه کاری رو قبول نمی کنن

بازم میگم هر سابقه کاری قبول نیست [/undefined]

بله میدونم اما می خوام ببینم ایا بعد از قبول شدن دیپلم رو چک می کنند یا وسطا؟
نمیشه دیپلم ساخت؟Big Grin
خیلی ها هستند که دیپلم پیش دانشگاهی رو ساختن و یا به اصطلاح جعل کردن!

بعد چه نوع سابقه کاری قبوله؟

عجــــــــــــــــــــــــــــــــــــب , دوست من دنبال راه های قانونی باش
فکر نمی کنم دوست داشته باشی , در صورت قبولی , چندین میلیون پول خرج کنی و ریجکت شی
بهر حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان