کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مرتبط با مدرک تحصیلی در فرم ثبت نام
سلام
لطفا راهنمائی کنید
در مورد کسی که خیلی قبل دیپلم دبیرستان دارد کدام گذینه را بزنیم
و شخصی دیگری که هوز نتوانسته دبیرستان را تمام کند و دیپلم نگرفته و مدرک فنی حرفه ای هم دارید لطفا بگید کدام گذینه را انتخاب شود
ممنون
خداحافظ
تشکر کنندگان:
(2012-10-30 ساعت 03:53)good نوشته:  سلام
لطفا راهنمائی کنید
و شخصی دیگری که هوز نتوانسته دبیرستان را تمام کند و دیپلم نگرفته و مدرک فنی حرفه ای هم دارید لطفا بگید کدام گذینه را انتخاب شود
ممنون
خداحافظ

سلام

دیپلم 12 ساله داره ؟ با پیش دانشگاهی ؟؟ اگر آره high school degree
اگر نه high school no degree

دیپلم خیلی قبل رو نمی دونم آیا فرق میکنه یا نه , دوستان دیگر نظر دهند

در ضمن شرایط ثبت نام در لاتاری :
داشتن سن 18 سال به بالا
و
داشتن حداقل مدرک دیپلم 12 ساله هست

کسانی که ندارند باید 2 سال سابقه کاری داشته باشند که این گزینه به این راحتیا قبول نمی کنند
خداحافظ
تشکر کنندگان:
(2012-10-30 ساعت 03:53)good نوشته:  سلام
لطفا راهنمائی کنید
ممنون
خداحافظ

در مورد سوال اول که باید اون high school degree رو بزنه.فردی که دیپلم 12 ساله(پیش دانشگاهی ) رو نداره نمیتونه ثبت نام کنه. برای فنی ها هم تو صفحات قبلی کاملا بحث شده.
تشکر کنندگان:
(2012-10-30 ساعت 03:21)reza6966 نوشته:  
(2012-10-30 ساعت 03:09)a_2008 نوشته:  [undefined=undefined]حواستون باشه که سابقه کار به همین راحتیا نیس و هر سابقه کاری رو قبول نمی کنن

اگر دیپلم 12 ساله داری High School degree
نداری High School, no degree که در این صورت نیاز به سابقه کار 2 ساله دارید
بازم میگم هر سابقه کاری قبول نیست [/undefined]

بله میدونم اما می خوام ببینم ایا بعد از قبول شدن دیپلم رو چک می کنند یا وسطا؟
نمیشه دیپلم ساخت؟Big Grin
خیلی ها هستند که دیپلم پیش دانشگاهی رو ساختن و یا به اصطلاح جعل کردن!

بعد چه نوع سابقه کاری قبوله؟

عجــــــــــــــــــــــــــــــــــــب , دوست من دنبال راه های قانونی باش
فکر نمی کنم دوست داشته باشی , در صورت قبولی , چندین میلیون پول خرج کنی و ریجکت شی
بهر حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند

خوب اگر الان بخوام high school no degree برنم و بعد پیش دانشکاهی مدرکش رو بگیرم قبول می کنند یا خیر باید 2سال سابقه داشته باشم؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من پاسخ های قبلی را مطالعه کردم اما به جواب درستی نرسیدم.
خواهر من دانشجوی سال اول پزشکی هست (یعنی تازه ترم اولش را پاس کرده و در حال تحصیل در ترم دوم هست.) و نمی دانم که در رابطه با تحصیلات ایشون باید کدام گزینه را انتخاب کنم. از آنجایی که برخی دوستان اشاره کردند مدرک پزشکی معادل فوق لیسانس است و برخی گفتند که معادل همام دکترای حرفه ای ست من دچار سردرگمی شدم . خواهش می کنم چند نفر از دوستان که اطلاعات دقیقی دارند من را راهنمایی کنند.
سپاس
تشکر کنندگان:
فقط از دوستان که می خوان ثبت نام کنند خواهش میکنم اگه دیپلم ندارند یا زیر سن قانونی هستند ثبت نام نکنند.چون امکان داره موقع قبول شدن به این موارد که شما موقع ثبت نام در اون شرایطی نبودید که قید کرده بودید بهتون ویزا ندن و این باعث میشه خودتونم سرخورده و ناراحت بشید و ماهایی که شرایط رو داریم هم حقمون ضایع بشه.
از اونجایی که من میدونم,اونایی که برنده لاتاری شدن اگه نتونن ویزا بگیرند دیگه نمی تونن دوباره لاتاری شرکت کنند.البته اینو مطمئن نیستم بگم
تشکر کنندگان: new ، mehrdad.mohajersara
(2012-10-30 ساعت 11:57)niki.s نوشته:  سلام دوستان
خواهر من دانشجوی سال اول پزشکی هست (یعنی تازه ترم اولش را پاس کرده و در حال تحصیل در ترم دوم هست.) و نمی دانم که در رابطه با تحصیلات ایشون باید کدام گزینه را انتخاب کنم. از آنجایی که برخی دوستان اشاره کردند مدرک پزشکی معادل فوق لیسانس است و برخی گفتند که معادل همام دکترای حرفه ای ست من دچار سردرگمی شدم . خواهش می کنم چند نفر از دوستان که اطلاعات دقیقی دارند من را راهنمایی کنند.
سپاس

شما بدون شک باید high school degree بزنید
خودتون رو به درد سر نندازید لطفا
تشکر کنندگان:
(2012-10-30 ساعت 11:57)niki.s نوشته:  سلام دوستان
سپاس

شما گزینه تعدادی واحد درسی را انتخاب کنید چون خواهر شما تازه دانشجو شده است همین اصلا نگران نباشید

(2012-10-30 ساعت 11:51)a_2008 نوشته:  
(2012-10-30 ساعت 03:21)reza6966 نوشته:  
(2012-10-30 ساعت 03:09)a_2008 نوشته:  [undefined=undefined]حواستون باشه که سابقه کار به همین راحتیا نیس و هر سابقه کاری رو قبول نمی کنن

اگر دیپلم 12 ساله داری High School degree
نداری High School, no degree که در این صورت نیاز به سابقه کار 2 ساله دارید
بازم میگم هر سابقه کاری قبول نیست [/undefined]

بله میدونم اما می خوام ببینم ایا بعد از قبول شدن دیپلم رو چک می کنند یا وسطا؟
نمیشه دیپلم ساخت؟Big Grin
خیلی ها هستند که دیپلم پیش دانشگاهی رو ساختن و یا به اصطلاح جعل کردن!

بعد چه نوع سابقه کاری قبوله؟

عجــــــــــــــــــــــــــــــــــــب , دوست من دنبال راه های قانونی باش
فکر نمی کنم دوست داشته باشی , در صورت قبولی , چندین میلیون پول خرج کنی و ریجکت شی
بهر حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند

خوب اگر الان بخوام high school no degree برنم و بعد پیش دانشکاهی مدرکش رو بگیرم قبول می کنند یا خیر باید 2سال سابقه داشته باشم؟
اگر پیش دانشگاهی بگیری قبول می کنند فقط گزینه ی high school no degree را بزن و همه ی سعیت را بکن تا پیش دانشگاهی را بگیری نگران نباش امیدوارم قبول بشی وشیرینی قبولیت را به بچه های مهاجر سرا بدهی
تشکر کنندگان: niki.s
(2012-10-26 ساعت 00:21)Mehdiest نوشته:  سلام دوستان

مدرک کاردانی رو آخرش چی باید وارد کرد؟؟؟

Some University Courses اینکه واسه دانشجوی کاردانی یا کارشناسیه
University Degree اینم مدرک دانشگاهیی ولی آیا اصلا چیزی بنام کاردانی داریم؟
Associate Degree اینم بیشترین احتمال واسه این مدرکه که متاسفانه دیگه تو فرم نیس

شما university degree را باید بزنی اون ها می دونن در ایران کاردانی مدرک حصاب میشه شما روزی که میری سفارت اصل مدرک و ترجمه رسمیش را همرات میبری همین نگران نباش
تشکر کنندگان:
دوستان من دندونپزشک هستم چه مدرکی و باید بزنم؟

برادرم متخصص داخلی هستش اون چه مدرکی و بزنه؟
هر دو هم تموم کردیم درسمونو
ممنون از کمکتون
تشکر کنندگان:
درود

یه سوال داشتم کسی که لیسانس داشته باشه بعد بزنه Master degree اگه برنده بشه براش مشکلی بوجود میاد؟ میتونه بعدا اصلاح کنه؟
تشکر کنندگان:
با درود فراوان خدمت مهاجر سرای عزیز
برای کسی که دانشجوی فوق لیسانس هست و فقط دفاعیه اش مونده .کدوم گزینه صحیح تر هست که بزنه.؟
مرسی از شما
تشکر کنندگان:
(2012-10-31 ساعت 14:58)Mohammad MG نوشته:  درود

یه سوال داشتم کسی که لیسانس داشته باشه بعد بزنه Master degree اگه برنده بشه براش مشکلی بوجود میاد؟ میتونه بعدا اصلاح کنه؟

تروخدا یکی پاسخ ما رو بده :-(((
تشکر کنندگان:
(2012-10-31 ساعت 17:39)Mohammad MG نوشته:  

اگر که هنوز اینکار رو نکردید , پس هرگز اینکار رو نکنید
اگر هم کردید , که دیگه کار از کار گذشته
به نظر من می تونن در صورت برنده شدن ریجکت کنن شما رو

لطفا کمی صبر کنید و از ارسال آف تاپیک و اسپم خودداری کنید
تشکر کنندگان: Mohammad MG
(2012-10-31 ساعت 17:39)Mohammad MG نوشته:  

باید یه دروغ کوچولو بگید اگر ازتون پرسید
مثلا من دانشجوی مستر بودم اما مدرک نداشتم و میتونید بگید که قبول شدید اما ثبت نام نکردید چون لاتاری بردید گفتید برید امریکا درس بخونید بهتره.
تشکر کنندگان: Mohammad MG

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان