موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
لطفا راهنمائی کنید
در مورد کسی که خیلی قبل دیپلم دبیرستان دارد کدام گذینه را بزنیم
و شخصی دیگری که هوز نتوانسته دبیرستان را تمام کند و دیپلم نگرفته و مدرک فنی حرفه ای هم دارید لطفا بگید کدام گذینه را انتخاب شود
ممنون
خداحافظ
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من پاسخ های قبلی را مطالعه کردم اما به جواب درستی نرسیدم.
خواهر من دانشجوی سال اول پزشکی هست (یعنی تازه ترم اولش را پاس کرده و در حال تحصیل در ترم دوم هست.) و نمی دانم که در رابطه با تحصیلات ایشون باید کدام گزینه را انتخاب کنم. از آنجایی که برخی دوستان اشاره کردند مدرک پزشکی معادل فوق لیسانس است و برخی گفتند که معادل همام دکترای حرفه ای ست من دچار سردرگمی شدم . خواهش می کنم چند نفر از دوستان که اطلاعات دقیقی دارند من را راهنمایی کنند.
سپاس
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
فقط از دوستان که می خوان ثبت نام کنند خواهش میکنم اگه دیپلم ندارند یا زیر سن قانونی هستند ثبت نام نکنند.چون امکان داره موقع قبول شدن به این موارد که شما موقع ثبت نام در اون شرایطی نبودید که قید کرده بودید بهتون ویزا ندن و این باعث میشه خودتونم سرخورده و ناراحت بشید و ماهایی که شرایط رو داریم هم حقمون ضایع بشه.
از اونجایی که من میدونم,اونایی که برنده لاتاری شدن اگه نتونن ویزا بگیرند دیگه نمی تونن دوباره لاتاری شرکت کنند.البته اینو مطمئن نیستم بگم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من دندونپزشک هستم چه مدرکی و باید بزنم؟
برادرم متخصص داخلی هستش اون چه مدرکی و بزنه؟
هر دو هم تموم کردیم درسمونو
ممنون از کمکتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود
یه سوال داشتم کسی که لیسانس داشته باشه بعد بزنه Master degree اگه برنده بشه براش مشکلی بوجود میاد؟ میتونه بعدا اصلاح کنه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با درود فراوان خدمت مهاجر سرای عزیز
برای کسی که دانشجوی فوق لیسانس هست و فقط دفاعیه اش مونده .کدوم گزینه صحیح تر هست که بزنه.؟
مرسی از شما