موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
فکر میکنم اینترنت 4 گیگ 25 دلار باشه که واسه اولین بار فعال شدن یه مبلغ اضافه هم میگیرن و میتونین یه کارت شارژ 25 دلاری هم واسه صحبت 250 دقیقه ای و مسیج نامحدود بخرین ولی واسه زنگ زدن به ایران باز باید یه پلن دیگه اضافه کنید. واسه شما که اینترنت بیش از 4 گیگ میخواین به نظر من تی موبایل بهتره که یک کارت 50 دلاری همه چی داره و براتون کافی خواهد بود.
من خودم simple mobileگرفتم با ماهیانه 50 دلار که 10 دلارش مربوط به زنگ زدن به ایرانه نزدیک به 3ساعت و نیم.صحبت و تکست نامحدود و اینترنت محدود داره. ولی واسه شوهرم یه at&t گرفتیم .
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من یه سوال دارم من میخوام از ایران یک گوشی بخرم از اونجایی که سال دیگه راهی امریکا هستم میخوام بدونم که بخرم یا نه ؟
الان به شدت به یه موبایل که نرم افزارهای خوب و مفیدی داشته باشه به راحتی بتونم به نت وصل بشم و ... نیاز دارم حالا دارم با خودم فکر میکنم که از اینجا بخرم چی باشه که اونجا ساپورت بشه ؟ اصلا میشه؟ اگر اصل نباشه چی؟ یا چی بخرم که خوب باشه و هم قیمتش مناسب باشه نمیخوام از 1 تومان بیشتر باشه . اصلا به نظر شما من که این همه مدت نخریدم بازم صبر کنم و بیام اونجا بخرم؟
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-07 ساعت 02:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-07 ساعت 22:42 توسط mitr.p.)
نقل قول:سلام
امروز رفتیم t.mobile تا یک گوشی سامسونگ گلکسی II بگیریم با قرار داد 2 ساله
یکی از دوستامون میگفت که گوشی با قرار داد رو 199 دلار میده . ما هم خواستیم بگیریم اما فروشنده گفت در صورتی 199 دلار میده که قرار داد 2 ساله ببندیم و ماهی حدود 150 دلار هم بدیم ....برای صحبت و تکس و اینترنت نا محدود !!!!
این که خیلی خیلی برامون گرون در میادش.فروشنده گفت که برای قرار داد های دو ساله نمیتونید طری pre paid بگیرید
حالا نمیدونم چرت گفت یا نه!!!!!!!
کسی اطلاع داره اگه بخواهیم گلکسی II برداریم ارزونترین راه کدومه؟؟؟
ما از دالاس اقدام کردیم
ممنون
جواب سوالم رو خودم اینجا میدم تا اگه کسی مورد مشابهی مثلل من داشت به جواب برسه:
کی از دوستانمون پلن خانوادگی tmobileو قرار داد 2 ساله داشت.
ما یک خط از زیر مجموع اون گرفتیم 10 دلار ماهانه برای تکس و تاک نا محدود . گوشی گلسی هم گرفتیم 200 دلار که البته 50 تاش رو گفت بر میگردونه و 30 دلار هم ماهانه برای اینترنت نا محدود یعنی در کل گوشی گلسی 2 با ماهانه 40 دلار همه چی نامحدود
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
h2owireless سیم کارت دارد برای موبایل آنلاک
قیمت آن چند است ؟ از کجا باید خرید ؟ من که کردیت ندارم می توانم ازدبیت کارت استفاده کنم؟ اگر راضی نبودم می توانم عودت بدهم و در آخر می توانم آن سیم کارت را با شرکت دیگر شارژ کنم ؟ البته تمام سوالها با فرض قرارداد نبستن است
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز ، یک سئوال .
میشه اونجا یه گوشی با یه پلان از یه شرکتی خرید و بعدش آورد ایران و آنلاکش کرد . این کار شدنیه ؟ کسی تا حالا اینکار رو کرده . من شنیدم 70 دلار می گیرن توی ایران و اینکار رو انجام میدن . من توی عید دارم میرم آمریکا . یکی از دوستان بد جور پیله شده که واسش یه گوشی بیارم . من باید آدرس و سوشال سکوریتی بدم یا میشه کار دیگه ای کرد . به قول معروف راه در رو اون چیه ؟
ممنون
برنده لاتاری 2012
ورود به خاک آمریکا : 3 جولای 2012
هزینه بلیط : 6.800.000 تومان برای 2 نفر و یه بچه
ایرلاین : لوفتانزا
محل اقامت : سن هوزه
فرودگاه ورودی : سانفرانسیسکو
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام.
ارزونترین و در عین حل بهترین خط پرپید unlimited ماهیانه چیه؟
برای تماس با ایران(به خطّ ثابت یا موبیل)کدوم یکی ارزونتره؟
ممنون.
رتبه:
1
1 تشکر در 1 ارسال
[quote='yami' pid='223438' dateline='1349713835']
من از سیستم پیچیده ای الان استفاده میکنم!!!
تنها مسئله ویترین ایرانسل اینه که از خارج ایران نمیتونیم وارد سایت ویترین ایرانسل بشین (وارد خود سایت ایرانسل میشه شد)!!!!
برای اینکار هم از پروکسی ایرانی استفاده میکنم. یک پروکسی ایرانی توی مرورگری که معمولا استفاده نمیکنم تنظیم کردم که فقط برای وارد شدن به سایت ویترین ایرانسل استفاده میشه.
سلام دوست عزیز
میشه در مورده پروکسی ایرانی کمی بیشتر توضیح بدین
چه شماره ای و کجایه مرورگری مثله آی-ای وارد کنیم
شماره کیس2012AS6xxx -آنکارا- مصاحبه: آپریل2012
کلیرنس: 2 may - ویزا: 24 may - ورود آمریکا : 20 Sep ویرجینیا - دریافت گرین کارت :سه هفته . سوشیال یک هفته
نفرات کیس :2 نفر
موضوعها: 3
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من واقعا با خوندن این 17 صفحه بد جوری گیج شدم.واقعا چه تنوعی داره.تو ایران دو تا شرکت داریم انتخاب راحته ولی اونجا با وجود این همه شرکت و پلان های مختلف نمیدونم کدوم مناسبتره .هر کسی یه نظری میده که البته تجربه خودشه ولی به نظر شما واسه مایی که تازه وارد میشیم و به اینترنت هم نیاز داریم و پول زیادی هم نمیتونیم بدیم ایا همون TMOBILE خوبه؟