موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان جدید الورود فقط مواظب پلنها و کنتراکتهایی که ازشون شماره سوشال میخوان باشن هااا.
اینا به دو دلیل میتونن این شماره رو بخوان. اولی اینکه اگه بیل رو ندادین بتونن طلب رو بدن دست دت کالکتورها که نهایتا بدکردیدتون میکنن و یا اینکه برای کردیت هیستوری تون هارد اینکواری میکنن که عین اینکه کردیت کارد تقاضا دادید، چه بدن چه ندن آخرش.
حالا من نمیدونم دوستان خیلی جدید الورود همان اول کار بدون هیچ گونه کردیت هیستوری تونستن کنتراکتهای دو ساله بگیرند یا نه. اگه همه تونستن پس همان احتمال اول هست و اگه به بعضی ها گفتن شرمنده کنتراکت نمیتونیم بدیم، میشه قضیه دوم.
موضوعها: 0
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-19 ساعت 04:44)yami نوشته: دوستان جدید الورود فقط مواظب پلنها و کنتراکتهایی که ازشون شماره سوشال میخوان باشن هااا.
اینا به دو دلیل میتونن این شماره رو بخوان. اولی اینکه اگه بیل رو ندادین بتونن طلب رو بدن دست دت کالکتورها که نهایتا بدکردیدتون میکنن و یا اینکه برای کردیت هیستوری تون هارد اینکواری میکنن که عین اینکه کردیت کارد تقاضا دادید، چه بدن چه ندن آخرش.
حالا من نمیدونم دوستان خیلی جدید الورود همان اول کار بدون هیچ گونه کردیت هیستوری تونستن کنتراکتهای دو ساله بگیرند یا نه. اگه همه تونستن پس همان احتمال اول هست و اگه به بعضی ها گفتن شرمنده کنتراکت نمیتونیم بدیم، میشه قضیه دوم.
ما بدون هیچ گونه کردیتی کنتراکت دو ساله گرفتیم پس همون قضیه اول درسته
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،بچها من گوشیی که از ایران آوردم اینجا خاموش شده و دیگه کار نمیکنه،مثل اینکه برا استفاده تو اینجا باید یه کاری مثل رجیستر انجام بدن،این کارو کجا میتونم انجام بدم،و چی باید بگم کسی اطلاع داره؟ چون گوشیم تازست دیگه نمیخوام اینجا پول بدم و گوشی بگیرم،میخوام از گوشی خودم استفاده کنم ولی بعد ۲ هفته مثل اینکه گوشیهای ایران خارج از کشور دیگه کار نمیکنن،چی کار باید کنم؟
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2014-11-29 ساعت 07:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-29 ساعت 07:17 توسط peymanmohajer.)
(2014-11-29 ساعت 00:12)attari نوشته: سلام،بچها من گوشیی که از ایران آوردم اینجا خاموش شده و دیگه کار نمیکنه،مثل اینکه برا استفاده تو اینجا باید یه کاری مثل رجیستر انجام بدن،این کارو کجا میتونم انجام بدم،و چی باید بگم کسی اطلاع داره؟ چون گوشیم تازست دیگه نمیخوام اینجا پول بدم و گوشی بگیرم،میخوام از گوشی خودم استفاده کنم ولی بعد ۲ هفته مثل اینکه گوشیهای ایران خارج از کشور دیگه کار نمیکنن،چی کار باید کنم؟
تا جایی که من اطلاع دارم به این قفل میگن قفل منطقه ای. مثلا سامسونگ قفل منطقه ای داره (البته اسمارت فونای جدید سامسونگ) و اگر گوشی اسیا رو بیاری امریکا تو اولین آپدیت قفل میکنه. میدونم اچ تی سی و اپل قفل منطقه ای ندارن.
و اما شما چیکار میتونید بکنید. اگر گوشیتون پیشرفته نیست مثلا مال چند سال پیشه که گوشی رو براحتی روت کنید (روت گوشی رو اگه نمیدونید چیه گوگل کنید) اگر هم پیشرفته هست که نمیدونم چیکارش میشه کرد شایدم بشه روت کرد به یه طریقی حالا یا خودتون یا تعمیرات موبایل. اگه گوشی روت بشه دیگه از آپدیت اتوماتیک خبری نیست و گارانتی از بین میره معمولا.
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
رتبه:
37
1 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها من یه سوال دارم میخواستم بدونم که ایشالله اگر امدم اونجا گوشی از امریکا بخرم یا از ایران؟
مثلا ایا اچ تی سی و هواوی و سونی هم اونجا هست؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب / مقصد : فعلا اوکلاهاما
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
گوشی اگه بیارید اینجا میتونید استفاده کنید. آیفون و سامسونگ بیشترین بازار اینجا رو اشغال کردن. سونی و اچ تی سی و ال جی هم دیدم. گوشی دیگه ای ندیدم ولی مطمئنا هست. یکی از دوستان تو صفحه قبل میگفت گوشیش اینجا کار نکرده ولی گوشی من و خانمم کار میکنه
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد