کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
دوستان من یک چیز جالبی امروز متوجه شدم اینکه کلمه ارمنی hyur که در نام اون شرکت اجاره دهنده خانه در ایروان است به معنی "مهمان" است.
تشکر کنندگان: dreamer60 ، lilac ، Saeedv13 ، ali2316 ، afs ، jazirehh
(2012-11-06 ساعت 14:45)khmp نوشته:  
(2012-11-06 ساعت 01:46)afshin06 نوشته:  با سلام به دوستانی که منتظر مصاحبه هستند. با برگشتن تدریجی دوستان کم کم حجم سفرنامه ها تکمیل تر میشه و بقیه با کوله بار تجربه دیگران خاطر جمع سفر می کنند. هدف از نوشتن این قسمت روشن کردن برخی هزینه ها برای دوستان است. هزینه های ما سه نفر (خودمون دو تا و یک پسر پنج ساله) به این ترتیب بود:
1. هزینه پزشک ایران و واکسن 165000 تومان
2. بلیط پرواز از تهران 1375000 تومان برای سه نفر (بچه 67% حساب شد)
3. 1500 دلار با نرخ 3800 تومان. البته 1000 تاش استفاده شد.
4. 600 دلار مسافرتی جمعا 1540000 تومان
5. هزینه اجاره آپارتمان شبی 25 دلار (با تخفیف)
6. هزینه خورد و خوراک ما کم شد. چون تعدادی ماهی تن و مقداری برنج با خودمان برده بودیم و غذای بیرون نخوردیم. البته فرصت گشت و گذار هم نشد که بخواهیم رستوران بریم. هر چند روز نهارمون رو خیلی دیر می خوردیم.
7. ضمنا چون ترجمه مدارکم رو خودم انجام داده بودم هزینه اش صرفه جویی شد.
از خاطرا ت بسیار خوش سفر این بود که شب عید هالووین آنجا بودیم و مراسم مختلف رو دیدیم از جمله رقص نور و آب همزمان با پخش موسیقی که هیچ گاه چنین خاطره ای را فراموش نخواهیم کرد و هرگز چنین تجربه ای را در ایران نداشتیم.
با آرزوی سفر خوش و خاطر انگیز برای همه دوستان

شما از چه طریق آپارتمان گرفتید؟

دوست من
آپارتمانی که ما گرفتیم یک آپارتمان قدیمی در مرکز شهر با لوکیشن بسیار عالی با قیمت بسیار منطقی نسبت به موارد اینترنتی است. البته خوب اگر انتظار امکانات خیلی خوب در حد خانه شخصی خودتان داشته باشید باید بگویم اینطور نیست. اما دسترسی آسان به نقاط مختلف شهر و فروشگاه شبانه روزی، پر رفت و آمد بودن منطقه در طول شبانه روز و امنیت خیلی زیاد حتی بری خانمها در انتهای شب، از مزایای بسیار ارزشمند این آپارتمان می باشد. صاحبخانه هم یک مرد میانسال با چهره مهربان می باشد که به زبان انگلیسی هم نسبتا آشنا است و میتواند ارتباط برقرار کند. البته باید بگویم آنهایی که آپارتمانی برای اجاره دارند موقع پروازهای خارجی خصوصا ایرانی در فرودگاه حاضر می شوند و مورد خودشان را به همه اعلام میکنند. در هر حال اگر تمایل داشتید برایم پیام بگذارید مشخصات آپارتمان و تلفن صاحبخانه را برایتان بنویسم.
به امی شادکامی و موفقیت برای همه ایرانیان
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، ali2316 ، afs ، sayeh_m ، sadfar ، سارا2013 ، mrr777 ، Saiban ، goody ، parsush ، مانترا ، hamedhamed ، jazirehh
دوستاني كه در اين تاپيك فعال هستيد، لطفا امضاهاي خودتون رو به نمايش بگذاريد
تشکر کنندگان: ali2316 ، afs ، dreamer60 ، studpk ، sayeh_m ، sharmin66 ، mgolchin13 ، mohajer13 ، hamedhamed
(2012-11-06 ساعت 22:11)کاوه شیز نوشته:  خیلی امیدوارکننده بود، چون رشته تحصیلی شما هم مشمول اون alert list تخصص ها میشه(رشته های معماری و عمران) و این نشون میده که مجموعه ای از شرایط برای گرفتن ویزا به اصطلاح یک ضرب موثر هست و صرف قرارگرفتن تو اون لیست و داشتن تخصص نمیتونه ملاک چک آبی! بشه.

شغل و تخصص دوستمون جزو دسته Sensitive Areas لیست TAL نیست.
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
تشکر کنندگان: dreamer60
(2012-11-06 ساعت 19:40)Mehrdad 81 نوشته:  
(2012-11-06 ساعت 14:46)aaghaafi نوشته:  
(2012-11-06 ساعت 08:35)Mehrdad 81 نوشته:  سلام دوستان عزیز مهاجرسرا
من 30 اکتبر مصاحبه داشتم که خوشبختانه یکضرب ویزا گرفتم. نکته جالب این بود که ویزام رو یک روزه صادر کردند. متاسفانه بدلیل عدم دسترسی به اینترنت تو ارمنستان دیر اطلاع رسانی کردم که بایستی منو ببخشید. ولی می خوام بگم هیچ نگران نباشید. همه چیز خیلی خوب پیش میره!!! به امید موفقیت و خوشحالی همتونShyWinkBig Grin

راستی باید بگم ارمنستان خیلی خیلی خوش می گذره. توی هتلهاتون نمونید. برید بیرون و از زندگی لذت ببرید! بخصوص اگه مثل من دوستای خوبی هم پیدا کنید که دیگه عالیهWink غذاهای خوشمزه نوشیدنیهای خوب مردم خوب و آخر اکتبر که هواش هم عالی بود. البته با این دلار خرید یک کم گرون بود. استرس رو کنار بگذارید و از زندگی در هر حالتی لذت ببریدSmileBig Grin

مهرداد جان تبریک می گم بهتون ... ایشالاه که در همه مراحل زندگیتون موفق و خوش شانس باشین... میشه بگید چه سوالاتی ازتون کردن؟ و اینکه شغل و تحصیلات شما چیه؟
خیلی متشکرم منم براتون آرزوی بهترین چیزایی که دوست دارید دارمShy
از من در مورد اینکه چرا می خوام برم آمریکا، دقیقا کارم تو ایران چیه، تخصصم چیه، کارفرماهای ما (طرفهای کاری) چه کسانی یا سازمانهایی هستند، چرا سربازی معاف شدم، آدرسی که دادم مال کیه و آیا می خوام در این آدرس زندگی کنم یا نه سئوال کرد.
من توصیه میکنم به هر سئوال با آرامش، با لبخند، مختصر، کلی و با راستی پاسخ بدید نگران هیچی هم نباشید چون سئوالات سخت و پیچیده ای نیستند

راستی دوستان میخواستم بگم از گرفتن ورقه آبی برای خودتون تابو درست نکنید.
با اینکه دوست دارم (بخاطر وقت و هزینه سفر) همه یکضرب ویزا بگیرند ولی واضحه که بطور معمول اغلب کیسهایی که پذیرفته می شوند برگه آبی میگیرند. منظورم اینه که اصل موضوع گذراندن مرحله مصاحبه است. یکضرب و دو مرحله ایش دیگه حاشیه است.
بهر حال هیچ راهی برای گرفتن اقامت آمریکا ساده تر، کم خرج تر و سریعتر از برنده شدن در لاتاری نیستCool
بهر حال خدا رو شکر ما همگی رو شانس بودیم. پس با استرس و وسواس حال خوشتونو خراب نکنید
منم به نوبه خود شادباش می گویم و امیدوارم همواره موفق و پیروز باشید

(2012-11-07 ساعت 01:50)afshin06 نوشته:  
(2012-11-06 ساعت 14:45)khmp نوشته:  
(2012-11-06 ساعت 01:46)afshin06 نوشته:  با سلام به دوستانی که منتظر مصاحبه هستند. با برگشتن تدریجی دوستان کم کم حجم سفرنامه ها تکمیل تر میشه و بقیه با کوله بار تجربه دیگران خاطر جمع سفر می کنند. هدف از نوشتن این قسمت روشن کردن برخی هزینه ها برای دوستان است. هزینه های ما سه نفر (خودمون دو تا و یک پسر پنج ساله) به این ترتیب بود:
1. هزینه پزشک ایران و واکسن 165000 تومان
2. بلیط پرواز از تهران 1375000 تومان برای سه نفر (بچه 67% حساب شد)
3. 1500 دلار با نرخ 3800 تومان. البته 1000 تاش استفاده شد.
4. 600 دلار مسافرتی جمعا 1540000 تومان
5. هزینه اجاره آپارتمان شبی 25 دلار (با تخفیف)
6. هزینه خورد و خوراک ما کم شد. چون تعدادی ماهی تن و مقداری برنج با خودمان برده بودیم و غذای بیرون نخوردیم. البته فرصت گشت و گذار هم نشد که بخواهیم رستوران بریم. هر چند روز نهارمون رو خیلی دیر می خوردیم.
7. ضمنا چون ترجمه مدارکم رو خودم انجام داده بودم هزینه اش صرفه جویی شد.
از خاطرا ت بسیار خوش سفر این بود که شب عید هالووین آنجا بودیم و مراسم مختلف رو دیدیم از جمله رقص نور و آب همزمان با پخش موسیقی که هیچ گاه چنین خاطره ای را فراموش نخواهیم کرد و هرگز چنین تجربه ای را در ایران نداشتیم.
با آرزوی سفر خوش و خاطر انگیز برای همه دوستان

شما از چه طریق آپارتمان گرفتید؟

دوست من
آپارتمانی که ما گرفتیم یک آپارتمان قدیمی در مرکز شهر با لوکیشن بسیار عالی با قیمت بسیار منطقی نسبت به موارد اینترنتی است. البته خوب اگر انتظار امکانات خیلی خوب در حد خانه شخصی خودتان داشته باشید باید بگویم اینطور نیست. اما دسترسی آسان به نقاط مختلف شهر و فروشگاه شبانه روزی، پر رفت و آمد بودن منطقه در طول شبانه روز و امنیت خیلی زیاد حتی بری خانمها در انتهای شب، از مزایای بسیار ارزشمند این آپارتمان می باشد. صاحبخانه هم یک مرد میانسال با چهره مهربان می باشد که به زبان انگلیسی هم نسبتا آشنا است و میتواند ارتباط برقرار کند. البته باید بگویم آنهایی که آپارتمانی برای اجاره دارند موقع پروازهای خارجی خصوصا ایرانی در فرودگاه حاضر می شوند و مورد خودشان را به همه اعلام میکنند. در هر حال اگر تمایل داشتید برایم پیام بگذارید مشخصات آپارتمان و تلفن صاحبخانه را برایتان بنویسم.

سلام دوست عزیز
یک سوال داشتم . شما فرمودید خودتان مدارکتون را ترجمه کردید امکان داره در این خصوص بیشتر توضیح بدهید. با سپاسSmile
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان:
(2012-11-06 ساعت 19:40)Mehrdad 81 نوشته:  سلام دوستان عزیز مهاجرسرا
من 30 اکتبر مصاحبه داشتم که خوشبختانه یکضرب ویزا گرفتم. نکته جالب این بود که ویزام رو یک روزه صادر کردند. متاسفانه بدلیل عدم دسترسی به اینترنت تو ارمنستان دیر اطلاع رسانی کردم که بایستی منو ببخشید. ولی می خوام بگم هیچ نگران نباشید. همه چیز خیلی خوب پیش میره!!! به امید موفقیت و خوشحالی همتونShyWinkBig Grin

راستی باید بگم ارمنستان خیلی خیلی خوش می گذره. توی هتلهاتون نمونید. برید بیرون و از زندگی لذت ببرید! بخصوص اگه مثل من دوستای خوبی هم پیدا کنید که دیگه عالیهWink غذاهای خوشمزه نوشیدنیهای خوب مردم خوب و آخر اکتبر که هواش هم عالی بود. البته با این دلار خرید یک کم گرون بود. استرس رو کنار بگذارید و از زندگی در هر حالتی لذت ببریدSmileBig Grin

مهرداد عزیز من هم به نوبه خودم بهت تبریک میگم و امیدوارم همه دوستان بلا استثناء با کمترین دقدقه به اهدافشون که همانا اخذ ویزا می باشد برسند. Wink
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
تشکر کنندگان: dreamer60 ، goody
از دوستان عزيز يك سوال داشتم كه قبل از مصاحبه مدارك ونياز است به سفارت پست كنيم؟
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
تشکر کنندگان:
(2012-11-07 ساعت 13:27)habibi نوشته:  از دوستان عزيز يك سوال داشتم كه قبل از مصاحبه مدارك ونياز است به سفارت پست كنيم؟

واسه ارمنستان نیاز نیست دوست عزیز
شما باید همراه خودتان مدارک رو ببرید
تشکر کنندگان: Almond ، dreamer60 ، پروا ، battosai ، lilac
(2012-11-06 ساعت 15:10)mehdiii نوشته:  
(2012-11-06 ساعت 08:35)Mehrdad 81 نوشته:  راستی باید بگم ارمنستان خیلی خیلی خوش می گذره. توی هتلهاتون نمونید. برید بیرون و از زندگی لذت ببرید! بخصوص اگه مثل من دوستای خوبی هم پیدا کنید که دیگه عالیهWink غذاهای خوشمزه نوشیدنیهای خوب مردم خوب و آخر اکتبر که هواش هم عالی بود. البته با این دلار خرید یک کم گرون بود. استرس رو کنار بگذارید و از زندگی در هر حالتی لذت ببریدSmileBig Grin

منظورت آب و چایی که نیست ؟ Big GrinWink

مطمئنا آب که نخوردیمWink
تشکر کنندگان: battosai ، Acaro ، mehdiii
سلام دوستان !
خانواده ی ما هم صاحب برگه ی آبی شد .
با آرزوی ویزای یک ضرب برای سایر عزیزانی که در انتظار مصاحبه هستند ...
CN:2013AS14XX/ايروان/ کیس:4 نفر/مصاحبه Nov,8,2012 /كليرنس Apr,4,2013
تشکر کنندگان: mehdiii ، reza6966 ، raam12000 ، afs ، amir82 ، Saeedv13 ، mohajer13 ، پروا ، mgolchin13 ، mrr777 ، goody ، ehsan_ati ، سارا2013 ، alih ، khmp ، parsush ، hamedhamed ، jazirehh ، گل نهال
(2012-11-08 ساعت 13:47)ali2316 نوشته:  سلام دوستان !
خانواده ی ما هم صاحب برگه ی آبی شد .
با آرزوی ویزای یک ضرب برای سایر عزیزانی که در انتظار مصاحبه هستند ...

فکر می کنید , دلیلش چی بوده علی آقا ؟؟؟
سربازی شما ؟
کار ؟

...
تشکر کنندگان: battosai ، ali2316
سلام دوستانSmile

کسانی که جدیدا بلیط ایروان گرفتن! قیمتش تغییری نکرده همون قبلیه؟
سفرنامه
ﻣﻬﺎﺟﺮ 2013

تشکر کنندگان: پروا ، Blaze
(2012-11-08 ساعت 18:18)mooj نوشته:  سلام دوستانSmile

کسانی که جدیدا بلیط ایروان گرفتن! قیمتش تغییری نکرده همون قبلیه؟

٥٢٠
تشکر کنندگان: goody ، mooj ، مانترا ، hamedhamed
دوست من
[/quote]

سلام دوست عزیز
یک سوال داشتم . شما فرمودید خودتان مدارکتون را ترجمه کردید امکان داره در این خصوص بیشتر توضیح بدهید. با سپاسSmile
[/quote]
سلام دوست خوبم
من مترجم رسمی هستم و دفتر دارالترجمه دارم. بنابراین مثل همه مترجمین رسمی مدارک لازم رو ترجمه کردم. ضمنا اگر کسی توی مشهد خواست مدارکش رو ترجمه کنه من در خدمتم و با سربرگ و مهر مترجم رسمی آمریکا مدارک رو ترجمه میکنم که اعتبارش خیلی بیشتر از دادگستری ایران است.
پاینده باشید
IF THERE IS A WILL, THERE IS A WAY
ورود به آمریکا مارچ 2013 ساکن سیاتل
تشکر کنندگان: afs ، mgolchin13 ، goody ، studpk ، سارا2013 ، dreamer60 ، Saeedv13 ، abloom_ma ، shani89 ، hamedhamed
دوستان گرامی که در این تاپیک اعلام کردید که مصاحبه رفتید مثل علی اقا و مهرداد و افشین ازتون خواهش میکنم به تاپیک سفرنامه ایروان بروید و انجا تجربیاتتون رو در یک سفرنامه مفصلاً بنویسید تا بقیه هم استفاده کنن. چون ایروان امسال اولین بار هست که مصاحبه لاتاری انجام میده خیلی خیلی مهمه که پیشقراول ها سفرنامه بنویسن و حتما حتما با جزئیات کامل. با تشکر.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
تشکر کنندگان: mohajer13 ، amir82 ، ali2316 ، Saeedv13 ، مانترا ، hamedhamed

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان