کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-01-31 ساعت 21:51)golshad نوشته:  سلام دوستان ما 25 مارس مصاحبه داریم چند تا سوال دارم
1- تو نامه دوم ما گفته شده که 330 دلار برای هر نفر باید واریز کنیم ولی هیچ توضیحی در مورد نحوه پرداخت آن نداده
2- دوستان میگویند نمیخواهد اصل مدارک و ترجمه مدارک را به ایروان می شود دستی برد .حالا این مدارک رو باید کی باید تحویل سفارت آمریکا داد؟
3- آیا فرمی مثل فرم اولی که به kcc فرستادیم باید پر کنیم یا نه؟

دوست عزیز برای ایروان لازم نیست مدارک رو پست کنید و باید همراه خودتون روز مصاحبه به سفارت ببرید. در زمان تحویل مدارک یه فیش بهتون میدن که به باجه ۳(صندوق) میرید و مبلغش رو همونجا بصورت CASH پرداخت می‌کنید.

نیاز به پر کردن فرمی هم نیست، اما برای اینکه نقص مدرک نداشته باشید مطالب مهاجرسرا و بخصوص چند تا سفرنامه رو حتما بخونید.

موفق باشید
کیس:2013AS3xxx ، مصاحبه:ایروان ، یکضربWink , سفرنامه ارمنستان
تشکر کنندگان: afs ، amir82 ، Danoosh ، refiusa ، nooshshahnar ، hamedhamed
دوستانی که ارمنستان مصاحبه دارند , توی نامه دومشون لیست مدارک مورد نیاز هست یا نه؟
برای من که نبود
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: tatoole
(2013-02-01 ساعت 15:44)shimoda نوشته:  دوستانی که ارمنستان مصاحبه دارند , توی نامه دومشون لیست مدارک مورد نیاز هست یا نه؟
برای من که نبود
نه چیزی نبود Wink
2013AS32xx | Yerevan | Jan w4 | Visa : Day of interview
سفرنامه
تشکر کنندگان: shimoda ، hamedhamed
سلام دوستان عزيز
ضمن تشكر از راهنمايي هاي شما عزيزان
ما هم رفتيم مصاحبه بايد به عرض همه دوستان برسانم كه موضوع بسيار بسيار بسيار ساده تر از اوني كه فكر مي كنيد هست.
چند سوال ساده
و چند مدرك و ترجمه فقط كافي است مدارك را كامل همراه ببريد.
نكته اول : بدليل گذراندن خدمت سربازي حتما شما به فرايند كليرنس وارد خواهيد شد (اگر هم معاف بوده و يا خدمت نكرديد كه خوشا بحالتان)
نكته بسيار مهم مهم
از انتهاي ژانويه تمام برگه هاي آبي رنگ در ايروان به رنك زرد كمرنگ ( ليمويي) مثل كارت واكسن تبديل شده است.
من به شخصه منتظر برگه آبي رنگ بودم كه يك دفعه زرد از آب درآمد.
سپس پرسيدم كه اين چه برگه ايست و آفيسر مهربان و خوش برخورد توضيح داد كه همان جمله معروف طي مراحل اداري است كه بعد از پرسش بنده مبني بر آبي بودن اين برگه ها ايشان پاسخ داد ( البته با خنده از ته دل) كه راست مي گوييد از امروز اين برگه ها به رنگ ليمويي يا زرد كم رنگ درآمده و خيال بنده را راحت كرد.
بنده هم طبق وظيفه خواستم ازلاع رساني كرد باشم كه دوستاني كه براي مصاحبه به ارمنستان مي روند اگر به جاي برگه آبي ، زرد ديدند مثل من شوكه نشوند ظاهرا اولين نفر كاربرئي اين فرمها من بودم!!
در هر صورت ماه به جمع منتظران پيوستيم
به اميد كلير شدن همه منتظرانShy
دوست عزيز تبريك ميگم
اميدوارم به زودي كلير بشيد، اونجا افيسر فارسي صحبت ميكرد؟
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان:
ببخشید کسی میدونه قیمت درام به پول ما چنده؟
تشکر کنندگان:
(2013-02-01 ساعت 19:53)sepid_a نوشته:  ببخشید کسی میدونه قیمت درام به پول ما چنده؟

با این نرخ ارز یک درام تقریبا ۱۰تومن می‌شه.
یک دلار تقریبا ۴۰۰ درام هست و اگه با نرخ فعلی‌ دلار رو ۴۰۰۰ تومن فرض کنیم یعنی‌ هر ۱درام تقریبا ۱۰تومن هست.
کیس:2013AS3xxx ، مصاحبه:ایروان ، یکضربWink , سفرنامه ارمنستان
تشکر کنندگان: s.s.h ، mooj ، afs ، Judy Abbott 13 ، nooshshahnar ، hamedhamed
با سلام و احترام
ما الان ایروان هستیم الان هر دلار رو با 408 درام چنج میکنن . بعنی تقریبا 9 تومان .
شماره کیس 3XXX تاریخ رویت قبولی:6 June کنسولگری:ایروان فرمهای سری اول:26 june تاریخ مصاحبه هفته اول فوریه هزینه ها: 36000 عکس و 114000 واکسن ترجمه 190 دو سری
تشکر کنندگان: refiusa ، Judy Abbott 13 ، nooshshahnar
(2012-09-26 ساعت 14:03)lottory نوشته:  
(2012-09-26 ساعت 13:13)elima1980 نوشته:  سلام
من مدتی ایروان بودم خیلی خوشحالم اگه پرونده ها به اونجا منتقل بشه یه مقداراطلاعات کلی هم دارم .مردم بسیارمهمان نوازمهربان با ادب شهرتمیزوارزانترازاستانبول وآنکارا.حمل ونقل بسیارساده وارزان دارای یک خط مترو .منازل شخصی با قمیت مناسب .خوراک مناسب مخصوصا نوشیدنیهاوشادنوشیهای خوب.اتوبوس ازآزادی داره .ظهرازترمینال آزادی حرکت میکنه روزبعداونجا هستین.اون زمان که من بودم ویزاده دلاربود
وفکرمیکنم 40روزه بود.مرزنوردوزمعطلی ندارین بلافاصله بعدازپرداخت عوارض رفتین .سوالی بود درخدمت هستم

میشه لطفا چندتا هتل مناسب با توجه به اینکه یه دختر تنهام امنیتش مناسب و اینکه از لحاظ مالی حداقل ممکن رو داشته باشه معرفی کنید؟

(2012-09-26 ساعت 13:13)elima1980 نوشته:  سلام
من مدتی ایروان بودم خیلی خوشحالم اگه پرونده ها به اونجا منتقل بشه یه مقداراطلاعات کلی هم دارم .مردم بسیارمهمان نوازمهربان با ادب شهرتمیزوارزانترازاستانبول وآنکارا.حمل ونقل بسیارساده وارزان دارای یک خط مترو .منازل شخصی با قمیت مناسب .خوراک مناسب مخصوصا نوشیدنیهاوشادنوشیهای خوب.اتوبوس ازآزادی داره .ظهرازترمینال آزادی حرکت میکنه روزبعداونجا هستین.اون زمان که من بودم ویزاده دلاربود
وفکرمیکنم 40روزه بود.مرزنوردوزمعطلی ندارین بلافاصله بعدازپرداخت عوارض رفتین .سوالی بود درخدمت هستم

لطفا اسم چند تا هتل که اول از همه ارزون ترین باشن اما به خار اینکه یه دختر تنهام از لحاظ امنیتی یک سری حداقل هایی داشته باشه رو میگید؟ اگه حدود قیمت هاش هم بگید ممنون میشم.
ممنون
سلام به شما دوستای خوبم
ممنون از همه بابت راهنماییهاشون.منم به نوبه خودم تجربیات و راهنماییهامو در اختیارتون میذارم امیدوارم مفید باشه.
من دسامبر وقت سفارت داشتم و خدا رو شکر کارم ok شد. ارمنستان نسبت به ترکیه به نظر من واسه وقت سفارت و مصاحبه خیلی بهتره و ارزونتر.هتل هاش میشه گفت نسبتا گرونه و بالای 100 دلار اما میشه خونه گرفت هم ارزونتره و هم راحت تر.خونه های مرکز شهرو میشه شبی 60 یا 70 گرفت.هتل های مرکز شهرشون که خیلی گرون بود هتل اروبونی و هتل ماریوت از همه گرونترن و تقریبا شبی 150 تا 200 دلار می گیرن.دوستانی که میخوان واسه مصاحبه برن از مرکز شهر تا سفارت امریکا با تاکسی کمتر از 10 دقیقس و نزدیکه.من خونه گرفتم و راضی بودم.این شماره یکی از دوستانیه که من واقعا سپاسگذارشم و خیلی بهم کمک و راهنمایی کردن.هر کمک و راهنمایی که بتونه واستون انجام میده بر خلاف خیلی از ایرانی های اونجا که حقیقتا نمیشه بهشون اعتماد کرد.
اقای شریفی 077886425
تا یادم نرفته یه نکته مهمو به دوستای گلم بگم.به هیچ عنوان خط ویواسل رو از فرودگاه نگیرید.این بلا سر خودم اومد و سیم کارت 500 درامیو بهم 5000 درام فروختن.دفاتر ویواسا و بی لاین و orange تو همه جای شهر هستن.واسه نرخ تاکسی هم از فرودگاه بگید به راننده تاکسی مترو روشن کنه و تعارفو بذارید کنار دوستای گلم.
به امید سربلندی هموطنای خوبم

(2013-02-01 ساعت 21:20)mk_2002ir نوشته:  
(2013-02-01 ساعت 19:53)sepid_a نوشته:  ببخشید کسی میدونه قیمت درام به پول ما چنده؟

با این نرخ ارز یک درام تقریبا ۱۰تومن می‌شه.
یک دلار تقریبا ۴۰۰ درام هست و اگه با نرخ فعلی‌ دلار رو ۴۰۰۰ تومن فرض کنیم یعنی‌ هر ۱درام تقریبا ۱۰تومن هست.

هر دلار 405 درامه اگه هر دلار رو فرض 4000 بگیریم هر درام 10 تومان میشه.دوستان اگه سوالی درباره ارمنستان داشتن با کمال میل در خدمتشون هستم
تشکر کنندگان: amir82 ، refiusa ، Judy Abbott 13 ، nooshshahnar ، hamedhamed
(2012-09-26 ساعت 14:57)پروا نوشته:  چند مورد
سفارت رو من چك كردم از مركز شهر فاصله زياد داره. اگر كسي از گرفتن خونه اونجا اطلاعي داره لطفا ارائه كنهSmile
نكته ديگه اينكه هنوز اژانسها قيمت بليط اسمان رو نميدن براي ابان به بعد،
اسمان شنبه ، دوشنبه ، پنج شنبه
ارماويا سه شنبه و جمعه
فكر ميكنين مديكال چقدر جوابش طول ميكشه ؟

سلام به همه دوستان
در مورد هتل و خونه در ارمنستان چند نکته هست میگم امیدوارم خوب باشه.هتل های به درد بخور تو ایروان همه یا مرکز شهرن یا نزدیک به مرکز شهر.قیمت هتل ها هم بستگی به زمانی که میخواین برین متفاوته ولی کمتر از 100 دلار نیست و در ایام کریسمس و عید نوروز گرونتر هم میشه(هتل هیی مثه اروبونی و ماریوت شبی 150 به بالا) اما میشه یه خونه واسه چند شب گرفت با شبی 60 یا 70 . اگه چند نفر باشن بسیار به صرفه تره و راحت تر هم هست.من خودم واسه وقت مصاحبم خونه گرفتم و راضی بودم.این شماره اقای شریفی هستش و تو اون چند روز خیلی به من کمک و راهنمایی کردن.اگه مشکلی داشته باشین حتما کمکتون میکنه.
077886425
اگه سوالی داشتین در خدمتم دوستان

(2013-01-18 ساعت 21:59)tatoole نوشته:  
(2013-01-17 ساعت 14:26)tajhizgaran نوشته:  دوستانی که برای مصاحبه به ارمنستان می روند :

شاید دیدن سایت زیر کمی به شما کمک کند . با آرزوی موفقیت همه دوستان

http://www.armanestan.co

در تأیید پست شما به این نکته برخوردم شاید به درد خیلیا بخوره! خودم که یه کیسه قرص گذاشته بودم کنار حالا نمیدونم چی کار کنم Sad

از آوردن هر گونه همراه داشتن داروی مسکن (از جمله شربت و قرصهای کدئین دار) و داروهای اعصاب بدون نسخه جدا خودداری کنید. اینگونه داروها در کشور ارمنستان جزء مواد مخدر محسوب میگردد و درصورت به همراه داشتن آن ضمن ارائه نسخه پزشک معالج، این مسأله حتماً می بایست درگمرک ارمنستان آنرا بصورت کتبی اظهار نموده و مجوز دریافت نمائید. در اینباره خیلی حساس باشید.
کاملا درست میگن دوستمون داروهای کدئین دار با خودتون نیارین یا حتما نسخه پزشک داشته باشین ولی داروهای دیگه ایرادی نداره.ایروان دارو خیلی گرونه
تشکر کنندگان: nooshshahnar
(2013-01-22 ساعت 18:26)shans نوشته:  
(2013-01-21 ساعت 09:38)shans نوشته:  سلام به همه دوستان
ضمن تشكر از اطلاعات مفيدتون
بنده هفته آينده مصاحبه در ارمنستان دارم. راستش قراره يكي از دوستان دنبالمون بيادو محل اقامت رو برامون رديف كنه ولي خدا رو چه ديديد اگه نيومد...
خلاصه مي خواستم چند تا از اسم نفراتي كه در ايروان باهاشون براي اقامت در اونجا كار كرديد و از خدماتشون راضي بوديد با شماره تلفن به من معرفي كنيد تا در صورت نياز باهاشون تماس بگيرم و كاراي اقامت در اونجا رو برامون رديف كنه
ما جمعا 3 نفر ( مرد و زن و بچه 9 ساله) فكر كنم آپارتمان مستقل برامون مناسب باشه ( يعني دستشويي و حمام جداگانه )
در هرصورت پيشاپيش از راهنمايي شما عزيزان كمال تشكر را دارم.
ارادتمند

با سلام خدمت همه دوستان لطفا مرا راهنمايي نماييد.
با سپاس
دوست گرامی اگه واسه ثبت شرکت و اقامت داری میری ارمنستان میتونم شماره این شرکتو واست بفرستم کارش مطمئنه و خودتون میتونید باهاش تماس بگیرید تا کاملا راهنماییتون کنه.
077637784
واسه پیدا کردن خونه هم میتونید با اقای شریفی تماس بگیرید حتما کارتونو انجام میدن.ادم شریفین.من واسه وقت مصاحبم خونه گرفتم و راضی بودم.میتونید باهاشون مشورت کنین.
077886425
با ارزوی موفقیت
تشکر کنندگان: nooshshahnar
الان رفتم بلیط گرفتم. 1 میلیون ناقابل تقدیم کردم برای یک پرواز 1.5 ساعتهSad اونم با هواپیمایی با عمر 35 سال Tongue
گفت از 5شنبه آسمان و خطوط خارجی گرون شدن(هنوز ایران ایر و ماهان افزایش قیمت ندادن)
•49xx •مصاحبه:ایروان-مارچ •برگه آبی + ۹ سوالی(کلیر شده در 30+7 روز) • چرندنامه
تشکر کنندگان: refiusa ، shimoda ، amir82 ، mooj
(2013-01-31 ساعت 21:51)golshad نوشته:  سلام دوستان ما 25 مارس مصاحبه داریم چند تا سوال دارم
1- تو نامه دوم ما گفته شده که 330 دلار برای هر نفر باید واریز کنیم ولی هیچ توضیحی در مورد نحوه پرداخت آن نداده
2- دوستان میگویند نمیخواهد اصل مدارک و ترجمه مدارک را به ایروان می شود دستی برد .حالا این مدارک رو باید کی باید تحویل سفارت آمریکا داد؟
3- آیا فرمی مثل فرم اولی که به kcc فرستادیم باید پر کنیم یا نه؟

گلشاد عزیز کجای نامه دومت راجع به 330 دلار نوشته ؟
برای من مبلغ ننوشته فقط زده که هزینه برای هر نفر باید پرداخت بشه و غیر قابل استرداد هست.
یعنی نامه ها با هم فرق داره ؟
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
تشکر کنندگان: shimoda
سلام دوستان ما هم تازه از ایروان یرگشتیم روز مصاحبه سفارت شلوغ بود که تقریبا 3 ساعت معطل شدیم ولی موقع مصاحبه ما به لطف گریه های سرسام آور کوچولومون افسر هیچی از ما نپرسید فقط گفت به آمریکا خوش اومدین و کارت زرد رو داد.

فقط یک نکته حتما سرساعت خودتون برید سفارت چون ماحدود یک ساعت زودتر رفتیم گفتند نمیشه برید داخل قانون عوض شده ما هم برگشتیم خونه و دوبار پول تاکسی دادیم
کیس نامبر :2013AS00003### تاریخ رویت قبولی:2 می(روز تولدم) کنسولگری:ارمنستان کارنت :نوامبر مصاحبه:اواخر ژانویه کلیرنس:اوایل مارچ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، afs ، mooj ، refiusa ، iman63ir ، usa lover ، nooshshahnar
(2013-02-02 ساعت 11:55)iman63ir نوشته:  الان رفتم بلیط گرفتم. 1 میلیون ناقابل تقدیم کردم برای یک پرواز 1.5 ساعتهSad اونم با هواپیمایی با عمر 35 سال Tongue
گفت از 5شنبه آسمان و خطوط خارجی گرون شدن(هنوز ایران ایر و ماهان افزایش قیمت ندادن)

میشه لطفأ بگید اوپن گرفتید یارفت و برگشته واینک به نظر شما کدومشون بهتره.با آرزوی موفقیت برای شما.Shy
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: DEMAR001

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان