کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام اينجوري كه بوش مياد من بعد ٦ هفته كليرنسم اومد قيمت بليط ٢ برابر شده
2013AS000025xx (یک نفر)/سفارت:ایروان/ا/مصاحبه:dec
19 ,San francisco , berkeley downtown ,كليرنس 24 jan 2013
تشکر کنندگان: omnia
(2013-02-01 ساعت 17:02)shans نوشته:  سلام دوستان عزيز
ضمن تشكر از راهنمايي هاي شما عزيزان
ما هم رفتيم مصاحبه بايد به عرض همه دوستان برسانم كه موضوع بسيار بسيار بسيار ساده تر از اوني كه فكر مي كنيد هست.
چند سوال ساده
و چند مدرك و ترجمه فقط كافي است مدارك را كامل همراه ببريد.
نكته اول : بدليل گذراندن خدمت سربازي حتما شما به فرايند كليرنس وارد خواهيد شد (اگر هم معاف بوده و يا خدمت نكرديد كه خوشا بحالتان)
نكته بسيار مهم مهم
از انتهاي ژانويه تمام برگه هاي آبي رنگ در ايروان به رنك زرد كمرنگ ( ليمويي) مثل كارت واكسن تبديل شده است.
من به شخصه منتظر برگه آبي رنگ بودم كه يك دفعه زرد از آب درآمد.
سپس پرسيدم كه اين چه برگه ايست و آفيسر مهربان و خوش برخورد توضيح داد كه همان جمله معروف طي مراحل اداري است كه بعد از پرسش بنده مبني بر آبي بودن اين برگه ها ايشان پاسخ داد ( البته با خنده از ته دل) كه راست مي گوييد از امروز اين برگه ها به رنگ ليمويي يا زرد كم رنگ درآمده و خيال بنده را راحت كرد.
بنده هم طبق وظيفه خواستم ازلاع رساني كرد باشم كه دوستاني كه براي مصاحبه به ارمنستان مي روند اگر به جاي برگه آبي ، زرد ديدند مثل من شوكه نشوند ظاهرا اولين نفر كاربرئي اين فرمها من بودم!!
در هر صورت ماه به جمع منتظران پيوستيم
به اميد كلير شدن همه منتظرانShy

شانس عزيز سلام،
ممنون از اطلاعات مفيدتون و تبريك بابت پذيرش و اميدوارم هرچه زودتر كلير بشين. من يه سئوال داشتم ميشه لطفا بفرمايين در مجموع زماني كه مادر ارمنستان خواهيم بود چند روزه؟ يعني كارمون چند روز طول مي كشه؟ و اينكه چند روز جلوتر از زمان مصاحبه بايد اونجا باشيم؟ ما 7 مارچ مصاحبه داريم و من مي خوام بدونم براي چه زماني بايد بليط بگيرم.
پيشاپيش تشكر مي كنم.
كيس نامبر:**2013AS50 ، تاريخ مشاهده قبولي: 4 نوامبر، ارسال مدارك: 17 نوامبر، تاريخ مصاحبه: هفته اول مارچ، تعداد: 3 نفر مقصد: لس آنجلس
تشکر کنندگان: shimoda ، tajhizgaran ، hamedhamed
(2013-02-02 ساعت 14:16)Ali.US نوشته:  
(2013-02-02 ساعت 11:55)iman63ir نوشته:  الان رفتم بلیط گرفتم. 1 میلیون ناقابل تقدیم کردم برای یک پرواز 1.5 ساعتهSad اونم با هواپیمایی با عمر 35 سال Tongue
گفت از 5شنبه آسمان و خطوط خارجی گرون شدن(هنوز ایران ایر و ماهان افزایش قیمت ندادن)

میشه لطفأ بگید اوپن گرفتید یارفت و برگشته واینک به نظر شما کدومشون بهتره.با آرزوی موفقیت برای شما.Shy

من رفت و برگشت گرفتم چون احتمال ویزای یک ضربم خیلی کمه و الان کلاس پروازی که جا میده امکان تعویض رایگان (در صورت جا داشتن) رو داره. کلا آسمان همه کلاسای پروازیشو بسته و فقط 2 کلاس آخر (گرونتر) برای فروش باز هستن
•49xx •مصاحبه:ایروان-مارچ •برگه آبی + ۹ سوالی(کلیر شده در 30+7 روز) • چرندنامه
تشکر کنندگان: amir82 ، hamedhamed
سلام به همه دوستان گل 2013
برای جمع آوری نقشه ها نیاز به کمک شما عزیزان دارم که در این پست گفتم.
خواهشم این است که چنانچه برروی نقشه شهرهائی که برای مصاحبه رفتید و یا میخواهید بروید و یا درخصوص نقشه شهری که بعنوان مقصد مهاجرت انتخاب کردید ، کاری انجام دادید - مخصوصا در گوگل ارث هر فعالیتی که داشتید چه کم و چه زیاد - کمکتان را دریغ نفرمائید.
با تشکر از همه شما
کیس نامبر 2013xxx همراه - 11 ژانویه کلیر
سفرنامه
مکان یابی با استفاده از google earth و gps
تشکر کنندگان: r_ent ، Saeedv13 ، iman63ir ، amir82 ، usa lover
(2013-02-02 ساعت 15:42)شهزاد نوشته:  شانس عزيز سلام،
ممنون از اطلاعات مفيدتون و تبريك بابت پذيرش و اميدوارم هرچه زودتر كلير بشين. من يه سئوال داشتم ميشه لطفا بفرمايين در مجموع زماني كه مادر ارمنستان خواهيم بود چند روزه؟ يعني كارمون چند روز طول مي كشه؟ و اينكه چند روز جلوتر از زمان مصاحبه بايد اونجا باشيم؟ ما 7 مارچ مصاحبه داريم و من مي خوام بدونم براي چه زماني بايد بليط بگيرم.
پيشاپيش تشكر مي كنم.

بستگی به روز مصاحبتون داره.با توجه به اینکه 7 مارچ 5 شنبه هست(البته بهتر بود زمان دقیق رو اعلام نمیکردیدSmile ) به نظر من دوشنبه بلیط رفت بگیرید،سه شنبه هم مدیکال و پنجشنبه هم مصاحبه و برگشت به ایران (البته بستگی به کلیرنس خوردن هم داره). در کل شرایط شما مثل استاد افشین عزیزه Wink با خوندن سفرنامه ی کاملش میتونین به خوبی برنامه ریزی کنید.
•49xx •مصاحبه:ایروان-مارچ •برگه آبی + ۹ سوالی(کلیر شده در 30+7 روز) • چرندنامه
تشکر کنندگان: hamedhamed ، 30NAP30
سلام به همه ی دوستان
من و همسرم برای اواخر اسفند وقت مصاحبه داریم(چهارشنبه) و وقت دکتر هم جمعه است.ایا واسه پنج شنبه بلیت رفت بگیریم خوبه؟بلیط برگشت رو برای چه زمانی باید گرفت؟یعنی معمولا چقدر باید در ارمنستان بمونیم؟ با توجه به اینکه نزدیک عید تمام بلیت ها چارتر میشن از کجا میتونم بلیت بگیرم؟ من توو این سایت جدید هستم.ممنون میشم راهنمایی کنید.

یک سوال دیگه:سفر نامه ها رو کجا میتونم بخونم؟؟؟
تشکر کنندگان: 30NAP30
(2013-02-03 ساعت 00:39)arash.d نوشته:  سلام به همه ی دوستان
من و همسرم برای اواخر اسفند وقت مصاحبه داریم(چهارشنبه) و وقت دکتر هم جمعه است.ایا واسه پنج شنبه بلیت رفت بگیریم خوبه؟بلیط برگشت رو برای چه زمانی باید گرفت؟یعنی معمولا چقدر باید در ارمنستان بمونیم؟ با توجه به اینکه نزدیک عید تمام بلیت ها چارتر میشن از کجا میتونم بلیت بگیرم؟ من توو این سایت جدید هستم.ممنون میشم راهنمایی کنید.

آرش جان
میتونی به دکتر کریستین یا لوسی ایمیل بزنی و ازش بخوای که تاریخ مدیکال رو به یکروز قبل از مصاحبتون انتقال بده یا نهایتا دوشنبه ...

من نمی دونم شرایط کاری و خدمت سربازی شما چیه وگرنه بهتر می تونستم راهنماییت کنم . اگر شرایط ویزای یکضرب رو داشته باشید ، طبیعتا صدور ویزا دو تا سه روز کاری زمان می بره . پس با این تفاسیر بهتره که بلیط برگشتت رو واسه شنبه اوکی کنی ... اگر هم خداناکرده FBI CHECK خوردی می تونی به پنج شنبه تغییرش بدی ... با پرداخت نفری 40000 تومان جریمه Smile

اینم لینک سفرنامه های ایروان
http://mohajersara.com/thread-5613.html

اگه بازم سوالی بود بهم پیام خصوصی بده ...
تشکر کنندگان: arash.d ، hamedhamed ، afs ، nooshshahnar
دوست عزیز، شما وقت مدیکالتون پنج روز قبل از مصاحبست؟ شما اگر 4شنبه مصاحبه داشته باشید، مدیکالتون 2شنبه باشه مناسب تره، دوستانی که ایروان بودن بهتر می دونن و راهنمایی میکنن
و در مورد برگشت هم بستگی به صدور ویزاتون داره، اگر چک بخورید که همون روز یا فرداش تشریف میارید منزل، ولی اگر چک نخورید، طبق تجربه دوستان، از 2 تا 4-5 روز کاری بعد از مصاحبه زمان میبره
موفق باشید

تشکر کنندگان: afs ، 30NAP30 ، arash.d
(2013-02-03 ساعت 00:52)کاوه شیز نوشته:  دوست عزیز، شما وقت مدیکالتون پنج روز قبل از مصاحبست؟ شما اگر 4شنبه مصاحبه داشته باشید، مدیکالتون 2شنبه باشه مناسب تره، دوستانی که ایروان بودن بهتر می دونن و راهنمایی میکنن
و در مورد برگشت هم بستگی به صدور ویزاتون داره، اگر چک بخورید که همون روز یا فرداش تشریف میارید منزل، ولی اگر چک نخورید، طبق تجربه دوستان، از 2 تا 4-5 روز کاری بعد از مصاحبه زمان میبره
موفق باشید

دکتر کریستین خودش واسه جمعه وقت داده وگرنه نظر خودمون هم روی دوشنبه بود.
تشکر کنندگان:
سلام به همهٔ بچه‌های مهاجر سرا .....من هفته سوم مارث مصاحبه دارم در ایروان....تا اینجا که ۲ نفری هستیم برای رفتن و با اتو بوس از تهران میریم ،،،اگه کسی‌ از بچه‌ها می‌خواد با ما بیاد یه پیام خصوصی بده تا اگه امکان باهم رفتن باشه بتونیم اینکارو انجام بدیم.....اگه کسی‌ هم می‌تونه راجع‌به ثبت نام خدمت جدید اینترتی یا سی‌ اس‌ سی‌ که کدوم پست رپ در چه منطقه‌ای انتخاب کردن منو کمک کنه ممنون میشم ....متشکر از همه یه بچه‌های مهاجر سرا
تعداد افراد کیس:۱ نفر
کیس نامبر:**۵۰
زمان مصاحبه: 21 مارچ/ایروان
ایالت انتخابی :کالیفرنیا
رویت قبولی:۲ می
ویزای یه ضرب به صورت عیدی روز اول فروردین
(2013-02-03 ساعت 03:10)DEMAR001 نوشته:  سلام به همهٔ بچه‌های مهاجر سرا .....من هفته سوم مارث مصاحبه دارم در ایروان....تا اینجا که ۲ نفری هستیم برای رفتن و با اتو بوس از تهران میریم ،،،اگه کسی‌ از بچه‌ها می‌خواد با ما بیاد یه پیام خصوصی بده تا اگه امکان باهم رفتن باشه بتونیم اینکارو انجام بدیم.....اگه کسی‌ هم می‌تونه راجع‌به ثبت نام خدمت جدید اینترتی یا سی‌ اس‌ سی‌ که کدوم پست رپ در چه منطقه‌ای انتخاب کردن منو کمک کنه ممنون میشم ....متشکر از همه یه بچه‌های مهاجر سرا

واسه ارمنستان نیازی به ثبت نام در CSC نیست ... تا حاییکه من می دونم .

(2013-02-03 ساعت 01:23)arash.d نوشته:  
(2013-02-03 ساعت 00:52)کاوه شیز نوشته:  دوست عزیز، شما وقت مدیکالتون پنج روز قبل از مصاحبست؟ شما اگر 4شنبه مصاحبه داشته باشید، مدیکالتون 2شنبه باشه مناسب تره، دوستانی که ایروان بودن بهتر می دونن و راهنمایی میکنن
موفق باشید

بهش ایمیل بزن و بگو که مشکل داری و نمی تونی این همه زود تر از موعد مصاحبه اونجا باشی ... ایشالله که نتیجه بده .
اگر هم نتیجه نداد به دکتر لوسی ایمیل بزن و از ایشون بخواه که تاریخ مصابت رو دو روز قبل از مصاحبت SET کنه .
تشکر کنندگان: iman63ir ، mooj ، DEMAR001 ، hamedhamed
(2013-02-03 ساعت 01:23)arash.d نوشته:  
موفق باشید

دوستان درست راهنمایی کردند. چند روز زودتر رفتن خیلی ضرورتی نداره و فقط هزینه اضافه هست. روز مصاحبه من 4شنبه بود و دکتر برای 2شنبه به من وقت مدیکال داد. اگه از دکتر کریستین وقت گرفتید با منشی ایشون خانم لوسی میتونید تماس تلفنی بگیرید و خواهش کنید که وقت رو روز دیگری بهتون بده.
موفق باشید
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: 30NAP30 ، iman63ir ، arash.d ، hamedhamed
(2013-02-02 ساعت 20:30)iman63ir نوشته:  
پيشاپيش تشكر مي كنم.

بستگی به روز مصاحبتون داره.با توجه به اینکه 7 مارچ 5 شنبه هست(البته بهتر بود زمان دقیق رو اعلام نمیکردیدSmile ) به نظر من دوشنبه بلیط رفت بگیرید،سه شنبه هم مدیکال و پنجشنبه هم مصاحبه و برگشت به ایران (البته بستگی به کلیرنس خوردن هم داره). در کل شرایط شما مثل استاد افشین عزیزه Wink با خوندن سفرنامه ی کاملش میتونین به خوبی برنامه ریزی کنید.

دوستان سلام
اول از ايمان تشكر مي كنم به خاطر اينكه لطف كرد و پاسخ سئوال قبلي منو داد.
يه سئوال از دوستاني كه مصاحبه اشون تموم شده دارم. من الان 2 تا مشكل دارم يكي اينكه واكسيناسيونم كامل نيست يعني هپاتيت مرحله سوم رو نزدم. به دليل اينكه قبولي مرحله دوم بودم و تازه اخر اكتبر نتيجه رو ديدم هنوز 6 ماه نشده و بنابراين واكسن سوم هپاتيت رو نزدم . ايا براي مصاحبه و ارائه مدارك پزشكي مشكل پيدا مي كنم؟
دومين مشكلم اينه كه من اسپانسر ندارم و هنوزم سند خونه ام اماده نيست كه ترجمه كنم و ببرم. ايا براي اثبات تمكن مالي مشكل پيدا مي كنم؟
اگه يكي از دوستان كه تجربه داره لطف كنه و جواب منو بده يك دنيا ممنون ميشم.
همگي موفق و پيروز باشيد
كيس نامبر:**2013AS50 ، تاريخ مشاهده قبولي: 4 نوامبر، ارسال مدارك: 17 نوامبر، تاريخ مصاحبه: هفته اول مارچ، تعداد: 3 نفر مقصد: لس آنجلس
(2013-02-03 ساعت 12:42)شهزاد نوشته:  
(2013-02-02 ساعت 20:30)iman63ir نوشته:  
پيشاپيش تشكر مي كنم.

دوستان سلام
اول از ايمان تشكر مي كنم به خاطر اينكه لطف كرد و پاسخ سئوال قبلي منو داد.
يه سئوال از دوستاني كه مصاحبه اشون تموم شده دارم. من الان 2 تا مشكل دارم يكي اينكه واكسيناسيونم كامل نيست يعني هپاتيت مرحله سوم رو نزدم. به دليل اينكه قبولي مرحله دوم بودم و تازه اخر اكتبر نتيجه رو ديدم هنوز 6 ماه نشده و بنابراين واكسن سوم هپاتيت رو نزدم . ايا براي مصاحبه و ارائه مدارك پزشكي مشكل پيدا مي كنم؟
دومين مشكلم اينه كه من اسپانسر ندارم و هنوزم سند خونه ام اماده نيست كه ترجمه كنم و ببرم. ايا براي اثبات تمكن مالي مشكل پيدا مي كنم؟
اگه يكي از دوستان كه تجربه داره لطف كنه و جواب منو بده يك دنيا ممنون ميشم.
همگي موفق و پيروز باشيد

در مورد واکسن هپاتیت شما باید عرض کنم که مشکل خاصی پیش نمیاد . یا ایروان تزریق میشه یا اصلا تزریق نمیشه و بهتون میگن که امریکا تزریق کنین . فقط ای کاش بقیه واکسنهاتون رو زده باشین Smile مثل دیفتری کزار ، ام ام آر ، آنفلوآنزا ، مننژیت و ...

در مورد تمکن مالی هم نیاز نیست حتما سند خونه رو ببرین . میتونین مبلغ 30 تا 40 میلیون ( این مبلغ خیلی هم میتونه باشه واسه یک نفر ) به حسابتون واریز کنین و از بانک یک پرینت لاتین درخواست کنین. به همین راحتی ....
تشکر کنندگان: afs ، iman63ir ، Judy Abbott 13
دوستان زمینی رفتن خیلی خیلی خیلی به صرفه تره... من زمینی رفتم و اصلا پشیمون نیستم... میتونید به سفرنامه که در امضام هست مراجعه کنید... از تهران تا امریکا در میاد 2 تومن اونوقت اسمان نشسته کلاه برداری میکنه.. البته که حتما میخواد به نشانه ی احترام کلاه از سر برداره !!
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، afs ، nooshshahnar ، abas_kashan ، mohajer13 ، مانترا ، Sepasttian ، amir82 ، arash.d ، iman63ir ، mooj ، parsush

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان