موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
موقع تحویل مدارک خانم عینکی ( احتمالا هندی ) گفت که مدارک اسپانسر رو بده که گفتم خودم اسپانسر خودم هستم که با کمی اخم مدرک موجودی بانک رو گرفت . موجودی بانکی من هفتاد میلیون از بانک ملی بود ( با اون برگه دربه داقون ) که حدود دوماه و نیم قبل گرفته بودم البته یک موجودی از بانک پارسیان به مبلغ شصت میلیون به تاریخ سه ماه قبل و یک سند ماشین و سند ملک و یک وکالت بلاعذل آپارتمان هم داشتم که گفتم تا زیاد حساس نشدند نشون ندم . گفتم اگر این کار رو بکنم ممکنه باب بشه و از بقیه دوستان هم بخواهند . اصلا نگران اسپانسر نباشید یک موجودی کمتر هم کفایت می کنه البته ما سه نفر بودیم .
بیشترین حساسیت روی سربازیه که کجا خدمت کرده باشید و بعد شغل دولتی
فکر می کنم چون من شغل دولتی و سربازی س بودم برگه آبی گرفتم که احتمالا زمان بیشتری طول می کشه تا کلیر بشم .
و دوست من موری به دلیل این که فقط سربازی رفته و در ارتش بوده برگه سفید گرفته که احتمالا زودتر کلیر می شه .
تا نظر بقیه اساتید چی باشه .
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان جواب مدیکال در ابوظبی (nmc) بیست و چهار ساعته آماده می شه مطمئن باشید مثل ما اشتباه نکنید
به ما گفتند چون بچه داری سه چهار روز زودتر برو که اصلا نیاز نبود . تازه تست خون من رو اشتباه کرده بودند و همون روز مجدد تست انجام شد و سر 24 ساعت جواب ها دستمون بود . ضمنا هزینه آزمایش مجدد رو گرفتند .
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز لطفا شماره اقای علیرضا را بنویسید
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان با توجه به اینکه سفرنامه دوستان به من خیلی برای انجام کارها کمک کرد من هم چند خطی مینویسم تا شاید به دوستان کمک کنه.
3 روز قبل از مصاحبه وارد دوبی شدیم از اونجایی که قبلا از پروازهای ماهان و ایران ایر برای کنسل شدن و تاخیرهای زیاد خاطره خوبی نداشتم و اینکه یک بچه دو ماهه همراهمون بود از پرواز امارات استفاده کردم و چون قرار نبود به هتل بریم و در منزل دوستم تو دوبی اسکان داشتیم هزینه کمتری متحمل شدیم. سه روز قبل از مصاحبه برا مدیکال رفتیم و با توجه به واکسن هایی که تو تهران زده بودیم برا خودم و همسرم واکسنی زده نشد فقط آزمایش خون و x-ray قفسه سینه اما برا بچه دو ماهمم 2 تا واکسن زدن که با دکتر صحبت کردم که نزنه ولی قبول نکرد و چاره ای نداشتیم که بزنیم. دو روز بعد جواب و دادن و صبحش راه افتادیم به سمت ابوظبی ساعت 7:30 رسیدیم خودم تو صف وایسادم و نفر دوم بودم همسرم و بچم هم تو ماشین دوستم بودن یه نفر اومد مدارک و چک کرد گفت در که باز شد همسرت هم باید بیاد و گفت قبل 8.30 اینجا باشن وقتی در باز شد رفتم اونا رو بیارم و برگشتم همون افسر نذاشت که برم تو گفت برو ته صف خلاصه یکم بحث کردم دیدم داره عصبانی میشه رفتم یکم عقب تر شدیم نفر 8 اینم بگم که تقریبا غیر از مدارک و کالسکه بچه فقط گذاشت 1 شیشه شیر بچه ببریم داخل و همه وسائل ازمون گرفتن.حدود ساعت 9.30 شماره مارو خوندن چون چند نفر هموطن ایرانی که جلوی ما بودن و از عقب افتادن ما تو نوبت خوشحال بودن همرو تو همون تحوبل مدارک رد کردن و گفتن مدارک کامل نیست البته هیچکدام لاتاری نبودن( البته من از رد شدن اونا خوشحال نشدم) خلاصه رفتم اونجا خودم همه مدارک و دادم اون آفیسر هم خیلی دقیق همرو دید و البته وسطش هم یکم شوخی با ما کرد و مارو فرستاد برا انگشت نگاری پیش همون خانم عصبانیه. بعدم خیلی سریع یه کانتر دیگه صدامون کرد که فیشارو بدیم بریم پیش اون یه خانم خیلی مهربون و خوش رو ازمون سوالا رو پرسید کار شخصی و معافیت از خدمت بنده. و چند تا سوال در مورد اسپانسر و چک کردن مجدد یه سری مدارک بچه که قبلا ارسال نشده بود و چک کرد و گفت برا پست فرمهارو پر کردید و گفتم بله اونم چک کرد گفت سه روز دیگه برین پاسا رو بگیرین و همه چی تمام کلا حدود 10:15 از سفارت امدیم بیرون.(تو پرانتز بگم که یک ایرانی خیلی معروف تو سفارت بود که به شدت مورد استقبال کارکنان سفارت بود و حتی نذاشتن از رو صندلی بلند شه و همه کارارو انجام دادن واقعا به ایرانی بودن خودم و احترامی که برای اون هموطن میذاشتن افتخار کردم) هر سوالی در مورد مصاحبه دارین بپرسید هر چی بتونم کمک میکنم امیدوارم همگی بزودی یکضرب بگیرین
شماره کیس: 2013A5XXX . ابوظبی .2 نفرو نصفی. هوستون تگزاس, ويزا يكضرب مارچ٢٠١٣
و این نیز بگذرد بار دگر روزگار چون شکر آید