موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-20 ساعت 15:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-20 ساعت 15:53 توسط aziking.)
هوووووور
حالا همه با هم هووووووووووراااااااااااا
هیچکی شرط نبست چون گفتم یک ضرب میگیریم....افرین
ما هم مثل سروش یک ضرب گرفتیم....
بچه ها مرسی از راهنمایی ها و همدلی همتون..ایشالا قسمت همتون یک ضرب باشه
دوباره هورااااااا
شماره کیس : ##20130000 - کنسوگری : آنكارا - مصاحبه : اواخر آبان تعداد : 2نفر - تاریخ دریافت ویزا : 2 روز بعد از مصاحبه
زمان ورود : Feb 2013 - شهر : سنفرانسیسکو ---- سفرنامه بخش
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-20 ساعت 18:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-20 ساعت 18:24 توسط aziking.)
(2012-11-19 ساعت 21:17)bamboo نوشته: (2012-11-19 ساعت 03:03)aziking نوشته: (2012-11-18 ساعت 13:52)Saeedv13 نوشته: سلام به همه ی 2013ایها مخصوصاً آنکارایی ها، مخصوصاً دوستان خوب و با معرفتی که مارو فراموش نمی کنن و سفرنامه می نویسن.
...............
زحمتشو کشیده..
حداقل
سلام دوست گرامی
ممنون از توضیحات و راهنماییهاتون
شما برای آبله مرغان در کارت زرد واکسنتون چیزی اینجا وارد کرده بودید؟یا فقط همون تست آنتی بادی را نشون دادید؟ و میشه بگید نتیجه تست آنتی بادی شما که از ایران گرفتید،چند بوده؟چون برخی از دوستان در سفرنامشون نوشته بودن اگه عدد آنتی بادیتون دم مرز باشه مجددا ازتون اونجا تست میگیرند؟(آیا بجز تست آنتی بادی که از اینجا می بریم لازمه که در کارت زرد واکسن هم اینجا دکتر جلوی varicella چیزی وارد کنه؟)
سلام دوست من
تا اونجایی که من یادمه تو کارت زرد صحبتی از تست انتی بادی نمی کنه و فقط نتیجه رو میده که به دکتر نشون بدی چونکه واکسنی بهمون بابت ابله نزده بود که تو کارت وارد کنه.
برای من نتیجه اش نزدیک مرز بود ولی برای خانومم خیلی خیلی بالا بود...ولی کلا منشی اجازه ندادکه نتجه رو پیش دکتر ببرم...
من اگه دوباره بخوام روال کارت زرد رو طی کنم ایندفعه واکسن ابله میزنم تا مستقیم تو کارت وارد بشه...دیگه اما و اگر دکتر نمی تونه بگه
(2012-11-20 ساعت 16:58)fariba_a نوشته: (2012-11-17 ساعت 18:27)soroush253 نوشته: سلام ... صدای مارا هم از آنکارا میشنوین ...
... پارت دوم سفرنامه رو هم بعد از سفارت که 3 شنبه است میذارم ... امیدوارم که با کمک انرژی مثبت شما ها ویزای یک ضرب رو بگیرم
سلام سروش جان
تبریکات فراوان ما را برای ویزای یک ضربت بپذیر
من سوالی درمورد مدیکال دارم. همسر بنده که برنده اصلی لاتاری است، سالها پیش عمل جراحی قلب کرده است. آیا این موضوع در روند گرفتن ویزا موثر است؟ اگر اینطور است، ما اینهمه متقبل هزینه های زیاد نشویم و تا آنکارا بریم و آخر هم به خاطر این موضوع موفق به گرفتن ویزا نشیم.
با آرزوی موفقیت همه ی دوستان مهاجرسرایی
سلام تا سروش از خواب پاشه و بریم جشن من یک توضیح کوچولو جاش بدم ولی خودش حتما تجربه اش رو بهتون میگه.
وقتی برای عکس از قفسه سینه تو اتاق بودم یک کاغذ چسبونده شده بود به فارسی که کلا مظمونش این بود که تست پزشکی برای روشن شدن بیماری های مسری مثل سل و ایدز و این حرفاست.برای همین من فکر نمی کنم هیچ مشکلی برای شما پیش بیاد.ولی لطفا به صحبت من اکتفا نکنید و بازم تحقیق کنید که خدای نکرده متحمل ضرر نشید.
شماره کیس : ##20130000 - کنسوگری : آنكارا - مصاحبه : اواخر آبان تعداد : 2نفر - تاریخ دریافت ویزا : 2 روز بعد از مصاحبه
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
من باید 1 توضیحی رو اضافه کنم:
من تست آنتی بادی آبله مرغون دادم و نتیجه اش که 5000 بود رو، پاستور وارد کارت زردم کرد و مهر هم زد روش.
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-20 ساعت 19:52)tatoole نوشته: (2012-11-20 ساعت 15:51)aziking نوشته: هوووووور
حالا همه با هم هووووووووووراااااااااااا
هیچکی شرط نبست چون گفتم یک ضرب میگیریم....افرین
ما هم مثل سروش یک ضرب گرفتیم....
بچه ها مرسی از راهنمایی ها و همدلی همتون..ایشالا قسمت همتون یک ضرب باشه
دوباره هورااااااا
aziking جون هورااااااا بابت ویزات!!!! کلی خوشحالمون کردی!
یه سوالی من دارم اگه لطف کنی جواب بدی ممنون میشم ... شما اسپانسر داشتید یا حساب بانکی؟ اگه حساب بانکی چند میلیون و اگه اسپانسر داشتید وضعیت مالیشون خیلی خوبه یا معمولی؟
دوست عزیز مرسی از همدلی شما
ما اسپانسر نداشتیم...یک حساب پاسارگاد 115 میلیونی 2 نفره داشتیم...یک حساب تات 80 میلیونی ...یک سند خونه ویک سند دفتر اداری...
اما شما به هیچ کدوم توجه نکن بجز همون حساب پاسارگاد 115 میلیونی تا تو سفر نامه کامل توضیح بدم که کلا چه اتفاقی افتاد....منظورم اینه که همون بانک پاسارگاد کافی بود...بقیه اش اضافی بود..
در ضمن ما که دمه درب سفارت بودیم آرمین عزیز هم که با ما امروز مصاحبه داشت و دیروز رفته بود دم سفارت سروگوشی اب بده دیده بود یک زوج جوان با 19 میلیون تومان هم ویزا گرفته بودن....19 میلیون تومان ....
حالا ایشالا خودش میاد توضیح کامل رو میده....
منم سر فرصت سفر نامه رو می نویسم چون توضیحاتش زیاده....
موضوعها: 1
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستانی که در ترکیه بودند و الان هستند در مورد سیم کارت چکارکردند؟
از ایرانسل یا همراه آنجا استفاده کردید؟ یا سیم کارت ترک سل خریدید ؟
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-21 ساعت 23:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-21 ساعت 23:26 توسط aziking.)
(2012-11-21 ساعت 22:59)mhpz نوشته: سلام
دوستانی که در ترکیه بودند و الان هستند در مورد سیم کارت چکارکردند؟
از ایرانسل یا همراه آنجا استفاده کردید؟ یا سیم کارت ترک سل خریدید ؟
سلام
من سیم کارت آ و آ خریدم 35 تا 5 کنتر به قول خودشون توش بود...2 تا اس ام اس به تهران زدم تموم شد....10 لیر کنتر خریدم که هر اس ام اس 0.75 لیر کم می کرد و چون ریپورت اس ام اس هم رو شن بود 2 برابر کم کرد....
نمی دونم چی خوبه ولی همشون گرون هستن... اگه گرفتید حتما ریپورت اس ام اس رو خاموش کنید..
دوستان چه طوری میشه ماشین یو پی اس رو ترک کرد.....تمام منو های سایت رو زدم هیچی سر در نیاوردم....در ضمن جایی برای ترک ماشین نداره...میشه اگه منو ها رو می دونید راهنمایی کنید...
ممنون
ایشالا فردا که منتظر یو پی اس هستم سفر نامه قسمت مصاحبه رو میذارم ....
شب خوش
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-22 ساعت 15:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-22 ساعت 15:05 توسط ali234.)
مننژیت اطفال همون Hib هست و اونگان توی قسمت hib تاریخ زده.
شما اینو هم یادتون باشه که اگر نزدیک مصاحبه هستید اگر واکسنی به بچه بزنید اونگان دوباره یاداوری رو براش میزنه. یعنی اکثر واکسنها رو برای بچه ها بعد از یکماه دوباره تزریق می کنه یه جورایی نمیشه از زیرش در رفت! در مورد عوارض نه! همه بلااستثنا می گفتن چرا ما تهران واکسن می زنیم بدن درد می گیریم ولی ترکیه نه!!!! بچه هم نه تب کرد و نه اذیت شد خداروشکر.
قیمت مدیکال بچه رو جدا نمیشه حساب کرد چون صورتحساب نمیدن. ولی هر واکسن از 50 دلار شروع میشه به بالا. گرونترینش ابله مرغانه که 70 دلاره. برای ما هم که سه نفر بودیم نزدیک 700 دلار شد. برای خانواده 4 نفری روی نزدیک به 900-1000 حساب کنید.
(مدیر محترم این پست و پست قبلی رو بنا به صلاحدید خودتان به تاپیک مربوط منتقل کنید با تشکر).
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-22 ساعت 16:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-22 ساعت 16:22 توسط ali234.)
جالبه آفیسر خانمه ( همون جوانه که خوش برخورد هم هست ) اصلا راجع به مسائل مالی کنجکاوی نمی کنه. روز مصاحبه ما و فرداش همه رو قبول کرد و همه می گفتن کوچکترین سوالی راجع به حساب مالی نکرد. ( حساب مالی ما 60 میلیون بود اصلا صحبتی از اینکه دلار چنده و.. دولت میده یانه و... نشد ) مطلقا! کلا خیلی به قول خودشون easy going بود! البته همه رو غیر از یک آقای مجرد ،برگه آبی داد.
راستش ما گفتیم شاید بچه های قبلی یک کلاغ چهل کلاغ کردن! ولی مثل اینکه به افیسر ربط داره!
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-22 ساعت 17:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-25 ساعت 22:09 توسط soroush253.)
سلام میرسیم به سفرنامه من بخش مصاحبه ...
خب تا دکتر براتون گفته بودم
میرسیم به روز مصاحبه که من و آذرخش عزیز تصمیم گرفتیم ساعت 7 بریم برای صبحونه که دیگه قدم زنون بعدش بریم تا دم سفارت که به قول آذرخش مغزهامون load بشه ! راس ساعت 7 همه مون پایین بودیم و بچه ها صبحونه رو خوردن و تصمیم گرفتیم حرکت کنیم ... تو چهره هممون میشد استرس و حس کرد ولی سعی می کردیم به روی خودمون نیاریم ...
بعد از 4 قدم راه رفتن تو سرمای اول صبح یه دفعه بیخیاله پیاده روی شدیم و واسه اولین تاکسی دست بلند کردیم
جلوی سفارت مملو از آدم بود که توضیحاتش رو کامل آذرخش داد...
بعد از ورود از در تق تقی خانوم ایرانی که برگه هارو میگرفت به من گفت برگه های مالی ات ؟ که من گفتم تو ایمیلم چیزی نگفته بود ولی بخواین بازم دارم بهتون بدم که گفت نه نمیخواد اگه اصلش رو قبلا فرستادی نیازی نیست که منم گفتم بله فرستادم... من اسپانسر داشتم با دوتا حساب که یکیش 100 تومان بود یکیش 40 تومان ...
طبق اکیپی که واسه همدیگه دست و پا کرده بودیم بساط هرره و کرره ای بود که براه انداخته بودیم و و اتفاقآ واقعا هم تاثیر گذار بود چون تا ساکت میشدیم قیافه هامون از استرس تو هم میرفت و بعدش دوباره برنامه رو از سر می گرفتیم ... هر آن احساس میکردم الان این سکیوریتی میاد پرتمون میکنه بیرون از بس که حرف میزدیم و معرکه برپا کرده بودیم ..اعلام شماره ها هم همینطور که آذرخش گفت هی دینگ دینگ اعلام میشد و مثل هم بود دقیقا به جز اینکه من زمان اصلاح فرم ها,فقط بهش گفتم تنها باید آدرس ایرانم رو تغییر بدم که عوض شده و از اونجا اسباب کشی کردیم, لازمه این کارو بکنم که گفت بد نیست اگه عوضش کنی که منم با خودکار قرمزی که بهم داد اصلاحش کردم ! نکته دیگه هم اینکه من محل صدور شناسنامه مامانم و باید میزدم تهران که به اشتباه اهواز زدم کلا هم اصلا یادم رفت تغییرش بدم که هیچ مشکلی هم به وجود نیاورد
نقطه عطف استرس موقعی بود که آذرخش و خانومش رفتن برای مصاحبه قلبم داشت از سینم میزد بیرون, وقتی که بهشون گفت پولاتون و چه جوری می خواین ببرین , آرمین یه سقلمه بهم زد گفت بچه ها دیگه سفید گرفتن شک نکن!!! وقتی با لب خنون بر گشتن انگار دنیا رو بهم داده بودن...
بعد از اینکه بچه ها رفتن Ups شماره من اعلام شد برای مصاحبه !
مصاحبه من هم توسط همون آقای کم موی گوگولی اانجام شد که اتفاقآ خیلی هم آدم باحالی بود ...
سلام کردم و وقت بخیر گفتم اونم با خوش رویی و خیلی خودمونی بهم سلام کرد و گفت چطوری !؟
بعد یه نگاه به برگه هام کرد و گفت سروش ما یه روالی داریم که قبل از مصاحبه دست راست رو بالا میگیریم و قسم میخوریم که همه حرفامون درسته این کارو میکنی لطفآ ؟ گفتم حتما دست راستم و بالا بردم گفتم خب؟ گقت قسم میخوری که همه چیزایی که این تو برامون نوشتی حقیقت داره منم گفتم بله ! قسم می خورم ... خندید گفت عالیه !
بعد شروع کرد فرم هامو ورق زدن ! گفت خب سروش سربازی که نرفتی هان؟ گفتم نه ... گفت پس یعنی دانشجویی و ودیعه گذاشتی گفتم دقیقآ , گقت نقد گذاشتی یا سند !؟ گفتم نقدد گفت چقدر؟ گفتم 8 میلیون
گفت خیلی خوبه الان دانشگاه میری گفتم آره گفت چه رشته ای می خونی گفتم برق الکترونیک , یه لبخند ملیح زد بعد گفت دانشگاه آزاد ؟ خب ,چقدر دیگه از درست مونده گفتم 1 ترم دیگه دارم حدود 20 واحد خندید گفت عالیه
( اینو بگم که هر چی میپرسید دقیقآ جواب خودش رو میدادم دیگه اینجا مثلا بهش نگفتم که من قید دانشگاهو زدم و دیگه نمی خوام برگردم و یا اینکه اگه این 20 واحدم رو هم بخونم بازم مدرک بهم نمیدن چون سرباز میشم , بیخودی خودتون و تو هچل نندازین چون خیلی ریز بین و نکته سنج بود کافی بود یه گاف بدی تا برگه آبی که اونورش گذاشته بود و بیاره جلو )
بعد همه اینا با لبخند گفت تا حالا کار کردی ؟ گفتم نه هیچ وقت کار نکردم گفت عالیه می خوای بری امریکاچکار کنی ؟ میخوای درست و توی مستر ادامه بدی گفتم می خوام اول درامد داشته باشم بعدش اگه شرایط باشه خیلی دوست دارم که ادامه بدم گفت خیلی خوبه همه چیزات ! ویزات قابل صدوره فقط یه دو دقیقه برو بشین تا من یه چیزی رو چک کنم و و یکی دیگه رو مصاحبه کنم دوباره صدات میکنم !! منم با تعجب فراوون گفتم باشه حتما که دوباره اومدم نشستم !
بعد اینکه نشستم آرمین بهم گفت چی شد گرفتی گفتم نه هنوز گفت برو بشین دوباره صدات می کنم ! که آرمین هم حسابی تعجب کرد گفت مگه میشه تا حالا نشنیده بودم این مدلیش رو که همون موقع آرمین و صدا کرد ! منم موندم منتظر که آرمین ببینم چه میکنه که دقیقآ شرایطش مثل من بود فقط 5 ماه خدمت کرده بود ازش پرسید پستت تو سربازی چی بود که آرمین گفت گروهبان یکم ! همین و بهش گفت که برگه آبی رو در آورد براش گفت برو 4 تا 6 هفته دیگه چک کن ! خلاصه 2 دقیقه هم نشد مصاحبه اش ! دیگه آرمین با یکم ناراحتی اومد رو به من گفت دیدی ؟ آخرش آبی گفتم اشکال نداره که رفیق فقط 1 ماه دیگه است ... ! خلاصه آرمین برگه آبی به دست از در رفت بیرون که دوباره اسم من رو صدا کرد و رفتم پیشش :
دوباره سلام ! اونم با خوشرویی و خنده در حالی که هی تایپ میکرد گفت سلام سروش, من شرایطت رو الان چک کردم تو همه مدارکت کامله ( گفتم وای الان میگه 4 تا 6 هفته دیگه بیا ) ولی بجاش گفت این برگه سفید رو بگیر بده به ups این مدارکت رو هم بگیر......
به آمریکا خوش اومدی ( منم که همونجا ذوق مرگ شده بودم و داشتم پس میافتادم ! مدرک اصل پیش دانشگاهی و کپی کل پاسپورت که قبلا براش فرستاده بودم و شناسنامه ام رو از لای شیشه بهم برگردوند ) که من بهش گفتم راستی پاسپورتم و ندادین که خندید گفت پاسپورتت پیش ما میمونه تا ویزا برات صادر شه ! دیگه با ذوق مرگی دبل رفتم ups و 17 لیر دادم بهشون تاکید کردم که من شنبه پروازمه که گفت حتما 5 شنبه میرسه دستت !
تشکر کردم اومدم بیرون چون آخرین نفر بودم دیدم همه جمع ان اونجا منتظرن ببینن من چه دست گلی به آب دادم اولش با یه قیافه ناراحت رفتم به سمت جمعمون یه نگاه به همه کردم که مامانم پرسید چی شد ؟ گرفتی؟ منم گفتم معلومه که گرفتم !!!! :دی
دیگه بعدش هوووورا انگار تیم ملی گل زده همه میپریدن بالا پایین ! این جز صحنه هایی بود که هیچ وقت از یادم نمیره
همین امروز هم ups ویزامون رو آورد ! امشب دوباره باید جشن بگیریم... ! من شنبه پرواز دارم به سمت دیاره استکبار جهانی...
فکر نکنم هیچ کدوم از 2013 ئی ها هنوز بعد ویزا رفته باشن امریکا و من باید اولینشون باشم...
بازم مرسی از همتون که این همه همدلی کردین امیدوارم صدای هوورای تک تکتون رو همینجا بشنوم .
کیس نامبر :***2013AS
کنسولگری : آنکارا
مقصد : سن فرانسیسکو , کالیفرنیا
مصاحبه: هفته سوم نوامبر , نتیجه : ویزای یک ضرب
ورود به امریکا : 4 روز بعد از مصاحبه !!