موضوعها: 0
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-29 ساعت 12:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-14 ساعت 00:20 توسط fire dragon.)
مدیکال بیمارستان آمریکاییها -استانبول
سلام
اولا من حرفمو پس میگیرم که گفتم از میدون تکسیم تا بیمارستان راهی نیست .چون برگشتنی پیاده نزدیک نیم ساعت طول کشید .پس برای بچه دارها پیاده برگشتن رو توصیه نمیکنم هر چند کوچه های اطراف مسیر چند تا پاساژ خوب برای گشتن هست
ساعت 1 بیمارستان وقت داشتم که 12:20 اونجا بودم .
باید بگم که چون با دائیم رفتم و همش هم کوچه و پس کوچه رفتیم نمیتونم دقیقا آدرس بدم ولی با یه سرچ ساده پیدا میکنید
کلا بیمارستان زیباییه
در اول برای اورژانس و کمی دست چپ در ورودی اصلی رو میبینید
بعد از گیت بازرسی سمت چپ آسانسور و طبقه دوم
تا از آسانسور پیاده شدید تقزیبا روبروتون یه در شیشه ایی نوشته Check up
وارد که میشید سه چهارتا دختر نشستن و شروع میشه داستان
بعد از چک کردن وقت و نامه تاریخ مصاحبه و عکسها و پاسپورت دوتا فرم دادن که پر کنم
جالبه که فرم دوم کاملا به زبان ترکی بود (خدا رو شکر که یه کم سر در میاوردم ) البته چیز خاصی نداشت فقط اسم و تاریخ تولد و امضا و یه جای خالی هم باید بنویسید American Embassy
ابتدا یه پرستار میاد که خوشگله فقط قدش کوتاهه
می برتتون برای معاینه چشم و قد و وزن و فشار خون و کارت واکسن میگیره ازتون
- نکته : پرستارها و دکترها یا ترکی حرف میزنن و یا انگلیسی ازشون پرسیدم گفتن دکتری که فارسی بلد باشه تو این قسمت نداریم
وقتی منتظر سری دوم بودم دو تا از دوستان دیدم که SPH به همراه خانمشون و دوتا دختر گلشون وارد شدن . من دیدم دارن فارسی صحبت میکنن و پاسپورتاشونم ایرانیه رفتم جلو و بیشتر آشنا شدیم که روز مصاحبه امون هم یکیه
و MAZO و همسرشون که با اونها هم رفتم و صحبت کردم که مصاحبه اشون یه روز قبل از ماست
بعد رفتم پیش دکتر که یه کم عبوس بود و یکی دو تا شوخی کردم دیدم نه خیر کار نمیکنه و بی خیال شدم
آقای دکتر اصرار که مطمئنی همه این واکسنها رو تو ایران زدی گفتم آره برای چی اینقدر تکرار میکنید که چیزی نگفت
دو تا واکس منو تجدید کرد آنفولانزا و TD که گفت آنفولانزای امسال واکسنهاش از سپتامبر وارد شده و شما مال پارسال زدید و دوباره باید تزریق بشه هر کدوم حدود 10 لیر شد
کلا هزینه مدیکال من شد 378 لیرو خورده ایی
بعد طبقه -1 X-ray و خداحافظ تا امروز ساعت 4 برای گرفتن پاسخ
نکته 2 :برخلاف دکتر اونگان کارت زرد واکسن خودمو بهم پس دادن و یه کارت سفید واکسنم بهم دادن که توش این دو تا واکسنی که زده بودند نوشته بودو صورتحساب کامل شامل TAX و چیزای دیگه و همینطور یه کارت که نوار مغناطیسی هم داره و اسمم روش چاپ شده و تاریخ مراجعه
فعلا عرضی نیست و از همین تریبون به آفیسر محترم اعلام میکنم که من آمادگی گرفتن برگه سفید و ویزای یکضرب رو دارم دیگه تو می مونی و وجدانت که ببینم چه میکنه
-----------------------------------------------------------------------------
سلام وادامه سفرنامه
من از استانبول با اتوبوس اومدم شرکتهای مختلفی هست اونی که من باهاش اومدم میگفتن جزء بهترینهاست اسمش KAMILKOC تا آنکارا 47 لیره و دو بار حین سفر پذیرایی داشت که نوشیدنی و کیک یا بیسکویت میدادن چند تا کانال تلویزیون هم میگرفت وسط راه هم 45 دقیقه توقف داشت کلا شد 5 ساعت و نیم
نکته : تو ترمینال که پیاده میشید برای استفاده از مترو بیرون نمیایید همونجا تو سالن ترمینال یه پله برقی هست میره بالا و به سمت مترو .
برای استفاده از مترو بایدکارت بگیرید تابلوهای راهنما بهتون میگه که میدون کیزیلای کجا باید پیاده شید
نکته : اکثر مترو هاش ایستگاههاشو اعلام نمیکنند باید توقفها رو بشمارید ( برخلاف استانبول که تابلوهای الکترونیکی داشت و هر ایستگاه رو نشون میداد )
هتل
من هتل ANKARA REGENCY HOTEL بودم . ستاره نداره قیمتهاشم نمیدونم چنده ولی به نظر نمیاد هتل گرونی باشه امکانات خاصی هم نداره از یه مسافر خونه یه کم شیک تره تو همون خیابون مشروطیت سومین خیابون از طرف بلوار آتاتورک. اینجا شمال و جنوبش نمیدونم کدوم طرفه . سر خیابونش برگر کینگه یه کلاب هم زیر خود هتله که شب اول تا نیمه های شب توش بزن و برقص بود .
کارکنانش هم تقریبا انگلیسی تعطیلن به غیر از رسیپشن
مصاحبه
ساعت 7:40 رسیدم با اینکه پیاده نزدیک 15 دقیقه راه بود ولی چون بارون شدیدی میومد که بعدش برف شد با تاکسی رفتم شد 6 لیرو خورده ایی
ساعت 8:20 درها به روی ما باز شد . چون سفر نامه های دوستان دیگه خیلی کامل بود وارد جزئیات اونجا نمیشم .
کلا دو تا آفیسر برای مصاحبه بود یه خانوم و یه جوون تقریبا کچل و تقریبا ریشو -مصاحبه من با آفیسر جوون بود ( تو وجدان داری ؟ چه جوری شب راحت میخوابی ؟ اون دنیا سر پل صراط باید جواب بدی که چرا به بچه مردم برگه آبی میدی )
-قبل از اینکه شروع کنیم باید ازتون بخوام که قسم بخورید
-قبل از قسم خوردن یه موردی هست که فکر میکنم اشتباه شده و نمیدونم تا چه حد مهمه .من تو ی ثبت نام آن لاین برای لاتاری نمیدونم single زده بودم یا divorced که البته دو تا فرمها رو درست پر کردم
بعد از چک کردن
-شما سینگل نوشته بودی ولی مشکلی نیست چون یه نفر بودی و یه نفر هم هستی
سوال راجع به یکی از کارام و در نهایت سربازی و دادن برگه آبی
نکته مهم که ایکاش موقع پرکردن فرمها رعایت میکردم سعی کنید کاراتون رو اصلا مهم نشون ندیدو خیلی ساده کاراتون رو بنویسید
من یکی از کارام تو یه شرکت حمل و نقل ریلی مواد نفتی بود و تو برهه ایی توقسمت خرید واگن و لوکوموتیو بودم و کارتی که برام چاپ شده بود نوشته بود R&D Supervisor و همین براشون سوال برانگیز بود .ازم پرسید تو قسمت تحقیقات مواد نفتی بودی ؟گفتم نه فقط خرید واگن و لوکوموتیو بود که عنوان شغلیمو خط زد و یه چیز دیگه نوشت و همینطور تو سزبازی نوشته بودم کامپیوتر اپراتور که بعد از توضیحات من خط زد و نوشت سکرتر (فکر کنم ...چون تند تند مینوشت )
....click ..click تو کامپیوترش یه چیزایی وارد کرد و برگه آبی که قبلا اسم من توش بود رو بهم داد و خداحافظ با خوشرویی
آنکارا
تو شهر خیلی نگشتم فقط یه نکته که برای خودم مهم بود
چون اکثرشون انگلیسی بلد نیستند ممکنه برای خرید مایحتاج به مشکل بر بخورید مثلا تو سوپر مارکتها و بقالیها و میوه فروشیها
یه قسمت آنکا مال هست دقیقا مثل هاپر استار خودمون .چیدمانش هم دقیقا به همون شکله اونجا میتونید تمام سبد خانوار رو کامل کنید حتی کمی بیشتر از کاملتر من چون احساس سرما خوردگی میکردم ( چون صبحش تو برف و سرما مونده بودم )رفتم قسمت نوشیدنیهاش و یه چیزایی برای خودم تجویز کردم و امروز صبح کاملا حالم خوبه
ساعت 7 امروز هم بلیط برگشت دارم
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-29 ساعت 10:35)princesess نوشته: (2012-11-29 ساعت 04:12)sph نوشته: سلام دوستان ،
یک مرحله دیگه از سفر ما امروز سپری شد و میخوام اطلاعاتش رو باهاتون share کنم . شاید به دردتون بخوره .
خوب من دیروز که از سفر شخصیم از آنکارا به استانبول برمیگشتم ، خبر نگران کننده ای از خانوادم در استانبول دریافت کردم . راستش همسرم رفته بود جواب تست PPD دوتا دخترامو گرفته بود . دختر بزرگترم که 6 سالشه روی دستش هیچ اثری از حساسیت یا التهاب نبود که نتیجش طبیعی بود ولی دختر کوچکترم که 1 سالشه روی دستش حساسیت و التهاب دیده شده بود و نتیجه اندازه گیری این التهاب...............
چرا از دختر یکساله شما تست گرفتن ؟ مگه ننوشته تو سایت که بچه های 2 سال به بالا تا 15 سال ؟ باید باهاشون برخورد می کردی ...البته مطب اونگان که اینطوریه.. بیمارستان آمریکاییها رو نمی دونم ؟ ولی یعنی قانون هاشون فرق می کنه ؟
child older than 2 but younger than 15 years you need 4 working days here as we apply a TST test and read it 3 days later.
پرینس عزیز
شما درست میفرمایید . اینجا تو استانبول توی بیمارستان آمریکایی ها تست ppd انجام نمیشه و تو مراکز دولتی دیگه ای باید انجام بشه . اون مرکز هم چون خیلی محلی بود شاید اطلاع کافی از این موضوع نداشته .
در هر حال بیشتر اشتباه مال خود من بود .
شماره کیس: 2013AS000016XX
تاریخ رویت قبولی: JUN 16th 2012
کنسولگری: آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
ارسال فرم های سری اول: Jun 21
دریافت توسط کی سی سی:14 Jun 26 ,cnfrmd Aug
کارنت شدن کیس: Aug 15
تاریخ مصاحبه :هفته اول دسامبر
جمع تقریبی هزینه ها: عکس +پست 80 +ترجمه 170+واکسن 140
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-29 ساعت 22:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-29 ساعت 22:25 توسط Saeedv13.)
(2012-11-29 ساعت 12:32)fire dragon نوشته: مدیکال بیمارستان آمریکاییها -استانبول
...
-------------------------------
ممنون از اطلاعاتی که دادید. من دو سوال داشتم. تو این بیمارستان هم هر نفر را جداگانه ویزیت می کنند و یا همه خانواده با هم ویزیت می شوند؟ و سوال دیگه اینکه با کمی زبان انگلیسی می توان مراحل ویزیت را انجام داد و یا باید تسلط زیاد داشت؟
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-27 ساعت 17:44)fire dragon نوشته: من امروز صبح رسیدم استانبول
در فرودگاه استانبول
1- چرخ دستی ها با سکه یک لیره قابل استفاده می باشند منم که سکه نداشتم همه چی آویزوون
یکی از آشناهای ما که تو استانبول زندگی میکنه با پرواز بعد از من وارد میشد( اختلاف حدود یک ساعت و نیم )و یکی از چمدونهاش دست من بود که اضافه بار نخوره و از اونجا که من نزدیک دو ساعت الاف بودم تا ایشون تشریف بیاورند و با دوتا چمدون و یه کیف لپ تاپ و یه جعبه شیرینی خامه ایی 2 کیلیویی و یه کاور کت و شلوار جلوی فری شاپ پرسه میزدم
2- بعد از نیم ساعت که خسته شدم وسایلو غیر از لپ تاپ کنار یه ستون گذاشتم و کمی فاصله گرفتم تا بطریهای نوشیدنی رو زیارت کنم وقتی برگشتم کت و شلوار نبودند . کت و شلوار و سه تا پیرهن و دو تا کراوات همه تو یه کاور با هم به فنا رفتند و پیگیریهای ما از پلیس محترم فرودگاه به نتیجه ایی نرسید.
3- از فرودگاه که میایید بیرون به تاکسیها اهمیتی قایل نشده و دست چپ پس از حدود بیست قدم مسافت اتوبوسهای HAVAS که اتوبوسهای بزرگی هستند و هر 25 دقیقه می آیند شما را مستقیم تا میدون Taksim می رسونن (نفری 10 لیر ) - زمان نیم ساعت تا 40 دقیقه (البته من یه چرتی هم زدم این وسط )
از میدان تاکسیم تا بیمارستان آمریکاییها راهی نیست ولی هنوز چک نکردم
بیمارستان فردا ظهر
سکه ی 25 تومنی زرد، یا 500 تومنی هم میشه انداخت دوستان
Case Number:2013 AS 60XX
سفارت : ابوظبی هفته دوم اپریل
ویزای یکضرب
ساکن فلوریدا از اپریل 2013
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-30 ساعت 00:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-30 ساعت 00:21 توسط fire dragon.)
(2012-11-29 ساعت 22:02)mohammad_r نوشته: (2012-11-29 ساعت 12:32)fire dragon نوشته: مدیکال بیمارستان آمریکاییها -استانبول
...
-------------------------------
ممنون از اطلاعاتی که دادید. من دو سوال داشتم. تو این بیمارستان هم هر نفر را جداگانه ویزیت می کنند و یا همه خانواده با هم ویزیت می شوند؟ و سوال دیگه اینکه با کمی زبان انگلیسی می توان مراحل ویزیت را انجام داد و یا باید تسلط زیاد داشت؟
هر نفر جداگانه ویزیت میشه البته من تنها بودم و دوستانی که خانواده بودند بهتر میتونن جواب بدن
نه تسلط نمیخواد کلا چیزای عادی می پرسه دکتر
مثلا گفت بیماری خاصی نداری کم خوابی نداری کم اشتهایی نداری؟
بعد گفت عمل جراحی انجام دادی و در نهایت دو تا چکش به آرنج و زانو زد و گفت چشماتو ببند و نوک دماغتو لمس کن
من امروز رفتم جوابمو گرفتم (با حوصله توضیح داد که همه چی اکی و مشکلی نداری )
چیزایی که بهم تحویل دادن یه پاکت در بسته بود که یه گوشه کوچولو خودشون بریده بودن که توضیح دادن به خاطر اینه که سفارت مطمئن شه توش چیز خطرناکی نیست
و یه عکس قفسه سینه و یه برگه A4 هم توش واکسنها رونوشته و گفت برای خودته و جزء سوابقت یعنی کلا یه پاکت دربسته باید بدم سفارت
حالا سوال اینه که بچه ها میگفتن یه چیزی هم میدن که تو فرودگاه آمریکا باید تحویل بدی ولی من همچین چیزی ندارم
دوستان اگه اطلاعات بیشتری دارن بگن که اگه کم دادن بهم تا دوشنبه صبح که اینجام برم بگیرم
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-30 ساعت 12:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-30 ساعت 16:54 توسط Saeedv13.)
سلام دوستان ما ۲ روز پیش مصاحبه داشتیم و یک ضرب گرفیم و با توجه به اینکه سفرنامهای کاملی نوشته شده من سعی میکنم فقط شرایطو براتون بگم:
همسر:
معاف
دانشجو
خودم:
بیکار
لیسانس
ازدواج بعد از قبولی
هتل:
آنکارا پلازا(به نظر من هتل خیلی خیلی خوبی)،شبی ۹۲ $ برای ۲نفر
دکتر:حدود ۵۰۰ $ هزینه کردیم،۱واکسن خوردیم ولی روی برگه برای ما ۲ واکسن نوشته شده
مصاحبه:
هیچ مدرک اضافی از ما نگرفت فقط آنکه که در نامهٔ آخر خواسته بود،بسیار راحت بود با اینکه ما آخرین نفری بودیم که از دره سفارت امدیم بیرون حدود ساعت ۱۲ و اما سوالاتی که خانوم افیسر کرد:
اول همسرم:دانشجوی؟
چی میخونی؟
سربازی رفتی؟
چرا معافی؟
و بعد من:کجا میخوای بری؟
چرا؟
و در آخر شما واجد شرایط هستید و خوش آمدید
نکات:با اینکه من برندهٔ اصلی بودم سوال زیادی از من نپرسید و با توجه به اینکه ازدواج ما بعد از قبولی بود هیچگونه سالی در این مورد نپرسید
شماره کیس: **2013AS00009، تاریخ رویت قبولی:MAY 1، کنسولگری:ankara، ارسال فرمهای سری اول:15may، کارنت شدن کیس:15 Augest، مصاحبه:-، دریافت کلیرنس:-، دریافت ویزا:-، ورود به آمریکا:-، دریافت گرین کارت:-، جمع تقریبی هزینه ها : 7500 DHL
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-30 ساعت 16:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-30 ساعت 16:57 توسط sph.)
من امروز به همراه همسرم و دختر کوچولوم رفتیم دوباره بیمارستان آمریکایی ها و 3 تا واکسن باقی مادنده دخترم رو تزریق کردیم . جواب آزمایشات ما آماده بود و فقط 10 دقیقه نشستیم که واکسنهای دخترم رو اضافه کنن و امضای دکتر رو بگیرن . بعد ازم 108 لیر گرفتن برای 3 تا واکسن و جوابها رو بهم تحویل دادن .
در مورد سی دی هم سوال کردم گفت برای هیچ کس چنین سی دی ندادن و regular هست و مشکلی پیش نمیاد .
در مجموع از برخورد و همکاری پرسنل بیمارستان خیلی راضی هستم . میدونید وقتی آدم برخورد خوب ببینه پول هم به راحتی میده و راضیه . مثل اونگان همش به این فکر نیستین که نکنه سرم کلاه رفت ! همه چیز رسمی با برخوردی کاملا دوستانه .
ایشالله دوشنبه راهی آنکارا میشیم برای مصاحبه . آرزوهای خوب برای من و خانوادم کنید
سعید
رتبه:
69
1 تشکر در 0 ارسال
ﺳﻼﻡ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻋﺰﯾﺰ
ﭘﺮﻭﺍﺯ ﺗﺮﮐﯿﺶ ﻣﺸﻬﺪ ﺍﺳﺘﺎﻧﺒﻮﻝ ﺍﻧﮑﺎﺭﺍ ﺧﻮﺏ ﻭ ﮐﻤﯽ ﺧﺴﺘﻪ ﮐﻨﻨﺪﻩ
ﻫﺘﻞ ﺍﻧﮑﺎﺭﺍ ﭘﻼﺯﺍ ﺧﯿﻠﯽ ﺧﻮﺏ ﻭ ﺗﻤﯿﺰ ﻭ ﮐﺎﻣﻞ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﻋﺎﻟﯽ ﺗﺎ ﺳﻔﺎﺭﺕ ۸-۱۰ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﭘﯿﺎﺩﻩ ﻭ ﺗﺎ ﺩﮐﺘﺮ ۱۲-۱۵ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺣﺪﻭﺩﺍ
ﻫﻮﺍ ﺑﯿﻦ ۲-۱۳ ﺩﺭﺟﻪ ﻣﺘﻐﯿﺮ ﻧﯿﻤﻪ ﺍﻓﺘﺎﺑﯽ ﺳﺮﺩ ﻭ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﻭ ﯾﺎ ﻧﯿﻤﻪ ﺍﺑﺮﯼ ﻭ ﮐﻼ ﻣﺘﻐﯿﺮ
ﻓﺎﺭﺳﯽ ﺑﺮﺍﻡ ﺳﺨﺘﻪ ﻭ ﺗﻠﮕﺮﺍﻓﯽ ﻧﻮﺷﺘﻢ ﺗﻮﺿﯿﺤﺎﺕ ﻣﻔﺼﻞ ﺗﺮ ﺩﺭ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ ﺁﯾﻨﺪﻩ
[/align]ﺳﻮﺍﻝ ﺧﺎﺻﯽ ﻫﺴﺖ ﺑﺎ ﮐﻤﺎﻝ ﻣﯿﻞ ﻭ ﺩﺭ ﺣﺪ ﺩﺍﻧﺎﯾﯽ ﭘﺎﺳﺦ ﻣﯿﺪﻡ .
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-01 ساعت 13:18)mitme نوشته: سعید جان میشه لطفا بگی هزینه تست ppd چقدر شد؟؟؟ و اینکه فقط باید پاسپورت رو ارائه بدیم دیگه؟؟ راستی ما با یه مرکز هماهنگ کردیم تلفنی ولی خدایی انگلیسی شون افتضاح بود شما مشکل نداشتین واسه ارتباط برقرار کردن؟؟
پی نوشت: واسه امیر عزیز و سعید خان و خانواده گلشون هم آرزوی ویزای یک ضرب رو دارم.....
سلام دوست عزیز ؛
هزینه تست PPD زیاد نیست . 10 لیر برای هر نفر . راستش انگلیسی که اصلا بلد نبودن ولی من خواهر خانمم که اینجا زندگی میکنه همراهمون بود و ترکی صحبت کرد باهاشون .